You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Golden Queens Μπουρνάζι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα panos.t
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 322K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
psolarmenistis-123
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 406
- Πόντοι
- 21
Ας ξεκινήσουμε απο τα βασικά, ποιά είναι η Ξένια? Ένα φραπεδάκι στο διπλό έχει καλές πιθανότητες πάντως.
Μήπως λέει την ξανθιά προμίλφ που μιλάει καλά Ελληνικά
οποια και να ειναι η Ξενια προσοχη στους λογαριασμους.... ειχα παει το καλοκαιρι και με χρεωναν για πραγματα που δεν ειχα παρει.... απο τοτε δε ξαναπατησα κ ουτε προκειταιΠαιδιά αν πάρω την Ξένια για prive τί να περιμένω, τυπικά πράγματα ή θα έχω το κάτι παραπάνω; Όποιος την έχει πάρει και γνωρίζει αλλά δε θέλει να γράψει δημοσίως θα του είμαι υπόχρεος αν μου στείλει ένα PM να με ενημερω΄σει, ευχαριστώ
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.309
- Πόντοι
- 3.656
Το κόστος πηδήματος σε στριπ , δεν συγκρίνεται με στούντιο. Με βίζιτα σε ξενοδοχείο συγκρίνεται .Άλλο πράγμα το strip με ατμόσφαιρα bar και άλλο πράγμα το studio. Είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα και γι' αυτόν τον λόγο δεν συγκρίνονται. Στο καλό strip πίνεις λίγο αλκοόλ, χαλαρώνεις, ακούς τη μουσική και περιμένεις ποια θα σου γυαλίσει για να δώσεις το 150άρι ή και το 250άρι αν είσαι οικονομικά πιο πάνω. Όταν ήμουνα μικρός και πήγαινα σε studio, θυμάμαι ότι ήταν λίγο αγχώδης φάση η αναμονή στο σαλόνι και δεν έχει και την καθαριότητα του ξενοδοχείου. Μόνο για την Γερμανοαλυσίδα είχα διαβάσει στο ίντερνετ ότι μπορούσε κάποιος να αγοράσει σεντόνια μιας χρήσης.
Αν η βίζιτα είναι των 100€ συν 25€ χοτέλ ... παίζει να έρχεται και φθηνότερο
Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.550
- Πόντοι
- 6.820
Υπάρχει πολύ εύκολος τρόπος να μην σου κάνουν μαλακία, πληρώνεις επι τόπου ότι παίρνεις και τελειώνει εκεί το θέμα.οποια και να ειναι η Ξενια προσοχη στους λογαριασμους.... ειχα παει το καλοκαιρι και με χρεωναν για πραγματα που δεν ειχα παρει.... απο τοτε δε ξαναπατησα κ ουτε προκειται
psolarmenistis-123
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 406
- Πόντοι
- 21
Και πως ξέρεις πόσο κάνει τι;....Υπάρχει πολύ εύκολος τρόπος να μην σου κάνουν μαλακία, πληρώνεις επι τόπου ότι παίρνεις και τελειώνει εκεί το θέμα.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Αυτή εννοώ, ναι!Μήπως λέει την ξανθιά προμίλφ που μιλάει καλά Ελληνικά
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Όταν λες διπλό εννοείς στο διπλό prive; Αυτό των 80€ είναι το απλό ή το διπλό prive;Ας ξεκινήσουμε απο τα βασικά, ποιά είναι η Ξένια? Ένα φραπεδάκι στο διπλό έχει καλές πιθανότητες πάντως.
Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.550
- Πόντοι
- 6.820
40€ το απλό πριβε, 80€ το διπλό πριβεΌταν λες διπλό εννοείς στο διπλό prive; Αυτό των 80€ είναι το απλό ή το διπλό prive;
Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.550
- Πόντοι
- 6.820
Προμίλφ τί ηλικία βάζεις?Μήπως λέει την ξανθιά προμίλφ που μιλάει καλά Ελληνικά
Μια που φοράει συνέχεια μαύρα εσώρουχα? Με ωραίο στήθος?Αυτή εννοώ, ναι!
