mathima solfez
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
Η ζωή χωρίς κωλογλυφάδα είναι μεν δυνατή, πλην όμως χωρίς νόημα.
Εσάς σας αρέσει? Το κάνετε στις γυναίκες?
Και ποιος έφταιγε ρε τύπε δηλαδή;Το έκανα πριν από πολλά χρόνια μία φορά. Η κοπέλα ήταν απροετοίμαστη, εγώ πολύ καυλωμένος, είχα κατεβάσει και τα Ουζάκια μου. Μιλάμε για μια αφάνταστη πικραδα, σαν κίμινο. Η κοπέλα βέβαια δεν έφταιγε.
Εγώ τα γαμαω τα κωλάρακια, και βάζω μέσα και εργαλείο χοντρό, αφού το περάσω μια στρώση γράσο ζωικόΤο έκανα πριν από πολλά χρόνια μία φορά. Η κοπέλα ήταν απροετοίμαστη, εγώ πολύ καυλωμένος, είχα κατεβάσει και τα Ουζάκια μου. Μιλάμε για μια αφάνταστη πικραδα, σαν κίμινο. Η κοπέλα βέβαια δεν έφταιγε.
Ο παλιός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού;Και ποιος έφταιγε ρε τύπε δηλαδή;
Ο Ισίδωρος Αρβανίτης;
Νομίζω ότι αυτός λεγόταν Χρήστος.Ο παλιός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού;
Σωρρυς ...μόνο το επώνυμο θυμόμουν.Νομίζω ότι αυτός λεγόταν Χρήστος.
Αυτος που φτιάχνει το ούζο.Σωρρυς ...μόνο το επώνυμο θυμόμουν.
Ποιος είναι ο Ισίδωρος Αρβανίτης;;;;;
Κοίτα τι μαθαίνεις χάρη στο bou....Αυτος που φτιάχνει το ούζο.
Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου
Καλωσορίσατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου. Ανακαλύψτε την ιστορία του, πλούσιο φωτογραφικό υλικό & βίντεο!www.ouzoplomari.gr
Ούζο για το καυλωμενο παλαμάρι από το πλομαρι
Γιατι στον θανατο του;Οκ υπαρχουν και οι δυσαρεστες καταστασεις αλλα πιστευω σπάνιες αλλιως θα ειχαν φυγει πολλοι απο εμας τοσα χρονια. Οπως εγραψε και ενας φιλος επανω στις καυλες μπορει να κανεις απιστευτα πράγματα. Αλλωστε ο ανθρωπος εκει που ''ξεφτιλιζεται'' ειναι στο σεξ και στον θανατο του
ΣυμφωνώΕννοείτε,γλυψιμο και σπρώξιμο η γλώσσα προς τα μέσα...
Χεζεσαι πάνω σου. Αδειάζει το έντερο. Δεν λειτουργεί ο εγκέφαλος και ο κωλο σφιγκτήρας χαλαρωνειΓιατι στον θανατο του;
Εμένα μου άνοιξε η όρεξη...Η μέχρι τώρα ιστορία του πολιτισμού μας, ,μας έχει δείξει ότι από όπου περνάει σκατό υπάρχει γλύκα και νοστιμιά παράδειγμα... κοκορέτσι, μαγειρίτσα κλπ... γιατί να μην έχει και η γυναικεία (μόνο, προς αποφυγή παρεξηγήσεων) κωλοτρυπίδα.... ;;
Το καλύτερο είναι να στο κάνει αυτή που της το κάνεις και εσύ....Εννοείται τρελενομαι για γλυφοκωλι, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο
Επειδη πολλες φορες βλεπουμε πως ''κατανταει'' ο ανθρωπος επειτα απο μια αρρωστεια αγνωριστος και ζωγραφισμενη στο προσωπο του η αγωνια του θανατου. Η φθορα τον ''ξεφτιλιζει'' σε εισαγωγικα πάντα. Με αυτη την εννοια το εγραψα.Γιατι στον θανατο του;
Δικαια πραματα.Το καλύτερο είναι να στο κάνει αυτή που της το κάνεις και εσύ....