CrazyPussyLicker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Like
- 2.099
- Πόντοι
- 446
Και εμένα δυο φορές. Την μια που πήγα μόνος μου και μια που πήγα με γυναίκα. Μετά κατάλαβε ότι δεν τον παίρνει και απλα όταν με βλέπει, πετάει ένα καλως ήρθες και τέρμα. Άσε που όταν είχα πάει μόνος μου, μου είχε σπάσει τα αρχίδια με έναν αλλον ηλικιωμένο, οτι και καλά προσπαθεί να το παίξει ο άρχοντας της παραλίας, και κάτι τέτοια. Ε και όταν του είπα , ε κι εσύ αυτό δεν κάνεις τώρα ως προστάτης της και καλά? Κάπου εκεί άρχισε να ρετάρει, δεν περίμενε μάλλον κάτι τέτοιο.Αυτό μου το είπε κι ένας φίλος μου που πάει συχνά διότι μένει κοντά στην περιοχή.Αν δει γυναικοπαρέα και είναι και άλλος μόνος του,τρέχει τους πιάνει κουβέντα και λέει δήθεν "εμπιστευτικά" αλλά να τον ακούει και ο άλλος "προσέξτε αυτός τραβάει φωτογραφίες/κάνει αυτό/κάνει εκείνο"...Πώς και δεν τον έχει σπάσει στο ξύλο κάποιος ακόμα...
Η ουσία είναι ότι με κάτι τέτοιους τύπους, αντί να ηρεμείς, φορτώνεις. Στα τέτοια μου αν υπάρχει ματάκιας ή τον παίζει παρα δίπλα.
Εμένα με νοιάζει να πηγαίνω και να ηρεμώ εκεί πέρα. Αν προκύψει να υπάρξει γνωριμία με τους πιο μόνιμους που πάνε και που βλέπεις πως δεν υπάρχει ούτε σπασαρχιδισμός ούτε να βλέπουν διάφορα στο πίσω μέρος του μυαλού τους, καλώς να προκύψει, στο πρόγραμμα είνα. Δεν ενοχλώ, μην ενοχλείς είναι το θέμα.