Νέα

Γυμνισμό κάνετε;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 272K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καταλληλη για ζευγαρια?

• ναι

Ψήφοι: 59 69,4%
  • οχι

Ψήφοι: 26 30,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    85

Kouros1-2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Like
2.375
Πόντοι
446
Πήγε κανένας καμία σήμερα;;;

mplekolimpri

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
7
Πόντοι
0
...μαγκα λαθος το πας! Οι παραλιες γυμνιστων (οσες μειναν δλδ) ΔΕΝ ειναι μπουρδελακια, ξεκινας με λαθος ιδεα κ προσεγγιση. Για γυμνισμο θα πας γτ γουσταρεις την ελευθερια και την αισθηση του γυμνου ΣΟΥ σωματος, στην παραλια και στην θαλασσα. Σε μια παραλια γυμνιστων υπαρχει διακριτικοτητα, σεβασμος, ηρεμια και κανεις δν ασχολειται με την παρτη σου! Εαν παιχτουν παιχνιδια? Ενδεχομενως, τα ιδια παιχνιδια που μπορουν να παιχτουν και σε μια παραλια ντυμενων, απλα εδω η φιλοσοφια και η ελευθεριοτητα μπορει να το κανει πιο ευκολο αλλα και παλι με διακριτικοτητα και εαν υπαρχει αμοιβαιο ενδιαφερον! Οι γυμνιστες ΔΕΝ ειμαστε και απαραιτητα swingers ή επιδειξιες! Εχε το αυτο στο μυαλο σου, πηγαινε, περασε καλα, απολαυσε την αμμο κ την θαλασσα και βγαλε το πηδημα κ την φαση απο'το μυαλο σου (αν κατσει απο μονο του, καλως αλλα δν ειναι αυτοσκοπος)!
Φιλικα :wink:

Αυτό είναι η σωστή προσέγγυση! Γυμνισμό κάνουμε επειδή μας αρέσει η ελευθερία μέσα στη φύση και όχι για να χαζέψουμε τους άλλους. Το φλερτ είναι μέσα στη ζωή κι αυτό φυσικά, αν προκύψει...

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.276
Πόντοι
11.146
Ελλαδα και παραλια γυμνιστων, σημαινει γκει ψωνιστηρι. Σε κανα νησι που θα εχει τουριστες θα ειναι σαφως καλυτερα, αλλα εδω αττικη και γυρω γυρω, οτι υπαρχει σε γυμνισμο ειναι απλα πιατσα για πουστηδες.
Το ιδιο ισχυει και για τα τσοντο-σινεμα, το ιδιο ισχυει και για τις σαουνες, 99/100 πουτσες που ψαχνονται.
....αρχοντα δν ειναι ετσι ακριβως! Γκει ψωνιστηρι εχουν γινει οι παραλιες της Αττικης, στις υπολοιπες περιοχες της Ελλαδας μια χαρα ειναι! Το προβλημα ειναι αλλο, οτι αρχιζουν σιγα-σιγα να πηγαινουν με μαγιω ή και οικογενειες οποτε "χαλαει" η παραλια γυμνιστων!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
....αρχοντα δν ειναι ετσι ακριβως! Γκει ψωνιστηρι εχουν γινει οι παραλιες της Αττικης, στις υπολοιπες περιοχες της Ελλαδας μια χαρα ειναι! Το προβλημα ειναι αλλο, οτι αρχιζουν σιγα-σιγα να πηγαινουν με μαγιω ή και οικογενειες οποτε "χαλαει" η παραλια γυμνιστων!
Τυπε αυτες οι οικογενειες ειναι συνηθως αλβαναριο που πανε να κοψουν κινηση μαλλον για να βουτηξουν τιποτα.

• Like
Αντιδράσεις: Odin_

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.276
Πόντοι
11.146
Τυπε αυτες οι οικογενειες ειναι συνηθως αλβαναριο που πανε να κοψουν κινηση μαλλον για να βουτηξουν τιποτα.
...μπορει, αλλα εγω μιλαω για κανονικες οικογενειες που ερχονται και μπαστακωνονται σε μια παραλια που ξερουν-βλεπουν οτι ειναι γυμνιστων και κανουν κ παραπονα κ σκηνικα κιολας!
Και ΔΕΝ εννοω παραλιες Αττικης, αυτες ειναι καμμενες απο χρονια!

BigCurber

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2022
Like
15
Πόντοι
0
Που έχει αρκετούς γυμνιστές Εύβοια (αλλά όχι Χιλιαδού!);;

BigCurber

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2022
Like
15
Πόντοι
0
Τυπε μηπως σε κραξανε χιλιαδου?? Ελα λιμανακια βουλιαγμενης και θα βρεις αυτο που ψαχνεις.
Κωστακης όχι και έχω κάνει ωραίες φάσεις διαχρονικά αλλά ψιλό βαρέθηκα άσε που η μισή παραλία είναι γκέτο - λιμανάκια ντεκα - μην κρατάς την γνώση μυστη

ασωτος40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
1.227
Πόντοι
376
παιδια καμια παραλια για γυμνισμο για να παω με την κοπελα μου στην αττικη ξερουμε ?? περυσι πηγαμε στην κινετα και ηταν μονο γεροι γκευ και ξενερωσαμε την ζωη μας....
Ε τι ήθελες 20ποντα κοντάρια κάτι δεν μας λες καλά

BigCurber

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2022
Like
15
Πόντοι
0
ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΛΛΟΣ ΑΠΙΘΑΝΟΣ "ΑΝΤΩΝΗΣ", ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΦΤΑΣΕΙ ΖΕΥΓΑΡΙ , ΣΤΟ 5ΛΕΤΠΟ ΚΑΘΕΤΑΙ ΔΙΠΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ. ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΛΙΓΟ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΙΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΣΟΦΤ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ.
Πως είναι αυτός ο βλάκας να χουμε το νου μας;

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
342
Πόντοι
21
Πως είναι αυτός ο βλάκας να χουμε το νου μας
Πως είναι αυτός ο βλάκας να χουμε το νου μας;
φοραει μονιμως ενα σκουρο μπλε ΤΖΟΚΕΪ ακι μαυρα γυαλια ηλιου ,ακομη και οταν ειναι μεσα στη θαλάσσα,πολλες φορες κολυμπαει και καλα και αραζει μεσα στο νερο διπλα απο τα ζευγαρια

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
Λήμνος. Ο παράδεισος για γυμνά μπάνια. Τόσο μεγάλες παραλίες με 1-2 μπιτσόμπαρα στις άκρες ή ένα στην μέση και πιο πέρα ερημιά, ακόμη και high season.

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
7
Like
3.256
Πόντοι
736
Κάνουμε

• Like
Αντιδράσεις: stelda

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.278
Πόντοι
216
δεν αχω κανει αλλά θα ηθελα. Παρολο που εχω μικρο εργαλείο.

mikethegod

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
0

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
35
Like
7.838
Πόντοι
3.886
Μόνο ψωλες νμζ μαζεύει έτσι;

sein

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2022
Like
34
Πόντοι
0
καλησπέρα παιδιά. Εγώ κάνω χρόνια γυμνισμό. Έχω πάει σε αρκετές παραλίες. Φέτος (αλλά και πέρυσι) περισσότερες φορές έκανα γυμνισμό παρά με μαγιό. Γενικά πλεον το προτιμώ και μου φαίνεται κάπως περίεργα όταν είμαι με μαγιό. 'Οσο για τον κόσμο είναι ανάλογα που πηγαίνεις. Αν πας σε παραλίες με βράχια συνηθως πετυχαίνεις αρκετούς ανωμαλιάρηδες που κρύβονται πίσω από τα βράχια και τον παίζουν. Βασικά αυτοί κάνουν μπαμ από χιλιόμετρο.
Με οικογένεια μια φορά είχα θέμα που πήγε να γίνει φασαρία γιατί χώθηκε σε μέρος γυμνιστών και ζητούσε τα ρέστα.
Κάτι που με χαλάει είναι ότι όταν είμαι στο νερό το πουλί μου μαζεύει αρκετά ενώ υπο κανονικές συνθήκες έχω νορμαλ-αξιοπρεπές πουλί. Σε άλλους δε μαζεύει τόσο. Αντιμετωπίζει κανεις το ίδιο θέμα;

θανος_38

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2018
Like
216
Πόντοι
21
Λογικό φίλε μέσα στο νερό,το θέμα είναι όταν είσαι έξω και βλέπεις κάτι καλό να είσαι οκ!

• Like
Αντιδράσεις: stelda

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom