Νέα

Goddess Theano

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Αν εννοείς το κομοδίνο ναι δε το έχει, το επιβεβαιωνω ! Μπουρδες λεει ο τύπος με το κομοδίνο αναθεμα και εάν εχει διαβεί το κατώφλι της
Δεν εννοώ για το κομοδίνο αλλά για την ίδια ,δεν ταιριάξαμε καθόλου.

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Για τι ποσο μιλάμε;;

Αυτές οι λεσβίες έχουν κάποιο site??
Έχουν facebook για πληροφορίες στείλε μήνυμα ,πάνε μαζί μόνο και οι τιμές πολύ λογικές συν ότι είναι τυπάρες και οι δύο ,η μισέλ πιο όμορφη.

Nutsitos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
40
Πόντοι
0
Έλα χτες έκανες εγγραφή και το πρώτο σου μήνυμα είναι αυτό? καρακαρφώνεσε
Όντως τόσο εμφανές που θα ήμουν ηλίθιος να το κάνω, οπότε πάμε στην επόμενη πιθανότητα να έκανα εγγραφή μόνο και μόνο να πάρω πληροφορίες, γιατί αυτό που λες θα είχε νόημα μόνο αν έλεγα ότι έχω πάει και έκανα υπέρασπιση... Τουλάχιστον το μυαλό σου χρησιμοποίησε το και εκτός της συνομοσιολογίας, γιατί τώρα με αυτά που γράφεις μάλλον τι δική σου άποψη δεν πρέπει να παίρνουμε στα σοβαρά!! Το αν εμένα κάποια από αυτά που τα λέτε εσείς για αρνητικά εγώ τα βλέπω θετικά, σόρρυ κιόλας δική μου άποψη.. κατάλαβες τώρα ποιος δείχνει εμπάθεια και ποιος όχι συμπάθεια..

• Like
Αντιδράσεις: theoro

Nutsitos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
40
Πόντοι
0
Επειδή δεν πρόλαβα να κάνω επεξεργασία και δεν θέλω να θεωρηθεί ότι σου κάνω και εγώ επίθεση όπως έκανες εσύ σε μένα... Η επεξεργασία που ήθελα να κάνω είναι η παρακάτω..

Όντως τόσο εμφανές που θα ήμουν ηλίθιος να το κάνω, οπότε πάμε στην επόμενη πιθανότητα να έκανα εγγραφή μόνο και μόνο να πάρω πληροφορίες, γιατί αυτό που λες θα είχε νόημα μόνο αν έλεγα ότι έχω πάει και έκανα υπέρασπιση...
Το αν εμένα κάποια από αυτά που τα λέτε εσείς για αρνητικά εγώ τα βρίσκω ενδιαφέρον, δεν με κάνει να την υποστηρίζω, αφού το ίδιο πράγμα κάποιος άλλος δεν το βρίσκει ενδιαφέρον και θα τον κρατήσει μακριά από την εν λόγο συνάντηση..

Ελπίζω να κατάλαβες τώρα ότι κάποιος δείχνει εμπάθεια και κάποιος όχι συμπάθεια αλλά προτίμηση.

Όπως και να έχει ήταν άτοπο αυτό που έγραψες, φαντάζομαι θα έχεις τους λόγους σου, ας το αφήσουμε όμως μιας και έπεσες στην περίπτωση και δεν έχω διάθεση να το συνεχίσω. λυπάμαι που δεν μπορώ να κάνω την επεξεργασία στο προηγούμενο...

Taki-Sub

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2018
Like
60
Πόντοι
0
Επειδή δεν πρόλαβα να κάνω επεξεργασία και δεν θέλω να θεωρηθεί ότι σου κάνω και εγώ επίθεση όπως έκανες εσύ σε μένα... Η επεξεργασία που ήθελα να κάνω είναι η παρακάτω..

