Ναι αλλά το τι προσφέρει η εκάστοτε δεν βγαίνει άκρηΣτο απλό πριβέ δεν είστε τελείως μόνοι μέσα στο δωματιάκι, μπορεί να μπεί ο υπεύθηνος για τα πριβέ ανα πάσα στιγμη απλά για να βάλει κάποιους μέσα στο διπλό πριβέ, στο διπλό πριβέ είσαι εσύ και η στρίπερ σε ένα δωμάτιο με κουρτίνα και δεν μπαίνει κανείς εκει μέσα, ούτε ανοίγει η κουρτίνα απο κανένα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Golden Queens Μπουρνάζι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα panos.t
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 319K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.541
- Πόντοι
- 6.820
Τον τίτλο στο νήμα ας πούμε τον διάβασες?συγνώμη νέος εδώ το μαγαζί είναι Μπουρνάζι ;;
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Κατάλαβα... Εμένα μου γυάλισε πιο πολύ απ' όλες τις προάλλες που πήγα εκεί, υπέροχη παρουσίαΌχι, φαντάσου οτι δεν περνάει καν απο το τραπέζι μου, είναι παλιά καραβάνα οπότε ξέρει ότι έχω τα στανταράκια μου και δεν μπαίνει στον κόπο.
Dimitris7373
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2022
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Παιδιά την εβελινα με τα ξανθά μαλλιά και την κωλαρα. Την έχει πάρει κανείς;
GrStallion
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2006
- Like
- 165
- Πόντοι
- 1
Παιδιά την εβελινα με τα ξανθά μαλλιά και την κωλαρα. Την έχει πάρει κανείς;
Όλο το λεκανοπέδιο!!!
GrStallion
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2006
- Like
- 165
- Πόντοι
- 1
Χρόνια πολλα κιόλας αλλά δε μας είπε τι θα ήθελες να μάθεις για τον κόπρο εκ Ρουμανίας
Dimitris7373
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2022
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ φίλε μου να σε καλά. Άμα κάποιος την έχεις πάρει πρόσφατα. Άμα αξίζει τα 80 ευρώΧρόνια πολλα κιόλας αλλά δε μας είπε τι θα ήθελες να μάθεις για τον κόπρο εκ Ρουμανίας
GrStallion
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2006
- Like
- 165
- Πόντοι
- 1
Ευχαριστώ φίλε μου να σε καλά. Άμα κάποιος την έχεις πάρει πρόσφατα. Άμα αξίζει τα 80 ευρώ
Δυνατό τσιμπούκι και αρκετά δυνατή και στο καβαλημα. Βασικά δε με έχει καβαλήσει. Η στα όρθια σκυμμένη ή πάνω στον καναπέ είτε από πάνω είτε από πίσω. Αντέχει δυνατό σφυροκόπημα που εγώ δυστυχώς πλέον δεν δυναμαι (τουλάχιστον την πεθαίνω στο deep throat blowjob). Αν προτιμήσεις και καθημερινή μέρα για να μη σε ξεπεταξει θα ήταν το ιδανικό.
γαμαθ???
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2023
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Δυνατό τσιμπούκι και αρκετά δυνατή και στο καβαλημα. Βασικά δε με έχει καβαλήσει. Η στα όρθια σκυμμένη ή πάνω στον καναπέ είτε από πάνω είτε από πίσω. Αντέχει δυνατό σφυροκόπημα που εγώ δυστυχώς πλέον δεν δυναμαι (τουλάχιστον την πεθαίνω στο deep throat blowjob). Αν προτιμήσεις και καθημερινή μέρα για να μη σε ξεπεταξει θα ήταν το ιδανικό.
Με 40 παίζει τσιμπούκι ακάποτο;
theogenis01
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2023
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Απο της ποιο καλες στο πριβε ειναι η Σακιρα η Λιλου και η Εβελινα για μπριζολα δεν ρωτησα εαν προσφερουνε
GrStallion
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2006
- Like
- 165
- Πόντοι
- 1
Με 40 παίζει τσιμπούκι ακάποτο;
Δεν νομίζω. Υπηρεσίες παρέχει στο 80αρι. Τώρα ότι συννενοηθεις. Δεν έχω δοκιμάσει στα 40 να παζαρεψω το μενού
ukraine_quality
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 41
- Πόντοι
- 0
Το μενού για Σακιρα , Λιλου ποιο είναι ; Αξίζουν εμφανισιακά ; Είναι σε φωτός που ποστάρει το Γκόλντεν ;Απο της ποιο καλες στο πριβε ειναι η Σακιρα η Λιλου και η Εβελινα για μπριζολα δεν ρωτησα εαν προσφερουνε
γαμαθ???
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2023
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Δεν νομίζω. Υπηρεσίες παρέχει στο 80αρι. Τώρα ότι συννενοηθεις. Δεν έχω δοκιμάσει στα 40 να παζαρεψω το μενού
To 40αρι τι προσφέρει τότε; Απλό χορό για παραπάνω ώρα μόνο;
Όχι η συγκεκριμένη, γενικά ρωτάω.
callahan
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.186
- Πόντοι
- 3.820
39 ειναι η ξενια..ΓΙα πατημένη 40αρα την κόβω πάντως
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Ακριβώς... Φίλε την έχεις πάρει για prive των 80 ευρώ; Αν ναι γράψει μου εδώ ή στείλε μου σε PM εντυπώσεις, μ' ενδιαφέρει κυρίως το πόσο το προχωράει το πράγμα στο δωματιάκι και τί μπορώ να περιμένω αν τα σκάσω τα 8039 ειναι η ξενια..
Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.541
- Πόντοι
- 6.820
Για ενα χρόνο πως κανεις έτσι χαχαχα39 ειναι η ξενια..
Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.541
- Πόντοι
- 6.820
Μπριζόλα προσφέρουν σίγουρα 100 μέτρα πιο πάνω στο Basegrill.Απο της ποιο καλες στο πριβε ειναι η Σακιρα η Λιλου και η Εβελινα για μπριζολα δεν ρωτησα εαν προσφερουνε
Έχεις τό τηλέφωνο τής Εβελίνας;Χρόνια πολλα κιόλας αλλά δε μας είπε τι θα ήθελες να μάθεις για τον κόπρο εκ Ρουμανίας
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 215
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 201
- Εμφανίσεις