Διαγραμμένο μέλος 253583
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2025
- Like
- 198
- Πόντοι
- 0
Οχι αλλα θα ήθελα να κάνω με την γυναίκα μου
Υπάρχουν πολλά μέρη ανά την Ελλάδα που μπορείς να το απολαύσεις. Να το δοκιμάσετε, αξίζει.Οχι αλλα θα ήθελα να κάνω με την γυναίκα μου
Για πάρτι μου με την σχέση μου ναι σε ερημική παραλία ναι ξένες πουτσες δεν γουστάρω να βλέπωΜιας και πλησιαζει το καλοκαιράκι...
Γυμνισμό κάνουν οι μπουρδελιάρηδες;Σας έχει τύχει κανένα περίεργο σκηνικό με γκομενάκια σε παραλία γυμνιστών;
Υπάρχουν τα κλασσικά σημεία: δυτική Αττική Κινέτα (παίζουν όλων των ειδών, γυμνιστές κανονικοί, ματακηδες, ζευγάρια, γκευ), νότια προάστια (Λιμανάκια, κυρίως ματακηδες και γκευ, Άγιος Νικόλαος, ΚΑΠΕ προς Σαρωνίδα, Ανατολική Αττική (Βραυρώνα κυρίως και στον αρχαιολογικό χώρο του Μαραθώνα). Μετά πας για καβάτζες, πχ μετά το Λουτράκι προς λίμνη Βουλιαγμένης, έχει στα αριστερά μια ωραία παραλία μικρή που ενδυκνειται, στο Σχίνο μετά το Αλεποχώρι έχει διάφορες καβάτζες.Έχετε να προτείνετε κάτι για ζευγάρι, κοντά στην Αττική;
Στο Σχίνο θέλει προσοχή διότι είναι αρκετά απόμερες παραλίες και γενικά κυκλοφορούν περίεργοι. Σε όλες δηλαδή, αλλά εκεί είναι πιθανόν να στην πέσουν ... εύκολα.Υπάρχουν τα κλασσικά σημεία: δυτική Αττική Κινέτα (παίζουν όλων των ειδών, γυμνιστές κανονικοί, ματακηδες, ζευγάρια, γκευ), νότια προάστια (Λιμανάκια, κυρίως ματακηδες και γκευ, Άγιος Νικόλαος, ΚΑΠΕ προς Σαρωνίδα, Ανατολική Αττική (Βραυρώνα κυρίως και στον αρχαιολογικό χώρο του Μαραθώνα). Μετά πας για καβάτζες, πχ μετά το Λουτράκι προς λίμνη Βουλιαγμένης, έχει στα αριστερά μια ωραία παραλία μικρή που ενδυκνειται, στο Σχίνο μετά το Αλεποχώρι έχει διάφορες καβάτζες.
Ποιο θα πρότεινες για ζευγάρι πρωτάρηδες;Υπάρχουν τα κλασσικά σημεία: δυτική Αττική Κινέτα (παίζουν όλων των ειδών, γυμνιστές κανονικοί, ματακηδες, ζευγάρια, γκευ), νότια προάστια (Λιμανάκια, κυρίως ματακηδες και γκευ, Άγιος Νικόλαος, ΚΑΠΕ προς Σαρωνίδα, Ανατολική Αττική (Βραυρώνα κυρίως και στον αρχαιολογικό χώρο του Μαραθώνα). Μετά πας για καβάτζες, πχ μετά το Λουτράκι προς λίμνη Βουλιαγμένης, έχει στα αριστερά μια ωραία παραλία μικρή που ενδυκνειται, στο Σχίνο μετά το Αλεποχώρι έχει διάφορες καβάτζες.
Πως ένας γυμνιστής, τονίζω το γυμνιστής, προκαλεί; Μη λέμε ο,τι θέλουμε. Προκαλεί ο ματακιας, ο επιδειξίας, όχι ο γυμνιστής. Κάνω γυμνισμό 20+ χρόνια, ειδικά σε νησιά στυλ Δονούσας, Κουφονησίων, Αντιπάρου, δεν υπήρξε ποτέ καμία υποψία ή υπόνοια.Σημαντικό να μην προκαλείς, να απολαμβάνεις γυμνός το κολύμπι και τον ήλιο διακριτικά..
Ο συνειδητοποιημένος γυμνιστής όπως λες δεν προκαλεί. Ο γυμνιστής/ματάκιας/επιδειξίας/πάμεγιαφάσητσοντας προκαλεί.Πως ένας γυμνιστής, τονίζω το γυμνιστής, προκαλεί; Μη λέμε ο,τι θέλουμε. Προκαλεί ο ματακιας, ο επιδειξίας, όχι ο γυμνιστής. Κάνω γυμνισμό 20+ χρόνια, ειδικά σε νησιά στυλ Δονούσας, Κουφονησίων, Αντιπάρου, δεν υπήρξε ποτέ καμία υποψία ή υπόνοια.
Να συμπληρώσω στα "must " για Αττική είναι ο Ραμνούντας. Ξέρω είναι λίγο μακρυά κ το τελευταίο κομμάτι επικίνδυνο για χαμηλά αυτοκίνητα αλλά είναι αρκετά μεγάλη παραλια(ες) είτε για να απομονωθεί ή για παιχνίδιΥπάρχουν τα κλασσικά σημεία: δυτική Αττική Κινέτα (παίζουν όλων των ειδών, γυμνιστές κανονικοί, ματακηδες, ζευγάρια, γκευ), νότια προάστια (Λιμανάκια, κυρίως ματακηδες και γκευ, Άγιος Νικόλαος, ΚΑΠΕ προς Σαρωνίδα, Ανατολική Αττική (Βραυρώνα κυρίως και στον αρχαιολογικό χώρο του Μαραθώνα). Μετά πας για καβάτζες, πχ μετά το Λουτράκι προς λίμνη Βουλιαγμένης, έχει στα αριστερά μια ωραία παραλία μικρή που ενδυκνειται, στο Σχίνο μετά το Αλεποχώρι έχει διάφορες καβάτζες
Παντού αφού είναι άδειες οι παραλίεςΚαλημέρα παιδιά, χειμερινό γυμνισμο κάνετε και αν ναι σε ποια παραλία;
εκεί κλέβουν, σπάνε αμάξια κι επειδή αφήνει κανείς το όχημα πάνω και σε απόσταση από την παραλία, σχεδόν στη μέση του πουθενά, μεγάλη προσοχή μην αφήνετε τίποτε που μπορεί να δημιουργήσει προσδοκίες όταν φεύγετε για παραλία. Την έχω πατήσει εις διπλούν.Στο Σχίνο θέλει προσοχή διότι είναι αρκετά απόμερες παραλίες και γενικά κυκλοφορούν περίεργοι. Σε όλες δηλαδή, αλλά εκεί είναι πιθανόν να στην πέσουν ... εύκολα.