Όντως τόσο εμφανές που θα ήμουν ηλίθιος να το κάνω, οπότε πάμε στην επόμενη πιθανότητα να έκανα εγγραφή μόνο και μόνο να πάρω πληροφορίες, γιατί αυτό που λες θα είχε νόημα μόνο αν έλεγα ότι έχω πάει και έκανα υπέρασπιση...
Το αν εμένα κάποια από αυτά που τα λέτε εσείς για αρνητικά εγώ τα βρίσκω ενδιαφέρον, δεν με κάνει να την υποστηρίζω, αφού το ίδιο πράγμα κάποιος άλλος δεν το βρίσκει ενδιαφέρον και θα τον κρατήσει μακριά από την εν λόγο συνάντηση..

Ελπίζω να κατάλαβες τώρα ότι κάποιος δείχνει εμπάθεια και κάποιος όχι συμπάθεια αλλά προτίμηση.

Όπως και να έχει ήταν άτοπο αυτό που έγραψες, φαντάζομαι θα έχεις τους λόγους σου, ας το αφήσουμε όμως μιας και έπεσες στην περίπτωση και δεν έχω διάθεση να το συνεχίσω. λυπάμαι που δεν μπορώ να κάνω την επεξεργασία στο προηγούμενο...
Μην δίνεις σημασία αυτός που σου την επεσε το συνηθίζει να επιτίθεται σε όλους και να θεωρεί ότι του επιτίθονται όλοι, άλλωστε στο νήμα της Θεανούς είσαι δικαιουσαι να ρωτάς για τη Θεανώ Δεν ξέρω όμως πως μπορώ να σε βοηθήσω, καλύτερα να επικοινωνήσεις με την ίδια μέσω της ιστοσελίδας της www.goddesstheano.com Είναι πολύ ομορφη και ευγενική γυναίκα και αυτή και οπως και η Λόλα δεν μιλάνε στο τηλέφωνα με τα γνωστά κλισέ που χρησιμοποιούν οι περισσότερες.

Για εμένα είναι μία απο τις καλύτερες επιλογές που υπάρχουν στην Ελλάδα . Τώρα βέβαια αν και αυτό δεν είναι το κατάλληλο νήμα αλλά μιας και τείνει να εξελιχθεί σε επέκταση του βασικού νήματος με τίτλο <<Οι καλύτερες στο αυταρχικό>> τον άλλο μήνα η Κυρία Αλεξάνδρα (η οποία έχει ανεβάσει πολύ το επίπεδο του BDSM στην Ελλάδα) φέρνει την MIss Tess την οποία έχω υπηρετήσει εδω στην Αγγλία. Πολύ καλή περίπτωση αλλά τα <<εισαγωγής>> κοστίζουν ακριβότερα. Εδω το Link για το site της Miss Tess

Επίσης κράτα και αυτό στο μυαλό σου αυτό, εάν η Goddess Theano ήταν τόσο άχρηστη όσο προσπαθούν καποιοι να την παρουσιάσουν δε θα συνέχιζε σχεδόν 7 χρόνια μετά την εμφάνιση της στο χώρο να αποτελεί σήμείο αναφοράς . Μπες στη σελίδα της στο FB και θα καταλάβεις τι εννοώ. Το ότι θάβουν 4-5 προφιλ εδώ δε λέει απολύτως τίποτα

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like

Nutsitos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
40
Πόντοι
0
Μην δίνεις σημασία αυτός που σου την επεσε το συνηθίζει να επιτίθεται σε όλους και να θεωρεί ότι του επιτίθονται όλοι, άλλωστε στο νήμα της Θεανούς είσαι δικαιουσαι να ρωτάς για τη Θεανώ Δεν ξέρω όμως πως μπορώ να σε βοηθήσω, καλύτερα να επικοινωνήσεις με την ίδια μέσω της ιστοσελίδας της www.goddesstheano.com Είναι πολύ ομορφη και ευγενική γυναίκα και αυτή και οπως και η Λόλα δεν μιλάνε στο τηλέφωνα με τα γνωστά κλισέ που χρησιμοποιούν οι περισσότερες.

