NudistSalonica
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2024
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Πλέον κάθε χρόνο τον τιμάω τον γυμνισμό
Δηλαδή συστήνεις την Κατερίνη ως καλοκαιρινό προορισμό διακοπών? Ενδιαφέρομαι όμως μόνο για παραλίες γυμνιστών όπου θα μπορώ να βρω γυναίκες.Καλησπερα φιλε μου,με ασφαλεια μπορεις να πας ολυμπιακη ακτη κατερινη,στο τερμα του οικισμου εχει χωματοδρομο που σε βγαζει στους γυμνιστες,τωρα αν θες πιο extreme καταστασεις με γαμησια και ματι,πηγαινε στον κορινο στις αλυκες.ελπιζω να βοηθησα
Είσαι πολύ καβλιαρα τελικά.είχα βγάλει μόνο το πάνω ,αλλά σε παραλία που δεν ήταν κανένας,παρα μόνο εγω και ο γκόμενος
Άμα δεν έχει κόσμο είναι σαν να μην το έκανεςείχα βγάλει μόνο το πάνω ,αλλά σε παραλία που δεν ήταν κανένας,παρα μόνο εγω και ο γκόμενος
Καλό είναι το σάιτ τύπε αλλά πλέον οι πιο πολλές παραλίες που αναφέρει μαζεύουν μη γυμνιστεςΕγω προσπαθώ πάντα να επιλέγω μέρος που μπορώ να κάνω γυμνισμο. Είναι υπέροχη αίσθηση.
ΥΓ καλό site για τις παραλίες είναι του captain barefoot
και δεν θέλω,καταλαβα οτι δεν με φτιάχνειΆμα δεν έχει κόσμο είναι σαν να μην το έκανες
Ε προφανώς αν νομίζεις ότι ο γυμνισμός είναι για να φτιάχνεσαι, για μάτι, για γαμησι ή ότι άλλο..και δεν θέλω,καταλαβα οτι δεν με φτιάχνει
οχι,το δέχομαι,δεν είναι γ μένα,δεν ειναι στο χαρακτήρα μου γ να το κάνω αυτόΕ προφανώς αν νομίζεις ότι ο γυμνισμός είναι για να φτιάχνεσαι, για μάτι, για γαμησι ή ότι άλλο..
Ο γυμνισμός δεν είναι για σένα..
Παμ
Η αληθεια ειναι πως κατερινη και κορινο οντως εχει πολλους πουστηδες αλλα παντα μπορουν να κατσουν καλα σκηνικα.....αφου ψηνεσαι για ενδοχωρα πιστευω π ς καλυτερα θα ηταν να κοιταξεις προς χαλκιδικη μερια!Πιο πολυ μουνι το καλοκαιρι και πιο πολλες επιλογες να τα πεταξεις.Ακομα και στην επανομη στο ναυαγιο παιζουν καποια σκηνικα αν εισαι τυχεροςΔηλαδή συστήνεις την Κατερίνη ως καλοκαιρινό προορισμό διακοπών? Ενδιαφέρομαι όμως μόνο για παραλίες γυμνιστών όπου θα μπορώ να βρω γυναίκες.
Από Αττική ξέρω, από όσα νησιά έχω πάει επίσης ξέρω, από Μαγνησία έχω πάρει μια ιδέα. Επειδή φέτος θα παραθερίσω στην ενδοχώρα κι όχι σε νησί (το κάνω μια - μια) εξέταζα την Κατερίνη ως προορισμό αλλά το μόνο που διαπίστωσα είναι κάποιες λαοτκι σημαίες κάπου στον Κορινό. Φαίνεται να έχει ενδιαφέρων κι ο Ρακοπόταμος τηνς Λάρισας, αλλά στην Λάρισα δεν πάει κανείς διακοπές. Θα σου είμαι υπόχρεος αν μου δώσεις πληροφορίες για Κατερίνη και Μαγνησία κι φυσικά ρώτα ότι θες για Αττική και Κυκλάδες.
οχι,το δέχομαι,δεν είναι γ μένα,δεν ειναι στο χαρακτήρα μου γ να το κάνω αυτό