Νέα

Goddess Theano

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
757
Πόντοι
81
Σίγουρα πάνω από 170, κοντά στο 172-175, δηλαδή αν φοράει 12ποντα τακούνια για πολλούς το βλέμμα θα εχει ανοδική πορεία αν κοιτάμε στα μάτια... Μόνο εξαιρέσεις δεν γυρνάνε να κοιτάξουν μία τέτοια γυναίκα, π.χ να είναι κάποιος "πιασμένος" ....
Σε λίγο θα μας πεις ότι παιζει και power forward ! Εντάξει φιλε κοψε κάτι. Ωραία γυναικα ειναι ναι αλλά ντερεκι δε τη λες τωρα βεβαια με 15ποντα ναι περνάει προφανως και το 1,75

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
757
Πόντοι
81
Η Θεανω ειναι καλη. Ψηλη δεν ειναι, που λετε. Κεφαλια ισως και να γυρνανε. Στο προγραμμα λογικα θα εχει βελτιωθει, οταν ειχαμε βρεθει ηταν στις πολυ αρχες της και ηταν ηδη καλη.
Ειναι παντως επαγγελματιας και πιστευω οι πιο πολλοι περνανε καλα μαζι της.
Καταθετω μια ουδετερη αποψη γιατι μου φαινεται πως υπαρχει ελλειψη.
Εάν έχει κόψει την πολυλογία και δε δινεις ιδιαιτερη βάση στο εγκεφαλικό ναι πιστευω οτι οποιος παει περνάει καλά. Αλλα στα ωραρια ειναι αυστηρή ουτε λεπτό πάνω από την ωρα που συμφωνησες .

Nutsitos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
40
Πόντοι
0
Σε λίγο θα μας πεις ότι παιζει και power forward ! Εντάξει φιλε κοψε κάτι. Ωραία γυναικα ειναι ναι αλλά ντερεκι δε τη λες τωρα βεβαια με 15ποντα ναι περνάει προφανως και το 1,75
Επειδή δεν το έγραψα σωστά, 172+ χωρίς τακούνια, χωρίς να εχω δει το μέσο όρο εμπειρικά και μόνο, είναι πάνω από το μέσο όρο των ενήλικων γυναικών στην Ελλάδα, όπως επίσης με τακούνια αν φτάνει 185 πάλι εμπειρικά, είναι πάνω από το μέσο όρο των ενηλίκων ανδρών...

Ωστόσο στο προηγούμενο σχόλιο, δεν την χαρακτήρισα ψηλή, απλά έκανα μία πρόβλεψη για το ύψος της βάση του δικού μου, ούτε το είπα για θετικό γιατί για κάποιους δεν είναι.. επίσης ντερέκι δεν σε κάνει μόνο το ύψος, γιατί υπάρχουν και οι ψιλολέλεκες.

Τώρα αν διαφωνείς με το μέσο όρο, μπορείς να ψάξεις να δεις αν κάνω λάθος, αν θεωρείς ότι η Θεανώ δεν είναι κοντά στο ύψος που λέω, είτε δεν έχεις καλή αίσθηση του ύψους κάποιου όταν στέκεσαι δίπλα του είτε δεν εχεις βρεθεί δίπλα της.

Ακόμα και 2-3 πόντους να έπεσα έξω, δεν αλλάζει κάτι από τα παραπάνω...

Αλήθεια τι ύψος έχεις χωρίς παπούτσια?

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
757
Πόντοι
81
Επειδή δεν το έγραψα σωστά, 172+ χωρίς τακούνια, χωρίς να εχω δει το μέσο όρο εμπειρικά και μόνο, είναι πάνω από το μέσο όρο των ενήλικων γυναικών στην Ελλάδα, όπως επίσης με τακούνια αν φτάνει 185 πάλι εμπειρικά, είναι πάνω από το μέσο όρο των ενηλίκων ανδρών...

Ωστόσο στο προηγούμενο σχόλιο, δεν την χαρακτήρισα ψηλή, απλά έκανα μία πρόβλεψη για το ύψος της βάση του δικού μου, ούτε το είπα για θετικό γιατί για κάποιους δεν είναι.. επίσης ντερέκι δεν σε κάνει μόνο το ύψος, γιατί υπάρχουν και οι ψιλολέλεκες.

Τώρα αν διαφωνείς με το μέσο όρο, μπορείς να ψάξεις να δεις αν κάνω λάθος, αν θεωρείς ότι η Θεανώ δεν είναι κοντά στο ύψος που λέω, είτε δεν έχεις καλή αίσθηση του ύψους κάποιου όταν στέκεσαι δίπλα του είτε δεν εχεις βρεθεί δίπλα της.

Ακόμα και 2-3 πόντους να έπεσα έξω, δεν αλλάζει κάτι από τα παραπάνω...

Αλήθεια τι ύψος έχεις χωρίς παπούτσια?
Το δικο μου το υψος που κολλαει ρε φιλε με αυτο της Θεανως ; Προφανως την εχω δει απο κοντα και ξυπολητη και επειδη ειμαι 187 cm μπορω να σου πω οτι η Θεανω να εχει εξαιρετικα πόδια και καμπυλες ναι ειναι πολύ ωραια γυνακα αλλά κατεβαινοντας απο τα τακουνια της αντε να φτανει το 1,68 καθολου ασχημο για γυναικα .Τωρα εσύ αμα θες δες την και 2.10 ειδικα άμα εισαι κατω απο 1,75 θα σου φανταζει θεόρατη.

Raypay72

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
198
Πόντοι
1
Το δικο μου το υψος που κολλαει ρε φιλε με αυτο της Θεανως ; Προφανως την εχω δει απο κοντα και ξυπολητη και επειδη ειμαι 187 cm μπορω να σου πω οτι η Θεανω να εχει εξαιρετικα πόδια και καμπυλες ναι ειναι πολύ ωραια γυνακα αλλά κατεβαινοντας απο τα τακουνια της αντε να φτανει το 1,68 καθολου ασχημο για γυναικα .Τωρα εσύ αμα θες δες την και 2.10 ειδικα άμα εισαι κατω απο 1,75 θα σου φανταζει θεόρατη.
Την έχω δει,εκεί την κόβω και εγώ στο 1 κ 68

Nutsitos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
40
Πόντοι
0
Όταν η θεανω ήταν επάνω στα τακούνια δεν ηταν σχεδον στο ίδιο ύψος με εσένα με ελάχιστη διαφορά? Δηλαδή αν την κοίταγες στα μάτια, το βλέμμα σου δεν ήταν σχεδόν στην ευθεία με τα μάτια της? Σίγουρα ενα τακ πιο κάτω αλλα οχι σα να κοιτάς άνθρωπο με 7 πόντους διαφορά 180... Τι να πω να μην φόραγε 12ποντα και να φόραγε τιποτα 18ποντα?

Κοίτα εδω τι εχουν φτιάξει... Check to link

αν εσύ είσαι 187 και η θεανώ 168 με 12ποντους τακούνι(180), τότε σύμφωνα με το γράφημα θα έπρεπε όταν την κοιτάς να βλέπεις το μέτωπο της...

Εγώ που είμαι 180 όταν φόραγε τα τακούνια (νομίζω 12ποντα) το βλέμμα μου δεν ήταν στα μάτια της αλλα και 15 πόντους να ήταν το τακούνι, αυτό που είπα με το Μ.Ο δεν αλλάζει.

Εγώ σου ξανα λεω δεν χαρακτήρισα κάτι σχετικά με το ύψος της, μην το παραβλέπεις, εσύ τα λες ολα αυτά, μια αναφορά στο ύψος της έκανα και επί της ουσίας χωρίς λόγο τρώγεσε για τους 2-3 πόντους...

Να σχολιάσω και κάτι ακόμα αν εσύ είσαι 187, κάποιος που είναι 192 σε κάνει να νιώθεις "λίγο περίεργα" ε?
Με αυτούς τους έξτρα 5 πόντους που έχει ο άλλος μοιάζει ντερέκι στα μάτια σου ναι ε? Αν αυτό συμβαίνει είναι γιατί λογικά εχεις συνηθίσει να κοιτάς απο ψηλά και σπάνια βρίσκεσαι σε αυτή την κατάσταση για εμάς όμως του 180 είναι πιο συνηθησμένο, γιατί πιο εύκολα βρίσκεις κάποιον στο 185, οπότε δεν μας φαίνεται ντερέκι, είναι θεμα συνήθειας... Άρα για τη θεανώ και με τακούνια που λέγαμε πιο πριν στα ματια μου δεν θα έμοιαζε αυτο το ντερέκι που λες, ούτε θα την έβλεπα 210.... 210 θα εβλεπες εσύ κάποιον που θα σε πέρναγε εστω για λίγο... Και αν έχεις πάει δίπλα σε άνθρωπο 210 φαντάζομαι ότι ξέρεις ότι για το ενα κεφαλι που σου ρίχνει εσυ νιώθεις σας τάπας δίπλα του...

Τέλος πάντων, φαντάζομαι ότι καταλαβαίνεις οτι δεν έχει νόημα, για 5 πόντους να αναλωθεί περισσότερο η κουβέντα, δεν είναι και πούτσα και εμείς γκόμενες για να μετράνε τοσο τα 5cm...
Στην τελική αν καποιος θέλει της λέει να βάλει και τιποτα 20ποντα, εξάλλου αναφέρει ότι έχει μεγάλη ποικιλία σε παπούτσια, φαντάζομαι θα έχει και τίποτα παπούτσια φάση ξυλοπόδαρα να ανεβει...

Τώρα για την πολυλογία και τα σχετικά, δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν αυτό που βίωσα εγώ εσύ το θεωρείς πολυλογία, γιατί ναι μίλαγε αλλα της το είχα ζητήσει εγώ, όμως δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω σαν κατι που θα έκανε τόσο αρνητική εντύπωση, δηλαδή είχε και το οκ και δεν έκανε καποια υπέρβαση. Από την άλλη μπορεί να έγινε επειδή πάω πρώτη φορά.

Nutsitos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
40
Πόντοι
0
Την έχω δει,εκεί την κόβω και εγώ στο 1 κ 68
Εγώ 172+ αλλά επειδή το λες εσύ και ο corleone, άντε να δεχτώ στην φουρια μου επάνω να μην πρόσεξα καλά και τα παπούτσια να ήταν 15+ποντους, οπότε με μικρή διόρθωση να την πω 170+ , να το αφήσω?

Raypay72

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
198
Πόντοι
1
Παιδιά καλησπέρα. Είναι καλή στο στραπον η Θεανώ?

Εγώ 172+ αλλά επειδή το λες εσύ και ο corleone, άντε να δεχτώ στην φουρια μου επάνω να μην πρόσεξα καλά και τα παπούτσια να ήταν 15+ποντους, οπότε με μικρή διόρθωση να την πω 170+ , να το αφήσω?
Την έχω δει,ωραία γυναίκα ,κάναμε και σεξ,φορούσε ψηλά πέδιλα τι 1 και 68 τι 1 και 70

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.241
Πόντοι
206
Εγω εχω βρεθεί μαζί της 4 φορές... Δεν θυμάμαι να τη χαρακτήρισα κοντή αππ μέσα μου αλλα δεν μπορώ να πω και το ακριβές της ύψος. Εγκεφαλικά δεν το έχει πολύ, είναι αλήθεια ότι μπορεί να αρχίσει να μιλάει περί ανέμων και υδάτων. Στα συν ότι αν της αρέσεις ή τον έχεις μεγάλο θα τη γαμήσεις κιόλας

Raypay72

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
198
Πόντοι
1
Εγω εχω βρεθεί μαζί της 4 φορές... Δεν θυμάμαι να τη χαρακτήρισα κοντή αππ μέσα μου αλλα δεν μπορώ να πω και το ακριβές της ύψος. Εγκεφαλικά δεν το έχει πολύ, είναι αλήθεια ότι μπορεί να αρχίσει να μιλάει περί ανέμων και υδάτων. Στα συν ότι αν της αρέσεις ή τον έχεις μεγάλο θα τη γαμήσεις κιόλας
όχι δεν το έχει το εγκεφαλικό με τίποτα αλλά είναι ωραία γυναίκα που της αρέσουν τα μεγάλα εργαλεία

snp21

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2015
Like
127
Πόντοι
0
Εγκεφαλικο παθαινεις απο την πολυλογία της για πίπες και ασχετα θέματα και το κουτσομπολιο της. Αν ηταν μουγκή, πιθανόν και να αξιζε το session.

Nutsitos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
40
Πόντοι
0
Εγκεφαλικο παθαινεις απο την πολυλογία της για πίπες και ασχετα θέματα και το κουτσομπολιο της. Αν ηταν μουγκή, πιθανόν και να αξιζε το session.
Έ τότε θα έπεσα στην περίπτωση που δεν είχε όρεξη να μιλήσει πολύ ή κάποιοι έχουν στο μυαλό τους συγκεκριμένα πράγματα.
Δεν πήγα να δω κάποιο ρόλο που ήθελα να παίξει, δηλαδή όσο πιο real κατάσταση και δεν παρατήρησα κάτι το αρνητικό ή το περίεργο...
θα φανεί αν ξανα πάω και είναι διαφορετικά...

Το μόνο που θα έλεγα, ότι μάλλον επειδή έχει πολλα πράγματα στο χώρο της μου φάνηκε κάπως φορτωμένος, προσωπικά δεν χρησιμοποιώ κάποιο αντικείμενο αλλά για το βίτσιο μου είχε αξεσουάρ που μόνο επαγγελματίες έχουν...

Nutsitos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
40
Πόντοι
0
όχι δεν το έχει το εγκεφαλικό με τίποτα αλλά είναι ωραία γυναίκα που της αρέσουν τα μεγάλα εργαλεία
Τι ζητάς από το "εγκεφαλικό"?
Να της πεις κάνε την δασκάλα και να εκτελέσει το ρόλο με αληθοφάνεια ή σε "νορμάλ"κατάσταση εκτός ρόλου να σε οδηγήσει εγκεφαλικά σε αυτό που ζητάς, π.χ υποταγή?

Για να καταλάβω κιόλας αν αύριο μεθαύριο της ζητήσω role playing , δεν θα είναι καλή και καλύτερα να πάω αλλού για αυτό?

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
757
Πόντοι
81
Έ τότε θα έπεσα στην περίπτωση που δεν είχε όρεξη να μιλήσει πολύ ή κάποιοι έχουν στο μυαλό τους συγκεκριμένα πράγματα.
Δεν πήγα να δω κάποιο ρόλο που ήθελα να παίξει, δηλαδή όσο πιο real κατάσταση και δεν παρατήρησα κάτι το αρνητικό ή το περίεργο...
θα φανεί αν ξανα πάω και είναι διαφορετικά...

Το μόνο που θα έλεγα, ότι μάλλον επειδή έχει πολλα πράγματα στο χώρο της μου φάνηκε κάπως φορτωμένος, προσωπικά δεν χρησιμοποιώ κάποιο αντικείμενο αλλά για το βίτσιο μου είχε αξεσουάρ που μόνο επαγγελματίες έχουν...
Οχι δεν επεσες στην περίπτωση απ ότι φαινεται εσυ μιλας περισσότερο απο αυτή οπότε δε σου φάνηκε :) :grin: :) :)

ARIS4EVER

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
266
Πόντοι
21
Τι ζητάς από το "εγκεφαλικό"?
Να της πεις κάνε την δασκάλα και να εκτελέσει το ρόλο με αληθοφάνεια ή σε "νορμάλ"κατάσταση εκτός ρόλου να σε οδηγήσει εγκεφαλικά σε αυτό που ζητάς, π.χ υποταγή?

Για να καταλάβω κιόλας αν αύριο μεθαύριο της ζητήσω role playing , δεν θα είναι καλή και καλύτερα να πάω αλλού για αυτό?
Εννοείται ότι ειναι καλή και έχει και φαντασία και εξαιρετικά outfit αλλα φιλαράκι το δέντρο που έχει καρπούς πετροβολούνε όχι το ξερό και ότι κατάλαβες κατάλαβες . Βλεπεις αντικειμενικά είναι η πιο όμορφη απ όλες τις γνωστές κάτι που δεν αμφισβητήθηκε από κανέναν οπότε μπαινουν τα τρολ και γράφουν διάφορα. Αγνοησε τους , άλλωστε λες ότι έμεινες κατενθουσιασμένος γραψε στ αρχιδια σου αυτά που διαβάζεις εδώ

Εγγρ.
20 Αυγ 2022
Like
14
Πόντοι
0
Στην συνάντηση που έκανα με την Goddess Theano δεν έμεινα και τόσο ικανοποιημένος ώστε να πω ότι θα την επισκεφτώ ξανά .
Ναι είναι όμορφη και με ωραίο σώμα και πόδια . πιστέυω ότι είναι αρέσκεια και να σου βγεί χημεία σε εμένα δεν βγήκε αυτά .

Τελευταία τροποποίηση:

nickred1992

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2017
Like
8
Πόντοι
0
Στην συνάντηση που έκανα με την Goddess Theano δεν έμεινα και τόσο ικανοποιημένος ώστε να πω ότι θα την επισκεφτώ ξανά .
Ναι είναι όμορφη και με ωραίο σώμα και πόδια . πιστέυω ότι είναι αρέσκεια και να σου βγεί χημεία σε εμένα δεν βγήκε αυτά .
Συμφωνώ και εγώ μαζί σου γιατί και εγώ που την επισκέφθηκα έδειξε μάλλον ότι βαριέται δεν ξέρω μπορεί να έτυχε ή μπορεί να μην υπήρχε αυτή η χημεία

Tom lelample

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
38
Πόντοι
0
Επίσκεψη στην Θεανώ 1 χρόνο πρίν περίπου..ο χώρος της πολύ καλός έχει αρκετά εξαρτήματα και φουλ ψιλό τακουνα κ.τ.λ..μιλαμε για μια πολύ όμορφη γυναίκα που σε κερδίζει και δεν περνά απαρατήρητη..στο σεσσιονς αρκετά καλή και στο εγκεφαλικό και στο ξύλο και στο στραπ.θα την ξαναεπισκεφτω σύντομα

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
757
Πόντοι
81
Επίσκεψη στην Θεανώ 1 χρόνο πρίν περίπου..ο χώρος της πολύ καλός έχει αρκετά εξαρτήματα και φουλ ψιλό τακουνα κ.τ.λ..μιλαμε για μια πολύ όμορφη γυναίκα που σε κερδίζει και δεν περνά απαρατήρητη..στο σεσσιονς αρκετά καλή και στο εγκεφαλικό και στο ξύλο και στο στραπ.θα την ξαναεπισκεφτω σύντομα
Επισκέφθκες τη Θεανώ 1 χρονο πριν και γράφτηκες σήμερα για να μας πεις τι εγινε πρν ένα χρόνο ; Καλά θα παει αυτό...

Tom lelample

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
38
Πόντοι
0
Επισκέφθκες τη Θεανώ 1 χρονο πριν και γράφτηκες σήμερα για να μας πεις τι εγινε πρν ένα χρόνο ; Καλά θα παει αυτό...
Ε ρε αδερφέ σήμερα γράφτηκα.τι να κάνουμε; παλιότερα έμπαινα απλά σαν θεατής..για domina lola έχεις κάποια πληροφορία?

• Χαχα
Αντιδράσεις: Mike.b

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom