Δεν είχα σκοπό να γράψω κριτική, το κάνω μόνο και μόνο για να μην την πατήσει κανένας αλλος σαν και μένα. Βλέποντας εδώ τα σχόλια τα οποία τα περισσότερα ήταν καλά αποφάσισα να κανονίσω session με την κοπέλα μιας και στο παρελθόν είχα κάνει sessions με μια άλλη κοπέλα μόνο. Μίλησα μαζί της στο τηλέφωνο, φάνηκε εντάξει και της είπα για τι ενδιαφερομουν, facesitting και ballbusting σε ελαφριά μορφή, όχι κάτι άλλο και το τονίζω γιατί θα καταλάβετε μετά. Πάω λοιπόν στο χώρο της και την ώρα που πάμε να αρχίσουμε πάει να μου ρίξει σφαλιάρα και εγώ ασυναίσθητα της πιάνω το χέρι πριν με χτυπήσει και της λέω τι κάνεις; μου λέει δεν σου αρέσουν οι σφαλιάρες; λες και της το είχα ζητήσει. Το Προσπερνάω και λέω όχι σφαλιάρες και κάνουμε ballbusting, εν τω μεταξύ αρχίζει και μου λέει έχει σκλάβους πρωταθλητες σαυτο, δεν καταλαβαίνουν τίποτα, κάτσε να σου δείξω ένα βίντεο, μετά από 2 δευτερόλεπτα, άστο βαριέμαι , η κοπελα βαριόταν σε απίστευτο βαθμό, είχα κάτσει σε μια θέση και δεν κουνιόταν. Τέλος πάντων μου λέει πες μου task, εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοεί, λέει ότι αν αντέξω έναν αριθμό από χτυπήματα τι θα ήθελα να κάνει. Ωραία λέω εγώ να βγάλει το σουτιέν της, μου λέει για ποια με πέρασες, εγώ είμαι μιστρα, δεν τα κάνω αυτά. Μετά από 2 δευτερόλεπτα λέει εντάξει θα το κάνω. Μετά ρωτάει πάλι Task, λέω να βγάλει το εσώρουχο οκ. Η κοπέλα τα έκανε όλα αυτά με τοση βαρεμάρα, σαν να το έκανε από αγγαρεία σε βαθμό που ένιωσα και εγώ άσχημα. Μετά πάλι ρωτάει, βαριόταν μέχρι και να σκεφτεί τι να κάνουμε αν ειναι δυνατόν. Λέω άστο ας κάνουμε facesitting. Εκείνη την ώρα που πάμε να γίνει πάει να βάλει τα πόδια στο κεφάλι μου, λέω κοπέλα μου σου είπα τι μου αρέσει, τι κάνεις. Δεν σου αρέσουν τα πόδια, γιατί δεν σου αρέσουν τα πόδια; οι πιο πολλοί τα πόδια μου θέλουν. Μετά πάει να με γαργαλησει, δεν σου αρέσει το ticking;, αν είναι δυνατόν... Ήταν σαν να με κοροϊδεύει, νευριασα σε απίστευτο βαθμό που της λέω αν είσαι κουρασμένη από ότι δουλειά μπορεί να είχες, δεν έχεις όρεξη ή βαριέσαι, άστο το αφήνουμε. Όλα αυτά έγιναν στο πρώτο τέταρτο . Απόρησε και όλας με αυτό που της είπα, όχι λέει, δεν βαριέμαι. Πάει στο διάολο ας κάνουμε facesitting κάθεται πάνω μου, εντάξει περιττό να σας πω ότι η έννοια εγκεφαλικό παιχνίδι δεν υπάρχει, είναι άγνωστη. Μου τον παίζει κατά την διάρκεια και πετάει το απίστευτο άκυρο εκείνη την ώρα που είμαι καυλωμενος, έκανες το εμβόλιο; εγώ έκανα την πρώτη δόση. Σταματάω, την σηκώνω από πάνω μου και της λέω κοπέλα με κοροϊδεύεις; τι είναι αυτά που λες; ξενέρωσα τη ζωή μου. Απορουσε κιόλας, νομίζε ότι δεν έκανε τίποτα, κάτσε να τελειώσω τουλάχιστον, κάθεται πάνω, χουφτωνω λίγο κωλο και μετά από λίγο τελειώνω. Είχε περάσει μισή ώρα, σηκώνομαι της λέω ήταν το χειρότερο session που έχω κάνει ποτέ, δεν θα μπορούσα να το φανταστώ χειρότερο και με κοιτούσε με απορία γιατί δεν μου άρεσε Δεν θέλω να κάνουμε άλλο, της δίνω 50 ευρώ και φεύγω. Απορώ πραγματικά πως είδα εδώ στο site αρκετά καλά σχόλια και ήταν έτσι. Τουλάχιστον να μην την πατήσει κάποιος άλλο σαν εμένα