giannis.glykos127
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2020
- Like
- 135
- Πόντοι
- 1
Δεν ξέρεις πως είσαι?Το μαλλί της το έχει καρρέ? Γενικά είναι πολύ αδύνατη?
Δεν ξέρεις πως είσαι?Το μαλλί της το έχει καρρέ? Γενικά είναι πολύ αδύνατη?
Καλώ εδώ την goddess theano να βγει μπροστα και να μιλήσει
Το έχω γράψει θεανώ σαν γυναίκα μετράς ,θα ήμουν μαλάκας να μην κάνουμε σεξ αφού εσύ το ήθελες.Για σου ρε Γιάνναρε Γλύκα είσαι! Θες να μου πεις γιατί την πήδηξε ς αφού δεν ήθελες? Η μήπως σαν αφέντρα σε έβαλε με το ζόρι?
Αλλά βαριέσαι που ζεις , γίνε σαν την λόλα που είναι κουκλάρα αλλά δεν το δίνει στο πιάτο.Το έχω γράψει θεανώ σαν γυναίκα μετράς ,θα ήμουν μαλάκας να μην κάνουμε σεξ αφού εσύ το ήθελες.
Δεν έχω βρει μία αλλά τρεις καλές αντίθετα με τα troll που γράφουν.Καθίστε. Βρε όλοι σας βρείτε μια αφεντρα να μιλάτε και ολα θα πάνε καλα
Στα τέσσερα και πισοκολλητά θεανώ όλοι θα τον έβαζαν.Άρα σε έκανε υποχείριο της με την ομορφιά της ρε Γιανναρε? Δηλαδή υπέκυψες στις ορέξεις της χωρις καν να σε αρχίσει στα χαστούκια, μπράβο της, τη δουλεύει καλά την Κυριαρχία της και χωρίς να είναι με τον τετριμμένο τρόπο...
Θεανώ έχεις ξεφύγει εντελώς , δεν το έχεις οπότε στον σύζυγο θα τα λες αυτά που σε πάει σε swingers club και πας με πολλούς ,εσύ μου τα είχες πει,έχεις και μεγάλα παιδιά κούλαρεΜα δεν σου έδωσε κάτι, μόνο πήρε, ότι γούσταρε και στη μούνα της αν εσύ ήθελες σταυρό και τέτοια... Πλήρωσες έκανε αυτό που γουστάρε και σε παράτησε... Έτσι σαν υποτακτικό Γιαννάκη που κλαίγεται που τον έκανε ότι ήθελε η Αφέντρα του... Και όσες φορές και να πας αυτό που θες δεν θα στο δώσει, έτσι γιατί μπορεί και σε ξεφτιλίζει με διαφορετικό τρόπο
Μην τζαντίζεσαι θεανώ ,το ότι έκανες λογαριασμό μόνο για να μου απαντήσεις λέει πολλά αλλά θα έπρεπε να βάλεις το δικό σου όνομα ,αναφορά δίνεις και στον άντρα σου και στα πεθερικά σου και το ξέρεις μην σε κάνει ντα ντα η μάθει κάτι η πεθερά σου.Καλά ντάξει, φτιάξε και άλλο το προφίλ της... Σου λέω δεν μπορώ να καταλάβω αν το κάνεις για να σε ανταμείψει ή αν θες να την τσαντίσεις για να σε δέσει... Ότι την γουστάρεις μιλάμε λιώνεις να για αυτή! Ξεκάθαρα.... Την έκανες την Milfara που γουστάρει πούτσα και τρέχει ο άντρα της να την ικανοποιήσει με το να βρει πούτσες, που πηδιέται γιατί γουστάρει και στη μούνα της ο Υποτακτικός Γιαννάκης που πήγε για να του βάλει στραπον, εκείνη την μέρα ήθελε αλλά πράγματα και τα πήρε! Το απόλυτο θηλυκό που κάνει ότι γουστάρει, η απόλυτη αφέντρα που περνει αυτό που γουστάρει και όπως το γουστάρει και δεν δίνει αναφορά! Που σε κάνει ξεφτίλα με όλους τους τρόπους... Που έχεις καταλήξει να αυτοξεφτιλίζεσε εδώ μέσα για πάρτη της! Πες και άλλα ρε Γιάννη Γλυκόστομε! Που είσαι βαλτός! Γιατι γυναικεία κυριαρχία δεν ξέρεις τι θα πει μάλλον μόνο η βία είναι κυριαρχία για εσένα!
Θεανώ έχεις χάσει την μπάλα,πάω στην λόλα,στην έρικα και στην Αλεξάνδρα με αυτές ΝΑΙ σε όλα, δεν κοροιδεύουν ,δεν ξεφεύγουν και είναι ΚυρίεςΣου είπα...
Α) είσαι η Θεανώ
Β) σε έχει βάλει η Θεανώ
Γ) αυτοβούλως προωθείς τη Θεανώ
Δ) Νομίζεις ότι κόβεις πελατεία, ενώ κάνεις το αντίθετο
Ε) Προσπαθείς να σε τιμωρήσει η Θεανώ
Αν είχα το δικό σου σκεπτικό θα έλεγα Α, Β, Γ
Με το δικό μου σκεπτικό, είσαι στο Δ, Ε.
θεανώ σε ξέρω και με ξέρεις δεν τα βρήκαμε το να απαντάς και να γίνεσαι έξαλλη εκτίθεσαι περισσότερο ,πολλοί έχουν γράψει πάνω απο 10 ότι δεν το έχεις , απάντα και σε εκείνους.Μα και με αυτά που λες εσύ, το προκαλείς ακόμα περισσότερο αυτό το συναίσθημα....χαχαχα άρα και εσύ βαλτός είσαι??