Νέα

Golden Queens Μπουρνάζι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panos.t
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 322K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.550
Πόντοι
6.820
Ας ξεκινήσουμε απο τα βασικά, ποιά είναι η Ξένια? Ένα φραπεδάκι στο διπλό έχει καλές πιθανότητες πάντως.

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
406
Πόντοι
21
Ας ξεκινήσουμε απο τα βασικά, ποιά είναι η Ξένια? Ένα φραπεδάκι στο διπλό έχει καλές πιθανότητες πάντως.
Μήπως λέει την ξανθιά προμίλφ που μιλάει καλά Ελληνικά

Παιδιά αν πάρω την Ξένια για prive τί να περιμένω, τυπικά πράγματα ή θα έχω το κάτι παραπάνω; Όποιος την έχει πάρει και γνωρίζει αλλά δε θέλει να γράψει δημοσίως θα του είμαι υπόχρεος αν μου στείλει ένα PM να με ενημερω΄σει, ευχαριστώ
οποια και να ειναι η Ξενια προσοχη στους λογαριασμους.... ειχα παει το καλοκαιρι και με χρεωναν για πραγματα που δεν ειχα παρει.... απο τοτε δε ξαναπατησα κ ουτε προκειται

• Like
Αντιδράσεις: amjik

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.309
Πόντοι
3.656
Άλλο πράγμα το strip με ατμόσφαιρα bar και άλλο πράγμα το studio. Είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα και γι' αυτόν τον λόγο δεν συγκρίνονται. Στο καλό strip πίνεις λίγο αλκοόλ, χαλαρώνεις, ακούς τη μουσική και περιμένεις ποια θα σου γυαλίσει για να δώσεις το 150άρι ή και το 250άρι αν είσαι οικονομικά πιο πάνω. Όταν ήμουνα μικρός και πήγαινα σε studio, θυμάμαι ότι ήταν λίγο αγχώδης φάση η αναμονή στο σαλόνι και δεν έχει και την καθαριότητα του ξενοδοχείου. Μόνο για την Γερμανοαλυσίδα είχα διαβάσει στο ίντερνετ ότι μπορούσε κάποιος να αγοράσει σεντόνια μιας χρήσης.
Το κόστος πηδήματος σε στριπ , δεν συγκρίνεται με στούντιο. Με βίζιτα σε ξενοδοχείο συγκρίνεται .
Αν η βίζιτα είναι των 100€ συν 25€ χοτέλ ... παίζει να έρχεται και φθηνότερο

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.550
Πόντοι
6.820
οποια και να ειναι η Ξενια προσοχη στους λογαριασμους.... ειχα παει το καλοκαιρι και με χρεωναν για πραγματα που δεν ειχα παρει.... απο τοτε δε ξαναπατησα κ ουτε προκειται
Υπάρχει πολύ εύκολος τρόπος να μην σου κάνουν μαλακία, πληρώνεις επι τόπου ότι παίρνεις και τελειώνει εκεί το θέμα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Όταν λες διπλό εννοείς στο διπλό prive; Αυτό των 80€ είναι το απλό ή το διπλό prive;

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.550
Πόντοι
6.820

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
Oντως φίλε μου έγινε τέτοιο σκηνικό σε μια παρέαε τρία άτομα δίπλα μας και έγινε χοντρός τσσμπουκας.
Ήταν στην παρέα μια γκόμενα που το έλεγε η ψυχή τής... Μίκα τη λέγανε τα έκανε ιδίωμα..

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
406
Πόντοι
21
Oντως φίλε μου έγινε τέτοιο σκηνικό σε μια παρέαε τρία άτομα δίπλα μας και έγινε χοντρός τσσμπουκας.
Ήταν στην παρέα μια γκόμενα που το έλεγε η ψυχή τής... Μίκα τη λέγανε τα έκανε ιδίωμα..
Το ξέρω. Δεν γίνεται μεμονωμένα, γίνεται συστηματικά από τους σερβοτορους σε όλους. Μπορεί να πάρεις ένα ποτό και να σε χρεώσει κ άλλο.

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.550
Πόντοι
6.820
Αυτό το μόνο και διπλό κουταμάρα δεν ειναι;Η διαφορά ποια είναι δεν έχω καταλάβει
Στο απλό πριβέ δεν είστε τελείως μόνοι μέσα στο δωματιάκι, μπορεί να μπεί ο υπεύθηνος για τα πριβέ ανα πάσα στιγμη απλά για να βάλει κάποιους μέσα στο διπλό πριβέ, στο διπλό πριβέ είσαι εσύ και η στρίπερ σε ένα δωμάτιο με κουρτίνα και δεν μπαίνει κανείς εκει μέσα, ούτε ανοίγει η κουρτίνα απο κανένα.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
ΓΙα πατημένη 40αρα την κόβω πάντως
Χμμ, τσαλακωμένη δεν δείχνει πάντως. Κλάση Στέλλας+ θα έλεγα πιθανότατατ ηλικιακά. Πάντως είναι δύσκολο να μαντέψεις ακριβώς όταν στην περιοχή 35-45 γιατί άλλοι άνθρωποι μικροδείχνουν και άλλοι μεγαλοδείχνουν σε αυτή την μετάβαση. Ο νέος δήμαρχος Αθήνας ο Δούκας για παράδειγμα είναι 43 και έχει ρυτίδες λες και ανήκει σχεδόν στην γενιά του Μητσοτάκη με βαμμένο μαλί. Ενώ πολλοί α΄΄λλοι συνομίλικοι του είναι ατσαλάκωτοι.

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.550
Πόντοι
6.820
Αυτή ακριβώς εννοώ! Την έχεις πάρει για διπλό prive ποτέ, έχεις άποψη;
Όχι, φαντάσου οτι δεν περνάει καν απο το τραπέζι μου, είναι παλιά καραβάνα οπότε ξέρει ότι έχω τα στανταράκια μου και δεν μπαίνει στον κόπο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom