Νέα

Goddess Theano

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Nutsitos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
40
Πόντοι
0
Και τώρα εμένα! Τι Ραντανπλάν είσαι εσύ ρε γλυκός! Όλα τα κατάλάαβες, οκ για τον Takis και τον Aris δεν ξέρω μην λέω και μεγάλα λόγια, αλλά σε μένα μέσα έπεσες! Από την άλλη αν κρίνω το τι πιστεύεις για μένα μάλλον λάθος είσαι... Επίσης αν αρχίσω να λέω και εγώ, εσύ είσαι η Θεανώ, που προσπαθείς να κρατήσεις ζωντανό το θέμα.

Μπορείς να έχεις και fake Fb, το θέμα εδώ διάβασα..

Όποτε Γλυκα- Θεανώ, τα μαλλιά σου είναι καρέ?

Nutsitos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
40
Πόντοι
0
Για σου ρε Γιάνναρε Γλύκα είσαι! Θες να μου πεις γιατί την πήδηξε ς αφού δεν ήθελες? Η μήπως σαν αφέντρα σε έβαλε με το ζόρι?

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Καλώ εδώ την goddess theano να βγει μπροστα και να μιλήσει

Για σου ρε Γιάνναρε Γλύκα είσαι! Θες να μου πεις γιατί την πήδηξε ς αφού δεν ήθελες? Η μήπως σαν αφέντρα σε έβαλε με το ζόρι?
Το έχω γράψει θεανώ σαν γυναίκα μετράς ,θα ήμουν μαλάκας να μην κάνουμε σεξ αφού εσύ το ήθελες.

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Το έχω γράψει θεανώ σαν γυναίκα μετράς ,θα ήμουν μαλάκας να μην κάνουμε σεξ αφού εσύ το ήθελες.
Αλλά βαριέσαι που ζεις , γίνε σαν την λόλα που είναι κουκλάρα αλλά δεν το δίνει στο πιάτο.

Nutsitos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
40
Πόντοι
0
Άρα σε έκανε υποχείριο της με την ομορφιά της ρε Γιανναρε? Δηλαδή υπέκυψες στις ορέξεις της χωρις καν να σε αρχίσει στα χαστούκια, μπράβο της, τη δουλεύει καλά την Κυριαρχία της και χωρίς να είναι με τον τετριμμένο τρόπο...

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Καθίστε. Βρε όλοι σας βρείτε μια αφεντρα να μιλάτε και ολα θα πάνε καλα
Δεν έχω βρει μία αλλά τρεις καλές αντίθετα με τα troll που γράφουν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άρα σε έκανε υποχείριο της με την ομορφιά της ρε Γιανναρε? Δηλαδή υπέκυψες στις ορέξεις της χωρις καν να σε αρχίσει στα χαστούκια, μπράβο της, τη δουλεύει καλά την Κυριαρχία της και χωρίς να είναι με τον τετριμμένο τρόπο...
Στα τέσσερα και πισοκολλητά θεανώ όλοι θα τον έβαζαν.

Nutsitos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
40
Πόντοι
0
Μα δεν σου έδωσε κάτι, μόνο πήρε, ότι γούσταρε και στη μούνα της αν εσύ ήθελες σταυρό και τέτοια... Πλήρωσες έκανε αυτό που γουστάρε και σε παράτησε... Έτσι σαν υποτακτικό Γιαννάκη που κλαίγεται που τον έκανε ότι ήθελε η Αφέντρα του... Και όσες φορές και να πας αυτό που θες δεν θα στο δώσει, έτσι γιατί μπορεί και σε ξεφτιλίζει με διαφορετικό τρόπο

Nutsitos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
40
Πόντοι
0
Ναι και τώρα δηλαδή, εσύ με το να λες ότι είναι μουνάρα και μετράει και ότι πέφτει στα 4 και τον τρώει και αν γουστάρει σου γαμάει και τη σούφρα, πιστεύει ς ότι δεν στέλνεις κόσμο εκεί!!! Οκ όταν σου λέω ότι ουτε επίτηδες να το έκανες... Δηλαδή θες να μου πεις ότι οι πιο πολλοί υποτακτικοί εδώ μέσα δεν παρακαλούν να είναι καλά παιδάκια μήπως τους κάτσει η αφέντρα...

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Μα δεν σου έδωσε κάτι, μόνο πήρε, ότι γούσταρε και στη μούνα της αν εσύ ήθελες σταυρό και τέτοια... Πλήρωσες έκανε αυτό που γουστάρε και σε παράτησε... Έτσι σαν υποτακτικό Γιαννάκη που κλαίγεται που τον έκανε ότι ήθελε η Αφέντρα του... Και όσες φορές και να πας αυτό που θες δεν θα στο δώσει, έτσι γιατί μπορεί και σε ξεφτιλίζει με διαφορετικό τρόπο
Θεανώ έχεις ξεφύγει εντελώς , δεν το έχεις οπότε στον σύζυγο θα τα λες αυτά που σε πάει σε swingers club και πας με πολλούς ,εσύ μου τα είχες πει,έχεις και μεγάλα παιδιά κούλαρε

Nutsitos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
40
Πόντοι
0
Καλά ντάξει, φτιάξε και άλλο το προφίλ της... Σου λέω δεν μπορώ να καταλάβω αν το κάνεις για να σε ανταμείψει ή αν θες να την τσαντίσεις για να σε δέσει... Ότι την γουστάρεις μιλάμε λιώνεις να για αυτή! Ξεκάθαρα.... Την έκανες την Milfara που γουστάρει πούτσα και τρέχει ο άντρα της να την ικανοποιήσει με το να βρει πούτσες, που πηδιέται γιατί γουστάρει και στη μούνα της ο Υποτακτικός Γιαννάκης που πήγε για να του βάλει στραπον, εκείνη την μέρα ήθελε αλλά πράγματα και τα πήρε! Το απόλυτο θηλυκό που κάνει ότι γουστάρει, η απόλυτη αφέντρα που περνει αυτό που γουστάρει και όπως το γουστάρει και δεν δίνει αναφορά! Που σε κάνει ξεφτίλα με όλους τους τρόπους... Που έχεις καταλήξει να αυτοξεφτιλίζεσε εδώ μέσα για πάρτη της! Πες και άλλα ρε Γιάννη Γλυκόστομε! Που είσαι βαλτός! Γιατι γυναικεία κυριαρχία δεν ξέρεις τι θα πει μάλλον μόνο η βία είναι κυριαρχία για εσένα!

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Καλά ντάξει, φτιάξε και άλλο το προφίλ της... Σου λέω δεν μπορώ να καταλάβω αν το κάνεις για να σε ανταμείψει ή αν θες να την τσαντίσεις για να σε δέσει... Ότι την γουστάρεις μιλάμε λιώνεις να για αυτή! Ξεκάθαρα.... Την έκανες την Milfara που γουστάρει πούτσα και τρέχει ο άντρα της να την ικανοποιήσει με το να βρει πούτσες, που πηδιέται γιατί γουστάρει και στη μούνα της ο Υποτακτικός Γιαννάκης που πήγε για να του βάλει στραπον, εκείνη την μέρα ήθελε αλλά πράγματα και τα πήρε! Το απόλυτο θηλυκό που κάνει ότι γουστάρει, η απόλυτη αφέντρα που περνει αυτό που γουστάρει και όπως το γουστάρει και δεν δίνει αναφορά! Που σε κάνει ξεφτίλα με όλους τους τρόπους... Που έχεις καταλήξει να αυτοξεφτιλίζεσε εδώ μέσα για πάρτη της! Πες και άλλα ρε Γιάννη Γλυκόστομε! Που είσαι βαλτός! Γιατι γυναικεία κυριαρχία δεν ξέρεις τι θα πει μάλλον μόνο η βία είναι κυριαρχία για εσένα!
Μην τζαντίζεσαι θεανώ ,το ότι έκανες λογαριασμό μόνο για να μου απαντήσεις λέει πολλά αλλά θα έπρεπε να βάλεις το δικό σου όνομα ,αναφορά δίνεις και στον άντρα σου και στα πεθερικά σου και το ξέρεις μην σε κάνει ντα ντα η μάθει κάτι η πεθερά σου.

Nutsitos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
40
Πόντοι
0
Σου είπα...
Α) είσαι η Θεανώ
Β) σε έχει βάλει η Θεανώ
Γ) αυτοβούλως προωθείς τη Θεανώ
Δ) Νομίζεις ότι κόβεις πελατεία, ενώ κάνεις το αντίθετο
Ε) Προσπαθείς να σε τιμωρήσει η Θεανώ

Αν είχα το δικό σου σκεπτικό θα έλεγα Α, Β, Γ

Με το δικό μου σκεπτικό, είσαι στο Δ, Ε.

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Πάντως με αυτά που γράφετε περισσότερο θέλω να πάω!! Taki-sub δώσε καμία έξτρα πληροφορία..
η πρώτη σου ανάρτηση
Πάντως με αυτά που γράφετε περισσότερο θέλω να πάω!! Taki-sub δώσε καμία έξτρα πληροφορία..
και μετά τα έπαιξες.

Nutsitos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
40
Πόντοι
0
Δηλαδή εσύ που τρως στραποναρισμα, το λες εδώ και εκεί?
-Καλησπέρα είμαι ο Γιάννης.
- Για σου Γιάννη, κάτσε αν θες...
- Όχι όχι, με πονάει η σούφρα μου από χτες που μου έβαλαν έναδονητη 25 cm...

Η μήπως το καλοκαίρι αν σε άκουμπησει κανένας στην πλάτη του λες
-Ααα κάτσε ρε πονάω...
-τι έγινε κάηκες
Όχι ρε, από το μαστίγωμα...

Αλλά και να το κάνεις, τι σημαίνει ότι όλοι πρέπει να το κάνουν σαν εσένα?
Ρε μήπως σε έχει βαρέσει καμία στο κεφάλι??

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Σου είπα...
Α) είσαι η Θεανώ
Β) σε έχει βάλει η Θεανώ
Γ) αυτοβούλως προωθείς τη Θεανώ
Δ) Νομίζεις ότι κόβεις πελατεία, ενώ κάνεις το αντίθετο
Ε) Προσπαθείς να σε τιμωρήσει η Θεανώ

Αν είχα το δικό σου σκεπτικό θα έλεγα Α, Β, Γ

Με το δικό μου σκεπτικό, είσαι στο Δ, Ε.
Θεανώ έχεις χάσει την μπάλα,πάω στην λόλα,στην έρικα και στην Αλεξάνδρα με αυτές ΝΑΙ σε όλα, δεν κοροιδεύουν ,δεν ξεφεύγουν και είναι Κυρίες

Nutsitos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
40
Πόντοι
0
Μα και με αυτά που λες εσύ, το προκαλείς ακόμα περισσότερο αυτό το συναίσθημα....χαχαχα άρα και εσύ βαλτός είσαι??

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Μα και με αυτά που λες εσύ, το προκαλείς ακόμα περισσότερο αυτό το συναίσθημα....χαχαχα άρα και εσύ βαλτός είσαι??
θεανώ σε ξέρω και με ξέρεις δεν τα βρήκαμε το να απαντάς και να γίνεσαι έξαλλη εκτίθεσαι περισσότερο ,πολλοί έχουν γράψει πάνω απο 10 ότι δεν το έχεις , απάντα και σε εκείνους.

Nutsitos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
40
Πόντοι
0
Άρα μας λες, ότι επειδή υποστηρίζεις αυτές, προσπαθείς να θάψεις από εδώ?
Ότι κρατάς ενεργό και πάνω πάνω ένα θέμα εσύ θεωρείς ότι κάνεις κακό?

Αφού σε φτιάχνει το να σε δουλεύει μια γυναίκα, σε υποτιμάει, τι λες ότι δεν σου αρέσει? Η μόνο το στραπονάρισμα είναι η υποταγή για εσένα... Γιατι εγκεφαλικά σε πήδηξε η τύπισσα, αντί να γράφεις για τις άλλες γράφεις για αυτή!! Και όπως το παρουσιάζεις κιόλας,παρά την θέληση σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom