life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
"Επικινδυνεs αποστολεs"η αλήθεια είναι πως η ελεεινίδα δύσκολα αντέχεται!!!! ειδικά αυτές που θα έρχονται επειδή δε βρισκουν άντρα!!!
"Επικινδυνεs αποστολεs"η αλήθεια είναι πως η ελεεινίδα δύσκολα αντέχεται!!!! ειδικά αυτές που θα έρχονται επειδή δε βρισκουν άντρα!!!
δουλεια ειναι αυτη))) πρεπει να τα αντεχουν αυτα
ΑΙ ΛΟΒ ΓΙΟΥ ΚΑΡΓΑΑΑΑΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!Έεεελα ένα μαλακό, αφιερωμένο στη σιλβααα :-* :-*
η αλήθεια είναι πως η ελεεινίδα δύσκολα αντέχεται!!!! ειδικά αυτές που θα έρχονται επειδή δε βρισκουν άντρα!!!
τι καλό έφαγες τελικα;;;;;;;;ή μήπως θα φας τώρα;;;κατι μαλακό και κίτρινο;....π[ου σου έκνανα δώρο;:ΑΙ ΛΟΒ ΓΙΟΥ ΚΑΡΓΑΑΑΑΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!
μακαρονια με κεφτεδες!!!!τι καλό έφαγες τελικα;;;;;;;;ή μήπως θα φας τώρα;;;κατι μαλακό και κίτρινο;....π[ου σου έκνανα δώρο;:
κι εγω προσφέρομαι για συνεντευξη...είμαι και σε φάση να αλλάξω δουλειά! να μια ωραια επαγγελματικη ευκαιρεια!ντάρια πρέπει να ανοίξεις ένα άλλο δωμάτιο στο στούντιο μόνο για γυναίκες. όσο για αγόρια θα βρεις απο το site πολλά!!!!!!!
να περάσω για συνέντευξη?
Δε νομίζω να πιάσει, εδώ άντρες περνάνε μποστά από μπουρδέλο, στούντιο κλπ και ντρέπονται να μπούνε φαντάσου οι γυναίκες. Θα κοιτάνε δεξια-αριστερά μη τις δει κανένας και όταν βγαίνουν και όταν μπαίνουν θα τις φάει το άγχος. Άντε το πολύ πολύ για κανά αντρικό στριπτίζ ως εκεί είναι οι γκόμενεςπαιδια να σκεφτειτε να ανοιξετε κανα στουντιο για τις γυναικες
κι εγω προσφέρομαι για συνεντευξη...είμαι και σε φάση να αλλάξω δουλειά! να μια ωραια επαγγελματικη ευκαιρεια!
ναι ναι πρωτα πρεπει να σας δωκιμασω ολους και μετα αποφασιζουμε ποιος κανει για αυτη τη δουλειαντάρια πρέπει να ανοίξεις ένα άλλο δωμάτιο στο στούντιο μόνο για γυναίκες. όσο για αγόρια θα βρεις απο το site πολλά!!!!!!!
να περάσω για συνέντευξη?
Δε νομίζω να πιάσει, εδώ άντρες περνάνε μποστά από μπουρδέλο, στούντιο κλπ και ντρέπονται να μπούνε φαντάσου οι γυναίκες. Θα κοιτάνε δεξια-αριστερά μη τις δει κανένας και όταν βγαίνουν και όταν μπαίνουν θα τις φάει το άγχος. Άντε το πολύ πολύ για κανά αντρικό στριπτίζ ως εκεί είναι οι γκόμενες
μακαρονια με κεφτεδες!!!!
ειναι κλειστα τα μαγαζια ρε γμτ..... :- :-
ποσα τεμαχια εχει?????"Στουντιο Βολταιροs" .........Ανοιξαμε και σαs περιμενουμε.......
Δεκται γυναικαι εωs 50 χρονων και 75 κιλων !!!!!!
Ακαποτα
69
Στριφογυριστα
Πλαγιομετωπικα
Συντριβανατα!!!
Τιμαι λογικαι.......Προλαβετε!!!!
αχ καλος κι αυνανασιμος αλλα και τα μακαρονια με τους κεφτεδες οτι πρεπει θα ηταν τωρα.δυσκολη ώρα!!!
ποσα τεμαχια εχει?????
το χω δοκιμασει και αυτοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!άντε πάλι με τις ελλεηνίδες..
btw,γιατί ο γυναικείος αυνανισμός είναι
συνώνυμος με δονητές,sex toys k δεν συμμαζεύεται;
Μου τύχει να δω κοριτσάκια να αυνανίζονται
μπρούμυτα, σαν να τρίβονται πάνω στις ενωμένες παλάμες
που τις έχουν τοποθετήσει ανάμεσα στα πόδια..
΄πολλοι αντρες τωρα ντρεπονται επειδη η κοινωνια τους το μεταδιδει. αν υπαρχουν στουντιο για γυναικες και μπουνε κι αυτες στο τριπακι,μετα όλα καλα΄!!!θα γίνουμε μια τεράστια καυλιαρικη ανοιχτομυαλη κοινωνια!!η καλύτερη μαγκιά είναι συνοδός πχ να ξέρεις μία απο το χώρο και να σου πασάρει πελάτισες