Νέα

Γυμνισμό κάνετε;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 278K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καταλληλη για ζευγαρια?

• ναι

Ψήφοι: 63 68,5%
  • οχι

Ψήφοι: 29 31,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    92

MelaxrinosPeirasmos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2012
Like
234
Πόντοι
21

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
2.181
Πόντοι
456
Μιας και πλησιαζει το καλοκαιράκι...
Γυμνισμό κάνουν οι μπουρδελιάρηδες;Σας έχει τύχει κανένα περίεργο σκηνικό με γκομενάκια σε παραλία γυμνιστών;
Για πάρτι μου με την σχέση μου ναι σε ερημική παραλία ναι ξένες πουτσες δεν γουστάρω να βλέπω

DArie94

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2022
Like
586
Πόντοι
81
Έχετε να προτείνετε κάτι για ζευγάρι, κοντά στην Αττική;

MelaxrinosPeirasmos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2012
Like
234
Πόντοι
21
Έχετε να προτείνετε κάτι για ζευγάρι, κοντά στην Αττική;
Υπάρχουν τα κλασσικά σημεία: δυτική Αττική Κινέτα (παίζουν όλων των ειδών, γυμνιστές κανονικοί, ματακηδες, ζευγάρια, γκευ), νότια προάστια (Λιμανάκια, κυρίως ματακηδες και γκευ, Άγιος Νικόλαος, ΚΑΠΕ προς Σαρωνίδα, Ανατολική Αττική (Βραυρώνα κυρίως και στον αρχαιολογικό χώρο του Μαραθώνα). Μετά πας για καβάτζες, πχ μετά το Λουτράκι προς λίμνη Βουλιαγμένης, έχει στα αριστερά μια ωραία παραλία μικρή που ενδυκνειται, στο Σχίνο μετά το Αλεποχώρι έχει διάφορες καβάτζες.

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
892
Πόντοι
81
Υπάρχουν τα κλασσικά σημεία: δυτική Αττική Κινέτα (παίζουν όλων των ειδών, γυμνιστές κανονικοί, ματακηδες, ζευγάρια, γκευ), νότια προάστια (Λιμανάκια, κυρίως ματακηδες και γκευ, Άγιος Νικόλαος, ΚΑΠΕ προς Σαρωνίδα, Ανατολική Αττική (Βραυρώνα κυρίως και στον αρχαιολογικό χώρο του Μαραθώνα). Μετά πας για καβάτζες, πχ μετά το Λουτράκι προς λίμνη Βουλιαγμένης, έχει στα αριστερά μια ωραία παραλία μικρή που ενδυκνειται, στο Σχίνο μετά το Αλεποχώρι έχει διάφορες καβάτζες.
Στο Σχίνο θέλει προσοχή διότι είναι αρκετά απόμερες παραλίες και γενικά κυκλοφορούν περίεργοι. Σε όλες δηλαδή, αλλά εκεί είναι πιθανόν να στην πέσουν ... εύκολα.

MelaxrinosPeirasmos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2012
Like
234
Πόντοι
21
Στο Σχίνο πάω καμία 20αρια χρόνια κάθε καλοκαίρι, μόνος, με γκόμενες, ζευγάρια, δεν έχει γίνει ποτέ τίποτα.

DArie94

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2022
Like
586
Πόντοι
81
Ποιο θα πρότεινες για ζευγάρι πρωτάρηδες;

MelaxrinosPeirasmos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2012
Like
234
Πόντοι
21
Όσο πιο μακριά, τόσο καλύτερα.. στις περισσότερες κοντινές, το μάτι και η ενόχληση πάνε σύννεφο. Αποφεύγεις για αρχή λιμανάκια και Κινέτα. Αν μπορείτε να πάτε Αγκίστρι κάνα σουκου, θα περάσετε τέλεια.

dannylos

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
3
Πόντοι
0
Έχω κάνει σε απομερη παραλια γυμνιστών με την κοπέλα μου. Είναι πολύ απελευθερωτικο. Δεν υπήρχε καμία παρενόχληση ούτε είχαμε στο νου μας να πάρουμε μάτι. Έχω πάει σε πιο εμπορικές παραλίες γυμνιστών που ήμουν ντυμένος και η κατάσταση ήταν λίγο περίεργη. Ένιωθες ότι κάποιοι ήταν λίγο καμένοι.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.965
Πόντοι
6.925
Σημαντικό να μην προκαλείς, να απολαμβάνεις γυμνός το κολύμπι και τον ήλιο διακριτικά. Προχθές με τις καλοκαιρίες πήγαμε φιλοξενούμενες εκ Σκανδιναβίας για βουτιά - από το -15 ήρθαν στους +18 βαθμούς - σε γνωστή παραλία όχι γυμνιστών. Βούτηξαν με το μαγιό τους μια χαρά. Με την γυναίκα μου δεν είχαμε σκοπό όμως ήταν τόσο θελκτική η θάλασσα και ο καιρός, πήγαμε στην άκρη, τα πετάξαμε, βουτήξαμε και μετά λιαστήκαμε 15'. Το παράδειγμα ακολούθησε Ιταλίδα, έμεινε με το στριγκάκι της και βούτηξε. 4-5 άτομα ακόμη στην παραλία, δεν τόλμησαν τίποτα. Πολλές φορές κάνουμε το πρώτο βήμα και ακολουθούν και άλλοι. Σημείωση ότι δεν υπήρχαν παιδιά πουθενά.

MelaxrinosPeirasmos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2012
Like
234
Πόντοι
21
Σημαντικό να μην προκαλείς, να απολαμβάνεις γυμνός το κολύμπι και τον ήλιο διακριτικά..
Πως ένας γυμνιστής, τονίζω το γυμνιστής, προκαλεί; Μη λέμε ο,τι θέλουμε. Προκαλεί ο ματακιας, ο επιδειξίας, όχι ο γυμνιστής. Κάνω γυμνισμό 20+ χρόνια, ειδικά σε νησιά στυλ Δονούσας, Κουφονησίων, Αντιπάρου, δεν υπήρξε ποτέ καμία υποψία ή υπόνοια.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.965
Πόντοι
6.925
Πως ένας γυμνιστής, τονίζω το γυμνιστής, προκαλεί; Μη λέμε ο,τι θέλουμε. Προκαλεί ο ματακιας, ο επιδειξίας, όχι ο γυμνιστής. Κάνω γυμνισμό 20+ χρόνια, ειδικά σε νησιά στυλ Δονούσας, Κουφονησίων, Αντιπάρου, δεν υπήρξε ποτέ καμία υποψία ή υπόνοια.
Ο συνειδητοποιημένος γυμνιστής όπως λες δεν προκαλεί. Ο γυμνιστής/ματάκιας/επιδειξίας/πάμεγιαφάσητσοντας προκαλεί.

nkido101

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2024
Like
5.599
Πόντοι
1.041
.

Συνημμένα

• 6d1dd68f-f580-4f7d-9f19-b5e341a71c44.jpg
    6d1dd68f-f580-4f7d-9f19-b5e341a71c44.jpg