Για εμένα είναι μία απο τις καλύτερες επιλογές που υπάρχουν στην Ελλάδα . Τώρα βέβαια αν και αυτό δεν είναι το κατάλληλο νήμα αλλά μιας και τείνει να εξελιχθεί σε επέκταση του βασικού νήματος με τίτλο <<Οι καλύτερες στο αυταρχικό>> τον άλλο μήνα η Κυρία Αλεξάνδρα (η οποία έχει ανεβάσει πολύ το επίπεδο του BDSM στην Ελλάδα) φέρνει την MIss Tess την οποία έχω υπηρετήσει εδω στην Αγγλία. Πολύ καλή περίπτωση αλλά τα <<εισαγωγής>> κοστίζουν ακριβότερα. Εδω το Link για το site της Miss Tess

Επίσης κράτα και αυτό στο μυαλό σου αυτό, εάν η Goddess Theano ήταν τόσο άχρηστη όσο προσπαθούν καποιοι να την παρουσιάσουν δε θα συνέχιζε σχεδόν 7 χρόνια μετά την εμφάνιση της στο χώρο να αποτελεί σήμείο αναφοράς . Μπες στη σελίδα της στο FB και θα καταλάβεις τι εννοώ. Το ότι θάβουν 4-5 προφιλ εδώ δε λέει απολύτως τίποτα
Εσύ όπως την έχεις δει, μπορεί να υποστηρίξει κάτι πέρα από αυτό το τυποποιημένο το "τηλεοπτικό" που προφανώς είναι αυτό που ζητάει ο περισσότερος κόσμος?

• Like

ARIS4EVER

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
262
Πόντοι
21

Είχες δεν είχες μας την άναψες τη φωτιά με την Tess :) Και έλεγα ότι θα την έβγαζα φθηνά αυτή τη φορά πηγαίνοντας οπωσδήποτε μια απο Θεανώ άντε και σε άλλη μία. Πόσα ζητά η Tess ξέρουμε ;

