Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.471
- Πόντοι
- 4.496
Φανταζομαι δουλευει συνεχεια γιατι παντοτε τη πετυχαινω.Καλησπέρα μια μιλφαρα Εύα ξανθιά ξέρουμε τι μέρες δουλεύει
Φανταζομαι δουλευει συνεχεια γιατι παντοτε τη πετυχαινω.Καλησπέρα μια μιλφαρα Εύα ξανθιά ξέρουμε τι μέρες δουλεύει
Εγώ προσωπικά όσες φορές έχω πάει έχω πάρει ένα ποτό το οποίο και δεν πίνω γτ είναι βόμβα μεγαλύτερη και από αυτή που έριξαν σήμερα στο Ισραήλ παίρνω ένα χορό και παίρνω μετα εβελινα η οποία άλλη βλέπω και γαμιεται στο πριβε με 70 η 80 ανάλογα ποιος μαλακάς κάθεται εκειειναι τετοια η φιλοσοφια του να γεμιζει με τα πιτσιρικια για να δειχνει οτι ειναι γεματο. Ωστοσο αυτοι δε κανουν καταναλωση, λιβανιζουν ενα ποτο για 4 ωρες...η μονη λυση ειναι ήταν ηλικιακο οριο που σιγα μην εφαρμοστει ή η αυξηση τιμων που σημαινει οτι δε θα διαφοροποιειται πια απο τα αλλα στριπ ... οποτε δε νομιζω να το αλλαξουν, οι κοπελες ομως θα μπορουσαν να επιλεγουν τους καλους πελατες που ειναι διατεθειμενοι να χαλασουν λεφτα και οχι να επιλεγουν τα πιτσιρικια επειδη παιρνουν ενα χορο με ταληρο
Ε χρειάζονται και τα προκαταρκτικάΤι χοροι και μαλακιες λετε ρε , να σου τριβεται η γκομενα για να παρεις δουλεια για το σπιτι ?? Αυτα ειναι για 18χρονους ευνουχισμενους , τσοντοβιους
Caissa , με 150 συζητησιμο , ανεβαινεις παταρι και γαμας
Έχεις Πάρει κανείς την Εβελίνα πρόσφατα;;;
γιατί? θές να μάθεις αν είναι έγκυος?Έχεις Πάρει κανείς την Εβελίνα πρόσφατα;;;
Απ την άλλη δε καταλαβαίνω το κόλλημα, αν κάποιος είναι πυρωμένος και ψάχνει γαμησι, γιατί να χώσει 150 στο στριπ στριμωγμένος στην ταλαιπωρία και βιαστικά,και όχι άρχοντας με εσκορτ η ακόμα φτηνότερα στούντιο με 50, πηδας και 3 εκεί κάνοντας τη μαθηματική πράξη...Τι χοροι και μαλακιες λετε ρε , να σου τριβεται η γκομενα για να παρεις δουλεια για το σπιτι ?? Αυτα ειναι για 18χρονους ευνουχισμενους , τσοντοβιους
Caissa , με 150 συζητησιμο , ανεβαινεις παταρι και γαμας
Ειναι πιο αρχοντικο. Πινεις το ποτακι σου , ωραια μουσικουλα , ωραιος χωρος, τσεκαρεις και 4-5 μωρα και οποιο εχει την καλυτερη διαθεση εκεινη τη στιγμη το φιστικωνεις. Αναλογα το μαγαζι ( Αλκα , Καισσα που ξερω εγω) , καθολου στριμωγμα, ανεση χρονουΑπ την άλλη δε καταλαβαίνω το κόλλημα, αν κάποιος είναι πυρωμένος και ψάχνει γαμησι, γιατί να χώσει 150 στο στριπ στριμωγμένος στην ταλαιπωρία και βιαστικά,και όχι άρχοντας με εσκορτ η ακόμα φτηνότερα στούντιο με 50, πηδας και 3 εκεί κάνοντας τη μαθηματική πράξη...
