Sotomayor
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2022
- Like
- 668
- Πόντοι
- 81
Δεν έχω ακούσει κάτι.. έχει όμως κάτι απομονωμένους κολπίσκους, που θα μπορούσες άνετα να κάνεις νομίζω...Ξέρει κανείς για Πόρτο Γερμενο αν υπάρχει παραλία γυμνιστων;
Δεν έχω ακούσει κάτι.. έχει όμως κάτι απομονωμένους κολπίσκους, που θα μπορούσες άνετα να κάνεις νομίζω...Ξέρει κανείς για Πόρτο Γερμενο αν υπάρχει παραλία γυμνιστων;
Δεν μπορει κατι σου βαζουν οι Γερμανοι εκει στην ξενιτια στην μπυρα....Πες τα για τους συνταξιουχους που εχουν το θρασος να κατεβαινουν στις παραλιες γυμνιστων χαχα πεστα να το διαβασουν καποιοι απ αυτους εδω μεσα μπας και σταματησουν να μας ποιανουν χωρο στις παραλιες ασε που ειναι και μες στην βαβουρα οι τυποι και οι τυπισσες τοπο στους νεουςςςς ρεεεε
Υ.Γ. Διορθωση η συνταξιουχες τυπισσες και οι τυπισσες που δεν ειναι συνταξιουχες αλλα συνοδευονται απο συνταξιουχους μπορουν να ερχονται μονες τους γιατι η περισσοτερες απ αυτες ειναι βαρβατες Μιλφαρεςςςς(Τι να τα κουβαλατε Μιλφαρες μου τα ραμολι μαζι σας)
Ως εκτουτου στις παραλιες γυμνιστων απο το ξημερωμα της σημερινης οριζετε ως μεγιστο οριο προσελευσης για ανδρες η ηλικια των 53ετων και για γυναικες τα 70
Για γκεϊ και λεσβιες δεν υπαρχει οριο ηλικιας
Δεν έχω ακούσει κάτι.. έχει όμως κάτι απομονωμένους κολπίσκους, που θα μπορούσες άνετα να κάνεις νομίζω...
Βαριεμαι να ψαξω αλλα αν γυρισεις καμια δεκαρια σελιδες πισω υπαρχει αναρτηση που αναφερει που υπαρχει παραλια γυμνιστων πορτο γερμενο και πως πας νομιζω λεγεται κρυφο σημειο.Ξέρει κανείς για Πόρτο Γερμενο αν υπάρχει παραλία γυμνιστων;
Αν την βρει κανείς, ας ενημερώσει...Βαριεμαι να ψαξω αλλα αν γυρισεις καμια δεκαρια σελιδες πισω υπαρχει αναρτηση που αναφερει που υπαρχει παραλια γυμνιστων πορτο γερμενο και πως πας νομιζω λεγεται κρυφο σημειο.
Αν την βρει κανείς, ας ενημερώσει...
Μια φορά είχα πάει. Και ήταν μια οικογένε Αλβανών, που μετά έφυγε κι αυτή.. θυμάμαι πάντως ότι δεν με ενθουσίασε σαν παραλία. μεγάλες πέτρες μέσα και έξω από τη θάλασσα
Γυμνισμό κάνατε ή ψάχνετε για πούτσες γιατί όσοι βλέπω μόνο άντρες ψάχνετε ΧΑ ΧΑ ΧΑΜια φορά είχα πάει. Και ήταν μια οικογένε Αλβανών, που μετά έφυγε κι αυτή.. θυμάμαι πάντως ότι δεν με ενθουσίασε σαν παραλία. μεγάλες πέτρες μέσα και έξω από τη θάλασσα
Αυτο τώρα, για πες μου, από που το συμπέρανες ρε παίχτη;;Γυμνισμό κάνατε ή ψάχνετε για πούτσες γιατί όσοι βλέπω μόνο άντρες ψάχνετε ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Αφού όλοι στης ομάδες κοιτάνε άντρεςΑυτο τώρα, για πες μου, από που το συμπέρανες ρε παίχτη;;
Είμαστε και κάποιες εξαιρέσεις.. που θέλουμε μεν να μας σκίσουν την γυναίκα, αλλά μέχρι εκεί..Αφού όλοι στης ομάδες κοιτάνε άντρες
ΑρωματισμένοΕίμαστε και κάποιες εξαιρέσεις.. που θέλουμε μεν να μας σκίσουν την γυναίκα, αλλά μέχρι εκεί..
Που κανουν γυμνισμο στην Φρεαττυδα?Πήγα προχτές στον Πειραιά (Φρεαττύδα) , νεκρα. Τα βράχια και εγώ.
Λετε εεε? Και εχω και πολλεςχαχαΔεν μπορει κατι σου βαζουν οι Γερμανοι εκει στην ξενιτια στην μπυρα....
Ό γυμνισμός είναι ότι είσαι ανώμαλος και ψάχνεις για πουστη νά σέ σας σκίσει το κολλο κάσελακηΟ γυμνισμός είναι η ελευθερία που σου δίνει όχι για το μάτι. στο σπίτι εννοείται πώς πάντα γυμνός και στο κρεββάτι. είναι απίστευτα ωραιό σαν αίσθηση και πρακτικό ταυτόχρονα. στη θάλασσα οταν δεν έχει κόσμο το μαγιο το βγαζω. μεσα στο νερό είναι πολύ ωραία η αίσθηση, γιατι κάτω από τον ήλιο δεν μ αρέσει να ψηνομαι.
Τον φαγατε ρε τον Κασελακη με την ζηλεια σας παλιοκρυφες, Κασελακης ετσι Κασελακης αλλοιως αντε μετα να προκοψει ο ανθρωπος στο τελος θα του παθει κατι και ο Ταιλερ και θα το εχετε βαρος στην συνειδηση αμαν...Ό γυμνισμός είναι ότι είσαι ανώμαλος και ψάχνεις για πουστη νά σέ σας σκίσει το κολλο κάσελακη
Τον Νοέμβριο στο 80% των παραλιών θα μπορείς ν είσαι γυμνός και μόνοςΓεια σε όλους...μια ερώτηση
Επειδή δουλεύω σεζόν κ δεν προλαβαίνω ούτε για ένα μπάνιο πόσο μάλλον να ψάξω για παραλία γυμνιστών ξέρετε αν υπάρχει για το Νοέμβριο κάτι...ακόμα κ σε only adult ξενοδοχείο...ταξιδεύω σε όλη την Ελλάδα δεν υπάρχει θέμα γιατί μόνο τότε πάω διακοπές
Ευχαριστώ
Είναι τέρμα δεξιά , περπατάς στα βράχια παράλληλα και φτάνεις σε μια λίγο κρυμμένη παραλία. Ακόμα και στο ίντερνετ αν γράψεις "παραλία γυμνιστών Φρεαττύδα" έχουν ανεβάσει και φωτογραφίες που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις που είναι.Που κανουν γυμνισμο στην Φρεαττυδα?