Νέα

Goddess Theano

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.466
Πόντοι
25.186
ποσο ψηλη ειναι ???
πουτσο τρωει ???
αμα παω κ τη γαμησω σκληρα θα τσινισει ??

Taki-Sub

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2018
Like
60
Πόντοι
0
Αν για σένα, οι φωνές που ανέφερες, είναι αισθησιακές...τι να σου πω...περι ορέξεως που λένε...
H αλήθεια ειναι ότι νόμιζα ότι εσενα σου αρέσουν φωνές τύπου Barry White ειδάλως το να λες ότι η φωνη της Θεανούς δεν ειναι αισθησιακή είνα λίγο fail . Στα υπόλοιπα που γράφονται ότι δεν ξερει το ένα δεν ξέρει το αλλο δε θέλω να σχολιάσω πάλι βαριέμαι αλλά νομίζω σε πόδια και σε φωνή ρε φιλε οκ ακόμα και αυτοί που την κράζουν συστηματικά πάνε πάσο

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.313
Πόντοι
206
Ειπα εγω κάτι για τα πόδια της; και σωμα φοβερό έχει και τέλεια πόδια έχει. Η φωνή της εμενα μου ακούγεται χάλια. Και είναι και το τι λεει...

Siritiii

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Δεν εχω εμπειρια με αφεντρα. Θελω να παω καπου πρωτη φορα και σκεφτομαι την Κυρια Θεανω.
Στραπ ον καλο,κανει; θα μπορεσει να με υποδουλωσει εγκεφαλικα;
Θελω να νιωσω εντελως υποταγμενος σε εκεινη. Να νιωθω οτι με κυριευει, οτι ειμαι το σκυλακι της και με ξεφτιλιζει.
Αλλα θελω ταυτοχρονα να ειναι ομορφη και με ωραια ποδια.
Ειναι η κυρια Θεανω η καταλληλη αφεντρα;
Υπαρχει καποιος να με βοηθησει;

• Like
Αντιδράσεις: theoro

ARIS4EVER

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
284
Πόντοι
21
Δεν εχω εμπειρια με αφεντρα. Θελω να παω καπου πρωτη φορα και σκεφτομαι την Κυρια Θεανω.
Θελω να νιωσω εντελως υποταγμενος σε εκεινη. Να νιωθω οτι με κυριευει, οτι ειμαι το σκυλακι της και με ξεφτιλιζει.
Τράβα με κλειστά μάτια φιλαράκι και μην πολυδίνεις βάση στους haters . Τα καλύτερα πόδια και η πιο καλή επιλογή αφου εισαι και πρωτάρης

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
785
Πόντοι
81
Τράβα με κλειστά μάτια φιλαράκι και μην πολυδίνεις βάση στους haters . Τα καλύτερα πόδια και η πιο καλή επιλογή αφου εισαι και πρωτάρης
Να μη δίνει βάση στους haters αλλά να δίνει στους οπαδούς ; Η αλήθεια ειναι ότι ο Siritiii λέει ότι δεν έχει ξαναπαει με Αφέντρα άρα την έννοια της εγκεφαλικής υποταγής με την πρώτη φορά δε θα την πιάσει πουθενά. Αν δεν πας με 4-5 διαφορετικές δεν γινεται να το καταλάβεις. Απ τον τρόπο που γράφει φαινεται ότι δίνει πολύ μεγάλο βάρος στην εξωτερική εμφάνιση και πόδια αυτά ναι τα έχει η Θεανώ τώρα ως προς το εγκεφαλικό αστο στην άκρη για την ώρα . Οταν θα έχει πάει με 4-5 διαφορετικές ας έρθει να μας γράψει τις εντυπωσεις του. Αλλωστε ο εγκεφαλικό παιχνίδι είναι πρωτα απ ολα χημεία με τον άλλον και αυτό δεν εχει να κάνει απόλυτα με την εμφάνιση

niceman

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
111
Πόντοι
1
καλησπερα
εχει κανεις εμπειρια σε στουντιο
να κανει καμια προταση

Kavliaris99

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρετε αν η κυρία Θεανο ασχολείται ακόμα ή το έχει παραιτήσε?

Mihail.aggelos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
84
Πόντοι
1
Ασχολείται αλλά δεν το έχει με τίποτα ,πολύ ομιλία και από αυταρχικό τίποτα.

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.313
Πόντοι
206
Εγώ σου προτείνω να πας στη Λολα. Αν θες περισσότερες πληροφορίες στείλε μου pm

Skgoggoat

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
8
Πόντοι
0
Όταν βρίσκεσαι πρώτη φορά με την κοπέλα και την γνωρίζεις για πρώτη φορά και το πρώτο πράγμα, το πρώτο που σου λέει είναι βγάλε τα ρούχα σου και άφησε τα χρήματα στο κομοδίνο για μένα είναι ένα τεράστιο ΟΧΙ. Δεν μπορώ καν να φανταστώ πως θα φαινόταν αυτό σε κάποιον που θα έκανε για πρώτη φορά session. Εννοείται ότι με αυτήν την συμπεριφορά έφυγα και δεν έκανα session...

Taki-Sub

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2018
Like
60
Πόντοι
0
Όταν βρίσκεσαι πρώτη φορά με την κοπέλα και την γνωρίζεις για πρώτη φορά και το πρώτο πράγμα, το πρώτο που σου λέει είναι βγάλε τα ρούχα σου και άφησε τα χρήματα στο κομοδίνο για μένα είναι ένα τεράστιο ΟΧΙ. Δεν μπορώ καν να φανταστώ πως θα φαινόταν αυτό σε κάποιον που θα έκανε για πρώτη φορά session. Εννοείται ότι με αυτήν την συμπεριφορά έφυγα και δεν έκανα session...
Εβαλε κομοδίνο στο Dungeon η Theano ? Περιέργο τον Αυγουστο που ειχα πάει δεν είχε η αναφέρεσαι σε άλλη ;

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Δεν το έχει καθόλου δυστυχώς κάποια προφίλ μας παραπλάνησαν ,εγώ έκατσα και τα κλαίω ακόμα.

Taki-Sub

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2018
Like
60
Πόντοι
0
Δεν το έχει καθόλου δυστυχώς κάποια προφίλ μας παραπλάνησαν ,εγώ έκατσα και τα κλαίω ακόμα.
Αν εννοείς το κομοδίνο ναι δε το έχει, το επιβεβαιωνω ! Μπουρδες λεει ο τύπος με το κομοδίνο αναθεμα και εάν εχει διαβεί το κατώφλι της

• Like
Αντιδράσεις: theoro

Nutsitos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
40
Πόντοι
0
Πάντως με αυτά που γράφετε περισσότερο θέλω να πάω!! Taki-sub δώσε καμία έξτρα πληροφορία..

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
785
Πόντοι
81
Με το κατάλληλο επιπλέον τίμημα κάνουνε ΟΛΕΣ ή νόμιζες ότι είναι παρθένες ; Αν πάλι σε γουστάρει πολύ μια Αφέντρα θα σου κάτσει και χωρις επιπλέον λεφτά. Αυτά δεν ισχύουν μόνο για τη Θεανώ αλλά για όλες . Η Θεανώ φαινεται να το κάνει λίγο συχνότερα σε σχέση με άλλες, μπορείς απλά να τη ρωτήσεις . Εγώ πρόσφατα ζήτησα από μία απο αυτές που υποτίθεται δεν πηδιούνται με τίποτα (γελάω μονο που το ακούω) να την πηδήξω αλλά τα επιπλέον λεφτά που μου ζήτησε μου φάνηκαν πολλά οπότε μειναμε μονο στο αυταρχικό. Με τα ίδια επαιρνα βιζιτα καλύτερη απο τη συγκεκριμένη. Οι μόνες που δύσκολο να πηδηχτούν ειναι η Κατια-Μισελ που ειναι ζευγαρι λεσβίες

Despacitoss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
134
Πόντοι
1
Με το κατάλληλο επιπλέον τίμημα κάνουνε ΟΛΕΣ ή νόμιζες ότι είναι παρθένες ; Αν πάλι σε γουστάρει πολύ μια Αφέντρα θα σου κάτσει και χωρις επιπλέον λεφτά. Αυτά δεν ισχύουν μόνο για τη Θεανώ αλλά για όλες . Η Θεανώ φαινεται να το κάνει λίγο συχνότερα σε σχέση με άλλες, μπορείς απλά να τη ρωτήσεις . Εγώ πρόσφατα ζήτησα από μία απο αυτές που υποτίθεται δεν πηδιούνται με τίποτα (γελάω μονο που το ακούω) να την πηδήξω αλλά τα επιπλέον λεφτά που μου ζήτησε μου φάνηκαν πολλά οπότε μειναμε μονο στο αυταρχικό. Με τα ίδια επαιρνα βιζιτα καλύτερη απο τη συγκεκριμένη. Οι μόνες που δύσκολο να πηδηχτούν ειναι η Κ
ατια-Μισελ που ειναι ζευγαρι λεσβ

Με το κατάλληλο επιπλέον τίμημα κάνουνε ΟΛΕΣ ή νόμιζες ότι είναι παρθένες ; Αν πάλι σε γουστάρει πολύ μια Αφέντρα θα σου κάτσει και χωρις επιπλέον λεφτά. Αυτά δεν ισχύουν μόνο για τη Θεανώ αλλά για όλες . Η Θεανώ φαινεται να το κάνει λίγο συχνότερα σε σχέση με άλλες, μπορείς απλά να τη ρωτήσεις . Εγώ πρόσφατα ζήτησα από μία απο αυτές που υποτίθεται δεν πηδιούνται με τίποτα (γελάω μονο που το ακούω) να την πηδήξω αλλά τα επιπλέον λεφτά που μου ζήτησε μου φάνηκαν πολλά οπότε μειναμε μονο στο αυταρχικό. Με τα ίδια επαιρνα βιζιτα καλύτερη απο τη συγκεκριμένη. Οι μόνες που δύσκολο να πηδηχτούν ειναι η Κατια-Μισελ που ειναι ζευγαρι λεσβίες
Για τι ποσο μιλάμε;;

Αυτές οι λεσβίες έχουν κάποιο site??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom