Σωστά τα λες πάντως στο Γκόλντεν εάν εξαιρέσεις κάνα δυο....που το κάνουν..οι άλλες τίποτα..τώρα άμα μπεις στο τριπακι να τις βγάλεις εκτός μαγαζιού σε βάζουν να παίξεις το παιχνίδι τους..και θα μπλέξεις άσχημα.. υπάρχει περίπτωση να σου φάνε και λεφτά χωρίς να γαμησεις και να πληρώνεις καφέδες και φαγητά χωρίς λόγο.. οπότε μόνο πριβέ με σεξ και τίποτα άλλο..
Τύπε αυτοί που θα την πάθουν στο έτσι είναι κάτι τύποι που τα θέλει ο κώλος τους.
Θα ανέχονται να βγούν 4-5 φορές να πληρώνουν και να μη γαμάνε, μετά και τη 2η φορά αν δεν υπήρχε προοπτική
να πέσει πούτσος δεν θα έβγαινα ξανά. Και αν το έκανα θα ήθελα να πληρώσει και η κοπριά τίποτα.
Κάπου έχω ακούσει οτι το Γκόλντεν δεν έχει και πριβέ της προκοπής. Παλιά που είχα περάσει πριβέ στο μικρό με την Μιρέλα την ψωλού απλά την έπαιξα και αυτή έστηνε το μουνάκι της και την δαχτύλωνα.
Ηταν ένα χώρος όμως σχετικά κοινόβιος. Απλά πιο παράμερα από τους άλους καναπέδες που πάνε τα πιτσιρίκια και πέρνουν χορούς. Στο Άθενς Κούινς οταν είχα πάρει πριβέ πιο παλιά ειχαμε μπεί σε κάτι τύπου δοκιμαστήριο και είχε τραβηχτεί η κουρτίνα. Με το ζόρι χωρούσες να τη πάρεις στα 4. Καβάλα και ανάσκελα και τέλος. Εποχές Θοδώρας που τους χαλουσε τη σούπα εκει μέσα.
Κανονικά όσες θέλουν 50 ευρώ στο πριβέ απλά για να γδυθούν και να στην παίξουν (και με το ζόρι) είναι για μπάτσες.
Εγώ τότε ειχα δώσει 35 ευρώ και πολλά μου φάνηκαν για το σκηνικό.
Όσο για τους σερβιτόρους που είπε κάποιος οτι θα τους ρωτήσει τι κάνει η κοπέλα στα πριβέ.
Μην τα κάνετε αυτά θα σας κοροϊδεύουν, πέρυσι που είχα πάει αν λέμε τους ίδιους μερικοί είναι αστείοι νομίζουν πως επειδή είναι γκαρσόνια σε στριπάδικο έγιναν βαρόνοι της νύχτας και μιλάνε με ύφος και μάγκικα. Με αυτούς θα κάτσετε να πιάσετε πάρλα ; καλύτερα ρωτήστε τη γκόμενα τι θέλει να προσφέρει.