Γεια σας. Νεος στο χωρο νεος και στο φορουμ και επειδη εχω παει με Θεανω μου εχουν δημιουργηθει δυο απορίες
Το πιανω απο την αρχη και καθε βοηθεια καλοδεχουμενη. Ειμαι 23 και οι εμπειριες που ειχα ήταν με κορίτσια εκτος χωρρου που σχετιστηκα μεταξύ τους και πανω στην κουβεντα προεκυψαν και αυτά. Κυριως ποδολαγνία που μου αρεσει και με μια 4-5 χρονια μεγαλυτερη μου που μου εβαζε κωλοδαχτυλα και ενα μικρο δονητή και είχε και μαστίγιο.
Θελοντας να πειραμτιστω αρχισα να ψαχνω για επαγγελματιες . Οι αναζητήσεις στο google αλλα και σε καταλόγους με αφεντρες με οδήγησαν αρχικά στην κυρια Αλεξανδρα και στην Κυρία Λόλα την οπόία βρήκα πολύ εντυπωσιακή αλλα δυστυχως δεν καταφερα να επικοινωνησω μαζί της. Η επομενη επιλογή που μου εκανε κλικ ηταν η goddess theano
Βλεποντας ότι εχει υπέροχα πόδια στη φωτό ειπα να δοκιμασω και πήρα ένα πρόγραμμα που εχει για ποδολάγνους και λιγο μαστίγωμα διαρκει 40 λεπτά και ειναι πολύ οικονομικό . Μου αρέσουν τα milf οπως σε πολλους άλλους της ηλικιας μου και ομολογώ ότι ειναι γκομενάρα και οι φωτο περα για περα αληθινές. Ενθουσιασμένος την επισκέφθηκα μετα από 10 ημέρες και πήρα πρόγραμμα ωρας και της ειπα αυτή τη φορά μπορεί να ειναι πιο σκληρή μαζί μου και ετσι έγινε. Με ρώτησε εάν εχω πρόβλημα με σημάδια της ειπα οχι και με έκανε καλοκαιρινό, δεσίματα σε ενα ξυλινο Χ μαστιγωμα σωμα, γεννητικά, πουτσο, αισθησιακο γρατζουνισμα δεσιμο στον παγκο χαστουκια πάτημα με τακουνια καθε μεγεθους τρελάθηκα. Δε το κρύβω ότι έχω μουρλαθει μαζί της και συνεχισα να ψαχνω πληροφορίες για αυτήν στο google και ετσι βρεθηκα σε αυτό το φορουμ που δε το γνωριζα παρά το οτι ειναι τοσο παλιό και εχει πολύ πληροφορία.
Η πρωτη απορία επειδή θα ξαναπαω οπωσδήποτε και θέλω να δοκιμασω να με παρει με στραπ τι ειναι αυτό που δεν κανει καλά που λετε ; Σε πονάει πολύ ; Δεν εχω καταλάβει
Η δέυτερη που με καιει και περισσότερο η γυναικα ειναι μουνάρα όλα επανω της ειναι τέλεια και θα ηθελα πολύ να της τον χώσω αλλά οπως λεει και στο site της και οπως μου ειπε στο τλέφωνο δεν παρεχει σεξ. Βλεπω ότι καποιοι γράφετε ότι το εχετε κάνει μαζί της αυτό ειναι κάτι που το εχετε κάνει πρόσφατα και εάν ναι πόσο πρόσφατα ; Κάθε βοηθεια καλοδεχουμενη και κάθε πρόταση για άλλη αφεντρα που θεωρείτε καλή την ακουω. Αρκει να μιλάμε για αφεντρα που να ειναι και ωραια γυναικα.
Ευχαριστω