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
~35Προμίλφ τί ηλικία βάζεις?
Αυτό το μόνο και διπλό κουταμάρα δεν ειναι;Η διαφορά ποια είναι δεν έχω καταλάβει40€ το απλό πριβε, 80€ το διπλό πριβε
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.281
- Πόντοι
- 22.785
Oντως φίλε μου έγινε τέτοιο σκηνικό σε μια παρέαε τρία άτομα δίπλα μας και έγινε χοντρός τσσμπουκας.οποια και να ειναι η Ξενια προσοχη στους λογαριασμους.... ειχα παει το καλοκαιρι και με χρεωναν για πραγματα που δεν ειχα παρει.... απο τοτε δε ξαναπατησα κ ουτε προκειται
Ήταν στην παρέα μια γκόμενα που το έλεγε η ψυχή τής... Μίκα τη λέγανε τα έκανε ιδίωμα..
psolarmenistis-123
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 406
- Πόντοι
- 21
Το ξέρω. Δεν γίνεται μεμονωμένα, γίνεται συστηματικά από τους σερβοτορους σε όλους. Μπορεί να πάρεις ένα ποτό και να σε χρεώσει κ άλλο.Oντως φίλε μου έγινε τέτοιο σκηνικό σε μια παρέαε τρία άτομα δίπλα μας και έγινε χοντρός τσσμπουκας.
Ήταν στην παρέα μια γκόμενα που το έλεγε η ψυχή τής... Μίκα τη λέγανε τα έκανε ιδίωμα..
Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.550
- Πόντοι
- 6.820
ΓΙα πατημένη 40αρα την κόβω πάντως
Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.550
- Πόντοι
- 6.820
Στο απλό πριβέ δεν είστε τελείως μόνοι μέσα στο δωματιάκι, μπορεί να μπεί ο υπεύθηνος για τα πριβέ ανα πάσα στιγμη απλά για να βάλει κάποιους μέσα στο διπλό πριβέ, στο διπλό πριβέ είσαι εσύ και η στρίπερ σε ένα δωμάτιο με κουρτίνα και δεν μπαίνει κανείς εκει μέσα, ούτε ανοίγει η κουρτίνα απο κανένα.Αυτό το μόνο και διπλό κουταμάρα δεν ειναι;Η διαφορά ποια είναι δεν έχω καταλάβει
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
Χμμ, τσαλακωμένη δεν δείχνει πάντως. Κλάση Στέλλας+ θα έλεγα πιθανότατατ ηλικιακά. Πάντως είναι δύσκολο να μαντέψεις ακριβώς όταν στην περιοχή 35-45 γιατί άλλοι άνθρωποι μικροδείχνουν και άλλοι μεγαλοδείχνουν σε αυτή την μετάβαση. Ο νέος δήμαρχος Αθήνας ο Δούκας για παράδειγμα είναι 43 και έχει ρυτίδες λες και ανήκει σχεδόν στην γενιά του Μητσοτάκη με βαμμένο μαλί. Ενώ πολλοί α΄΄λλοι συνομίλικοι του είναι ατσαλάκωτοι.ΓΙα πατημένη 40αρα την κόβω πάντως
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Αυτή ακριβώς εννοώ! Την έχεις πάρει για διπλό prive ποτέ, έχεις άποψη;Προμίλφ τί ηλικία βάζεις?
Μια που φοράει συνέχεια μαύρα εσώρουχα? Με ωραίο στήθος?
Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.550
- Πόντοι
- 6.820
Όχι, φαντάσου οτι δεν περνάει καν απο το τραπέζι μου, είναι παλιά καραβάνα οπότε ξέρει ότι έχω τα στανταράκια μου και δεν μπαίνει στον κόπο.Αυτή ακριβώς εννοώ! Την έχεις πάρει για διπλό prive ποτέ, έχεις άποψη;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 201
- Εμφανίσεις