Νέα

Γουστάρετε να γλείφετε γυναικείους κώλους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 242
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.034
Πόντοι
9.297
Κάποτε παλιά μου είχε πει ένας γέρος άμα είναι η γκόμενα μουναρα όχι μόνο της γλύφεις τη κωλοτρυπιδα αλλά τρως και το σκατό τής.
Για ντοζακι με τα τσισάκια της σίγουρα δεν είπε;

Mike45gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2021
Like
2.859
Πόντοι
446
Ε ναι ρε όσο αξίζει ένας κωλος δεν αξίζει ο κόσμος όλος

Pussylicker6969

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2022
Κριτικές
3
Like
68
Πόντοι
0
Μου αρέσει και μένα να γλύφω κολους και μουνάκι από γυναίκα στημένη στα τέσσερα..το έχω κάνει σε εκατοντάδες πουτανες και σχέδον σε όλες τις γκόμενες που είχα ..τι θέμα με υγεία ;μια χαρά είναι... αντισώματα..στην τελευταία γκόμενα που είχα ... περιπέτεια..την έστησα στα τέσσερα και τις έβαζα δάχτυλο μουνάκι και τις σπάτουλαρα την κολοτρυπιδα..τις φάνηκε περίεργο γιατί μου λέει τι κάνει εκεί...αλλά τώρα γουστάρει στήνεται στα τέσσερα

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.767
Πόντοι
2.816
Ακριβώς μάγκες.. να μπούμε και σε μια γυάλα μπας και πεθάνουμε υγιείς...

Φίλος είχε πει τρομερή ατάκα όταν τον είχα ρωτήσει τι βαθμό βάζει σε μια μπαργουμαν..
η απάντηση ήταν ..
την εγλειφα και μετά από χέσιμο...
Καταλαβαίνετε για τι πατομουνο μιλάμε...

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556

Negroni

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Like
197
Πόντοι
0
Το να κάνεις γλυφομουνι και γλυφοκωλι σε γκομενα σημαινει ότι σ αρέσει να κάνεις την άλλη να σπρταραει από ηδονή, δεν είσαι μονοφαγας. Το να σου κάνουν γλυφοκωλι οι γκομενες σημαινει ότι είσαι μερακλής.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
To έχετε πάει αλλού με τις ατάκες! Να είστε καλά ρε τύποι
Ευχομαι ότι καλύτερο σε όλους!

Έχει λείψει αυτό το χιούμορ δεν υπάρχει πια. Είναι όλα αποστειρωμένα και γκρίζα. Ειδικά οι νέες γενιές...
Σας μερσούμε μεσιέ ... περιμένετε και τους ατακαδόρους της Φάντας για την ολοκλήρωση των ευχαριστιών σας :tooth:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Στη Φυλής θα έπρεπε να έχει έξω στο δρόμο τέτοια μηχανήματα μόνο με Fada μέσα.

Brisa_85__1549915141_265.jpg
Στη Φυλής στα μπουρδέλα λες ή στις ταβέρνες ? γιατί και στις ταβέρνες άρχισαν να το χαλάνε και θες Φάντα :confused:

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Ρε παιδια εγώ τρελένομαι να γλείφω κώλο...μου αρέσει πολύ να την έχω στα τέσσερα και να της γλείφω την κωλάρα ενώ της βάζω δάχτυλο στο μουνάκι ταυτόχρονα..πιστεύω σε ολες αρέσει, αρκεί να ξεπεράσουν το κόμπλεξ και τις αναστολές τους.

Εσάς σας αρέσει? Το κάνετε στις γυναίκες?

Έτσι κολλάει η ηπατίτιδα.

Προσωπικά μου αρέσει να μου τον γλύφουν μικρές ενήλικες παρθένες.

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.055
Πόντοι
216
Γιατί ο νηματοθέτης δεν στέλνει μήνυμα στον ΔημήτρηΧΧΧ (DmtrsxXx) να τον ρωτήσει για αυτό το ευγενές σπορ?!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[...]
Η πιπα της ειχε της καλη διαρκεια. Οσο με πιπωνε της χαϊδευα τα τρυφερα της κωλομερια και χαϊδευα με το δαχτυλο μου την κωλοτρυπα της χωρις να το βαλω μεσα, δεν τολμουσα, επειτα εβαλα το δαχτυλο στο στομα μου και το εγλειψα.
Η Ριτα ειδε την κινηση μου..
-Ασε με να σε γλειψω απο πισω το εχω τεραστια αναγκη.. της ειπα.

Η Ριτα σταματησε την πιπα στηθηκε αψογα στα τεσσερα εσπασε τη μεση της και τουρλωσε τα τελεια οπισθια της, πηγα να της τον χωσω να την γαμησω αλλα η Ριτα μου ειπε:

"Γλειψε τον κωλο μου αφου το θες τοσο πολυ...¨

Δεν πιστευα οτι ακουγα κατι τετοιο, αμεσως της ανοιξα τα κωλομερια και εχωσα μεσα τη μουρη μου ρουφωντας την αποτριχωμενη γυαλιστερη κωλοχαραδρα της..
Η κωλοτρυπα της φουλ δουλεμενη ειχε διαμετρο οσο ενα νομισμα 5 cent εχωνα με ανεση την γλωσσα μου βαθια μεσα και ρουφουσα.
Η Ριτα εδειχνε να το απολαμβανει και εβγαζε μικρα βογγητα ηδονης.

DmtrsxXx Γλειφοκώλι εκτός προγράμματος!!

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
ναι ρε εννοειται. πιο πολυ μου αρεσει απο το γλυφομουνι.το πρωτο που γουσταρω να κανω σε γκομενα ειναι γλυφοκωλι και μετα να την γαμαω.2 ερωτηματα υπαρχουν για μενα στο θεμα της γλυφοκωλαδας.πρωτον σε γκομενα(δεν εννοω πουτανα) που για πρωτη φορα θα κανετε σεξ της κανεις γλυφοκωλι ή στη πορεια της σχεσης προσπαθες να της το κανεις??Και γουσταρετε να κανετε γλυφοκωλι με την γκομενα στα 4 ,σε 69 η σε ορθια θεση αυτη και με εσενα να προσπαθεις να βαλεις την γλωσσα στη κωλοτρυπα της??

OP
OP
goustarwnaxunw

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.261
Πόντοι
456
ναι ρε εννοειται. πιο πολυ μου αρεσει απο το γλυφομουνι.το πρωτο που γουσταρω να κανω σε γκομενα ειναι γλυφοκωλι και μετα να την γαμαω.2 ερωτηματα υπαρχουν για μενα στο θεμα της γλυφοκωλαδας.πρωτον σε γκομενα(δεν εννοω πουτανα) που για πρωτη φορα θα κανετε σεξ της κανεις γλυφοκωλι ή στη πορεια της σχεσης προσπαθες να της το κανεις??Και γουσταρετε να κανετε γλυφοκωλι με την γκομενα στα 4 ,σε 69 η σε ορθια θεση αυτη και με εσενα να προσπαθεις να βαλεις την γλωσσα στη κωλοτρυπα της??

Εγώ ξεκινάω με γλυφόμουνι να την καυλωσω καλά, και μετά περνάω και την κωλοτρυπα μια βόλτα με την γλώσσα μου να δω αντίδραση. Εάν της αρέσει, το συνεχίζω. Πιστεύω ολες το γουστάρουν, απλα επειδή πιθανό να μην τους το χουν ξανακάνει, τις πιανεις λίγο στον ύπνο!! Έχω δοκιμάσει 69 με γλυφοκωλι να κάνω και να μου κάνει η γκομενα, και ήταν τρελή καυλα!!!

• Like
Αντιδράσεις: sTeL77

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Πλέον ζούμε και άρρωστη εποχή. Δε μπορείς ούτε να τρολάρεις απ το ίντερνετ. Όλα λογαριάζονται, τι γράφεις, τι λες. Και φανάρι κόκκινο να περάσεις το κράτος θα πει έμπαινε μπου και έγραφε ακραία, είναι τρελός μαζέψτε τον... Δεν ήταν έτσι τα πράγματα παλιά. Ο κόσμος ζούσε κι όλα κυλούσαν στο χρόνο, καλά/στραβά..
Ξέρεις πόσες φορές το έχω σκεφτεί αυτό ρε τύπε;;;; Αν γίνει μια στραβή και μπούνε στο ιστορικό μας, τον ήπιαμε!!!

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.055
Πόντοι
216
Ξέρεις πόσες φορές το έχω σκεφτεί αυτό ρε τύπε;;;; Αν γίνει μια στραβή και μπούνε στο ιστορικό μας, τον ήπιαμε!!!
'Αρχοντόπουλα,οι παλιαιοί μεγάλοι τα είχανε πει...Πρώτοι οι Έλληνες (οκ...Αχαιοί) "Έπεα πτερόεντα" by Όμηρος
<Τα λόγια έχουνε φτερά...και πετάνε!>
Πιο ολοκληρωμένα οι Ρωμαίοι "Σκρίπτα μάνεντ,βέρμπα βόλαντ"
<Τα γραπτά μένουνε,τα λόγια πετάνε!>

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Την σήμερον ημέραν όπου τα πάντα καταγράφονται είτε οπτικώς (βίντεο ή φωτό) είτε γραπτώς (μηνύματα και τα ρέστα) άμα δεν κάθεσαι καλά και προκαλείς ( εκτρέπεσαι της πεπατημένης) ότι έχεις γράψει - καταγράψει ,θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου! (Μπας και βάλεις μυαλό!)

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Ρε παιδια εγώ τρελένομαι να γλείφω κώλο...μου αρέσει πολύ να την έχω στα τέσσερα και να της γλείφω την κωλάρα ενώ της βάζω δάχτυλο στο μουνάκι ταυτόχρονα..πιστεύω σε ολες αρέσει, αρκεί να ξεπεράσουν το κόμπλεξ και τις αναστολές τους.

Εσάς σας αρέσει? Το κάνετε στις γυναίκες?
και γλύψιμο και μυτούλα ...

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Η κωλοτρυπα της φουλ δουλεμενη ειχε διαμετρο οσο ενα νομισμα 5 cent εχωνα με ανεση την γλωσσα μου βαθια μεσα και ρουφουσα.
Η Ριτα εδειχνε να το απολαμβανει και εβγαζε μικρα βογγητα ηδονης.
Τι ρουφούσε μέσα από τον κωλο δε μας λες όμως..:confused::embarrased:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom