Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
φοράει αραχνούφαντο το βλέπεις έτσ ?
Vilma και μην ξεχνιόμαστε αν ξέρεις καμία που ντύνεται έτσι μου λες.
Είναι αιτία γάμου αυτό το ντύσιμο.
Τραμ σ άρεσε το θρεντ?
Σπίτι καλέ,κάλτσες,πλεκτό και βρακί(ο καλύτερος συνδυασμός είναι νάυλον βρακί-μάλλινο ή βαμβακερό πλεκτό από πάνω,μη ρωτάς γιατί ξέρω εγώ κι αυτή που φοράει τέτοια )Που να κυκλοφορεί δλδ ? Μες το σπίτι ή να πάρει τους δρόμους έτσι σέξυ γκέρλ ?
Σπίτι καλέ,κάλτσες,πλεκτό και βρακί(ο καλύτερος συνδυασμός είναι νάυλον βρακί-μάλλινο ή βαμβακερό πλεκτό από πάνω,μη ρωτάς γιατί ξέρω εγώ κι αυτή που φοράει τέτοια )
Σπίτι καλέ,κάλτσες,πλεκτό και βρακί(ο καλύτερος συνδυασμός είναι νάυλον βρακί-μάλλινο ή βαμβακερό πλεκτό από πάνω,μη ρωτάς γιατί ξέρω εγώ κι αυτή που φοράει τέτοια )
Ξέρεισ καμία να την παντρευτώ?
Ποσα δινειs??Ξέρεισ καμία να την παντρευτώ?
2 ζακέτες και 5 νάυλον βρακιά σε διάφορα χρώματα όλα small.Ποσα δινειs??
Μπα,μόνο αν τόχει από μόνη της,αν το νιώθει έχει αξία.Αν είναι και λίγο submissive θα εκτιμηθεί χωρίς να είναι φυσικά προαπαιτούμενο.βρε καμία και καν της τρεινινγκ
Μπα,μόνο αν τόχει από μόνη της,αν το νιώθει έχει αξία.Αν είναι και λίγο submissive θα εκτιμηθεί χωρίς να είναι φυσικά προαπαιτούμενο.
Δελεαστικη προσφορα δεν λεω, αλλα φτιαχνει την προικα τηs και θαθελε τα κλασσικα...Πανωσεντονα/κατωσεντονα , πετσετεs μπανιου, χαλακι εισοδου κτλ.....2 ζακέτες και 5 νάυλον βρακιά σε διάφορα χρώματα όλα small.
έχω κι απ αυτά και χύτρα ταχύτητας.Δελεαστικη προσφορα δεν λεω, αλλα φτιαχνει την προικα τηs και θαθελε τα κλασσικα...Πανωσεντονα/κατωσεντονα , πετσετεs μπανιου, χαλακι εισοδου κτλ.....
Μα αυτό το θρεντ αγγελία αναζήτησης νύφης είναι.Μη χαλάς το θέμα, στις αγγελίες αυτά