Νέα

Γυναίκα με παιδί. Λόγοι για να την αποφύγετε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα georgius
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Ειναι κι αυτη μια πολυ καλη σκεψη ....

Αλλα ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα .....
Nαι ενώ εσύ πριν δεν τα ισωπέδωσες όλα, μόνο το σκοινί με τον κόμπο δεν του 'δωσες.

Ο παιχταράς δεν έχει πει στην αρχή αν το πάει για σοβαρά, αν όχι καλό είναι να μην εμφανιστεί καθόλου στο παιδί

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
ολα ειναι σχετικα! καθε γυναικα εχει και διαφορετικη προσωπικοτητα! φιλος τα εχει με χωρισμενη με παιδι εδω και 8 χρονια και ολοι μας ζηλευουμε την σχεση του! περναει υπεροχα, χωρις κανενα οικονομικο η ψυχικο βαρος. μην τα ριχνετε ολα στο ιδιο τσουβαλι...

up-load-boy

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Οποιος δεν εχει περασει απο τετοια σχεση δεν μπορεί να καταλάβει
πως η ψυχολογική κούραση ειναι μεγάλη.
Ενα παραδειγμα γουστάρεις ενα σαβατοκυργιακο να πάτε ενα ταξιδακι
σαν ζευγάρι
αμεσως μόλις ρήξης την ιδέα θα σε πει το παιδι που θα το αφήσω?????
τοτε εση θα απαντησεις να το παρουμε μαζι μας και ας απο μέσα σου λες ότι
δεν θα ηρεμήσω και δε θα ξεκουραστώ καθόλου...

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
Οποιος δεν εχει περασει απο τετοια σχεση δεν μπορεί να καταλάβει
πως η ψυχολογική κούραση ειναι μεγάλη.
Ενα παραδειγμα γουστάρεις ενα σαβατοκυργιακο να πάτε ενα ταξιδακι
σαν ζευγάρι
αμεσως μόλις ρήξης την ιδέα θα σε πει το παιδι που θα το αφήσω?????

και γιατι να μην το αφηνει στην μανα της τα σ/κ που θα ειστε μαζι? παντα υπαρχουν λυσεις...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

τότε σόρι αλλά εντελώς δικιά σου η μαλακία (εννοώ αυτού που το λέει) γιατί πας να περάσεις ένα σ/κ που ξέρεις ότι θα είναι χάλια.

αν δε θες πολλά πολλά με το παιδί το ξεκαθαρίζεις από την αρχή και επιλέγει εκείνη τι θα κάνει.

Ο παιχταράς δεν έχει πει στην αρχή αν το πάει για σοβαρά, αν όχι καλό είναι να μην εμφανιστεί καθόλου στο παιδί

:rockon: :rockon: :rockon:

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16

αν δε θες πολλά πολλά με το παιδί το ξεκαθαρίζεις από την αρχή και επιλέγει εκείνη τι θα κάνει.

το πιο σωστο!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
βλεπω συνεχως γυρω μου, μουναρες παντρεμενες με ενα και δυο παιδια οι οποιες μολις αντιληφθηκαν οτι ο ανδρας ειναι ή τρομπας ή λιγος ή μαλακας ή στον κόσμο τους , χωριζουν και ανετες διεκδικουν το μελλον τους χαλαρα!!
Μια όμορφη γυναικα ποτέ δεν χανεται λεει το ρητο..και με ενα και με 2 και με 3 παιδια... :idiot: :idiot: :idiot:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Γνώρισα τώρα τελευταία μια κοπέλα η οποία έχει ήδη παιδί. Δεν παντρεύτηκε ποτέ, απλά είναι ανύπαντρη μητέρα. Ακούου λόγους για να την αποφύγω ή να μην την αποφύγω.
τυπε θα τα φασ ολα στην μουρη σηκω φυγε ρε, ακου εκει γαμος και παιδια!

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Γνώρισα τώρα τελευταία μια κοπέλα η οποία έχει ήδη παιδί. Δεν παντρεύτηκε ποτέ, απλά είναι ανύπαντρη μητέρα. Ακούου λόγους για να την αποφύγω ή να μην την αποφύγω.

Προσωπικά δεν θα έκανα κάτι μαζί της. Αν είναι να έχω παιδί, έχω τη βασική απαίτηση να είναι δικό μου και όχι άλλου. Όσο

και καλή γυναίκα να είναι. Αλλά πάνω απ'όλα δικό σου θέμα είναι και πως εσύ βλέπεις το πράγμα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αν την γουσταρεις μονο για γαμησι η και καλα <<σχεση>> ειναι η καλυτερη φαση τυπε μου
εχει πραγματα να ασχοληθει και δεν σου πρηζει τα αρχιδια με βολτες και μαλακιες
οι πιο πολλες συναντησεις σας θα ειναι για γαμησι
ορμα δικε μου :rockon:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Είναι φυσιολογικός αυτός ο τρόπος σκέψης σε μια υγιή σχέση?

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
η συζητηση εχει νόημα με βαση τη λεξη ΜΟΥΝΑΡΑ!
ασχολειτε καποιος με τετοιες υποθεσεις οταν η γκομενα ειναι μουναρα...και προφανως η υπαρξη ενος παιδιου τι την κανει? μια απλη γυναικα !!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δηλαδή μια μουνάρα με παιδί παύει να είναι μουνάρα?  :think:

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
της κοβει τον τσαμπουκα και την προσγειωνει σε επιπεδο απαιτησεων  :think: :think: :think:

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Mια χαρά είναι η γυναίκα με παιδί, μουνάρα μπορεί να είναι αλλα αναλόγως τη φάση σου ασχολείσαι. Εγω που είμαι ελεύθερος ακόμα προτιμώ να βρω μια γυναίκα με προοπτική κι οχι μια δοκιμασμένη που υπάρχει περίπτωση να μεγαλώσω το παιδί της! κακα τα ψέμματα, δεν θα επενδύσω σε τέτοιας φύσης σχεση

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
πρεπει να καταλαβουμε οτι μια αληθινη και πραγματικη   :idiot:  μουναρα εχει επιγνωση της αξιας της και δεν θα γινει ουτε εγινε ποτε υποχειριο ουτε του παιδιου της ουτε κανενός ανδρα! απ ότι εχω καταλαβει προσωπικα...μια αληθινη μουνάρα ειναι χερι χερι εφ ορου ζωης με την ιδεα της οτι μονο με πριγκιπες αξιζω να ειμαι (εγω η πριγκιπισσα)) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
που σημαινει οτι ο καθε ανδρας διπλα σε καθε μουναρα ειναι ενα συνοδευτικο στοιχειο...ετσι απλα..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δηλαδή είναι καλό να γίνει υποχείριο και αν δεν γίνει παναπεί ότι θέλει μόνο πρίγκιπες?  :think:
ρε με μπερδεύετε  :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom