psolarmenistis-123
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 406
- Πόντοι
- 21
αλλάξανε λάμπες στο μπάνιοΕπίσης ας μας πουν οι συναγωνιστές τι καινούριο είδανε στο μαγαζί.
Μια περιγραφή δεν βλάπτει!
αλλάξανε λάμπες στο μπάνιοΕπίσης ας μας πουν οι συναγωνιστές τι καινούριο είδανε στο μαγαζί.
Μια περιγραφή δεν βλάπτει!
Καιρός ήτανε...αλλάξανε λάμπες στο μπάνιο
τους έχουν αλλάξει εδώ και καιρόΚαιρός ήτανε...
Δεν τους έλεγες να αλλάξουν και τους καναπέδες...
Ναι πήρανε από τα lidlτους έχουν αλλάξει εδώ και καιρό
συμφωνώ απολύτως και θα συμπληρώσω την εβελίνα ως κερασακι στην τούρτα....Ειναι σχετικο αλλα θα σου πω τις δικες μου Αλινα,Λιλου,Μιρελα, Γκλορια και Μελισα
ίσως ούτε και φραπελιά80 ευρώ ούτε πιπα?
ξερει κανεις να μου πει τις 5 top εκει μεσα?
Τοπ σε υπηρεσίες ή σε εμφάνιση?Ειναι σχετικο αλλα θα σου πω τις δικες μου Αλινα,Λιλου,Μιρελα, Γκλορια και Μελισα
Από ότι έμαθα βαράει φραπεδιά στο διπλό πριβέ...συμφωνώ απολύτως και θα συμπληρώσω την εβελίνα ως κερασακι στην τούρτα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ίσως ούτε και φραπελιά
έλα.......η μιρέλα?Από ότι έμαθα βαράει φραπεδιά στο διπλό πριβέ...
Σιγά το πράγμα..το χέρι της χρησιμοποιείέλα.......η μιρέλα?
έλα.......η μιρέλα?
Κάποτε δεν έβαζε το χέρι της ούτε πάνω απο το παντελόνι.Σιγά το πράγμα..το χέρι της χρησιμοποιεί
δε γαμιέται και κάμια άλλη πλην εύας και εβελίνας. Τώρα αν κάποιος έχει γαμήσει κάποια άλλη ας το πει.Μόνο αυτές που γαμιουνται όπως η Εβελίνα
αν ήθελαν τα κοράσια δεν θα υπήρχε κανένα ζήτημα στο εν λόγω ίδρυμα. Στο κίνκυ και στο αλκατράζ ναι είναι έτσι όπως τα λέςΕίναι η γραμμή του μαγαζιού αυτή..να τα παίρνουν από ποτά.... ξεκούραστα.. επίσης σε θέλουν καψουρη να μην γαμας για να τα σκας συνέχεια μπας κ γαμησεις ποτέ... νοοτροπία κολομπαρου.. υποτίθεται άμα γαμησει ο πελάτης θα ξεκαυλωσει κ θα το χάσουμε το κορόιδο
Δεν είναι πλέον έτσι ακριβώς....ισχύει ως ένα βαθμό αλλά όχι με όλες και σε όλα τα ιδρύματα....υπάρχουν ευτυχώς ιδρύματα με φουλ σεξ σχεδόν από όλες , αλλά που είναι 50-50 ή 40-60 και άλλα που είναι 100% "αγαμητα" ή ελάχιστα " γαμημενα"Όλες οι στρίπερ την ίδια νοοτροπία έχουν....να μην χάσουμε τον πελάτη.. προσφέρουμε λίγα με την προοπτική να μας τα σκάσει για να του δώσω παραπάνω..σε πάνε σιγά σιγά και σε φτάνουν στο επίπεδο που θέλουν αυτές..