Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
upadate..μετα απο εντονη διαφωνια και ενω ηταν ετοιμη να υποχωρησει εστω και με βαρια καρδια την ενημερωσα για την τελικη μου αποφαση για τους λογους που ανεφερα μεσα στις σελιδες. αρχικα ειχα κι εγω παρομοιους προβληματισμους με την πλειοψηφια αλλα εξεταζοντας ολες τις παραμετρους αλλαξα γνωμη. η ειρωνια ειναι οτι στο μεταξυ μαλλον προεκυψε και εγκυμοσυνη η οποια αλλαζει ολα τα δεδομενα ουτως η αλλως. το πλανο μας ηταν ο κοινος βιος στο ενοικο αρχικα και βλεπουμε, με την ελπιδα παιδιων το συντομοτερο δυνατο και γαμος τους επομενους μηνες. στην πορεια προεκυψε επιλογη για αγορα με πολυ ευνοικους ορους οποτε ειναι δεδομενο οτι πας εκει.
υ.γ. ακομα κι αν παει κατι λαθος σε ενα γαμο η μια κοινη πορεια γενικα δε σημαινει οτι φταινε μονο αυτες οποτε μην εθελοτυφλειτε.
υ.γ.2 αν τα κανεις ολα σωστα τουλαχιστον δεν θα εχεις τυψεις οτι μπορουσες να κανεις κατι καλυτερα. αρα το να ξεκινας με δευτερες σκεψεις και πισηνες μονο σαν τροχοπεδι μπορει να λειτουργησει.
υ.γ3 με τη βοηθεια του θεου και πολυ προσπαθεια απο μερους μας ειμαι σιγουρος οτι θα πανε ολα καλα!
κι αν παλι οχι, ξερεις τουλαχιστον οτι προσπαθησες γιατι τα παντα στη ζωη ειναι ρισκο.
Ευχομαι τα καλυτερα τυπε και καλως να δεχτειτε το νεο μελος οταν ερθει η ωρα!
Τελικα τι αποφασισες; 100% η 50-50?