Νέα

Goddess Theano

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trelobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
170
Πόντοι
1
Όσοι έχετε όρεξη να ξεκατινιαζεστε σαν γκόμενες γιατί δε φτιάχνετε μια συνομιλία να μη μας πρηζετε και μας τον πάπαρο? Να ψαχνει κανεις πληροφορίες για μια αφέντρα και να τρωει στη μάπα τις διαφωνίες σας, κριμα δεν είναι?
To πιο σωστό post απ όσα ανέβηκαν σε αυτό το thread εδώ και μήνες.....

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Καλά ρε αστέρια @Mihail.aggelos και @giannis.glykos127 την ίδια μέρα εγγραφή στο site και λίγο πολύ λέτε τα ίδια?

Και μετά λες για τους άλλους για διπλά προφίλ...

Ποιος να σας πάρει στα σοβαρά...
Θεανώ έχεις χάσει την μπάλα κάθεσαι και παρακολουθείς τα πάντα,που να ξέρω ποιος άλλος έκανε εγγραφή την ίδια μέρα?. Εχεμύθεια 0 ,υποστηρίζω πολλές αφέντρες Θεανώ σε κάποιες έπεσα έξω όπως η Αναστασία .

Τελευταία τροποποίηση:

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Την Αναστασία την ξέχασες ή μήπως αυτή κοροϊδεύει και δεν την αναφέρεις ;
Δεν την ξέχασα αλλά δυστυχώς με απείλησε ,δες το προφίλ μου το έχω συνδέσει με αυτόν τον λογαριασμό και διάβασε τι μου έγραψε δημόσια χωρίς να γνωρίζει ότι την ξέρω ,ότι θα με βρει και θα μου πάρει και το σπίτι και τα λεφτά μου,έπεσα έξω δυστυχώς,εσύ να τα διαβάσεις corleone και ο takis sub που λέγατε ότι είμαι η Αναστασία.Τώρα τι έχετε να πείτε?

Taki-Sub

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2018
Like
60
Πόντοι
0
Δεν την ξέχασα αλλά δυστυχώς με απείλησε ,δες το προφίλ μου το έχω συνδέσει με αυτόν τον λογαριασμό και διάβασε τι μου έγραψε δημόσια χωρίς να γνωρίζει ότι την ξέρω ,ότι θα με βρει και θα μου πάρει και το σπίτι και τα λεφτά μου,έπεσα έξω δυστυχώς,εσύ να τα διαβάσεις corleone και ο takis sub που λέγατε ότι είμαι η Αναστασία.Τώρα τι έχετε να πείτε?
To αυτονοήτο έχω να πώ ! Οτι πίνεις ληγμένα και είσαι σε σύγχιση !
Αναθεμα και αν κατάλαβα τι ειναι ολο αυτό που περιγράφεις με την Αναστασία. Σε απείλησε επειδή την υποστηρίζεις ;;; Ειλικρινα δε βγάζω άκρη και φυσικά δε σκοπευω να ασχοληθώ. Εχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω. Απλά μιας και η Θεανώ οπως λες γαμιέται τράβα ριξε ένα είτε σε αυτή είτε αλλού μπας και ξελαμπικάρεις και κάνε λίγο αποχή από τα ληγμένα !

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
757
Πόντοι
81
Θα συμφωνήσω με Taki Sub στο ότι δεν καταλαβαίνω γρι τι έχει γίνει με Αναστασία και η αλήθεια είναι ότι ούτε εγω καίγομαι για να μάθω. Εάν όμως θεωρείς ότι είναι κάτι σημαντικό τράβα γράψτο στο βασικό νήμα για το αυταρχικό και μη γεμίζεις με υστερίες ετούτο εδώ.
Καλά σου έγραψαν εδώ ο κόσμος μπαίνει για να μαθαίνει πράγματα και οχι για να βλέπει ξεκατινιάσματα στα οποία πρωταγωνιστείς εσύ.

Podolagnos999

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Like
112
Πόντοι
1
Είναι καλή στην ποδολαγνεία η Θεανώ? Ξέρει κανείς ? Παίζει μαζί σου? Από εμφάνιση πάντως τα πόδια της είναι από τα ομορφότερα που έχω δει.

ARIS4EVER

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
266
Πόντοι
21
Είναι καλή στην ποδολαγνεία η Θεανώ? Ξέρει κανείς ? Παίζει μαζί σου? Από εμφάνιση πάντως τα πόδια της είναι από τα ομορφότερα που έχω δει.
Ρε φιλαράκι έχεις απαντήσει μόνος σου στην ερώτηση :) :) Αμα τα ομορφότερα πόδια δεν κανουν για ποδολαγνεία ποιά κάνουν ;

• Like
Αντιδράσεις: theoro

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
1.762
Πόντοι
486
Δεν την έχω δει από κοντά, πάντως τα πόδια της τα θεωρώ άσχημα, κακοσχηματισμένα.

ARIS4EVER

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
266
Πόντοι
21
Δεν την έχω δει από κοντά, πάντως τα πόδια της τα θεωρώ άσχημα, κακοσχηματισμένα.
Εχουν ειπωθεί διάφορα για τη Θεανώ και καλά και άσχημα όλοι όμως συμφωνούσαν ότι έχει ποδάρες τώρα πως εσύ τα είδες κακοσχηματισμένα τι να πω ρε φιλαρακι περί ορέξεως κολοκυθόπιτα

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.259
Πόντοι
8.815
εχει ασχημα ποδια η Θεανω,το ακουσαμε κ αυτο. στη Θεανω εχω παει για ποδοκατασταση τουλαχιστον 7 φορες και εχει απο τα πιο ομορφα ποδια που παιζουν στην Αθηνα.

• Like
Αντιδράσεις: theoro

Nutsitos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
40
Πόντοι
0
Στα social έχει καιρό να ανεβάσει καμιά φωτογραφία....

Taki-Sub

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2018
Like
60
Πόντοι
0
Στα social έχει καιρό να ανεβάσει καμιά φωτογραφία....
Δε το έχει ανάγκη. Φαντάσου ότι Domina Lola που ειναι και αυτή από τις κορυφαίες της Ελλάδας όπως και η Θεανώ , δεν έχει καν social ! Οποιος θέλει να τις βρεί μπορεί να πάει στο site τους

Mike.b

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2020
Like
131
Πόντοι
1
Δε το έχει ανάγκη. Φαντάσου ότι Domina Lola που ειναι και αυτή από τις κορυφαίες της Ελλάδας όπως και η Θεανώ , δεν έχει καν social ! Οποιος θέλει να τις βρεί μπορεί να πάει στο site τους
Είναι ευγενική στο τηλέφωνο που μιλήσαμε,θα την δω σίγουρα

Mike.b

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2020
Like
131
Πόντοι
1
Αν είσαι φετιχιστής μόνο Θεανώ, ψηλή γυναίκα με υπέροχα πόδια και ευγενική

Nutsitos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
40
Πόντοι
0
Απο κοντά είναι εντυπωσιακή, θεωρώ καλύτερη και απο τις φωτογραφίες... Αν τύχη και την δεις έξω, απλά θα είσαι ένα κεφάλι που περιμένει τη σειρά του για να γυρίσει να την κοιτάξει... Το πρόγραμμα για τα γούστα τα δικά μου άξιζε!

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Mike.b

esteban1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα. Είναι καλή στο στραπον η Θεανώ?

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.613
Πόντοι
10.751
Η Θεανω ειναι καλη. Ψηλη δεν ειναι, που λετε. Κεφαλια ισως και να γυρνανε. Στο προγραμμα λογικα θα εχει βελτιωθει, οταν ειχαμε βρεθει ηταν στις πολυ αρχες της και ηταν ηδη καλη.
Ειναι παντως επαγγελματιας και πιστευω οι πιο πολλοι περνανε καλα μαζι της.
Καταθετω μια ουδετερη αποψη γιατι μου φαινεται πως υπαρχει ελλειψη.

Nutsitos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
40
Πόντοι
0
Η Θεανω ειναι καλη. Ψηλη δεν ειναι, που λετε. Κεφαλια ισως και να γυρνανε. Στο προγραμμα λογικα θα εχει βελτιωθει, οταν ειχαμε βρεθει ηταν στις πολυ αρχες της και ηταν ηδη καλη.
Ειναι παντως επαγγελματιας και πιστευω οι πιο πολλοι περνανε καλα μαζι της.
Καταθετω μια ουδετερη αποψη γιατι μου φαινεται πως υπαρχει ελλειψη.
Σίγουρα πάνω από 170, κοντά στο 172-175, δηλαδή αν φοράει 12ποντα τακούνια για πολλούς το βλέμμα θα εχει ανοδική πορεία αν κοιτάμε στα μάτια... Μόνο εξαιρέσεις δεν γυρνάνε να κοιτάξουν μία τέτοια γυναίκα, π.χ να είναι κάποιος "πιασμένος" ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom