Συμφωνώ απολύτως!!ακριβως επειδη δεν παυουν να ειναι και γυναικες δεν το θεωρω μεπτω να πανε με καποιον μεσα σε μια συνεδρεια τους, αλλα θεωρω μεγαλη μαλακια αυτον που επελεξαν να βγαινει και να το γραφει δημοσια λες και εκανε καποιο κατορθομα και να τρεχει ο καθε λιγουρης και να ζηταει να του κατσουν.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
giannis.glykos127
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2020
- Like
- 135
- Πόντοι
- 1
Γαμιέται φίλε γιατί από αυταρχικό δεν ξέρει ,μίλα και με άλλους ιδίως αν έχεις φειςμπουκ ,κανένα κόλλημα την αλήθεια γράφω, ξέρω πιες δεν γαμιούνται και κάνουν μόνο αυταρχικό.το σιγουρο ειναι οτι δεν γαμιεται. η θεανω προσφερε για ενα μικρο διαστημα και μονο για οσους το ηθελαν την εμπειρια του cuckolding που ως γνωστον ειναι κι ενα απο τα ποιο διαδεδομενα φετιχ. τωρα το κολλημα εχεις φαει με τη θεανω εσυ το ξερεις, απλα εχεις καταντησει βαρετος και γραφικος οπως πολλοι αλλοι
Γαμιέται φίλε γιατί από αυταρχικό δεν ξέρει ,μίλα και με άλλους ιδίως αν έχεις φειςμπουκ ,κανένα κόλλημα την αλήθεια γράφω, ξέρω πιες δεν γαμιούνται και κάνουν μόνο αυταρχικό.
Αν ξέρεις και ποιες άλλες γαμιούνται πες να έχουμε το νου μας
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 751
- Πόντοι
- 81
Αρα εσύ την έχεις πάρει για να λες ότι δε λεει και πολλά στο σεξΙσχυει ότι η Θεανώ γαμιεται, τωρα αν γαμιεται επιλεκτικά αυτό είναι άλλο θέμα. Πάντως, δε λέει και πολλά στο σεξ.
Οπότε για να το συνοψίσουμε στο αυταρχικό δε λέει, στο σεξ δε λέει , μάλλον ειναι κορίτσι για σπίτι τελικά η ΘεανώΙσχυει ότι η Θεανώ γαμιεται, τωρα αν γαμιεται επιλεκτικά αυτό είναι άλλο θέμα. Πάντως, δε λέει και πολλά στο σεξ.
VaggelisAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 114
- Πόντοι
- 1
Που έχει χώρο η συγκεκριμένη;
VaggelisAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 114
- Πόντοι
- 1
90Και ποσο παιρνει; 100 ευρω η ωρα;
Σε εμένα πήρε 100 και δεν άξιζαν τα λεφτά που της έδωδα, χαζιοβιόλα
nickred1992
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2017
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Επειδή θέλω να πάω και δεν θέλω να κλάψω τα λεφτά μου θες να μας πεις γιατί δεν άξιζαν?Σε εμένα πήρε 100 και δεν άξιζαν τα λεφτά που της έδωδα, χαζιοβιόλα
sexmaniac80
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
Εγώ έχω κάνει μαζί της session και θα ξαναπάω , είναι πανέμορφη αντικειμενικά. Η αλήθεια είναι ότι δεν σου βγάζει 1000% επαγγελματισμό είναι πιο χαλαρή τύπου σαν να είσαι με την γκόμενα σου και να σου κάνει την αφέντρα . Προσωπικά είχα περάσει πολύ πολύ καλά βέβαια πανεε τώρα και δύο χρόνια περίπου.Επειδή θέλω να πάω και δεν θέλω να κλάψω τα λεφτά μου θες να μας πεις γιατί δεν άξιζαν?
Πολύ μπίρι μπίρι, και πολλά ψέματα, πάντα δίνω και δεύτερη ευκαιρία, πρώτη φορά την είδα πριν 4 χρόνια στο ξενοδοχείο δεν ήξερε τίποτα, ξαναπήγα μετά από χρόνια, μία από τα ίδια, δεν το έχει δυστυχώς αλλά είναι ωραία γκόμεναΕπειδή θέλω να πάω και δεν θέλω να κλάψω τα λεφτά μου θες να μας πεις γιατί δεν άξιζαν?
Μιλάει πολύ και καίγεται μόνη της, καθόλου επιβλητική, μόνο εμφάνιση, τι περιμένεις, ξεκίνησε στα 37 παντρεμένη η ίδια μου το είχε πει με μεγάλα παιδιά, για ποδολαγνεία να πάτε σε όλα τα άλλα άστα να πάνεΕπειδή θέλω να πάω και δεν θέλω να κλάψω τα λεφτά μου θες να μας πεις γιατί δεν άξιζαν?
Ναί όντως δεν έχει τη φωνή του Barry White ουτε γριας τσατσας που έχει φράξει ο φάρυγγας από το τσιγάρο !Πολύ μπλα μπλα και καθόλου αισθησιακή φωνή
Αν για σένα, οι φωνές που ανέφερες, είναι αισθησιακές...τι να σου πω...περι ορέξεως που λένε...Ναί όντως δεν έχει τη φωνή του Barry White ουτε γριας τσατσας που έχει φράξει ο φάρυγγας από το τσιγάρο !
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 27K