You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυμνισμό κάνετε;;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 272K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
mplekolimpri
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2022
- Like
- 7
- Πόντοι
- 0
...μαγκα λαθος το πας! Οι παραλιες γυμνιστων (οσες μειναν δλδ) ΔΕΝ ειναι μπουρδελακια, ξεκινας με λαθος ιδεα κ προσεγγιση. Για γυμνισμο θα πας γτ γουσταρεις την ελευθερια και την αισθηση του γυμνου ΣΟΥ σωματος, στην παραλια και στην θαλασσα. Σε μια παραλια γυμνιστων υπαρχει διακριτικοτητα, σεβασμος, ηρεμια και κανεις δν ασχολειται με την παρτη σου! Εαν παιχτουν παιχνιδια? Ενδεχομενως, τα ιδια παιχνιδια που μπορουν να παιχτουν και σε μια παραλια ντυμενων, απλα εδω η φιλοσοφια και η ελευθεριοτητα μπορει να το κανει πιο ευκολο αλλα και παλι με διακριτικοτητα και εαν υπαρχει αμοιβαιο ενδιαφερον! Οι γυμνιστες ΔΕΝ ειμαστε και απαραιτητα swingers ή επιδειξιες! Εχε το αυτο στο μυαλο σου, πηγαινε, περασε καλα, απολαυσε την αμμο κ την θαλασσα και βγαλε το πηδημα κ την φαση απο'το μυαλο σου (αν κατσει απο μονο του, καλως αλλα δν ειναι αυτοσκοπος)!
Φιλικα
Αυτό είναι η σωστή προσέγγυση! Γυμνισμό κάνουμε επειδή μας αρέσει η ελευθερία μέσα στη φύση και όχι για να χαζέψουμε τους άλλους. Το φλερτ είναι μέσα στη ζωή κι αυτό φυσικά, αν προκύψει...
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.276
- Πόντοι
- 11.146
....αρχοντα δν ειναι ετσι ακριβως! Γκει ψωνιστηρι εχουν γινει οι παραλιες της Αττικης, στις υπολοιπες περιοχες της Ελλαδας μια χαρα ειναι! Το προβλημα ειναι αλλο, οτι αρχιζουν σιγα-σιγα να πηγαινουν με μαγιω ή και οικογενειες οποτε "χαλαει" η παραλια γυμνιστων!Ελλαδα και παραλια γυμνιστων, σημαινει γκει ψωνιστηρι. Σε κανα νησι που θα εχει τουριστες θα ειναι σαφως καλυτερα, αλλα εδω αττικη και γυρω γυρω, οτι υπαρχει σε γυμνισμο ειναι απλα πιατσα για πουστηδες.
Το ιδιο ισχυει και για τα τσοντο-σινεμα, το ιδιο ισχυει και για τις σαουνες, 99/100 πουτσες που ψαχνονται.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.288
- Πόντοι
- 7.885
Τυπε αυτες οι οικογενειες ειναι συνηθως αλβαναριο που πανε να κοψουν κινηση μαλλον για να βουτηξουν τιποτα.....αρχοντα δν ειναι ετσι ακριβως! Γκει ψωνιστηρι εχουν γινει οι παραλιες της Αττικης, στις υπολοιπες περιοχες της Ελλαδας μια χαρα ειναι! Το προβλημα ειναι αλλο, οτι αρχιζουν σιγα-σιγα να πηγαινουν με μαγιω ή και οικογενειες οποτε "χαλαει" η παραλια γυμνιστων!
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.276
- Πόντοι
- 11.146
...μπορει, αλλα εγω μιλαω για κανονικες οικογενειες που ερχονται και μπαστακωνονται σε μια παραλια που ξερουν-βλεπουν οτι ειναι γυμνιστων και κανουν κ παραπονα κ σκηνικα κιολας!Τυπε αυτες οι οικογενειες ειναι συνηθως αλβαναριο που πανε να κοψουν κινηση μαλλον για να βουτηξουν τιποτα.
Και ΔΕΝ εννοω παραλιες Αττικης, αυτες ειναι καμμενες απο χρονια!
BigCurber
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2022
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
Κανεις καμία ιδέα ;Που έχει αρκετούς γυμνιστές Εύβοια (αλλά όχι Χιλιαδού!);;
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.288
- Πόντοι
- 7.885
Τυπε μηπως σε κραξανε χιλιαδου?? Ελα λιμανακια βουλιαγμενης και θα βρεις αυτο που ψαχνεις.Που έχει αρκετούς γυμνιστές Εύβοια (αλλά όχι Χιλιαδού!);;
BigCurber
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2022
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
Κωστακης όχι και έχω κάνει ωραίες φάσεις διαχρονικά αλλά ψιλό βαρέθηκα άσε που η μισή παραλία είναι γκέτο - λιμανάκια ντεκα - μην κρατάς την γνώση μυστηΤυπε μηπως σε κραξανε χιλιαδου?? Ελα λιμανακια βουλιαγμενης και θα βρεις αυτο που ψαχνεις.
Ε τι ήθελες 20ποντα κοντάρια κάτι δεν μας λες καλάπαιδια καμια παραλια για γυμνισμο για να παω με την κοπελα μου στην αττικη ξερουμε ?? περυσι πηγαμε στην κινετα και ηταν μονο γεροι γκευ και ξενερωσαμε την ζωη μας....
BigCurber
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2022
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
Πως είναι αυτός ο βλάκας να χουμε το νου μας;ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΛΛΟΣ ΑΠΙΘΑΝΟΣ "ΑΝΤΩΝΗΣ", ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΦΤΑΣΕΙ ΖΕΥΓΑΡΙ , ΣΤΟ 5ΛΕΤΠΟ ΚΑΘΕΤΑΙ ΔΙΠΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ. ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΛΙΓΟ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΙΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΣΟΦΤ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ.
akis georgiou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2018
- Like
- 342
- Πόντοι
- 21
Πως είναι αυτός ο βλάκας να χουμε το νου μας
φοραει μονιμως ενα σκουρο μπλε ΤΖΟΚΕΪ ακι μαυρα γυαλια ηλιου ,ακομη και οταν ειναι μεσα στη θαλάσσα,πολλες φορες κολυμπαει και καλα και αραζει μεσα στο νερο διπλα απο τα ζευγαριαΠως είναι αυτός ο βλάκας να χουμε το νου μας;
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.278
- Πόντοι
- 216
δεν αχω κανει αλλά θα ηθελα. Παρολο που εχω μικρο εργαλείο.
mikethegod
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Γειά σου. Αύριο έρχομαι Μαύρο Λιθάρι. Θα είσαι εκεί; Δώσε οδηγίες.ελατε πριν το 48 στο χοτελ μαυρο λιθαρι πισω στη μικρη πριβε παραλιουλα
ειμαι εκει κ σας κανω χαρουμενους
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.838
- Πόντοι
- 3.886
Μόνο ψωλες νμζ μαζεύει έτσι;
καλησπέρα παιδιά. Εγώ κάνω χρόνια γυμνισμό. Έχω πάει σε αρκετές παραλίες. Φέτος (αλλά και πέρυσι) περισσότερες φορές έκανα γυμνισμό παρά με μαγιό. Γενικά πλεον το προτιμώ και μου φαίνεται κάπως περίεργα όταν είμαι με μαγιό. 'Οσο για τον κόσμο είναι ανάλογα που πηγαίνεις. Αν πας σε παραλίες με βράχια συνηθως πετυχαίνεις αρκετούς ανωμαλιάρηδες που κρύβονται πίσω από τα βράχια και τον παίζουν. Βασικά αυτοί κάνουν μπαμ από χιλιόμετρο.
Με οικογένεια μια φορά είχα θέμα που πήγε να γίνει φασαρία γιατί χώθηκε σε μέρος γυμνιστών και ζητούσε τα ρέστα.
Κάτι που με χαλάει είναι ότι όταν είμαι στο νερό το πουλί μου μαζεύει αρκετά ενώ υπο κανονικές συνθήκες έχω νορμαλ-αξιοπρεπές πουλί. Σε άλλους δε μαζεύει τόσο. Αντιμετωπίζει κανεις το ίδιο θέμα;
Με οικογένεια μια φορά είχα θέμα που πήγε να γίνει φασαρία γιατί χώθηκε σε μέρος γυμνιστών και ζητούσε τα ρέστα.
Κάτι που με χαλάει είναι ότι όταν είμαι στο νερό το πουλί μου μαζεύει αρκετά ενώ υπο κανονικές συνθήκες έχω νορμαλ-αξιοπρεπές πουλί. Σε άλλους δε μαζεύει τόσο. Αντιμετωπίζει κανεις το ίδιο θέμα;
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 253