Μάλιστα. Τι άλλα? Τι βλέπεις? Θα το πάρει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα στο μπάσκετ?πρεπει να καταλαβουμε οτι μια αληθινη και πραγματικη μουναρα εχει επιγνωση της αξιας της και δεν θα γινει ουτε εγινε ποτε υποχειριο ουτε του παιδιου της ουτε κανενός ανδρα! απ ότι εχω καταλαβει προσωπικα...μια αληθινη μουνάρα ειναι χερι χερι εφ ορου ζωης με την ιδεα της οτι μονο με πριγκιπες αξιζω να ειμαι (εγω η πριγκιπισσα))
που σημαινει οτι ο καθε ανδρας διπλα σε καθε μουναρα ειναι ενα συνοδευτικο στοιχειο...ετσι απλα..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυναίκα με παιδί. Λόγοι για να την αποφύγετε
- Μέλος που άνοιξε το νήμα georgius
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 103
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ετσι ειναι εκτος αν της κανεις και συ παιδιαΓιατι φιλε μου μια τέτοια γυναίκα δεν αγαπάει τίποτα περισσότερο στο
κόσμο απο το παιδί της εσύ θα είσαι πάντα δεύτερος.
Ειχα προσωπική εμπειρία και ξέρω.
Βρες μια ελεύθερη κοπελίτσα και κανε μαζί της οσα παιδιά θέλεις
δικά σας
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Γιατι φιλε μου μια τέτοια γυναίκα δεν αγαπάει τίποτα περισσότερο στο
κόσμο απο το παιδί της εσύ θα είσαι πάντα δεύτερος.
Ειχα προσωπική εμπειρία και ξέρω.
Βρες μια ελεύθερη κοπελίτσα και κανε μαζί της οσα παιδιά θέλεις
δικά σας
μια τετοια γυναικα θελω, με παιδι η χωρις. να αγαπαει τα παιδια της πανω απο ολους και απο μενα μαζι
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
λεω οτι διπλα σε μια αληθινη μουναρα και ο μεγαλυτερος γαμιας ειναι ενα απλο συνοδευτικο αντικειμενο (δλδ οπως λεμε στη πιατσα) μια μουναρα ανηκει σε ολους ή σε πολλους ,οχι σε εναν!!! τι άλλα η Θηβα θα πεσει?
Τι σχέση έχει να κάνει αυτό με τον τίτλο του θρεντ? Σε ρωτώ γιατί πραγματικά μπερδεύομαι. Μην ξεχνάς ότι η ιδιότητα "γαμιας" δεν ειναι κάτι που φαίνεται όπως η ομορφιά πχ...
Nikolas_ta_pinw
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
πραγματική μουνάρα ή οχι με παιδί, πρώτο ρόλο θα χει πάντα το παιδί ασυζητητί, και ναι θα είσαι συνοδευτικό εύρημα συνεχώς εξεταζόμενο στο πως φερεσαι και είσαι απέναντι στο παιδί! period.-πρεπει να καταλαβουμε οτι μια αληθινη και πραγματικη μουναρα εχει επιγνωση της αξιας της και δεν θα γινει ουτε εγινε ποτε υποχειριο ουτε του παιδιου της ουτε κανενός ανδρα! απ ότι εχω καταλαβει προσωπικα...μια αληθινη μουνάρα ειναι χερι χερι εφ ορου ζωης με την ιδεα της οτι μονο με πριγκιπες αξιζω να ειμαι (εγω η πριγκιπισσα))
που σημαινει οτι ο καθε ανδρας διπλα σε καθε μουναρα ειναι ενα συνοδευτικο στοιχειο...ετσι απλα..
ισως δεν ειναι κατανοητο αλλα το λεμε κι αλλιως...για μια μουναρα ποτε δεν θα ειναι πρωταγωνιστης ο ανδρας! Γιατι ουσιαστικα ανηκει σε όλους !!! ισα ισα με ενα παιδι, την υποχρεωνει( αυτο) να σκεφτεται με λιγοτερη αυτοπεποιθηση ...
μιλαμε παντα με δεδομενο οτι μια σωστη μουναρα εχει τους ανδρες για το πουτσο ε?
μιλαμε παντα με δεδομενο οτι μια σωστη μουναρα εχει τους ανδρες για το πουτσο ε?
καποιες φορες δεν σας καταλαβαινω καθολου.
ειναι δυνατον μια γυναικα να αγαπησει οποιονδηποτε παραπανω απτο παιδι της?
εσεις θα ειχατε σε υποληψη μια γυναικα που οταν σας γνωριζε θα παρατουσε το παιδι της στην ακρη για σας?
πολυ εγωισμος ρε παιδια....
εσεις θα ειχατε σε υποληψη μια γυναικα που οταν σας γνωριζε θα παρατουσε το παιδι της στην ακρη για σας?
δυστυχως το ανδρικο μυαλο μπορει να σκεφτει το εξης με ευκολια: ειμαι ο τροπος ,το μεσον να κανεις 12 -15 παιδια! Γιατι να κρεμαστεις στο ένα? ποιον θα πρεπει να προσεξεις? το ενα απ τα πολλα κουτσουβελα ή τη μηχανη παραγωγης τους ?
Nikolas_ta_pinw
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
α γειά σου κοπέλα μουκαποιες φορες δεν σας καταλαβαινω καθολου.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
εσυ τωρα τι απο τα δυο εισαι μουναρα η μαμαδηλαδή μια μουνάρα με παιδί παύει να είναι μουνάρα?
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
καποιες φορες δεν σας καταλαβαινω καθολου.
και το ωραίο είναι ότι μιλάνε μόνο για γαμήσι...
όντως πολύς εγωισμός
(όταν μια γυναίκα με παιδί θέλει να παντρευτεί κάποιον, οφείλει να έχει ξεκαθαρίσει τι ρόλο θέλει να έχει αυτός στη ζωή της, γιατί θα είναι πλέον και στη ζωή του παιδιού-το ίδιο φυσικά και ο άντρας, γι'αυτό μου φαίνεται πολύ κουλή για να μην πω τίποτα άλλο όλη αυτή η κουβέντα για ένα πήδημα ή μια σχέση χωρίς να την παίρνει κανείς από τους δύο στα σοβαρά )
Nikolas_ta_pinw
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
για να επανέλθω! μπορεί να είναι όλα τα λεφτά η γκόμενα, να δώσεις και την ανάσα σου για παρτη της, αλλά ουδέποτε θα ξεπεράσεις την προτεραιότητα του παιδιού! και καλά θα κάνει ..εντιτ εσεις αν εισασταν χωρισμενοι/ανυπαντροι γονεις θα παρατουσατε στην ακρη τα παιδια σας για μια γυναικα?
Εγώ ούτε με σφαίρες - όπως και χιλιάδες άλλοι. Μόνο που δεν είμαστε όλοι το ίδιο - οι γενικεύσεις είναι πάντα λανθασμένη τακτική για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. ;)εντιτ εσεις αν εισασταν χωρισμενοι/ανυπαντροι γονεις θα παρατουσατε στην ακρη τα παιδια σας για μια γυναικα?
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
και το ωραίο είναι ότι μιλάνε μόνο για γαμήσι...
όντως πολύς εγωισμός
(όταν μια γυναίκα με παιδί θέλει να παντρευτεί κάποιον, οφείλει να έχει ξεκαθαρίσει τι ρόλο θέλει να έχει αυτός στη ζωή της, γιατί θα είναι πλέον και στη ζωή του παιδιού-το ίδιο φυσικά και ο άντρας, γι'αυτό μου φαίνεται πολύ κουλή για να μην πω τίποτα άλλο όλη αυτή η κουβέντα για ένα πήδημα ή μια σχέση χωρίς να την παίρνει κανείς από τους δύο στα σοβαρά )
Σόρυ ρε συ boomb, η γκόμενα με άλλον το έκανε το κουτσούβελο, εμείς θα το λουστούμε? Και όταν το παιδί
μεγαλώσει θα σου χτυπάει συνέχεια οτι δεν είναι το δικό σου, με την πρώτη ευκαιρία. Δεν είναι θέμα εγωισμού, είναι απλή
λογική! Αλλά είπαμε αυτά "πιστεύω" του καθενός μας είναι.
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Σόρυ ρε συ boomb, η γκόμενα με άλλον το έκανε το κουτσούβελο, εμείς θα το λουστούμε? Και όταν το παιδί
μεγαλώσει θα σου χτυπάει συνέχεια οτι δεν είναι το δικό σου, με την πρώτη ευκαιρία. Δεν είναι θέμα εγωισμού, είναι απλή
λογική! Αλλά είπαμε αυτά "πιστεύω" του καθενός μας είναι.
όλα αυτά είναι θέμα ορίων και ξεκάθαρων σχέσεων, για να μην αναφέρω υπεύθυνων ατόμων.
ναι, φυσικά και υπάρχει η περίπτωση που αναφέρεις, και δικαίωμα του καθενός να μη θέλει να το λουστεί.
σε καμία περίπτωση δε λέω ότι πρέπει ή μπορούν όλοι να είναι σύντροφοι μιας γυναίκας με παιδί.
πολλές με παιδιά δε θέλουν καν συντρόφους.
και πολλοί δε θέλουν να είναι σύντροφοί τους.
ξαναλέω, είναι όλα θέμα ανθρώπου.
Εγώ ούτε με σφαίρες - όπως και χιλιάδες άλλοι. Μόνο που δεν είμαστε όλοι το ίδιο - οι γενικεύσεις είναι πάντα λανθασμένη τακτική για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. ;)
το θεμαμας ομως δεν ειναι γενικο αλλα ειδικο.
και η ερωτηση μου ειναι πανω στο θεμα.
βλεπω τους πιο πολλους εδω μεσα λενε "γυναικα με παιδι μακρυαααααα,θα σε θελει χορηγο θα αγαπαει πιο πολυ το παιδι απο σενα" κλπ.
ο αντρας να αγαπαει πιο πολυ το παιδι του αλλα η γυναικα οχι?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 166
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 424
- Εμφανίσεις