BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.846
- Πόντοι
- 3.556
Βραυρώνα για γυμνισμό και ΤΙΠΟΤΕ άλλο, όπου όμως η πρόσβαση όμως είναι δύσκολη. Επίσης, ωραία είναι και στο ΚΑΠΕ για ζευγάρια.
Λάϊκ. Θα το έχω υπόψη μου.
Βραυρώνα για γυμνισμό και ΤΙΠΟΤΕ άλλο, όπου όμως η πρόσβαση όμως είναι δύσκολη. Επίσης, ωραία είναι και στο ΚΑΠΕ για ζευγάρια.
Ο γυμνισμος εχει μια ωραια αίσθηση ελευθεριας την οποία γεύομαι εδω και παρα πολλα χρονια....
Την πρωτη φορα που ειχα παει ντρεπόμουν και νομιζα οτι ολοι θα με κοιτανε καπως ,ομως ημουν με έμπειρους οποτε γρηγορα καταλαβα οτι
δεν εχει τιποτα το προστυχο και μαλιστα μετα καναμε πλακα με τα λιγουρια τα οποια πολλες φορες τα εχουν απομακρύνει απο την παραλία γυμνιστών....
Ρε Αγγελική, για τη δουλειά λέωοχι δεν το έβγαλα,χαχα δεν με εξιταρε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
για φέτος λεω να πάω λιγότερες μερες ,τελη Αυγούστου,καθε καλοκαιρι πάω εκει,φέτος θέλω μια αλλαγή
Διευκρίνησε στους ενδιαφερόμενους ότι στην Βραυρώνα συχνάζουν ως επί το πλείστο δροσεροί και ηλικιωμένα ζευγάρια.Βραυρώνα για γυμνισμό και ΤΙΠΟΤΕ άλλο, όπου όμως η πρόσβαση όμως είναι δύσκολη. Επίσης, ωραία είναι και στο ΚΑΠΕ για ζευγάρια.
ποια παραλια ειναι εκει?
αυτος ειναι ο πραγματικος γυμνισμοςΟ γυμνισμος εχει μια ωραια αίσθηση ελευθεριας την οποία γεύομαι εδω και παρα πολλα χρονια....
Την πρωτη φορα που ειχα παει ντρεπόμουν και νομιζα οτι ολοι θα με κοιτανε καπως ,ομως ημουν με έμπειρους οποτε γρηγορα καταλαβα οτι
δεν εχει τιποτα το προστυχο και μαλιστα μετα καναμε πλακα με τα λιγουρια τα οποια πολλες φορες τα εχουν απομακρύνει απο την παραλία γυμνιστών....
σωστο κειμενο...μαγκα λαθος το πας! Οι παραλιες γυμνιστων (οσες μειναν δλδ) ΔΕΝ ειναι μπουρδελακια, ξεκινας με λαθος ιδεα κ προσεγγιση. Για γυμνισμο θα πας γτ γουσταρεις την ελευθερια και την αισθηση του γυμνου ΣΟΥ σωματος, στην παραλια και στην θαλασσα. Σε μια παραλια γυμνιστων υπαρχει διακριτικοτητα, σεβασμος, ηρεμια και κανεις δν ασχολειται με την παρτη σου! Εαν παιχτουν παιχνιδια? Ενδεχομενως, τα ιδια παιχνιδια που μπορουν να παιχτουν και σε μια παραλια ντυμενων, απλα εδω η φιλοσοφια και η ελευθεριοτητα μπορει να το κανει πιο ευκολο αλλα και παλι με διακριτικοτητα και εαν υπαρχει αμοιβαιο ενδιαφερον! Οι γυμνιστες ΔΕΝ ειμαστε και απαραιτητα swingers ή επιδειξιες! Εχε το αυτο στο μυαλο σου, πηγαινε, περασε καλα, απολαυσε την αμμο κ την θαλασσα και βγαλε το πηδημα κ την φαση απο'το μυαλο σου (αν κατσει απο μονο του, καλως αλλα δν ειναι αυτοσκοπος)!
Φιλικα
ποια παραλια ειναι εκεικοντς
Κοντά στη κυπαρίσσια, δε θυμάμαι ακριβώς.ποια παραλια ειναι εκει?
Ο γυμνισμός ή αυτά που σου έκανε ο γκόμενος ενώ κάνατε γυμνισμό?δεν μου άρεσε
o γυμνισμός γενικότεραΟ γυμνισμός ή αυτά που σου έκανε ο γκόμενος ενώ κάνατε γυμνισμό?
Γιατί κοπελιά δε θα το ξαναέκανες;Τι δε σου άρεσε;Αν και στη φωτό τοπλες είσαι όχι γυμνη...εδώ οταν είχα κάνει με εναν γκόμενο που ήμασταν οι δυο μας,και δεν θα το ξαναέκανα
Ισχύει πήγαμε εμείς πέσανε κάτι βράχοι αλλά είναι ακόμα προσβάσιμη με καβατζες η παραλία.Έχει πάει κάποιος στο ΚΑΠΕ πρόσφατα να μας πει σε τι κατάσταση είναι η παραλία;Ένας φίλος μου είπε ότι κάποιος είπε-δεν έχει ιδία άποψη-ότι μια κακοκαιρία το Νοέμβριο εκανε ζημιά στην παραλία με πτώσεις βράχων κλπ.Ισχύει ή είναι ράδιο αρβύλα;Θέλω να πάω με τη δικιά μου αύριο ή την Παρασκευή και δεν έχω όρεξη να κάνω άσκοπα χιλιόμετρα αν είναι χάλια...
Να μας πεις μέρα και ώρα να έρθουμε για παρέα...Έχει πάει κάποιος στο ΚΑΠΕ πρόσφατα να μας πει σε τι κατάσταση είναι η παραλία;Ένας φίλος μου είπε ότι κάποιος είπε-δεν έχει ιδία άποψη-ότι μια κακοκαιρία το Νοέμβριο εκανε ζημιά στην παραλία με πτώσεις βράχων κλπ.Ισχύει ή είναι ράδιο αρβύλα;Θέλω να πάω με τη δικιά μου αύριο ή την Παρασκευή και δεν έχω όρεξη να κάνω άσκοπα χιλιόμετρα αν είναι χάλια...