- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Μην ανεβαζετε προφιλ απο facebook
παιδια νομιζω πως η χατζη δουλευει πλεον ως ανεξαρτητη με 100αρικο κατι τετοιο μου ειχε ψελισει ενας κοουτς στο ζηρινειο που αθλουμε κηφισια....παντως γενικα η τεως ανατ.μπλοκ ειναι καλογυμνσμενες εν αντιθεση με κατι δικιες μας που παφα πουφου καπνιζουν ολη μερα και πινουν και ο κωλος πεφτει μεχρι το γονατο
οι τεως σοβιετικες χωρες εχουν τρελλα με τον αθλητισμο
Μην ανεβαζετε προφιλ απο facebook
Σορρυ για το τιτλο δασκαλα χορου , απλα την ειχα πετυχει σε μια σχολη χορου που εχει εκει κοντα στο σπιτι μου , οταν μετα απο μερες την πηρα τηλεφωνο και μιλησαμε και την ρωτησα , μου εξηγησε οτι εκει πηγε απο σποντα για λιγο καιρο διοτι πηγαινε παλαιοτερα εκει για λιγα σχετικα περασματα .+1 για Βανέσσα
Η τελευταία κριτική γράφει ότι διδάσκει χορό, εγώ ως γυμνάστρια την είχα μάθει, όχι ότι το ένα αποκλείει το άλλο. Την είχα πάρει μια φορά πριν από αρκετά χρόνια, ίσως και 6ετία (?). Εξαιρετικό κορμί πολύ σφιχτό. Με είχε "χαλάσει" κάπως η ουρίτσα που έχει χαμηλά πίσω, ψηλά στον κώλο (εκεί που την έχουμε όλοι αλλά δεν φαίνεται) και πετάγεται σαν εξόγκωμα καθώς δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο. Μάλλον επειδή δεν το περίμενα και με ξένισε, όχι ότι είναι κάτι κακό εννοείται. Καλή στο κρεβάτι δίχως να είναι κάτι το αξιομνημόνευτο πάντως. Πολύ elegant γκόμενα και ειδικά για ελληνίδα, δεν την ξαναπήρα λόγω τιμής.
Καλά που ζείτε εσείς;
Ολόκληρη Θεοδώρα Χατζή, πρωταθλήτρια Ελλάδος στον στίβο δεν την ξέρετε;
Μόνο 200 την ώρα και φουλ ακα για τους "τολμηρούς".
ατή...ελα ρε τουρμπο ψαξτο λιγο
Σορρυ για το τιτλο δασκαλα χορου , απλα την ειχα πετυχει σε μια σχολη χορου που εχει εκει κοντα στο σπιτι μου , οταν μετα απο μερες την πηρα τηλεφωνο και μιλησαμε και την ρωτησα , μου εξηγησε οτι εκει πηγε απο σποντα για λιγο καιρο διοτι πηγαινε παλαιοτερα εκει για λιγα σχετικα περασματα .
Καθως και μου εξηγησε πως η πραγματικη της δουλεια ηταν και ειναι προπονητρια ενοργανης , προπονει και γυμναζει νεαρα ταλεντακια που προετοιμαζονται για διοργανωσεις , γι αυτο πλεον ψιλοεχει κοψει τα ραντεβου διοτι τα τελευταια χρονια εχει κανονικη δουλεια , βεβαια μου αφησε την εντυπωση οτι κανα ραντεβουδακι παιζει και να το κανει , αλλα πολυ αραια και που πλεον και μονο με παλαιους της γνωριμους
Μα γιατι μωρε μια Κυριακουλα τι εχει ενα ραντεβουδακι ???? Κ μεις θέλουμε προπονηση στο αλμα επι καβλω....
Απο τα πολυ μετρια rendez-vous.
Την εχω παρει 3 φορες μπας και δω αυτο που βλεπατε ολοι σας, αλλα μαπα το καρπουζι.
Ουτε διαθεση, ουτε καλο sex, καμια καυλα, τιποτα.
Σε πανω απο 80% των συναντησεων μου εχω περασει καλα, με αυτην δεν.
Η Χατζη δηλαδή είναι πρωην ανατολικό μπλοκ εγω την ειχα για ελληνιδα
Αφου δεν σου εκατσε η κυρια γιατι την πηρες 3 φορες ? μαζοχιστης εισαι ή δεν καταλαβες από την πρωτη ή την δευτερη ?Απο τα πολυ μετρια rendez-vous.
Την εχω παρει 3 φορες μπας και δω αυτο που βλεπατε ολοι σας, αλλα μαπα το καρπουζι.
Ουτε διαθεση, ουτε καλο sex, καμια καυλα, τιποτα.
Σε πανω απο 80% των συναντησεων μου εχω περασει καλα, με αυτην δεν.
Αφου δεν σου εκατσε η κυρια γιατι την πηρες 3 φορες ? μαζοχιστης εισαι ή δεν καταλαβες από την πρωτη ή την δευτερη ?
Σωστά! Αφού ήταν μέλος της εθνικής Ελλάδος στο στίβο λέμε.
ισως ο καλυτερος κωλος των βαλκανιων..αυτη τη στιγμη!!Ενδιαφερομαι παρα πολυ επισης. Αν καποιος εχει κατι να δωσει η να μοιραστει τη γνωση, θα ημουν ευγνωμων.
Την έχεις συναντήσει συναγωνιστή?ισως ο καλυτερος κωλος των βαλκανιων..αυτη τη στιγμη!!
Εγω παντως δεν θα συμφωνησω με το φιλο laki , η Βανεσσα ειναι πολυ κλασσατη γυναικα και σε ολα τα ραντεβου μου εβγαζε τρελη καβλα η κυρια , και εκανε παθιαρικο γαμησι αματιουρ αγαπησιαρικο , οχι του στυλ επαγγελματικο ψεκαζω , σκουπιζω , σκουζω fake , φωναζω fake , τελεισαμε και φευγω σφαιρα για τον επομενο , τουλαχιστον με εμενα ειχε πολυ καλη χημεια το πραγμα απ τα πρωτα ραντεβου ;) ;) ;) !!!!Αφου δεν σου εκατσε η κυρια γιατι την πηρες 3 φορες ? μαζοχιστης εισαι ή δεν καταλαβες από την πρωτη ή την δευτερη ?