billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.106
- Πόντοι
- 5.956
Για να γίνουν πολυσυχναστες?Ωραία ιδέα πάντως να δημιουργήσουμε ένα νήμα με παραλίες που είναι απόμερες.
Για να γίνουν πολυσυχναστες?Ωραία ιδέα πάντως να δημιουργήσουμε ένα νήμα με παραλίες που είναι απόμερες.
σωστόΓια να γίνουν πολυσυχναστες?
Κάποια πρόταση για παραλία γυμνιστών εντός Αττικής για ζευγάρι που δεν έχει δοκιμάσει γυμνισμό έχετε;
Πανόραμα ΚινέταςΚάποια πρόταση για παραλία γυμνιστών εντός Αττικής για ζευγάρι που δεν έχει δοκιμάσει γυμνισμό έχετε;
Thank you, φίλε!Πανόραμα Κινέτας
σε ποιες παραλιες πας?Πάμε συχνά σε παραλία λίγο έξω απο την Θεσ/νίκη μαζι με τον αντρα μου..κατα καιρούς ναι είχαμε καποιες καλές φάσεις..!!!!
Κάποια ήσυχη παραλία γυμνιστών κοντά στην Αθήνα για αυθημερόν όπου να μπορεί να γίνει παιχνίδι γνωρίζει κάποιο μέλος;
Τι ρούχα, ρε φίλε; Μουσουλμάνος είσαι; Μόνο αυτοί μπαίνουν με τα ρούχα στη θάλασσα!εδώ και 25 χρόνια έχω κόψει τα ρούχα στη θάλασσα,
εκτός από όταν μπαίνω για υποβρύχιο κυνήγι.
Στο Ρακοποταμο στη Λάρισα οι σκηνες και τα στεγαστρα μενουν ολο το χρονο, ειστε πολυ πισω εκεί στην Κρήτη.Νομίζω οτι έχει καταστραφεί εδώ και πολλά χρόνια φίλε μου. τουλάχιστον 7 - 8 χρόνια. Αυτό με τις σκηνές όμως, οκ εγώ το δέχομαι εν μέρει , πας να κάνεις ελέυθερο στην Χιλιαδού. Κατανοητό. Το να μου στήνεις όμως σκηνή απο τον Απρίλιο για να έχεις καβάτζα για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο αυτό λέγεται μαλακία. Κάτι τέτοια κάνουν και οι σκηνές φτάνουν μέχρι την θάλασσα που λες κι εσύ. Και αύριο μεθαύριο οταν θα ξανακυνηγήσουν πιο πολύ το ελεύθερο camping θα λέμε γιατί οι φασίστες; μα δεν είναι φασιστική συμπεριφορά να καβατζώνεις δημόσιο χώρο απο τον Απρίλιο για να πας 4 ΣΚ τον Ιούλιο; τέσπα ξεφέυγουμε κι απο το νήμα αλλά καταλαβαίνεις.
Αλλάχ είναι μεγάλοςΤι ρούχα, ρε φίλε; Μουσουλμάνος είσαι; Μόνο αυτοί μπαίνουν με τα ρούχα στη θάλασσα!
Ποιος μίλησε για Κρήτη;;Στο Ρακοποταμο στη Λάρισα οι σκηνες και τα στεγαστρα μενουν ολο το χρονο, ειστε πολυ πισω εκεί στην Κρήτη.
Εύβοια ήθελα να γράψω, σόρρυ. Πάντως, είστε πολύ πίσω. Όχι μόνο έβαλαν μόνιμες σκηνές, αλλά έχουν φέρει και νερό με λάστιχο.Ποιος μίλησε για Κρήτη;;
Κάλλιστα μπορούν να πάρουν το λάστιχο και να το βάλουν στον κώλο τους λοιπόν. Πιο φασιστική συμπεριφορά απο το να καβαντζώσω την καβάντζα δεν υπάρχει.Εύβοια ήθελα να γράψω, σόρρυ. Πάντως, είστε πολύ πίσω. Όχι μόνο έβαλαν μόνιμες σκηνές, αλλά έχουν φέρει και νερό με λάστιχο.
Δεν είναι φασίστες, κάνουν τους αναρχοαυτόνομους (δεν είναι). Και αν πεις ότι καταπατούν δημόσια έκταση, που μάλιστα ο δημόσιος χαρακτήρας της προστατεύεται από το σύνταγμα, θα σε πουν χρυσαυγίτη.Κάλλιστα μπορούν να πάρουν το λάστιχο και να το βάλουν στον κώλο τους λοιπόν. Πιο φασιστική συμπεριφορά απο το να καβαντζώσω την καβάντζα δεν υπάρχει.