• Like

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Δεν είχα σκοπό να γράψω κριτική, το κάνω μόνο και μόνο για να μην την πατήσει κανένας αλλος σαν και μένα. Βλέποντας εδώ τα σχόλια τα οποία τα περισσότερα ήταν καλά αποφάσισα να κανονίσω session με την κοπέλα μιας και στο παρελθόν είχα κάνει sessions με μια άλλη κοπέλα μόνο. Μίλησα μαζί της στο τηλέφωνο, φάνηκε εντάξει και της είπα για τι ενδιαφερομουν, facesitting και ballbusting σε ελαφριά μορφή, όχι κάτι άλλο και το τονίζω γιατί θα καταλάβετε μετά. Πάω λοιπόν στο χώρο της και την ώρα που πάμε να αρχίσουμε πάει να μου ρίξει σφαλιάρα και εγώ ασυναίσθητα της πιάνω το χέρι πριν με χτυπήσει και της λέω τι κάνεις; μου λέει δεν σου αρέσουν οι σφαλιάρες; λες και της το είχα ζητήσει. Το Προσπερνάω και λέω όχι σφαλιάρες και κάνουμε ballbusting, εν τω μεταξύ αρχίζει και μου λέει έχει σκλάβους πρωταθλητες σαυτο, δεν καταλαβαίνουν τίποτα, κάτσε να σου δείξω ένα βίντεο, μετά από 2 δευτερόλεπτα, άστο βαριέμαι , η κοπελα βαριόταν σε απίστευτο βαθμό, είχα κάτσει σε μια θέση και δεν κουνιόταν. Τέλος πάντων μου λέει πες μου task, εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοεί, λέει ότι αν αντέξω έναν αριθμό από χτυπήματα τι θα ήθελα να κάνει. Ωραία λέω εγώ να βγάλει το σουτιέν της, μου λέει για ποια με πέρασες, εγώ είμαι μιστρα, δεν τα κάνω αυτά. Μετά από 2 δευτερόλεπτα λέει εντάξει θα το κάνω. Μετά ρωτάει πάλι Task, λέω να βγάλει το εσώρουχο οκ. Η κοπέλα τα έκανε όλα αυτά με τοση βαρεμάρα, σαν να το έκανε από αγγαρεία σε βαθμό που ένιωσα και εγώ άσχημα. Μετά πάλι ρωτάει, βαριόταν μέχρι και να σκεφτεί τι να κάνουμε αν ειναι δυνατόν. Λέω άστο ας κάνουμε facesitting. Εκείνη την ώρα που πάμε να γίνει πάει να βάλει τα πόδια στο κεφάλι μου, λέω κοπέλα μου σου είπα τι μου αρέσει, τι κάνεις. Δεν σου αρέσουν τα πόδια, γιατί δεν σου αρέσουν τα πόδια; οι πιο πολλοί τα πόδια μου θέλουν. Μετά πάει να με γαργαλησει, δεν σου αρέσει το ticking;, αν είναι δυνατόν... Ήταν σαν να με κοροϊδεύει, νευριασα σε απίστευτο βαθμό που της λέω αν είσαι κουρασμένη από ότι δουλειά μπορεί να είχες, δεν έχεις όρεξη ή βαριέσαι, άστο το αφήνουμε. Όλα αυτά έγιναν στο πρώτο τέταρτο . Απόρησε και όλας με αυτό που της είπα, όχι λέει, δεν βαριέμαι. Πάει στο διάολο ας κάνουμε facesitting κάθεται πάνω μου, εντάξει περιττό να σας πω ότι η έννοια εγκεφαλικό παιχνίδι δεν υπάρχει, είναι άγνωστη. Μου τον παίζει κατά την διάρκεια και πετάει το απίστευτο άκυρο εκείνη την ώρα που είμαι καυλωμενος, έκανες το εμβόλιο; εγώ έκανα την πρώτη δόση. Σταματάω, την σηκώνω από πάνω μου και της λέω κοπέλα με κοροϊδεύεις; τι είναι αυτά που λες; ξενέρωσα τη ζωή μου. Απορουσε κιόλας, νομίζε ότι δεν έκανε τίποτα, κάτσε να τελειώσω τουλάχιστον, κάθεται πάνω, χουφτωνω λίγο κωλο και μετά από λίγο τελειώνω. Είχε περάσει μισή ώρα, σηκώνομαι της λέω ήταν το χειρότερο session που έχω κάνει ποτέ, δεν θα μπορούσα να το φανταστώ χειρότερο και με κοιτούσε με απορία γιατί δεν μου άρεσε Δεν θέλω να κάνουμε άλλο, της δίνω 50 ευρώ και φεύγω. Απορώ πραγματικά πως είδα εδώ στο site αρκετά καλά σχόλια και ήταν έτσι. Τουλάχιστον να μην την πατήσει κάποιος άλλο σαν

Το ότι ζήτησες πληροφορίες μόνο από τον taki sub και μόλις είχες κάνει λογαριασμό αυτό δείχνει.

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1

Εσύ που και καλά μένεις Αγγλία κάνεις επίθεση σε όλους ,η λόλα είναι από τις καλύτερες η θεανώ δεν ξέρει τι της γίνεται.

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Δεν είχα σκοπό να γράψω κριτική, το κάνω μόνο και μόνο για να μην την πατήσει κανένας αλλος σαν και μένα. Βλέποντας εδώ τα σχόλια τα οποία τα περισσότερα ήταν καλά αποφάσισα να κανονίσω session με την κοπέλα μιας και στο παρελθόν είχα κάνει sessions με μια άλλη κοπέλα μόνο. Μίλησα μαζί της στο τηλέφωνο, φάνηκε εντάξει και της είπα για τι ενδιαφερομουν, facesitting και ballbusting σε ελαφριά μορφή, όχι κάτι άλλο και το τονίζω γιατί θα καταλάβετε μετά. Πάω λοιπόν στο χώρο της και την ώρα που πάμε να αρχίσουμε πάει να μου ρίξει σφαλιάρα και εγώ ασυναίσθητα της πιάνω το χέρι πριν με χτυπήσει και της λέω τι κάνεις; μου λέει δεν σου αρέσουν οι σφαλιάρες; λες και της το είχα ζητήσει. Το Προσπερνάω και λέω όχι σφαλιάρες και κάνουμε ballbusting, εν τω μεταξύ αρχίζει και μου λέει έχει σκλάβους πρωταθλητες σαυτο, δεν καταλαβαίνουν τίποτα, κάτσε να σου δείξω ένα βίντεο, μετά από 2 δευτερόλεπτα, άστο βαριέμαι , η κοπελα βαριόταν σε απίστευτο βαθμό, είχα κάτσει σε μια θέση και δεν κουνιόταν. Τέλος πάντων μου λέει πες μου task, εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοεί, λέει ότι αν αντέξω έναν αριθμό από χτυπήματα τι θα ήθελα να κάνει. Ωραία λέω εγώ να βγάλει το σουτιέν της, μου λέει για ποια με πέρασες, εγώ είμαι μιστρα, δεν τα κάνω αυτά. Μετά από 2 δευτερόλεπτα λέει εντάξει θα το κάνω. Μετά ρωτάει πάλι Task, λέω να βγάλει το εσώρουχο οκ. Η κοπέλα τα έκανε όλα αυτά με τοση βαρεμάρα, σαν να το έκανε από αγγαρεία σε βαθμό που ένιωσα και εγώ άσχημα. Μετά πάλι ρωτάει, βαριόταν μέχρι και να σκεφτεί τι να κάνουμε αν ειναι δυνατόν. Λέω άστο ας κάνουμε facesitting. Εκείνη την ώρα που πάμε να γίνει πάει να βάλει τα πόδια στο κεφάλι μου, λέω κοπέλα μου σου είπα τι μου αρέσει, τι κάνεις. Δεν σου αρέσουν τα πόδια, γιατί δεν σου αρέσουν τα πόδια; οι πιο πολλοί τα πόδια μου θέλουν. Μετά πάει να με γαργαλησει, δεν σου αρέσει το ticking;, αν είναι δυνατόν... Ήταν σαν να με κοροϊδεύει, νευριασα σε απίστευτο βαθμό που της λέω αν είσαι κουρασμένη από ότι δουλειά μπορεί να είχες, δεν έχεις όρεξη ή βαριέσαι, άστο το αφήνουμε. Όλα αυτά έγιναν στο πρώτο τέταρτο . Απόρησε και όλας με αυτό που της είπα, όχι λέει, δεν βαριέμαι. Πάει στο διάολο ας κάνουμε facesitting κάθεται πάνω μου, εντάξει περιττό να σας πω ότι η έννοια εγκεφαλικό παιχνίδι δεν υπάρχει, είναι άγνωστη. Μου τον παίζει κατά την διάρκεια και πετάει το απίστευτο άκυρο εκείνη την ώρα που είμαι καυλωμενος, έκανες το εμβόλιο; εγώ έκανα την πρώτη δόση. Σταματάω, την σηκώνω από πάνω μου και της λέω κοπέλα με κοροϊδεύεις; τι είναι αυτά που λες; ξενέρωσα τη ζωή μου. Απορουσε κιόλας, νομίζε ότι δεν έκανε τίποτα, κάτσε να τελειώσω τουλάχιστον, κάθεται πάνω, χουφτωνω λίγο κωλο και μετά από λίγο τελειώνω. Είχε περάσει μισή ώρα, σηκώνομαι της λέω ήταν το χειρότερο session που έχω κάνει ποτέ, δεν θα μπορούσα να το φανταστώ χειρότερο και με κοιτούσε με απορία γιατί δεν μου άρεσε Δεν θέλω να κάνουμε άλλο, της δίνω 50 ευρώ και φεύγω. Απορώ πραγματικά πως είδα εδώ στο site αρκετά καλά σχόλια και ήταν έτσι. Τουλάχιστον να μην την πατήσει κάποιος άλλο σαν εμένα
Βαριέται και γράφει και η ίδια εδώ, κακώς της έδωσες και τα 50
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχει κανείς γνώμη για Goddess theno για κάποιον που θέλει soft ποδολαγνεία?
Για ποδολαγνεία κάνει.

Nutsitos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
40
Πόντοι
0
Το ότι ζήτησες πληροφορίες μόνο από τον taki sub και μόλις είχες κάνει λογαριασμό αυτό δείχνει.
Δεν δείχνει αυτό, απλά αυτό φαντάστηκες, αυτό που ανέβασες είναι από Ιούνιο, δηλαδή να ρωτήσω κάποιον που έγραψε 4 μήνες πίσω και όχι τον taki-sub που έγραψε την ίδια μέρα?

Στο νήμα διάβασα, ότι μιλάει πολύ, κάτι το οποίο δεν με ενδιαφέρει σε λογικό πλαίσιο,

Ότι ζήτησε να πληρωθεί με το που μπήκε, πάλι δεν με απασχολεί.

Ότι δεν έχει φαντασία, αναλόγως τι εννοεί ο καθένας με αυτό, γιατί το να μην σε βάλει στο σταυρό, δεν είναι ότι δεν έχει φαντασία, κάτι άλλο έγινε... Το σταυρό ξέρει γιατί τον έχει...

Το ότι κάνει σεξ, δεν με νοιάζει...

Και έτσι για να σε τρολάρω λίγο το αν εκείνη την μέρα δεν έχει όρεξη, αφέντρα δεν θες? Ότι γουστάρει θα κάνει, αυτό θέλει αυτό θα κάνει λ.. Ή μόνο στραπονάρισμα και σταυρό ? Προφανώς όπως είπα καθαρά για τρολάρισμα, αν και κρύβεται κάποια αλήθεια μέσα σε αυτό, όμως είναι άλλη κουβέντα...

Και σταμάτα αυτό ότι τάχα μπήκα για να υποστηρίξω... Δεν μπορείς να το ξέρεις... Έκανες μία υπόθεση έπεσες έξω πάμε παρακάτω, δεν έχει νόημα να κάτσω να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, επειδή εσύ για άλλους λόγους πιστεύεις κάτι τέτοιο...

Γράψε αν θέλεις και εσύ συγκεκριμένα πράγματα αν μπορείς να μου πεις, π.χ. δεν ήταν τόσο αυστηρή κτλ

Αν κατάλαβα καλά έχεις πάει 2 φορές, εσένα τι σε χάλασε?

• Like

ARIS4EVER

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
262
Πόντοι
21

kulte

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2019
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
0
Μη σκοτώνεστε ρε , καλές είναι και οι 2 .
Αυταρχικό Λολα
Ποδολαγνεία Θεανώ

Προσωπική άποψη

Taki-Sub

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2018
Like
60
Πόντοι
0
Μη σκοτώνεστε ρε , καλές είναι και οι 2 .
Αυταρχικό Λολα
Ποδολαγνεία Θεανώ

Προσωπική άποψη
Μα όλοι προσωπική άποψη εκφράζουμε απλά κάποιοι (καποιος για την ακρίβεια) θέλει ντε και καλά να συμφωνούμε με τη δική του. Και εάν δε συμφωνουμε είμαστε βαλτοί ενώ αυτός ειναι ο σωστός :)

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom