Νέα

Αγορά σπιτιού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gigifiogkos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

σε ποιο ονομα μπαινει το σπιτι?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    24
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
upadate..μετα απο εντονη διαφωνια και ενω ηταν ετοιμη να υποχωρησει εστω και με βαρια καρδια την ενημερωσα για την τελικη μου αποφαση για τους λογους που ανεφερα μεσα στις σελιδες. αρχικα ειχα κι εγω παρομοιους προβληματισμους με την πλειοψηφια αλλα εξεταζοντας ολες τις παραμετρους αλλαξα γνωμη. η ειρωνια ειναι οτι στο μεταξυ μαλλον προεκυψε και εγκυμοσυνη η οποια αλλαζει ολα τα δεδομενα ουτως η αλλως. το πλανο μας ηταν ο κοινος βιος στο ενοικο αρχικα και βλεπουμε, με την ελπιδα παιδιων το συντομοτερο δυνατο και γαμος τους επομενους μηνες. στην πορεια προεκυψε επιλογη για αγορα με πολυ ευνοικους ορους οποτε ειναι δεδομενο οτι πας εκει.

υ.γ. ακομα κι αν παει κατι λαθος σε ενα γαμο η μια κοινη πορεια γενικα δε σημαινει οτι φταινε μονο αυτες οποτε μην εθελοτυφλειτε.

υ.γ.2 αν τα κανεις ολα σωστα τουλαχιστον δεν θα εχεις τυψεις οτι μπορουσες να κανεις κατι καλυτερα. αρα το να ξεκινας με δευτερες σκεψεις και πισηνες μονο σαν τροχοπεδι μπορει να λειτουργησει.

υ.γ3 με τη βοηθεια του θεου και πολυ προσπαθεια απο μερους μας ειμαι σιγουρος οτι θα πανε ολα καλα!

κι αν παλι οχι, ξερεις τουλαχιστον οτι προσπαθησες γιατι τα παντα στη ζωη ειναι ρισκο.

Ευχομαι τα καλυτερα τυπε και καλως να δεχτειτε το νεο μελος οταν ερθει η ωρα!

Τελικα τι αποφασισες; 100% η 50-50?

OP
OP
G

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.352
Πόντοι
2.596
Ευχομαι τα καλυτερα τυπε και καλως να δεχτειτε το νεο μελος οταν ερθει η ωρα!

Τελικα τι αποφασισες; 100% η 50-50?
ευχαριστω πολυ! συμφωνα με ολες τις αναλυσεις μου το 50-50 ειναι η λυση με τις περισοτερες πιθανοτητες για μια ευτυχισμενη ζωη αρα ηταν μονοδρομος

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
742
Πόντοι
86
Για μενα ειναι απλα τα πραγματα. Αν συνεισφερουν και οι δυο για το σπιτι και επωμισθουν και οι δυο τα δανεια. Το σωστο ειναι 50-50. Διαφορετια 100% αυτος που θα αναλαβει τις υποχρεωσεις.
Τον γαμο τον θεορω περιτο. Τσαμπα εξοδα. Αν θελει καποιος παιδι, το αναγνωριζει και εκτος γαμου

N. Gonorrhoea

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2023
Like
53
Πόντοι
0
Άντε, με το καλό. Αφού το πήρες απόφαση να κάνεις οικογένεια με την τύπισσα, τότε μάλλον πήρες τη σωστή απόφαση. Όταν παίρνεις μία τέτοια απόφαση, πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη και να πορεύεσαι με αυτό, αλλιώς θα είναι σαν να έχεις χαμένο το παιχνίδι από την αρχή.
Κάποιοι από εμάς (και εγώ συγκεκριμένα) σου μιλήσαμε απο την πλευρά αυτού που έχει καεί και στο χυλό και στο γιαούρτι, του «καμμένου» πεσιμιστή που τα έχει κάνει όλα ίσιωμα στο μυαλό του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι όλες οι σχέσεις είναι καταδικασμένες να αποτύχουν. Το σίγουρο είναι ότι χρειάζονται αμοιβαία εμπιστοσύνη, προσπάθεια και ειλικρινή συζήτηση και από τις δύο πλευρές. Το εύκολο είναι, στην πρώτη δυσκολία, να πας να βρεις γκόμενα για να ξεφεύγεις και είναι ο σίγουρος τρόπος να χαλάσεις την οικογένειά σου.
Επίσης - ένα τελευταίο - το σεξ επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη και μάλιστα κάνει καλό και φέρνει και κοντά το ζευγάρι, εκτός αν ο γυναικολόγος έχει κάποιο λόγο να το απαγορεύσει. Μην σπεύσεις να την βρεις ως δικαιολογία (όπως αμέτρητοι ελληνάρες) για να ξενογαμάς.

