old.school.cowboy79
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Like
- 788
- Πόντοι
- 81
Καλημέρα. Αν κάποιος κατοικεί στα βόρεια προάστια και θέλει να ασχοληθεί με τον γυμνισμό, ποια είναι η καλύτερη επιλογή που μπορεί να έχει?
Πηγαμε σημερα εχε 3 ξενα ζευγαρια 2 ζευγαρια ελληνες και 4 μονους καλη ηταν μπορω να σου πω καλυτερη απο πολλες στην Αττικη που πανε γυμνιστες.Ε λίγο. Και δεν είναι και πολυ ωραια σαν παραλια.
Που?Αμεεεε
Στην Εφταλού πριν τρεις μέρες στον 2ο κόλπο 50%, στον 3ο κόλπο 90% γυμνοί. Από εκεί και κάτω 100%. 6-7 άτομα σε κάθε κόλπο, παρέες. Βοτσαλο πονάει λίγο. Ερεσό δεν πήγα αριστερά. Εχει πολλές ήσυχες παραλίες.Η παραλια γυμνιστων στην ευθαλου τι λεει εχει κοσμο?
Εμπεριστατωμένο άρθρο, όμως το ανωτέρω από που συνάγεται ? Οτι το να είσαι ξαπλωμένος γυμνός είναι ακόλαστη πράξη ? Εχει διαφορά από το να βολτάρεις πάνω κάτω στην παραλία.Στην Ελλάδα το να κυκλοφορείς γυμνός δημόσια από τον νόμο θεωρείται ακόλαστη πράξη που προκαλεί σκάνδαλο δηλαδή εμάς τους γυμνιστές κανονικά με το που θα μας δει αστυνομικός η λιμενικός είναι κανονικά υποχρεωμένος να μας πάει στην μπουζού
Χθες στην Λέσβο και ελληνική οικογένεια.Παιδια στα νησια οπου υπαρχουν παραλιες που πανε γυμνιστες οχι μονο εικοσαρικα βλεπεις αλλα και ανηλικα ειδικα απο οικογενειες ξενων γυμνιστων που τα βγαζουν ολοι οικογενειακα.
Πηγαμε σημερα Ερεσο αλλα δεν πηγαμε στους γυμνιστες αλλοι λεγαν οτι οι λεσβιες δεχονται ζευγαρια αλλοι οχι οποτε δεν πηγαμε μην μπλεξουμε σε καταστασεις.Στην Εφταλού πριν τρεις μέρες στον 2ο κόλπο 50%, στον 3ο κόλπο 90% γυμνοί. Από εκεί και κάτω 100%. 6-7 άτομα σε κάθε κόλπο, παρέες. Βοτσαλο πονάει λίγο. Ερεσό δεν πήγα αριστερά. Εχει πολλές ήσυχες παραλίες.
σιγά μην κολλήσεις, αν είσαι ζευγάρι με την γυναίκα γυμνή, είναι τόσο στρεητοφοβικές ? ...περάσαμε στο άλλο άκροΠηγαμε σημερα Ερεσο αλλα δεν πηγαμε στους γυμνιστες αλλοι λεγαν οτι οι λεσβιες δεχονται ζευγαρια αλλοι οχι οποτε δεν πηγαμε μην μπλεξουμε σε καταστασεις.
Να προσέχεις τα αδέσποτα σκυλιά, μην την περάσουν για λουκάνικο και τη βουτήξουν....Καθε μέρα... πετάω εξω την μαλαπέρδα και πηγαινο ερχομαι πανω κατω στη παραλία
Πηγαμε χθες με την δικια μου και φιλη της ολα οκ μια χαρα μας δεχθηκανσιγά μην κολλήσεις, αν είσαι ζευγάρι με την γυναίκα γυμνή, είναι τόσο στρεητοφοβικές ? ...περάσαμε στο άλλο άκρο
Φουλ ναιΜιας και πλησιαζει το καλοκαιράκι...
Γυμνισμό κάνουν οι μπουρδελιάρηδες;Σας έχει τύχει κανένα περίεργο σκηνικό με γκομενάκια σε παραλία γυμνιστών;
Σαχλαμάρες.Πηγαμε σημερα Ερεσο αλλα δεν πηγαμε στους γυμνιστες αλλοι λεγαν οτι οι λεσβιες δεχονται ζευγαρια αλλοι οχι οποτε δεν πηγαμε μην μπλεξουμε σε καταστασεις.
Σαχλαμάρες.
Και με τη γυναίκα μου κ μονος έχω πάει και φυσικά δεν υπάρχει πρόβλημα. Ίσα ίσα έχουμε πιάσει κ κουβέντα.
Οκ αν πας κ είσαι σαν τον λιγουρα ίσως σε στραβοκοιταξουν ή τα μαζέψουν και πάνε παραπέρα.
Έχει τύχει να είμαι μόνος κ να αράζω. Δίπλα μια μόνη της γύρω στα 40 κ πιο πέρα ένα ζευγάρι λεσβίες -ελληνιδα μουνακι και Αγγλίδα μιλφ. Και σκάει παρέα 16χρονα αγόρια με μαγιό ..
Την κάναμε όλοι.
εχεις δικιο τελικα πηγαμε και ηταν ανετες και χαλαρες μαζι μαςΠηγαμε χθες με την δικια μου και φιλη της ολα οκ μια χαρα μας δεχθηκαν
Τρεις και ο κουκος καθημερινες σαββατο και κυριακη μονο κοσμοΚαμια ενημερωση απο Αγιο Νικολαο? Εχει κοσμο?
Περσι ειχε κοσμο και καθημερινες γιατι ετσι? Καλα σαββατο κυριακη παντα ειχε κοσμο.Τρεις και ο κουκος καθημερινες σαββατο και κυριακη μονο κοσμο
Κυριακη ρε φιλε η σαρα και η μαρα οτι και να ναι δεν αξιζει ,Σαββατο εχει ποιο ποιοτικο κοσμο μπορεις να πεις και μια κουβεντα με εναν ανθρωπο.Περσι ειχε κοσμο και καθημερινες γιατι ετσι? Καλα σαββατο κυριακη παντα ειχε κοσμο.