zeygos1983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2016
- Like
- 4.304
- Πόντοι
- 441
Καλησπέρα καμία ήσυχη παραλία γυμνιστών κοντά στην Αθήνα για αυθημερόν όπου μπορεί κανείς και παιχνίδι γνωρίζει κάποιο μέλος;
Ναι ποιητές, διανοούμενοι κι ό,τι άλλη μαλακία θες. Όλη μέρα με έναν μπ@φο είναι στο χέρι. Οκ ο καθένας κάνει ό,τι θέλει αλλά δεν θα με πείσουνε κιόλας για την τάχα μου ιδεολογία τους.Δεν είναι φασίστες, κάνουν τους αναρχοαυτόνομους (δεν είναι). Και αν πεις ότι καταπατούν δημόσια έκταση, που μάλιστα ο δημόσιος χαρακτήρας της προστατεύεται από το σύνταγμα, θα σε πουν χρυσαυγίτη.
Και στη Γαύδο πρόσφατα η δήμαρχος ξερίζωσε τα μόνιμα αντίσχοινα και βγήκε ο άλλη η πυροβολημένη η Κλέλια Ρενεση και έγραφε ότι στην παραλία συχνάζουν ποιητές! Αν πω ότι εγώ που τους βλέπω εδώ στη Θεσσαλία, είναι απλά μπυρόβιοι καταπατητές με κανένα επίπεδο και ότι μολύνουν την παραλία και το γύρω χώρο (πού νομίζεις κάνουν την ανάγκη τους, χρόνια τώρα), θα με πουν χρυσαυγίτη φασιστόμουτρο, που θέλω να φέρω μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα...
Κάποτε στο διαδίκτυο, είχα πετύχει κάποιον από αυτούς τους "μόνιμους" που καλούσε κόσμο με αφίσες στο νησί για μόνιμο γυμνισμό και φεστιβάλ ομαδικής μαλακίας!!! Μιλάμε για μεγάλες στιγμέςΝαι ποιητές, διανοούμενοι κι ό,τι άλλη μαλακία θες. Όλη μέρα με έναν μπ@φο είναι στο χέρι. Οκ ο καθένας κάνει ό,τι θέλει αλλά δεν θα με πείσουνε κιόλας για την τάχα μου ιδεολογία τους.
Τώρα Χρυσαυγίτη δεν ξέρω αν θα σε πούν αλλά σίγουρα νεοφιλελέυθερο δεξιό ή ακροδεξιό θα σε πουν ναι.
Στην Γαύδο που ανέφερες έχω πάει με την γυναίκα πριν 7 χρόνια, προς τα τέλη Αυγούστου, και όπου και να πήγαινα να στήσω τη σκηνή μας την έλεγαν, του τύπου καλά ρε σείς θα πέσετε πάνω μας; δεν πάτε λίγο παραπέρα; Εννοείται βέβαια οτι αν είναι γυναίκες μόνες μπορούν να τις φιλοξενήσουν κιόλας. Τέσπα τελικά γνώρισα ένα ζευγάρι που έφευγαν την επόμενη και μείναμε στον Άη Γιάννη σε τέλειο σημείο. Δυτυχώς το έχουν κάνει μαγαζάκι τους οι Χανιώτες, και δίνουν τα σημεία που μπορείς να στήσεις απο στόμα σε στόμα, απο γνωστό σε γνωστό και φυσικά υπάρχουν και οι άσχετοι που τους ζητάνε και λεφτά για να μείνουν σε μια καβάτζα και τα δίνουν. Αυτό τι είναι; Ελεύθερο camping και φυσιολατρία κλπ κλπ;
Το θέμα είναι να προστατεύουμε μόνοι μας αυτό που κάνουμε, και τον γυμνισμό και το ελεύθερο camping και όλα. Με το να καταπατάς , να βρομίζεις και να τα γράφεις όλα και όλους στα παπάρια σου, φέρνεις μια ώρα νωρίτερα την αντίδραση που όταν έρθει δεν θα αρέσει καθόλου σε όσους κάνουν ελεύθερο camping.
Αλλά ό,τι και να λέμε άκρη δεν θα βγεί.
Παραθέτω φωτό απο Γαύδο.
Καμμένος εγκέφαλος εντελώς.Κάποτε στο διαδίκτυο, είχα πετύχει κάποιον από αυτούς τους "μόνιμους" που καλούσε κόσμο με αφίσες στο νησί για μόνιμο γυμνισμό και φεστιβάλ ομαδικής μαλακίας!!! Μιλάμε για μεγάλες στιγμές
Ήταν ένας τύπος που έμοιαζε με αυτόν με το φίδι, αν θυμάσαι, ξεβράκωτος, και τον έπαιζε πάνω σε δέντρα κλπ. Αλλά δεν μπορώ να βρω πληροφορίες γαμώτη μου. Μιλάμε για γέλιο!!!Καμμένος εγκέφαλος εντελώς.
Όχι δεν τον θυμάμαι τον εν λόγω. Αυτό που μου έκανε εντύπωση πάντως είναι οτι (το κατάλαβα στην επιστροφή βέβαια) μάζευε γκόμενες μόνες με πολύ χλιδάτα αυτοκίνητα. Το τζίπ πήγαινε σύννεφο δηλαδή.Ήταν ένας τύπος που έμοιαζε με αυτόν με το φίδι, αν θυμάσαι, ξεβράκωτος, και τον έπαιζε πάνω σε δέντρα κλπ. Αλλά δεν μπορώ να βρω πληροφορίες γαμώτη μου. Μιλάμε για γέλιο!!!
Φτάνει ρε τυπε έχεις ρωτήσει σε όλα τα θέματα .Καλησπέρα για την παραλία κοντά στην Κατερίνη ξέρει κανένας τίποτα έχουμε καμία ιδέα αν έχει ζευγάρια.?
Ούτε οι μισές πλέον,ίσως 15 χρόνια πριν αλλά δυστυχώς οχι πια!!Γυμνισμός: Όλες οι παραλίες για απελευθερωμένες διακοπές
Καλοκαίρι, γυμνισμός, παραλίες. Ο καλοκαιρινός ήλιος και τα μπάνια στη θάλασσα δίνουν την αίσθηση της απόλυτης χαλάρωσης και ελευθερίας. Κάποιοι επιλέγουνexploringgreece.tv
ορίστε ΟΛΕΣ συγκεντρωμένες
κρίμα! και είναι πρόσφατο το άρθροΟύτε οι μισές πλέον,ίσως 15 χρόνια πριν αλλά δυστυχώς οχι πια!!
Γραμμένο από άσχετους με τον γυμνισμό, copy paste από τα παλιά, μόνο και μόνο για άρθρο που μαζεύει "κλικ"κρίμα! και είναι πρόσφατο το άρθρο
Δεν έχει feedback, οι περισσότερες πληροφορίες είναι μπαγιάτικες (5ετίας ή 15ετίας). Κάποια μέρη που προτείνει δεν είναι πλέον γυμνιστών, λείπουν δε πολλά. Δτο φορουμ βρίσκεις κάτι πιο φρέσκο....μαγκες εδω ο τυπος ειναι απο τους πιο παλιους και ενημερωνει συνεχεια τις πληροφοριες του! Ριξτε μια ματια.
Cap'n Barefoot's Naturist Guide
The web's most comprehensive guide to beaches in the Greek Islands where you can swim and sunbathe without clothes. The original and still the best!www.barefoot.info