OP
OP
G

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.352
Πόντοι
2.596
Άντε, με το καλό. Αφού το πήρες απόφαση να κάνεις οικογένεια με την τύπισσα, τότε μάλλον πήρες τη σωστή απόφαση. Όταν παίρνεις μία τέτοια απόφαση, πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη και να πορεύεσαι με αυτό, αλλιώς θα είναι σαν να έχεις χαμένο το παιχνίδι από την αρχή.
Κάποιοι από εμάς (και εγώ συγκεκριμένα) σου μιλήσαμε απο την πλευρά αυτού που έχει καεί και στο χυλό και στο γιαούρτι, του «καμμένου» πεσιμιστή που τα έχει κάνει όλα ίσιωμα στο μυαλό του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι όλες οι σχέσεις είναι καταδικασμένες να αποτύχουν. Το σίγουρο είναι ότι χρειάζονται αμοιβαία εμπιστοσύνη, προσπάθεια και ειλικρινή συζήτηση και από τις δύο πλευρές. Το εύκολο είναι, στην πρώτη δυσκολία, να πας να βρεις γκόμενα για να ξεφεύγεις και είναι ο σίγουρος τρόπος να χαλάσεις την οικογένειά σου.
Επίσης - ένα τελευταίο - το σεξ επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη και μάλιστα κάνει καλό και φέρνει και κοντά το ζευγάρι, εκτός αν ο γυναικολόγος έχει κάποιο λόγο να το απαγορεύσει. Μην σπεύσεις να την βρεις ως δικαιολογία (όπως αμέτρητοι ελληνάρες) για να ξενογαμάς.
ποτε δε μπορεις να εισαι σιγουρος αλλα απο θεμα στραβης πιο πολυ φοβαμαι τον εαυτο μου παρα εκεινη.
ειναι πολλες και οι λυπηρες ιστοριες και τις σεβομαι αλλα αν ξεκινας με καλη διαθεση και σωστη νοοτροπια εχεις καλυτερες πιθανοτητες να πετυχεις.
και το λεω για αλλη μια φορα, πως για μενα ειναι πολυ σημαντικο να ξερεις οτι εκανες οτι καλυτερο μπορουσες γιατι ετσι ειμαι πιο ηρεμος και τα εχω καλυτερα με τον εαυτο μου. ενω αν ξεκινας με ορους, συμφωνιες και χαρτουρα σαμποταρεις το ολο εγχειρημα εν τη γενέσει του.

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Φίλε με συγχωρείς αν ακουστώ απόλυτος όμως εάν σκέφτεσαι το δάνειο και τα λεφτά μήπως σημαίνει ότι κατά βάθος δεν την εμπιστεύεσαι;
σκεφτεται και τη στραβη μωρε κριτη του κωλου

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.263
Πόντοι
5.595
Μετα το update... τι..?
Δηλαδη..
συζητήσατε..
διαφωνήσατε...
ηταν ετοιμη να υποχωρήσει...
επέμενες...
αλλα τελικα....??!!!!
ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ!!!!!:headbang::headbang::headbang::jerking::jerking::jerking::2funny:

:2funny::2funny::2funny:
Δηλαδη 50-50....??? κ το πληρωνεις εσυ....???!!!
και στην στραβη.. τον πουλο εσυ απο το σπιτι....!!!!

Ρε τι χαιβανια ειμαστε εμεις οι αντρες....!!!! τοσο ευκολόπιστοι...
Και ποσο πανουργες κ πονηρες ειναι αυτες οι γυναικες......!!!
Πες μου λιγο...
μηπως ερειξε κ λιγο δακρυ....???!!!:grin::buck2:
τακτικη 1η...
η΄
τακτικη 2η...
κανατε το καλυτερο σεξ που εχετε κανει ποτε.... με σουπερ πιπες.. κ αγριο γαμησι απο πισω....??!!!!:2funny::2funny::2funny:
Φιλαρακι... ξυπνα...
οι γυναικες κοιτανε μονο το συμφερον τους.... και τον εαυτουλη τους.....
και βασει αυτου.. τα ζυγιζουν ολα.... και πορεύονται...!!!

Α!Και η μάλλον εγκυμοσύνη....??!! τι φαση...???!!!
Ισχυει οντως.... ή ηταν κ αυτο ενα σχεδιο για να υποχωρήσεις εσυ τελικα...??!!!!:headbang::jerking:

:headbang::jerking::jerking::jerking::jerking:

OP
OP
G

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.352
Πόντοι
2.596
Μετα το update... τι..?
Δηλαδη..
συζητήσατε..
διαφωνήσατε...
επέμενες...
αλλα τελικα....??!!!!
ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ!!!!!:headbang::headbang::headbang::jerking::jerking::jerking::2funny:

Πες μου λιγο...
τακτικη 1η...
η΄
τακτικη 2η...
κανατε το καλυτερο σεξ που εχετε κανει ποτε.... με σουπερ πιπες.. κ αγριο γαμησι απο πισω....??!!!!:2funny::2funny::2funny:
Φιλαρακι... ξυπνα...

Ισχυει οντως.... ή ηταν κ αυτο ενα σχεδιο για να υποχωρήσεις εσυ τελικα...??!!!!:headbang::jerking:

Είχαμε έντονη διαφωνία αλλά στο τέλος υποχώρησε αν και πικραμενη. Εκτίμησα το γεγονός αυτό και είδα το όλο θέμα σφαιρικά και πιο ψύχραιμα και θεώρησα ότι πρέπει να συνεχίσουμε μαζί σε όλα όπως ξεκινήσαμε. Για την εγκυμοσύνη μάθαμε λίγες μέρες μετά αλλά ήταν ήδη στα πλάνα μας εδώ και κάποιο διάστημα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μετα το update... τι..?
Δηλαδη..
συζητήσατε..
διαφωνήσατε...
επέμενες...
αλλα τελικα....??!!!!

Πες μου λιγο...
τακτικη 1η...
η΄
τακτικη 2η...
Φιλαρακι... ξυπνα...

Είχαμε έντονη διαφωνία αλλά στο τέλος υποχώρησε αν και πικραμενη. Εκτίμησα το γεγονός αυτό και είδα το όλο θέμα σφαιρικά και πιο ψύχραιμα και θεώρησα ότι πρέπει να συνεχίσουμε μαζί σε όλα όπως ξεκινήσαμε. Για την εγκυμοσύνη μάθαμε λίγες μέρες μετά αλλά ήταν ήδη στα πλάνα μας εδώ και κάποιο διάστημα
Τελικά αγόρασε σπίτι στην Ελληνίδα μαθαμε
Δεν έχει γεννηθεί στην Ελλάδα αλλά ήρθε εδώ μικρή

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Είχαμε έντονη διαφωνία αλλά στο τέλος υποχώρησε αν και πικραμενη. Εκτίμησα το γεγονός αυτό και είδα το όλο θέμα σφαιρικά και πιο ψύχραιμα και θεώρησα ότι πρέπει να συνεχίσουμε μαζί σε όλα όπως ξεκινήσαμε. Για την εγκυμοσύνη μάθαμε λίγες μέρες μετά αλλά ήταν ήδη στα πλάνα μας εδώ και κάποιο διάστημα

Εαν συνεισφερει και αυτη στη δοση, τοτε το 50-50 ακουγεται μια χαρα δικαιο

Εγω απο την αλλη θα σου επιστησω την προσοχη στη διαχειριση του παθους που λεγεται τζογος, με αφορμη συζητηση σε αλλο νημα. Εαν εχεις ακομα καταλοιπα της συνηθειας, δηλαδη τζογαρεις ακομα, νομιζω το πως πρεπει να μοιραστει το σπιτι ειναι το τελευταιο που πρεπει να σε ανησυχει. Προσεχε πολυ τον τζογο τωρα που μπαινες στα βαθια σε γαμο και υποχρεωσεις, διαβαζω καθημερινα τραγικες ιστοριες.

Αν εχεις προβλημα, εδω ειμαστε να βοηθησουμε

Σε καθε περιπτωση ευχομαι ολα να πανε καλα και καλως να δεχτειτε το νεο μελος της οικογενειας!

OP
OP
G

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.352
Πόντοι
2.596
Αλβανίδα δηλαδή? Ακόμα χειρότερα.. Οι αλβανιδες που μεγάλωσαν εδώ, έχουν όλα τα κακά των ελλεεινιδων, και την ελληνική νοοτροπία..με τη διαφορά ότι είναι πιο έξυπνες από τις ελλεινιδες. Άρα δεν ελενχοντε με τιποτα.. Οι ελλεεινιδες τουλάχιστον μπορεί να είναι για το πόυτσο, σα γυναίκες και συμπεριφορά, αλλα είναι και εντελώς χαζές..
Έχουν πιο σωστά οικογενειακά πρότυπα θα πω εγώ και πολυ λιγότερο φεμινισμο.

OP
OP
G

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.352
Πόντοι
2.596
Εαν συνεισφερει και αυτη στη δοση, τοτε το 50-50 ακουγεται μια χαρα δικαιο

Εγω απο την αλλη θα σου επιστησω την προσοχη στη διαχειριση του παθους που λεγεται τζογος, με αφορμη συζητηση σε αλλο νημα. Εαν εχεις ακομα καταλοιπα της συνηθειας, δηλαδη τζογαρεις ακομα, νομιζω το πως πρεπει να μοιραστει το σπιτι ειναι το τελευταιο που πρεπει να σε ανησυχει. Προσεχε πολυ τον τζογο τωρα που μπαινες στα βαθια σε γαμο και υποχρεωσεις, διαβαζω καθημερινα τραγικες ιστοριες.

Αν εχεις προβλημα, εδω ειμαστε να βοηθησουμε

Σε καθε περιπτωση ευχομαι ολα να πανε καλα και καλως να δεχτειτε το νεο μελος της οικογενειας!
Σε ευχαριστώ πολύ και με ανησυχεί και μένα πολύ γι αυτο πήρα μέτρα τα οποία θα λύσουν το πρόβλημα. Ισόβιος αποκλεισμός σε όλες τις στοιχηματικες οι οποίες αποτελούν το μεγαλύτερο κίνδυνο για μένα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
με λιγα λογια συζουμε καμποσο καιρο και ετοιμαζομαστε για τα περαιτερω τους επομενους μηνες. εχω προσβαση σε δανεικα με χαμηλο η 0 επιτοκιο για αγορα σπιτιου. το σπιτι μπαινει μονο στο δικο μου ονομα αφου εγω δεσμευομαι μονο εστω και προφορικα η 50-50 αφου θα ζουμε μαζι? κι αν γινει στραβη στο μελλον μεταξυ μας? θα φερθει κομπλε στο οικονομικο? η ιδια ανασφαλεια βεβαια προκυπτει και σε εκεινη για το πως θα φερθω εγω αν ειναι μονο στο δικο μου ονομα. εταξα 50-50 οταν αποπληρωθει το χρεος ενω σε γεννηηση τεκνου αμεση αποκατασταση του. ολα αυτα προφορικα βεβαια...
ρωτα εναν δικηγόρο για το αν γίνει στραβη (με παιδι) τι εχει το δικαιωμα η γυναικα να κανει ,και μετα πέρνεις αποφάσεις

OP
OP
G

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.352
Πόντοι
2.596
ρωτα εναν δικηγόρο για το αν γίνει στραβη (με παιδι) τι εχει το δικαιωμα η γυναικα να κανει ,και μετα πέρνεις αποφάσεις
Ότι και να γίνει την έχω πάρει την απόφαση μου και έχω δεσμευτεί οπότε προσπαθούμε μόνο για το καλύτερο. Εξάλλου αν πάνε όλα καλά με το μωράκι μας όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

OP
OP
G

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.352
Πόντοι
2.596
Ότι είναι καλύτερες από τις ελλενιδες είναι δεδομένο.. Τους αρέσουν τα αστεία.. Επίσης είναι πιο ψηλού επιπέδου από τις ελλεεινιδες και πιο καλόκαρδες από τις ελλενιδες αν σε συμπαθησουν...οι ελλενιδες δεν έχουν αισθήματα. Όμως οι αλβανιδες βλέπουν τα προνομια που έχουν οι ελλεεινιδες και ζηλεύουν, και προσπαθούν να μιμηθούν, πολλες φορές, αυτά τα κακα προτυπα της ελλεεινιδας
Απ όπου και να είναι η καταγωγή της παίζει μεγάλο ρόλο η οικογένεια στην οποία μεγάλωσε και τα πρότυπα και αντιλήψεις που έχει. Στα Βαλκάνια αλλά και σε άλλες περιοχές έχουν πολύ ψηλά το θεσμό της οικογένειας και σέβονται σε μεγάλο βαθμό το διαχωρισμό ρόλων μεταξύ των δύο φύλλων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom