Νέα

Γυναικείος αυνανισμός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 320
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μαλακίζομαι;(μόνο για γυναίκες)

• Ποτέ!!!Αίσχος!!Ντροπή ουυυυυ!!!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • 1-2 φορές το χω δοκιμάσει μικρή

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Κάπου κάπου άμα έχω έλλειψη συντρόφου

Ψήφοι: 1 20,0%
  • Συχνά,όταν είμαι μόνη και έχω καύλες

Ψήφοι: 3 60,0%
  • Κάθε μέρα,το χω κάνει χόμπυ και γουστάρω!!!

Ψήφοι: 1 20,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    5

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
παω για μαμ και ξαναρχομαι!!! κανονιστε οταν γυρισω να'χετε φτασει στις 10 σελιδες ε!!!!! :grin:

Αστα αυτα!!!!!!!!!!!!  Δεν το πιστευω οτι παs για φαι..........Πεστην αληθεια........Καβλωσεs και παs να ξεσπασειs
Σε τα μαs τωρα???????????????

panoramix1982

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
παω για μαμ και ξαναρχομαι!!! κανονιστε οταν γυρισω να'χετε φτασει στις 10 σελιδες ε!!!!! :grin:

έτσι όπως εξελίσσεται η κουβέντα, όσες σε λίδες και να φτάσει ο διάλογος..μάλλον υγρές θα είναι....καλησπέρα σας

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
ρε του δίνουν και καταλαβαίνει όπως και εμείς και είναι και απόλυτα φυσικό, δηλαδή γιατί να ντρέπονται να το παραδεχτουν δε το καταλαβαίνω. Και σχέση να έχεις πάλι θα το παίξεις στο που και που. Το καλό είναι ότι εμείς έχουμε και την επιλογή του αγοραίου έρωτα για να ξεχαρμανιάσουμε όταν σφίγγουν τα πράγματα ή απλά όταν γουστάρουμε να περάσουμε κάποιες στιγμές ηδονής  

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
παιδια να σκεφτειτε να ανοιξετε κανα στουντιο για τις γυναικες :rockon: :rockon: :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ρε του δίνουν και καταλαβαίνει όπως και εμείς και είναι και απόλυτα φυσικό, δηλαδή γιατί να ντρέπονται να το παραδεχτουν δε το καταλαβαίνω. Και σχέση να έχεις πάλι θα το παίξεις στο που και που. Το καλό είναι ότι εμείς έχουμε και την επιλογή του αγοραίου έρωτα για να ξεχαρμανιάσουμε όταν σφίγγουν τα πράγματα ή απλά όταν γουστάρουμε να περάσουμε κάποιες στιγμές ηδονής  
Eτσι ειναι βρε φιλε........αλλα εμειs το παραδεχομαστε τουλαχιστο,  αυτεs διακριτικωs ναι......με ευγενεια και τακτ μη χεσω!!!!!!!!!!!

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6

γιατι το λες αυτο?κι οι γυναικες την εχουν αυτη την επιλογη!!!εγω π.χ ενοικιαζω το κορμι μου! :smitten:

panoramix1982

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0

σωστός ο παίχτης! κι οι γυναίκες έχουν τις καύλες τους! ας λενε οτι δεν τους νοιαζει η σωματικη ικανοποίηση! και δεν είναι κακό κιόλας!όπως άλλοι ξεσ[πανε στο τένις για παράδειγμα ετσι κι η μαλακία είναι ένα ξέσπασμα που δεν βλάπτει κανέναν!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
παιδια να σκεφτειτε να ανοιξετε κανα στουντιο για τις γυναικες :rockon: :rockon: :rockon:

Είχαν πει κάποιοι εδώ μέσα να ανοίξουν, αλλά εγώ πιστεύω ότι δε θα πιάσει, φαντάσου να πηγαίνει η μέση ελεεινίδα!! Από τα παράθυρα θα πηδάνε αυτοί που θα δουλεύουν εκεί!  :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Τωρα που το λεs να σου δωσω μια δ/ση????  Ισογειο ειναι........το κουδουνι γραφει ωτ κοτυρ.......χτυπα συνθηματικα και μπεκα μεσα........

panoramix1982

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Έχει αναφερθεί ξανά, αλλά εγώ πιστεύω ότι δε θα πιάσει, φαντάσου να πηγαίνει η μέση ελεεινίδα εκεί!! Από τα παράθυρα θα πηδάνε οι άντρες που θα δουλεύουν εκεί!  :2funny: :2funny: :2funny:
μην το λες,,γιατι οι κοπελες των στουντιο δεν πηγαινουν με ενα σωρο αχρηστους και ελεεινους αντρεσ και καλα να ειναι χάλιας και νέος..φαντάσου αν είναι χάλιας και πορνόγερος;;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Είχαν πει κάποιοι εδώ μέσα να ανοίξουν, αλλά εγώ πιστεύω ότι δε θα πιάσει, φαντάσου να πηγαίνει η μέση ελεεινίδα εκεί!! Από τα παράθυρα θα πηδάνε αυτοί που θα δουλεύουν εκεί!  :2funny: :2funny: :2funny:

..............Για να γλυτωσουν απ τον.οδοστρωτηρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Είχαν πει κάποιοι εδώ μέσα να ανοίξουν, αλλά εγώ πιστεύω ότι δε θα πιάσει, φαντάσου να πηγαίνει η μέση ελεεινίδα!! Από τα παράθυρα θα πηδάνε αυτοί που θα δουλεύουν εκεί!  :2funny: :2funny: :2funny:
δουλεια ειναι αυτη))) πρεπει να τα αντεχουν αυτα :grin: :grin: :grin:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.110
Πόντοι
17.085
Το thread συγχωνεύτηκε.
[size=13pt]- Πριν δημοσιεύσετε κάτι για ένα θέμα που σας απασχολεί ή θέλετε να προβάλετε, ψάξτε στο forum μήπως υπάρχει ίδιο ή σχετικό θέμα. Η δυνατότητα “search” είναι στη διάθεσή σας. Αν υπάρχει, προτιμήστε να δημοσιεύσετε αυτό που θέλετε συνεχίζοντας το ίδιο θέμα αντί να ανοίξετε ένα νέο με το ίδιο αντικείμενο.
- Πριν ανοίξετε νέο θέμα, σκεφτείτε σε ποιά κατηγορία ταιριάζει να το ανοίξετε και κάντε το εκεί.[/size]

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
μην το λες,,γιατι οι κοπελες των στουντιο δεν πηγαινουν με ενα σωρο αχρηστους και ελεεινους αντρεσ και καλα να ειναι χάλιας και νέος..φαντάσου αν είναι χάλιας και πορνόγερος;;

Ναι, το άλλαξα γιατί το έλεγαν μέλη, ότι και καλά θα ήταν ωραία να γαμάνε επί πληρωμή  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Άλλο οι επαγγελματίες, άλλο ο καθένας που νομίζει ότι θα του έρχονται μόνο τα λουκουμάκια  :grin:

Ναι Ντάρια, συμφωνώ απόλυτα  :grin:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Έεεελα ένα μαλακό, αφιερωμένο στη σιλβααα  :-* :-* :rockon: :rockon: :rockon:

Thor2.jpg

Stories