Το ιδανικοτερο ειναι να πας καθημερινη που δε θα χει πολυ κοσμο (νομιζω πεμπτη ειναι καλα)να ξερεις ποια γαμιεται να πιειτε ενα ποτο να καυλαντισετε και να πατε για πριβε γαμησι.αν κανει και βιζιτες μονη της ακομα καλυτερα.σιγουρα ειναι προτιμοτερο να βαλεις κατι παραπανω και να παρεις εσκορτ στο χωρο σου για μια ωρα να γαμησεις με την ησυχια σου.Ειναι πιο αρχοντικο. Πινεις το ποτακι σου , ωραια μουσικουλα , ωραιος χωρος, τσεκαρεις και 4-5 μωρα και οποιο εχει την καλυτερη διαθεση εκεινη τη στιγμη το φιστικωνεις. Αναλογα το μαγαζι ( Αλκα , Καισσα που ξερω εγω) , καθολου στριμωγμα, ανεση χρονου
Βασικα γαμας οποια θελεις και οποτε θελεις. Με εσκορτ ( τα αλλα δεν τα συζηταω καν ,Μαο-Μαο καταστασεις ) το βασικο προβλημα ειναι το σπασιμο με το χρονο, 10 τηλεφωνα για ραντεβου, δε μπορω αυτη την ωρα, σε ξενοδοχειο που θελει αυτη,μπορει να αργησει στο ραντεβου, μπορει να περιμενεις για δωματιο , μπορει κωλοπεριοχη το ξενοδοχειο κλπ
Ναι αλλά πλένει μπούτια βυζιά κώλο πριν τη γαμήσεις. Να φύγουυν τα σάλια από 3-4 λόχους 20χρονων που της τα έγλειψαν πριν ...Ειναι πιο αρχοντικο. Πινεις το ποτακι σου , ωραια μουσικουλα , ωραιος χωρος, τσεκαρεις και 4-5 μωρα και οποιο εχει την καλυτερη διαθεση εκεινη τη στιγμη το φιστικωνεις. Αναλογα το μαγαζι ( Αλκα , Καισσα που ξερω εγω) , καθολου στριμωγμα, ανεση χρονου
Βασικα γαμας οποια θελεις και οποτε θελεις. Με εσκορτ ( τα αλλα δεν τα συζηταω καν ,Μαο-Μαο καταστασεις ) το βασικο προβλημα ειναι το σπασιμο με το χρονο, 10 τηλεφωνα για ραντεβου, δε μπορω αυτη την ωρα, σε ξενοδοχειο που θελει αυτη,μπορει να αργησει στο ραντεβου, μπορει να περιμενεις για δωματιο , μπορει κωλοπεριοχη το ξενοδοχειο κλπ
Απ την άλλη δε καταλαβαίνω το κόλλημα, αν κάποιος είναι πυρωμένος και ψάχνει γαμησι, γιατί να χώσει 150 στο στριπ στριμωγμένος στην ταλαιπωρία και βιαστικά,και όχι άρχοντας με εσκορτ η ακόμα φτηνότερα στούντιο με 50, πηδας και 3 εκεί κάνοντας τη μαθηματική πράξη..
δεν είναι όλα μαθηματικά φίλτατε και στο λέει ένα από τα μέλη του ιστοσελιδίου τούτου που παίζει μπάλα από στριπ μέχρι στούντιο-μασάζ-εσκορτ και ανεξαρτήτων cg!! Η καύλα της μεταμεσονύχτιας στιγμής που βλέπεις τα μουνέτα να κυκλοφορούν γύρω σου στοχεύοντας ωσαν αμερικανικό αντιτορπιλικό το bismark στο κέντρο του Ατλαντικού.....έχει άλλη χάρη.Απ την άλλη δε καταλαβαίνω το κόλλημα, αν κάποιος είναι πυρωμένος και ψάχνει γαμησι, γιατί να χώσει 150 στο στριπ στριμωγμένος στην ταλαιπωρία και βιαστικά,και όχι άρχοντας με εσκορτ η ακόμα φτηνότερα στούντιο με 50, πηδας και 3 εκεί κάνοντας τη μαθηματική πράξη...
Σε αμαξι δεν εχεις γαμησει ??Ναι αλλά πλένει μπούτια βυζιά κώλο πριν τη γαμήσεις. Να φύγουυν τα σάλια από 3-4 λόχους 20χρονων που της τα έγλειψαν πριν ...
Και γαμάς και σε καθαρά σεντόνια. Και έχεις βγάζεις και παντελόνι κάλτσες. Και δεν έχεις δίπλα καλαθάκι με καπότες και μωρομάντηλα.
