Νέα

Golden Queens Μπουρνάζι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panos.t
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 319K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

antkar81

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Κριτικές
26
Like
4.629
Πόντοι
2.846
Στο απλό πριβέ δεν είστε τελείως μόνοι μέσα στο δωματιάκι, μπορεί να μπεί ο υπεύθηνος για τα πριβέ ανα πάσα στιγμη απλά για να βάλει κάποιους μέσα στο διπλό πριβέ, στο διπλό πριβέ είσαι εσύ και η στρίπερ σε ένα δωμάτιο με κουρτίνα και δεν μπαίνει κανείς εκει μέσα, ούτε ανοίγει η κουρτίνα απο κανένα.
Ναι αλλά το τι προσφέρει η εκάστοτε δεν βγαίνει άκρη

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Όχι, φαντάσου οτι δεν περνάει καν απο το τραπέζι μου, είναι παλιά καραβάνα οπότε ξέρει ότι έχω τα στανταράκια μου και δεν μπαίνει στον κόπο.
Κατάλαβα... Εμένα μου γυάλισε πιο πολύ απ' όλες τις προάλλες που πήγα εκεί, υπέροχη παρουσία

Dimitris7373

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2022
Like
8
Πόντοι
0
Παιδιά την εβελινα με τα ξανθά μαλλιά και την κωλαρα. Την έχει πάρει κανείς;

GrStallion

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Like
165
Πόντοι
1
Χρόνια πολλα κιόλας αλλά δε μας είπε τι θα ήθελες να μάθεις για τον κόπρο εκ Ρουμανίας

Dimitris7373

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2022
Like
8
Πόντοι
0
Χρόνια πολλα κιόλας αλλά δε μας είπε τι θα ήθελες να μάθεις για τον κόπρο εκ Ρουμανίας
Ευχαριστώ φίλε μου να σε καλά. Άμα κάποιος την έχεις πάρει πρόσφατα. Άμα αξίζει τα 80 ευρώ

GrStallion

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Like
165
Πόντοι
1
Ευχαριστώ φίλε μου να σε καλά. Άμα κάποιος την έχεις πάρει πρόσφατα. Άμα αξίζει τα 80 ευρώ

Δυνατό τσιμπούκι και αρκετά δυνατή και στο καβαλημα. Βασικά δε με έχει καβαλήσει. Η στα όρθια σκυμμένη ή πάνω στον καναπέ είτε από πάνω είτε από πίσω. Αντέχει δυνατό σφυροκόπημα που εγώ δυστυχώς πλέον δεν δυναμαι (τουλάχιστον την πεθαίνω στο deep throat blowjob). Αν προτιμήσεις και καθημερινή μέρα για να μη σε ξεπεταξει θα ήταν το ιδανικό.

scouser87

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Like
6
Πόντοι
0
Η Στέλλα το γνωστό Μολδαβό milf είναι ακόμη δύο ίδρυμα η έχει φύγει και αν φύγει ξέρει κανείς που θα τη βρούμε;

γαμαθ???

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2023
Like
40
Πόντοι
0
Δυνατό τσιμπούκι και αρκετά δυνατή και στο καβαλημα. Βασικά δε με έχει καβαλήσει. Η στα όρθια σκυμμένη ή πάνω στον καναπέ είτε από πάνω είτε από πίσω. Αντέχει δυνατό σφυροκόπημα που εγώ δυστυχώς πλέον δεν δυναμαι (τουλάχιστον την πεθαίνω στο deep throat blowjob). Αν προτιμήσεις και καθημερινή μέρα για να μη σε ξεπεταξει θα ήταν το ιδανικό.

Με 40 παίζει τσιμπούκι ακάποτο;

theogenis01

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Απο της ποιο καλες στο πριβε ειναι η Σακιρα η Λιλου και η Εβελινα για μπριζολα δεν ρωτησα εαν προσφερουνε

ukraine_quality

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
0
Απο της ποιο καλες στο πριβε ειναι η Σακιρα η Λιλου και η Εβελινα για μπριζολα δεν ρωτησα εαν προσφερουνε
Το μενού για Σακιρα , Λιλου ποιο είναι ; Αξίζουν εμφανισιακά ; Είναι σε φωτός που ποστάρει το Γκόλντεν ;

γαμαθ???

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2023
Like
40
Πόντοι
0
Δεν νομίζω. Υπηρεσίες παρέχει στο 80αρι. Τώρα ότι συννενοηθεις. Δεν έχω δοκιμάσει στα 40 να παζαρεψω το μενού

To 40αρι τι προσφέρει τότε; Απλό χορό για παραπάνω ώρα μόνο;
Όχι η συγκεκριμένη, γενικά ρωτάω.

zoo@34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
561
Πόντοι
31
H Σακίρα τι κάνει ?? Λέει τίποτα.??

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Ακριβώς... Φίλε την έχεις πάρει για prive των 80 ευρώ; Αν ναι γράψει μου εδώ ή στείλε μου σε PM εντυπώσεις, μ' ενδιαφέρει κυρίως το πόσο το προχωράει το πράγμα στο δωματιάκι και τί μπορώ να περιμένω αν τα σκάσω τα 80

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.541
Πόντοι
6.820
Μπριζόλα προσφέρουν σίγουρα 100 μέτρα πιο πάνω στο Basegrill.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom