Νέα

Golden Queens Μπουρνάζι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panos.t
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 319K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Λιζα, ξανθό μιλφ με σιλικόνες, έπαιζε και στις μούσες... Επέστρεψε?

zoo@34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
561
Πόντοι
31
Έχει πάρει κανείς την Στέλλα διπλό πριβέ;;

loukianos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2023
Like
22
Πόντοι
0
Λουσι μαπα στον χωρο δεν αφηνει να την ποιανεις και εχει μουτρα μεζρι το πατωμα παγωμενη κοπελα.Μολυ θερμη αρκετα με ωραιο προσωπο και σωμα και στα πριβε προσφερει κια μπριζολα ενα σε ξερει.

diamas21_lost

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2023
Like
14
Πόντοι
0
καλησπέρα παιδιά εξαιρετικό μαγαζι πηγα χτες μετα απο καιρό,νεες παρουσιες και ωραιο προγραμμα

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21
Ποσό έχει να κλείσεις τραπέζι στο Γκόλντεν?

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.317
Πόντοι
1.446
Παιδια πραγματικα,το μαγαζι πνεει τα λοισθια. Τι χαλια ειναι αυτα,να πηγαινεις εκει και να μην ερχεται γκομενα για χορο; Αν ειναι δυνατον δηλαδη.
Ηταν το τελευταιο τιμιο μαγαζι με εναν νορμαλ χορο σε κοστος και διαρκεια αλλα πραγματικα εχει καταντησει αηδια. Τα 16 χρονα απο το Περιστερι εχουν χαλασει την πιατσα

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21
Παιδια πραγματικα,το μαγαζι πνεει τα λοισθια. Τι χαλια ειναι αυτα,να πηγαινεις εκει και να μην ερχεται γκομενα για χορο; Αν ειναι δυνατον δηλαδη.
Ηταν το τελευταιο τιμιο μαγαζι με εναν νορμαλ χορο σε κοστος και διαρκεια αλλα πραγματικα εχει καταντησει αηδια. Τα 16 χρονα απο το Περιστερι εχουν χαλασει την πιατσα
Φίλε μου άμα θες την άποψη μου μην πηγαίνεις στο Γκόλντεν σαβαττα η παρασκευές.
Καλύτερα Κυριακές η καμία καθημερινή που σε βολεύει.Ειναι όντως χαοτική η κατάσταση τα σαβαττα.
Αν πας καθημερινή όλο και κάποια θα σου έρθει και αν δεν σου έρθει πήγαινε παρτην εσύ και πηγαίντε για χορό.
Όχι δεν θα σου πει!

zoo@34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
561
Πόντοι
31
Το Γκόλντεν έχει αρχίσει και γίνεται σαν το Άθενς πλέον πάνε σε στοχευμένα τραπέζια..γενικά έχει αλλάξει το μαγαζί δεν ξέρω τι συμβαίνει

Paloukotis78

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2021
Κριτικές
2
Like
384
Πόντοι
21
Το Γκόλντεν έχει αρχίσει και γίνεται σαν το Άθενς πλέον πάνε σε στοχευμένα τραπέζια..γενικά έχει αλλάξει το μαγαζί δεν ξέρω τι συμβαίνει
Τα ίδια έπαθα και γω μακριά Παρασκευή Σάββατο και γω ταχεχω ξαναγράψει πάνε στοχευμένα στα τραπέζια και κάποιες δεν πάνε καθόλου τα έχω πει δεν υπάρχει οργάνωση δεν υπάρχει υπεύθυνος να βάλει τάξη πέρα βρέχει όλοι.

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.122
Πόντοι
216
ας γραψω και γω μια αποψη αν και δεν ειμαι του συγκερκιμενου χωρου. ετυχε να παω λογω ενος μπατσελορ πριν μερικες βδομαδες σαββατο κατα τις 4. μου φανηκε οτι οι κοπελες εχουν μοιρασει το μαγαζι καποιες δεν ηρθαν καν απο τη πλευρα μας. πηρα απλους χορους απο δυο κοπελες μιας και οι αλλοι που ηταν στην κοσμαρα τους πηραν κατι πριβε των 40-60 ευρω και ηταν για τα αναθεμα. πηρα συνολικα 4 χορους και τους τρεις τους πηρα στα καπακια στο τελος απο την μπελα(αν ισχυει οντως το ονομα αυτο και δεν ηταν για εκεινο το βραδυ) γτ πραγματικα η κοπελα ηταν φωτια στους χορους.

zoo@34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
561
Πόντοι
31
Queens of North έχει πάει κανείς τελευταία??

FaySimp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2019
Like
1.418
Πόντοι
201
Φίλε μου άμα θες την άποψη μου μην πηγαίνεις στο Γκόλντεν σαβαττα η παρασκευές.
Καλύτερα Κυριακές η καμία καθημερινή που σε βολεύει.Ειναι όντως χαοτική η κατάσταση τα σαβαττα.
Αν πας καθημερινή όλο και κάποια θα σου έρθει και αν δεν σου έρθει πήγαινε παρτην εσύ και πηγαίντε για χορό.
Όχι δεν θα σου πει!
Τι λες ρε φιλε που θα σηκωνομαστε ΕΜΕΙΣ να ζηταμε τις στριπτιτζουδες για χορο λες και ειμαστε σε σκυλαδικο/κωλαδικο/κλαμποτσιφτετελομαχαλα στο γκαζι στη γλυφαδα ή σε παρακειμενο κωλομαγαζο στο μπουρναζι και παμε να παρακαλεσουμε την ελλεηνιδα μπας και μας κατσει για φασωμα και φορτωμα.Αν θελαμε να κυνηγησουμε πηγαιναμε κατευθειαν εκει,εχει επι 1000 φορες περισσοτερα τετοια μαγαζια το λεκανοπεδιο απο στριπ.Στο στριπ πας για να ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΟΥ,οχι εσυ σε αυτες,να σου τριφτουνε και αν σου αρεσει προχωρας με κερασματα με ποτα χορους και πριβε.Ισως μια εξαιρετικη πολιτικη να το εφαρμοσει καποιο στριπ στην αθηνα θα ειναι να υπαρχει εισοδος ανω των 21 οπως γινεται νομιζω στα καζινο.Εκει θα ξεχωριζει η φυρα και η πελατεια να ειναι πιο σωδτοι,οι καγκουρες εχουν και τα παπακια τις πλατειες τις καφετεριες και τα προποτζιδικα για να παιξουνε.Και φυσικα τα ξεκωλα απο το τεως σοβιετικο μπλοκ που το παιζουν ντιβες να τους βαλουν χερι τα αφεντικα να κανουν σωστα τη δουλεια τους αλλιως το πουλο.Οποια ειναι μετριας εμφανισης αντικειμενικα,δηλαδη καθημερινη μπαζολα που δυναντας απειρες στο δρομο,να μη γινεται καν προσληψη.Οποια κανει χορους της πλακας,ειναι στο κινητο,ειναι μες στη ξινιλα και γενικα παει να βγαλει ευκολο μεροκαματο και μα ξυνεται χωρις να καυλωνει κοσμο,εχει ωραιοτατα γηροκομεια ορφανοτροφεια και νοσοκομεια γεματα σακατηδες στη κωλοχωρα του ψυχοπαθη κοκακια ζελενσκι να παει να δουλεψει,ας παει εκει για 150€/μηνα και διαμονη-διατροφη(ενα φιδε το μεσημερι ενα μηλο το βραδυ)

Paloukotis78

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2021
Κριτικές
2
Like
384
Πόντοι
21
Μπράβο φίλε της ίδιας σκέψης είμαι και γω τα είπες όλα τόσα χρόνια πάμε σε αυτά τα μαγαζιά τέτοιο χάλι δεν έχω ξαναδεί να σηκώνονται οι πελάτες να ζητάνε χορούς γιατί βαριονται να περάσουν ανήκουστο ποτέ δεν γινότανε αυτό τα σωστά αφεντικά κάνα και Meeting πριν αρχίσουμε και όταν το έπαιζε ιστορία καμία την διωχνανε επί τόπου δεν υπάρχει οργάνωση δεν υπάρχει υπεύθυνος να βάλει τάξη

mitroglou

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Κριτικές
2
Like
759
Πόντοι
81
Τι λες ρε φιλε που θα σηκωνομαστε ΕΜΕΙΣ να ζηταμε τις στριπτιτζουδες για χορο λες και ειμαστε σε σκυλαδικο/κωλαδικο/κλαμποτσιφτετελομαχαλα στο γκαζι στη γλυφαδα ή σε παρακειμενο κωλομαγαζο στο μπουρναζι και παμε να παρακαλεσουμε την ελλεηνιδα μπας και μας κατσει για φασωμα και φορτωμα.Αν θελαμε να κυνηγησουμε πηγαιναμε κατευθειαν εκει,εχει επι 1000 φορες περισσοτερα τετοια μαγαζια το λεκανοπεδιο απο στριπ.Στο στριπ πας για να ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΟΥ,οχι εσυ σε αυτες,να σου τριφτουνε και αν σου αρεσει προχωρας με κερασματα με ποτα χορους και πριβε.Ισως μια εξαιρετικη πολιτικη να το εφαρμοσει καποιο στριπ στην αθηνα θα ειναι να υπαρχει εισοδος ανω των 21 οπως γινεται νομιζω στα καζινο.Εκει θα ξεχωριζει η φυρα και η πελατεια να ειναι πιο σωδτοι,οι καγκουρες εχουν και τα παπακια τις πλατειες τις καφετεριες και τα προποτζιδικα για να παιξουνε.Και φυσικα τα ξεκωλα απο το τεως σοβιετικο μπλοκ που το παιζουν ντιβες να τους βαλουν χερι τα αφεντικα να κανουν σωστα τη δουλεια τους αλλιως το πουλο.Οποια ειναι μετριας εμφανισης αντικειμενικα,δηλαδη καθημερινη μπαζολα που δυναντας απειρες στο δρομο,να μη γινεται καν προσληψη.Οποια κανει χορους της πλακας,ειναι στο κινητο,ειναι μες στη ξινιλα και γενικα παει να βγαλει ευκολο μεροκαματο και μα ξυνεται χωρις να καυλωνει κοσμο,εχει ωραιοτατα γηροκομεια ορφανοτροφεια και νοσοκομεια γεματα σακατηδες στη κωλοχωρα του ψυχοπαθη κοκακια ζελενσκι να παει να δουλεψει,ας παει εκει για 150€/μηνα και διαμονη-διατροφη(ενα φιδε το μεσημερι ενα μηλο το βραδυ)
Αδερφέ συμφωνώ δεν αντιλέγω αλλά ας είμαστε λίγο αντικείμενικοι..
Ας πούμε το γκολντεν τις μισές μέρες γεμίζει.με.ατομα under 25 τις υπόλοιπες δεν έχει τόσο κόσμο...
Και μην πεις για την κατανάλωση ότι και καλά εσύ θα χαλάσεις 60 και ο άλλος 10 γτ εσύ θα πιασεις μόνος σου ένα τραπέζι αυτός θα πιάσει με άλλους 5 εσύ θα κάτσεις 4 ώρες αυτός 1 οπότε και εσύ αν είχες στριπ δεν θα ήθελες να κάνεις την είσοδο άνω των 21...
Επισης για να μπορούν να βάλουν χέρι στα κορίτσια ειδικά στα βαριά χαρτιά του εκάστοτε μαγαζιού τύπου εβελινα αλινα για το γκολντεν πρέπει να τους δίνει και κάτι παραπάνω 5 ευρώ τον χορό χρεώνουν τι περιμένεις αν τα θέλεις όλα αυτά θα στα πάει 20 και μετά θα λες για την τιμή....
Κάτι που μπορεί να βελτιωθεί ειδικά σε αυτό το στριπ είναι η μουσική που σε κουράζει αφάνταστα η θερμοκρασία τα ποτά και η τσιγσριλα..
Με αγαπη στα λέω όλα αυτά όχι να στην πω άλλωστε από αυτά που είπες δεν νομίζω να μην τα θέλει κάποιος από εμας

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
406
Πόντοι
21
Αδερφέ συμφωνώ δεν αντιλέγω αλλά ας είμαστε λίγο αντικείμενικοι..
Ας πούμε το γκολντεν τις μισές μέρες γεμίζει.με.ατομα under 25 τις υπόλοιπες δεν έχει τόσο κόσμο...
Και μην πεις για την κατανάλωση ότι και καλά εσύ θα χαλάσεις 60 και ο άλλος 10 γτ εσύ θα πιασεις μόνος σου ένα τραπέζι αυτός θα πιάσει με άλλους 5 εσύ θα κάτσεις 4 ώρες αυτός 1 οπότε και εσύ αν είχες στριπ δεν θα ήθελες να κάνεις την είσοδο άνω των 21...
Επισης για να μπορούν να βάλουν χέρι στα κορίτσια ειδικά στα βαριά χαρτιά του εκάστοτε μαγαζιού τύπου εβελινα αλινα για το γκολντεν πρέπει να τους δίνει και κάτι παραπάνω 5 ευρώ τον χορό χρεώνουν τι περιμένεις αν τα θέλεις όλα αυτά θα στα πάει 20 και μετά θα λες για την τιμή....
Κάτι που μπορεί να βελτιωθεί ειδικά σε αυτό το στριπ είναι η μουσική που σε κουράζει αφάνταστα η θερμοκρασία τα ποτά και η τσιγσριλα..
Με αγαπη στα λέω όλα αυτά όχι να στην πω άλλωστε από αυτά που είπες δεν νομίζω να μην τα θέλει κάποιος από εμας
ειναι τετοια η φιλοσοφια του να γεμιζει με τα πιτσιρικια για να δειχνει οτι ειναι γεματο. Ωστοσο αυτοι δε κανουν καταναλωση, λιβανιζουν ενα ποτο για 4 ωρες...η μονη λυση ειναι ήταν ηλικιακο οριο που σιγα μην εφαρμοστει ή η αυξηση τιμων που σημαινει οτι δε θα διαφοροποιειται πια απο τα αλλα στριπ ... οποτε δε νομιζω να το αλλαξουν, οι κοπελες ομως θα μπορουσαν να επιλεγουν τους καλους πελατες που ειναι διατεθειμενοι να χαλασουν λεφτα και οχι να επιλεγουν τα πιτσιρικια επειδη παιρνουν ενα χορο με ταληρο

greeklovems

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιαν 2021
Κριτικές
17
Like
2.458
Πόντοι
1.191
Καλησπέρα μια μιλφαρα Εύα ξανθιά ξέρουμε τι μέρες δουλεύει

Stories