Νέα

Γυναικείος αυνανισμός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 320
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μαλακίζομαι;(μόνο για γυναίκες)

• Ποτέ!!!Αίσχος!!Ντροπή ουυυυυ!!!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • 1-2 φορές το χω δοκιμάσει μικρή

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Κάπου κάπου άμα έχω έλλειψη συντρόφου

Ψήφοι: 1 20,0%
  • Συχνά,όταν είμαι μόνη και έχω καύλες

Ψήφοι: 3 60,0%
  • Κάθε μέρα,το χω κάνει χόμπυ και γουστάρω!!!

Ψήφοι: 1 20,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    5

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
πάντως θα είναι λάθος να ενσωματωθουν και τα στουντιο για γυναικες σε αυτο το site! ε, μην το κανουμε και μπουρδέλο..όλα ανακατεμένα!

Ισα ισα.......θαχει επιλογεs για ολουs/εs................Μ ενα κλικ δυο τρυγονια!!!!!!!!

panoramix1982

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εγώ νομίζω ότι έχουμε αποστάτες!!!ψηφιζουν και οι άντρες!!!!φανταστείτε τι τους έταξαν!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
εγώ νομίζω ότι έχουμε αποστάτες!!!ψηφιζουν και οι άντρες!!!!φανταστείτε τι τους έταξαν!!!!
Καποτε ψηφιζανε και τα νεκροταφεια σε αλλεs εποχεs..........Τωρα για να πετυχουν τον στοχο τουs..........!!!!!!!!
Να ταξανε λεs τιποτα σεξουαλικο?????????????????? Εδω μεσα???????????????
Δεν το χωραει ο νουs μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Καποτε ψηφιζανε και τα νεκροταφεια σε αλλεs εποχεs..........Τωρα για να πετυχουν τον στοχο τουs..........!!!!!!!!

Να ανοιχτει σχετικο θρεντ!!!  :woldman: :woldman:

panoramix1982

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Οι γυναίκες που συμμετείχαν στο διάλογο έχουν ώρα να εμφανιστούν...κάτι σημαίνει αυτό.....πήραν αυτό που ήθελαν ίσως;;;;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Οι γυναίκες που συμμετείχαν στο διάλογο έχουν ώρα να εμφανιστούν...κάτι σημαίνει αυτό.....πήραν αυτό που ήθελαν ίσως;;;;
Οντωs ειναι υποπτον!!!!!!!!!  Θα παρω παρουσια στον αντρικο πληθυσμο.........Αν λειπουν  τοτε θαμαστε βεβαιοι
Κατω απ το τραπεζι θαγινε η συναλλαγη.........η ισωs και κατω απ το κρεββατι...........!!!!!!!!!!!
Θα τουs κανω  ...σπερμοτεστ να τουs πιασουμε!!!!!!!!!

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
αχαχαχαχαχα!!!!!! :-* :-* :-*

panoramix1982

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Απλα τελειωσαν.... ;) ;) ;)
ρε παιδιά πάντως φανταστείτε σε στουντιο για γυναίκες τι θα γίνεται;;;τι ντροπη και μαλακιες..εγω νομιζω οτι θα σχηματιζουν ουρες μεχρι εξω τα θυληκα..θα περπατας απεξω και θα νομιζεις οτι περνας εξω απο το ικα!!!!

panoramix1982

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Οντωs ειναι υποπτον!!!!!!!!!  Θα παρω παρουσια στον αντρικο πληθυσμο.........Αν λειπουν  τοτε θαμαστε βεβαιοι
Κατω απ το τραπεζι θαγινε η συναλλαγη.........η ισωs και κατω απ το κρεββατι...........!!!!!!!!!!!
Θα τουs κανω  ...σπερμοτεστ να τουs πιασουμε!!!!!!!!!
καια πολυ καλα θα κανεις...ειναι συμπαιγνια...απο τη μια αυτες θελεουν αν μας δειξουν ο=ποσο συχνα μαλακιζονται για να κανουν επιτακτικη την αναγκη για ενα στουντιο...κι απο την αλλη, οι μαλακες πανε και ψηφιζουν για να τους παρουν στη δουλεια!!!τωρα ξεδιαλυνε το τοπιο!!!

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
ρε παιδιά πάντως φανταστείτε σε στουντιο για γυναίκες τι θα γίνεται;;;τι ντροπη και μαλακιες..εγω νομιζω οτι θα σχηματιζουν ουρες μεχρι εξω τα θυληκα..θα περπατας απεξω και θα νομιζεις οτι περνας εξω απο το ικα!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Silvaki...Πλησιαζει το νουμερο σου.....

http://[URL unfurl="true"]www.rousis-systems.gr/images/priority2.jpg[/img[/URL]]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Silvaki...Πλησιαζει το νουμερο σου.....

http://[URL unfurl="true"]www.rousis-systems.gr/images/priority2.jpg[/img[/URL]]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]

Σημαδιακο ειναι αυτο το νουμερο ε?????????.........Μαλλον!!!!!!!!!!!!!!!!!!  

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
καια πολυ καλα θα κανεις...ειναι συμπαιγνια...απο τη μια αυτες θελεουν αν μας δειξουν ο=ποσο συχνα μαλακιζονται για να κανουν επιτακτικη την αναγκη για ενα στουντιο...κι απο την αλλη, οι μαλακες πανε και ψηφιζουν για να τους παρουν στη δουλεια!!!τωρα ξεδιαλυνε το τοπιο!!!

Εφτασε η ωρα να μαθουμε ποιοι τα.....δινουν στα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!

panoramix1982

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
έγιναν και 14 οι ψηφοφόροι!!! αυτό μυρι΄ζει δουλειά από μέσα!!!!πρέπει να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο!

panoramix1982

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
λήξη ωραρίου εργασίας!!!!!!!!!! αντε γει παιδες...τωρα στα καπάκια μια καταθεση μετα τη δουλεια και με τετοια ζεστη..ο,τι πρεπει ειναι.αλλα που να τρεχω απο εδω κατω στου διαολου τη μανα που ειμαι..anyway....καλη συνεχεια με τσουπρες και τις..μαλακίες τους!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom