panoramix1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Nαι αλλα εχει 2 ντιλντο!!!!!!!!!! ειναι δυνατον να ψηφισε το πρωτο??????????
μπορει αν τις τα έκαναν δωρο και να ντρεπεται να παει να τα αλλαξει!!!!!
Nαι αλλα εχει 2 ντιλντο!!!!!!!!!! ειναι δυνατον να ψηφισε το πρωτο??????????
Λεs ε???????????? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαμπορει αν τις τα έκαναν δωρο και να ντρεπεται να παει να τα αλλαξει!!!!!
το θεμα ειναι οτι ολες το κανουμε λιγες το παραδεχομαστε
και μιας και υπαρχει μιαμικρη δυσκολια στο θεμα οργασμος γιατι να μην το κανουμε οπως εμεις γουσταρουμε και να το ευχαριστιομαστε??αλλωστε καποιος εδω μεσα ανεφερε και την σχετικη παροιμια "αν πετυχει η μαλακια τυφλα να 'χει το γαμησι"
κι οσο απο τροπους χιλιοι 2 φαντασια να εχει κανεις ;)
Αυτεs οι δυσκολιεs να μην υπηρχαν.......Λιγεs το παραδεχονται, ολεs το κανουν.......
Θελει και η σαρκα γιατρεια.........Χτυπατε την μεχρι ανακουφισεωs!!!!!!
δεν ειναι λογικο εε??τι να κανουμε κι εμεις τα κοριτσακια αφου καυλωνουμε και δεν εχουμε παντα παρεα
Αααα το δικιο να λεγεται.......Ειναι ανθρωπινο και απολυτα κατανοητο!
Και μπραβο σου που εσυ τουλαχιστον το παραδεχεσαι........Μαζι σου!
Κι ομωs ειναι καποιεs που ακομα τωρα εν ετει 2000+ αρνουνται να το παραδεχτουνκαλε το ειχα παραδεχτει και πιο παλια σε καποια αλλη "κουβεντα" και μαλιστα ειχα αναφερει οτι χρησιμοποιουσα και το αποσμητικο μου ;) μερικες φορες, βεβαια τωρα πια εχω εξελιχθει δοκιμαζω κι αλλες τεχνικες
Κι ομωs ειναι καποιεs που ακομα τωρα εν ετει 2000+ αρνουνται να το παραδεχτουν
Μια χαρα σε κοβω.........Ζειs και το απολαμβανειs......
ας τα κανω τωρα που ειμαι μικρη κι ελευθερη γιατι ποιος ξερει μετα τι γινεται
ας τα κανω τωρα που ειμαι μικρη κι ελευθερη γιατι ποιος ξερει μετα τι γινεται
ειπα να μην το πω το μεσημερι γτ ελειπες κ δεν ηξερα αν θες...για παραδειγμα οταν βρισκομαστε με την silva συζηταμε για αρχη τι θα ειχαμε την περιεργεια να δοκιμασουμε
το δοκιμαζουμε αν μας αρεσει το ξανακανουμε αν οχι παμε γι' αλλα
πες βρε κοριτσι κι εσυ
που βρισκεστε με τιν σιλβα οταν τα συζητατε αυτα?για παραδειγμα οταν βρισκομαστε με την silva συζηταμε για αρχη τι θα ειχαμε την περιεργεια να δοκιμασουμε
το δοκιμαζουμε αν μας αρεσει το ξανακανουμε αν οχι παμε γι' αλλα
πες βρε κοριτσι κι εσυ
ειπα να μην το πω το μεσημερι γτ ελειπες κ δεν ηξερα αν θες...
ετσι ειναι!!!
αν κι εσυ κοριτσι εισαι πιο ανοιχτη απο μενα σε διαφορα.... ;)
ειπα να μην το πω το μεσημερι γτ ελειπες κ δεν ηξερα αν θες...
ετσι ειναι!!!
αν κι εσυ κοριτσι εισαι πιο ανοιχτη απο μενα σε διαφορα.... ;)
ειναι καλο να εισαι ανοιχτος σε νεες εμπιειριες κι ειδικα οσο αναφορα την ερωτικη ευχαριστηση δεν χωρανε ταμπου εκει
Δεν χωρανε...δεν χωρανε.δεν χωρανε!!!!!!ειναι καλο να εισαι ανοιχτος σε νεες εμπιειριες κι ειδικα οσο αναφορα την ερωτικη ευχαριστηση δεν χωρανε ταμπου εκει
που βρισκεστε με τιν σιλβα οταν τα συζητατε αυτα?
μολις βρεθηκε μια νεα εμπειρια μπροστα τωρα.εγω δηλαδη.ειναι καλο να εισαι ανοιχτος σε νεες εμπιειριες κι ειδικα οσο αναφορα την ερωτικη ευχαριστηση δεν χωρανε ταμπου εκει