Νέα

Γυμνισμό κάνετε;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 272K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καταλληλη για ζευγαρια?

• ναι

Ψήφοι: 59 69,4%
  • οχι

Ψήφοι: 26 30,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    85
Εγγρ.
31 Μαρ 2014
Like
1.562
Πόντοι
206
Ευχαριστώ.Μπορεί να πάμε να δούμε.Πάνε άτομα ή είναι νωρίς;Όχι ότι με εδιαφέρει κιόλας,καλύτερα να μην έρχεται κανείς!
Φιλος εμείς πήγαμε απλά για την βόλτα τα μπάνια στο καπε τα αρχίζουμε απο Μάιο τη μέρα που πήγαμε δεν υπήρχε ψυχη

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Φίλτατοι, η γνώμη μου είναι ότι γυμνισμό κάνεις για την ελευθερία που δίνει, όχι για να πάρεις μάτι.

Ο γυμνισμός είναι τρόπος ζωής.

Τώρα εάν κάτσει και γνωριμία μέσω αυτού, είναι άλλη ιστορία.

:hi:
Μην τα λες αυτά εδώ...Οι μισοί νομίζουν ότι θα πάνε σε μια παραλία,θα βρουν θεογκόμενες,μοντέλα σαν αυτά στα περιοδικά και στα Sites και ότι θα επιλέξουν και ποια θα γαμήσουν,καθότι είναι όλοι άντρακλες,εμφανίσημοι και με χοντρά πορτοφόλια και οι γκόμενες θα κόψουν φλέβες,και θα τσακωθούν ποια θα γαμηθεί πρώτη...

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Φιλος εμείς πήγαμε απλά για την βόλτα τα μπάνια στο καπε τα αρχίζουμε απο Μάιο τη μέρα που πήγαμε δεν υπήρχε ψυχη
Ευχαριστώ,θα πάμε να δούμε και πώς έχει γίνει η παραλία,διότι δεν έχει και πολλές προσβάσιμες η Αττική,αν και αυτή καταστεί δύσκολη τότε θα ξενιτευόμαστε για το ραμνούντα να βρουμε παραλία

Εγγρ.
31 Μαρ 2014
Like
1.562
Πόντοι
206
Ευχαριστώ,θα πάμε να δούμε και πώς έχει γίνει η παραλία,διότι δεν έχει και πολλές προσβάσιμες η Αττική,αν και αυτή καταστεί δύσκολη τότε θα ξενιτευόμαστε για το ραμνούντα να βρουμε παραλία
Ισχύει απλά σαν τα νερά του ΚΑΠΕ εμείς δεν έχουμε βρει πουθενά.Ειχαμε ξεκινήσει με Κινέτα και μόλις είδαμε το Καπε παθαμε σοκ

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Ναι εντάξει είναι καλά εκεί αλλά το κακό είναι ότι Σ/Κ αν δεν πας πολύ νωρίς να πιάσεις θέση μετά δε βρίσκεις χώρο.Είναι κάποιοι ΜΑΛΑΚΕΣ που πιάνουν πολύ περισσότερο χώρο απ΄οτι πρέπει...

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Πέρσι το καλοκαίρι ο γνωστός καραγκιόζης της παραλίας,ο κοκκινοτρίχης με το μούσι,είχε στήσει 2 ομπρέλες στις άκρες...Μιλάμε για τέρμα ηλίθιο άτομο. Απορώ πώς και δεν τον έχουν λιντσάρει.Άσε που βάζει το τηλέφωνο δυνατά και ακούει μουσική και μας είχε σπάσει τα νεύρα ν΄ακούμε Παντελίδη...Πας για να ηρεμήσεις λίγο και έχεις το μαλάκα με τη μουσική.Κάτσαμε 1 ώρα και σηκωθήκαμε και φύγαμε...

Αγγελική

Call-Girl
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
19.631
  • Like
Αντιδράσεις: pa28

Psata

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2023
Like
30
Πόντοι
0
Έχει πάρα πολλές προσβάσιμες
Ενδεικτικά εκτός αυτές που αναφέρατε

Λιμανάκια
Πυροσβεστική στο καβούρι
Κινέτα
Χαμολιά
Δικαστικά
ΠΙΚΠΑ Βούλας
Άγιος νικόλαος αναβύσσου
47,8 km αθηνών σουνίου
Ασημάκης
Καβάτζες μαύρο λιθάρι
Ακατοίκητα αγίας μαρίνας
Σούνιο

Όσον αφορά τα άλλα σου μηνύματα
Δεν μπορείς να διαλέγεις ποιος θέλεις να είναι στην παραλία
Θα είναι και μόνοι τους σκέτοι γυμνιστές
Θα είναι και παρέες gay
Η μόνοι τους gay
Θα είναι ματάκηδες
Θα είναι μπι
Θα είναι ζευγάρια η γυναίκες μόνες
Θα είναι καμάκια
Θα είναι κάποιοι που θέλουν να τον παίξουν
Θα είναι κάποιοι που θέλουν να παίξουν με ζευγάρια ή γυναίκες

Και Να σε ρωτήσω κάτι;
Πάει ένα ζευγάρι
Και αρχίζει η κοπέλα να κάνει διάφορα στον άντρα ή το αντίθετο
Το βρίσκεις παράλογο ή φυσιολογικό μερικοί που είναι σε αυτή την παραλία να αρχίσουν να τον παίζουν;

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Αγαπητέ,κάνω πολλά χρόνια το "σπορ" και τα ξέρω.Όσον αφορά τις παραλίες που παρέθεσες όλες σχεδόν τις έχω επισκεφτεί,αλλά δε θέλω να πηγαίνω σε κάποιες για διάφορους λόγους.
Τώρα για το αν επιλέγεις ποιος/ποιοι θα πάνε δεν μπορείς.Αυτό όμως που επιβάλλεται για κάθε έναν που πάει,είναι να σέβεται τους άλλους που είναι εκεί.Δε με ενοχλούν οι ομοφυλόφιλοι δε με ενοχλούν οι μοναχικοί,κι εγώ πολλές φορές πήγαινα μόνος μου,δε με ενδιαφέρει αν θέλει ο άλλος να την παίξει στην παραλία.Αυτό που θέλω είναι να μη με ενοχλεί.Αν έχεις δυνατά τη μουσική ενοχλείς.Όπως και αν γκαρίζεις στο τηλέφωνο ή στο διπλανό σου.
Ο συγκεκριμένος που ανέφερα,ο κοκκινοτρίχης μουσάτος,είναι ενοχλητικός.Έπιασε 2 θέσεις στην παραλία χωρίς λόγο,και άκουγε δυνατά τη μουσική του.Είναι ενοχλητικό.Αν κάποιος ερχόταν που ήθελε να κάτσε στο σημείο που ήταν η ομπρέλα που δε χρησιμοποιούταν θα έφευγε.Και αυτός ο κάποιος μπορεί να ήσουν εσύ ή εγώ.Να κάνεις τόσα χιλιόμετρα και να μην κάνεις μπάνιο εξαιτίας του;

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
6.955
Απορώ κι εγώ πως δεν έχει βρεθεί κάποιος να σπάσει τον κοκκινοτρίχη στο ξύλο. Πρόκειται για πολύ ενοχλητικό άτομο που διαβάλλει τους άλλους μοναχικούς γυμνιστές, χαλάει φάσεις κι εκπέμπει αρνητική ενέργεια.

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
857
Πόντοι
81
Απορώ κι εγώ πως δεν έχει βρεθεί κάποιος να σπάσει τον κοκκινοτρίχη στο ξύλο.
ωραιος
Πρόκειται για πολύ ενοχλητικό άτομο που διαβάλλει τους άλλους μοναχικούς γυμνιστές,
ωραιος
ωραιος
κι εκπέμπει αρνητική ενέργεια.
αυτές τις γυναικειες μαλακιες να μη γραφατε. Τι θα πει αρνητικη ενεργεια, δεν υπαρχει αρνητικη ενεργεια.

CrazyPussyLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2.099
Πόντοι
446
Ο συγκεκριμένος που ανέφερα,ο κοκκινοτρίχης μουσάτος,είναι ενοχλητικός.Έπιασε 2 θέσεις στην παραλία χωρίς λόγο,και άκουγε δυνατά τη μουσική του.Είναι ενοχλητικό.Αν κάποιος ερχόταν που ήθελε να κάτσε στο σημείο που ήταν η ομπρέλα που δε χρησιμοποιούταν θα έφευγε.Και αυτός ο κάποιος μπορεί να ήσουν εσύ ή εγώ.Να κάνεις τόσα χιλιόμετρα και να μην κάνεις μπάνιο εξαιτίας του;
Πραγματικά πρηξαρχίδας όμως. Άμα σκάσει ζευγάρι που δεν το ξέρει, βάζει και καλά μια πετσέτα μπροστά και πάει και πιάνει κουβέντα, τύπου έρχεστε απο μακριά και κάτι τέτοιες πίπες.
Κι αν δει πιτσιρικαρία, πάει με μπύρες εκεί και με την μαλαπέρδα έξω, δήθεν να τους κεράσει και μπράβο σας και τέτοια.
Άμα δει δε γυναικοπαρέα, πάλι με την πούτσα να αρμενίζει, πάει με μπύρες, ελάτε να κάτσετε με την κοπέλα μου για να μη σας ενοχλούν οι άλλοι και άντε πάλι κάτι τέτοιες μαλακίες.
Πας να ηρεμήσεις, μόνος ή με το γκομενάκι, κι ακούς τον μαλάκα να μιλάει όλη την ώρα.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Πρόκειται για πολύ ενοχλητικό άτομο που διαβάλλει τους άλλους μοναχικούς γυμνιστές
Αυτό μου το είπε κι ένας φίλος μου που πάει συχνά διότι μένει κοντά στην περιοχή.Αν δει γυναικοπαρέα και είναι και άλλος μόνος του,τρέχει τους πιάνει κουβέντα και λέει δήθεν "εμπιστευτικά" αλλά να τον ακούει και ο άλλος "προσέξτε αυτός τραβάει φωτογραφίες/κάνει αυτό/κάνει εκείνο"...Πώς και δεν τον έχει σπάσει στο ξύλο κάποιος ακόμα...

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
αυτές τις γυναικειες μαλακιες να μη γραφατε. Τι θα πει αρνητικη ενεργεια, δεν υπαρχει αρνητικη ενεργεια.
Χαλάρωσε.Εννοεί ότι πας με καλή διάθεση και σου τη χαλάει με τις παπαριές που κάνει και λέει.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.849
Πόντοι
3.556
Εννοείται, ότι και μόνο ένας εμμονικός σπασαρχίδας μπορεί να σου χαλάσει τη μέρα.

Για ορισμένους-ορισμένους, το να συγχύζεις τους άλλους είναι το νόημα της ζωής. Ή τουλάχιστον, προσπαθούν έτσι να δώσουν νόημα στη ζωή τους.

:—)

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Ο συγκεκριμένος πρέπει να είναι ανασφαλές άτομο και προσπαθεί (ή ελπίζει) να βρει το καλύτερο γκομενάκι,φοβούμενος πάντα μην τη φάει ο "ανταγωνιστής" του στην παραλία...Αλλιώς δε θα τα έκανε αυτά...Μου έλεγε ο φίλος μου ότι μια φορά πρωινιάτικα ήθελε σώνει και καλά να κεράσει τσίπουρο κάτι γκόμενες που είχαν πάει εκεί.Του έλεγαν "ευχαριστώ δε θέλω τέτοια ώρα τσίπουρο" και αυτός να επιμένει "είναι το καλύτερο από εκείνη την περιοχή" και άλλες μαλακίες...Και μια άλλη φορά είχε πάει ο φίλος μου με τη γυναίκα του,η οποία σπάνια θέλει να πάει σε αυτή την παραλία,δεν της αρέσει,και πήγε πρώτα η γυναίκα του αυτός κουβάλαγε την ομπρέλα και κάτι πράγματα από το αμάξι,και μέχρι να φτάσει της είχε πιάσει την κουβέντα...Ευτυχώς δεν τον άρπαξε διότι είναι και τσαντίλας ο φίλος μου και δε θέλει πολύ ν΄αρχίσει καβγά.Τον απέφευγε η άλλη και αυτός εκεί "έλα να κάτσεις εδώ είναι καλύτερη η είσοδος στη θάλασσα" και κάτι τέτοιες μαλακίες...

CrazyPussyLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2.099
Πόντοι
446
Ποια κοπέλα;Ποτέ δεν τον έχω δει με κοπέλα.Συνεχώς μόνος του είναι. Βλαμμένος εντελώς ο τύπος...
Κυριακές συνήθως και πιο λίγες φορές Σάββατο. Καθημερινές καθεται με τις ομπρέλες του μόνο.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Α,μάλιστα..Δεν πάω εκεί Σ/Κ καθημερινές αν έχω καμιά μέρα κενή.Σ/Κ μαζευει κόσμο δεν έχει πού να κάτσεις,παλιότερα πήγαινα Σ/Κ,τώρα Σ/Κ φροντίζω κανά Ραμνούντα ή Αγκίστρι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom