Όταν η θεανω ήταν επάνω στα τακούνια δεν ηταν σχεδον στο ίδιο ύψος με εσένα με ελάχιστη διαφορά? Δηλαδή αν την κοίταγες στα μάτια, το βλέμμα σου δεν ήταν σχεδόν στην ευθεία με τα μάτια της? Σίγουρα ενα τακ πιο κάτω αλλα οχι σα να κοιτάς άνθρωπο με 7 πόντους διαφορά 180... Τι να πω να μην φόραγε 12ποντα και να φόραγε τιποτα 18ποντα?
Κοίτα εδω τι εχουν φτιάξει... Check to link
αν εσύ είσαι 187 και η θεανώ 168 με 12ποντους τακούνι(180), τότε σύμφωνα με το γράφημα θα έπρεπε όταν την κοιτάς να βλέπεις το μέτωπο της...
Εγώ που είμαι 180 όταν φόραγε τα τακούνια (νομίζω 12ποντα) το βλέμμα μου δεν ήταν στα μάτια της αλλα και 15 πόντους να ήταν το τακούνι, αυτό που είπα με το Μ.Ο δεν αλλάζει.
Εγώ σου ξανα λεω δεν χαρακτήρισα κάτι σχετικά με το ύψος της, μην το παραβλέπεις, εσύ τα λες ολα αυτά, μια αναφορά στο ύψος της έκανα και επί της ουσίας χωρίς λόγο τρώγεσε για τους 2-3 πόντους...
Να σχολιάσω και κάτι ακόμα αν εσύ είσαι 187, κάποιος που είναι 192 σε κάνει να νιώθεις "λίγο περίεργα" ε?
Με αυτούς τους έξτρα 5 πόντους που έχει ο άλλος μοιάζει ντερέκι στα μάτια σου ναι ε? Αν αυτό συμβαίνει είναι γιατί λογικά εχεις συνηθίσει να κοιτάς απο ψηλά και σπάνια βρίσκεσαι σε αυτή την κατάσταση για εμάς όμως του 180 είναι πιο συνηθησμένο, γιατί πιο εύκολα βρίσκεις κάποιον στο 185, οπότε δεν μας φαίνεται ντερέκι, είναι θεμα συνήθειας... Άρα για τη θεανώ και με τακούνια που λέγαμε πιο πριν στα ματια μου δεν θα έμοιαζε αυτο το ντερέκι που λες, ούτε θα την έβλεπα 210.... 210 θα εβλεπες εσύ κάποιον που θα σε πέρναγε εστω για λίγο... Και αν έχεις πάει δίπλα σε άνθρωπο 210 φαντάζομαι ότι ξέρεις ότι για το ενα κεφαλι που σου ρίχνει εσυ νιώθεις σας τάπας δίπλα του...
Τέλος πάντων, φαντάζομαι ότι καταλαβαίνεις οτι δεν έχει νόημα, για 5 πόντους να αναλωθεί περισσότερο η κουβέντα, δεν είναι και πούτσα και εμείς γκόμενες για να μετράνε τοσο τα 5cm...
Στην τελική αν καποιος θέλει της λέει να βάλει και τιποτα 20ποντα, εξάλλου αναφέρει ότι έχει μεγάλη ποικιλία σε παπούτσια, φαντάζομαι θα έχει και τίποτα παπούτσια φάση ξυλοπόδαρα να ανεβει...
Τώρα για την πολυλογία και τα σχετικά, δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν αυτό που βίωσα εγώ εσύ το θεωρείς πολυλογία, γιατί ναι μίλαγε αλλα της το είχα ζητήσει εγώ, όμως δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω σαν κατι που θα έκανε τόσο αρνητική εντύπωση, δηλαδή είχε και το οκ και δεν έκανε καποια υπέρβαση. Από την άλλη μπορεί να έγινε επειδή πάω πρώτη φορά.