Τι εγινε Μιχαλάκη σου έλειψα ε ; Κατανοητό κάτι πρέπει να κάνεις και εσύ για να γεμίζεις τη μίζερη μονότονη καθημερινότητα σου και το μπουρδελοσαιτ είναι μια καλή ασφαλή και ανέξοδη διέξοδο για εσένα.
Δεν εξαφανίστηκα για τους λογους που γράφεις άλλωστε που να καρφωθώ και σε ποιους στα υπόλοιπα τρολ της παρέας σου ; Και πιο ειναι το καρφωμα ; Το δικαιωμα μου να λέω την άποψη μου ; Ασε ρε κακομοίρη. Μου ειστε παντελώς αδιάφοροι.
Εξαφανίστηκα γιατι το φορουμ αυτό θυμίζει καλεσμέμο του Κ.Κ Ε σε τηλεοπτικό πανελ. Ειτε εχουμε 2022 είτε 2002 αυτοι θα πουν ακριβως τα ίδια . Ετσι λοιπόν εάν καποιος είχε μπει εδω πριν 4 χρόνια και εμπαινε και σήμερα τι θα διαβαζε; Μα φυσικά ότι η Ελλάδα έχει μονο μια Αφέντρα που αξίζει η οποία μάλιστα αυξάνει τα χρόνια της εμπειρίας της και παράλληλα μικράινει την ηλικία της και με μάρτυρες κιολας που είδαν ταυτότητα και που την είδαν σε σεντονάδικο που δε ζητάνε ποτέ και τίποτα !!
Θα διάβαζε ότι μετά από αυτή το χάος και όλες οι άλλες ειναι άσχετες ή απλά βίζιτες ή και τα δύο μαζί. Αχ καημένη Ελλάδα έχεις 10 εκατομύρια κατοικους και μονο μια Αφεντρα της προκοπής . Πολύ μίζερο το σκηνικό στην πατρίδα
Οφείλω όμως να ομολογήσω ότι εσύ έκανες καποιες αλλαγές έστω και αθελα σου, για παράδειγμα θεωρείς έγκυρη την άποψη του Corleone (σε αυτό το νήμα) ενώ στο βασικό νήμα λές άλλα για αυτόν....Επίσης βλέπω <<αβρότητα>> από την πλευρά του Corleone προς εσένα ( πάλι σε αυτό το νήμα) ενώ στο άλλο σε αποκαλεί τρολ
Και ναι αυτά τα μικρά εσένα μπορεί να σου φτιάχνουν τη διάθεση και την ημέρα εγώ όμως έχω άλλα καλύτερα πράγματα να κάνω . Μιχαλάκη καπου εδώ θα σε αφήσω άμα μαζέψεις λεφτά τράβα να γνωρίσεις και την Κυρία Ολγα που πρότεινε ο Κορελόνε (αυτός την είδε για εσένα διατηρώ καποιες επιφυλάξεις) να με συγχωρέσεις που θα αργήσω να επανέλθω δεν καιγομαι ουτε να δώ τι θα μου απαντήσεις αλλά οπως σου ειπα και σε 6 μηνες να μπω πάλι τα ιδια θα διαβάσω.
Εγώ πάλι επειδή δεν ξέρω ό αμοιρος από BDSM όπως εσύ που είσαι παλιά καραβάνα τα Χριστουγεννα που θα είμαι στην Ελλάδα πάλι θα επισκεφθώ την
Κυρία Θεανώ η οποία παρά τα όσα γράφετε εσείς οι ειδικοί
7 χρόνια μετά παραμένει στο χώρο άρα μάλλον έχει πολλους άσχετους που δυστυχως δεν ακουσαν εσένα και την παρέα σου και την επισκέφτονται και κλαίνε τα χρήματα τους αλλα εκεί αυτοί αμετανοητο συνεχίζουν να πηγαίνουν. Ειδες κάτι πράγματα ; Ακατανόητα. Πρέπει να οργανωθείτε λίγο καλύτερα
Υ.Γ Μιχάλη παντογνωστη μου πολύ σημαντικό από τις αρχές Μάρτη η Γηραιά Αλβιώνα ( για να μην το ψαχνεις στο google έτσι λένε την Αγγλία) θα αποτελεί παρελθόν για εμένα μετακομίζω στην Αιώνια Πόλη ( πάρε πάλι βοήθεια η Ρώμη ειναι αυτή). Αμα μαζέψεις κανά φράγκο έλα να σε ξεναγήσω έχει κάτι θεές Αφέντρες εκει. Ουπς πιπέρι στη γλωσσα τι να ερθει να κάνεις αφου στην Ελλάδα εσύ έχεις βρει την καλύτερη να μην μπαινεις και σε έξοδα.
Γεια σου Mike << Live your misery online>>