Συμφωνώ ότι έχει τη φάση του, αν και δε το βρίσκω τόσο αρχοντικό το γαμησι στο πριβε,έχει όμως και το τίμημα του, και πρέπει να το ψάξεις, δε το κάνουν οι πολλές, ουτε τα αστέρια του μαγαζιού, άρα θα πρέπει να συμβιβαστείς με κάτι μέτριο που συνήθως τις έχουν γι αυτό το σκοπό εκεί,ένα 200αρι θα σου φύγει, δεν το κανείς με 50 ευρώ όπως στούντιο η με την άνεση σου με εσκορτ η κάποιοι στανταρακια στο σπίτι σου.Ειναι πιο αρχοντικο. Πινεις το ποτακι σου , ωραια μουσικουλα , ωραιος χωρος, τσεκαρεις και 4-5 μωρα και οποιο εχει την καλυτερη διαθεση εκεινη τη στιγμη το φιστικωνεις. Αναλογα το μαγαζι ( Αλκα , Καισσα που ξερω εγω) , καθολου στριμωγμα, ανεση χρονου
Είχα περάσει προχθές την έχουν δει πολύ ιστορία.. Στέλλα.. Μιρέλλα... Σακίρα.. νομίζουν ότι είναι αφεντικά.. πρέπει να αρχίζουν τίποτα φαπες εκεί μπας και ξυπνήσουν κάποιες εκεί μέσα...ειδικα η Στέλλα έχει ένα ύφος πριγκίπισσας..Μπράβο φίλε της ίδιας σκέψης είμαι και γω τα είπες όλα τόσα χρόνια πάμε σε αυτά τα μαγαζιά τέτοιο χάλι δεν έχω ξαναδεί να σηκώνονται οι πελάτες να ζητάνε χορούς γιατί βαριονται να περάσουν ανήκουστο ποτέ δεν γινότανε αυτό τα σωστά αφεντικά κάνα και Meeting πριν αρχίσουμε και όταν το έπαιζε ιστορία καμία την διωχνανε επί τόπου δεν υπάρχει οργάνωση δεν υπάρχει υπεύθυνος να βάλει τάξη
Ρε φίλε καλά τα λες συμφωνώ για αυτό στην τιμή εισόδου.Αλλα εγώ συνήθως όταν πάω σε στριπ δεν μου έρχονται!Τι λες ρε φιλε που θα σηκωνομαστε ΕΜΕΙΣ να ζηταμε τις στριπτιτζουδες για χορο λες και ειμαστε σε σκυλαδικο/κωλαδικο/κλαμποτσιφτετελομαχαλα στο γκαζι στη γλυφαδα ή σε παρακειμενο κωλομαγαζο στο μπουρναζι και παμε να παρακαλεσουμε την ελλεηνιδα μπας και μας κατσει για φασωμα και φορτωμα.Αν θελαμε να κυνηγησουμε πηγαιναμε κατευθειαν εκει,εχει επι 1000 φορες περισσοτερα τετοια μαγαζια το λεκανοπεδιο απο στριπ.Στο στριπ πας για να ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΟΥ,οχι εσυ σε αυτες,να σου τριφτουνε και αν σου αρεσει προχωρας με κερασματα με ποτα χορους και πριβε.Ισως μια εξαιρετικη πολιτικη να το εφαρμοσει καποιο στριπ στην αθηνα θα ειναι να υπαρχει εισοδος ανω των 21 οπως γινεται νομιζω στα καζινο.Εκει θα ξεχωριζει η φυρα και η πελατεια να ειναι πιο σωδτοι,οι καγκουρες εχουν και τα παπακια τις πλατειες τις καφετεριες και τα προποτζιδικα για να παιξουνε.Και φυσικα τα ξεκωλα απο το τεως σοβιετικο μπλοκ που το παιζουν ντιβες να τους βαλουν χερι τα αφεντικα να κανουν σωστα τη δουλεια τους αλλιως το πουλο.Οποια ειναι μετριας εμφανισης αντικειμενικα,δηλαδη καθημερινη μπαζολα που δυναντας απειρες στο δρομο,να μη γινεται καν προσληψη.Οποια κανει χορους της πλακας,ειναι στο κινητο,ειναι μες στη ξινιλα και γενικα παει να βγαλει ευκολο μεροκαματο και μα ξυνεται χωρις να καυλωνει κοσμο,εχει ωραιοτατα γηροκομεια ορφανοτροφεια και νοσοκομεια γεματα σακατηδες στη κωλοχωρα του ψυχοπαθη κοκακια ζελενσκι να παει να δουλεψει,ας παει εκει για 150€/μηνα και διαμονη-διατροφη(ενα φιδε το μεσημερι ενα μηλο το βραδυ)