Νέα

Goddess Theano

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
804
Πόντοι
86
Πηγαίνε με τις αφέντρες που έχω πάει στις περισσότερες και τις παλιές και μετά μίλα,αυτή την στιγμή παίζει μπάλα η Αλεξάνδρα που ξαναρχίζει και η έρικα δεν έχουμε άλλες ,η λόλα σταμάτησε και οι παλιές όπως η τίνα και η νανά που ήταν η καλύτερη έχουν σταματήσει χρόνια τώρα
Σε λάθος νήμα είσαι, εδώ ρώτησε ένας άνθρωπος για τη Θεανώ και αν είναι καλύτερη από την ώριμη της Καλλιθέας και εσύ προμοτάρεις στο άσχετο και την Αλεξάνδρα. Χαλάρωσε με το προμόσιον που κάνεις.

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
325
Πόντοι
21
Σε λάθος νήμα είσαι, εδώ ρώτησε ένας άνθρωπος για τη Θεανώ και αν είναι καλύτερη από την ώριμη της Καλλιθέας και εσύ προμοτάρεις στο άσχετο και την Αλεξάνδρα. Χαλάρωσε με το προμόσιον που κάνεις.
Εσύ απάντησες πρώτος και όχι εγώ,είναι οι καλύτερες Αλεξάνδρα και έρικα αυτό δεν αλλάζει και μην μιλάς εσύ για προμοτάρισμα που όποιος γράψει ότι η η βίντα δεν το κατέχει ρίχνεις αναφορές και η θεανώ το κατέχει και είναι και όμορφη τα έχω γράψει ήδη ,η βίντα ούτε το κατέχει ούτε όμορφη είναι

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
325
Πόντοι
21
Ακριβώς την ίδια εμπειρία είχα πρόσφατα με έπαιρνε με στραπ πολύ ωραία και μου έλεγε ότι έχουν ανέβει οι τιμές στο σούπερ μάρκετ . Μόνο άκυρα και κουλά πράγματα μου έλεγε δεν μπορούσα να χυσω με τίποτα . Εγκεφαλικό παιχνίδι μηδέν. Κατά τα άλλα είναι μουναρα

Ακριβώς την ίδια εμπειρία είχα πρόσφατα με έπαιρνε με στραπ πολύ ωραία και μου έλεγε ότι έχουν ανέβει οι τιμές στο σούπερ μάρκετ . Μόνο άκυρα και κουλά πράγματα μου έλεγε δεν μπορούσα να χυσω με τίποτα . Εγκεφαλικό παιχνίδι μηδέν. Κατά τα άλλα είναι μουναρα
Σωστός μιλάει πολύ από εγκεφαλικό άστα να πάνε αλλά είναι πολύ όμορφη

submalegr

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2007
Κριτικές
3
Like
327
Πόντοι
21
Ξέρει κανενας αν η Θεανώ κάνει σεσσιον μαζί με κάποια άλλη Αφέντρα? γιατι το σημερινο της ποστ στο φβ κάτι τέτοιο μου φαίνεται ότι εννοει:
"Η νέα διευθύντρια Θεανώ Γεωργίου είναι πολύ αυστηρή και σήμερα περιμένει την υποδιευθύντρια Νικόλ Χάλαρη για να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της κατά άλλα ανδροκρατούμενης εταιρείας. Για πόσο όμως άραγε ανδροκρατούμενης;"
Αν κάποιος έχει εμπειρια ας μας πει

PaNik14

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81
Ξέρει κανενας αν η Θεανώ κάνει σεσσιον μαζί με κάποια άλλη Αφέντρα? γιατι το σημερινο της ποστ στο φβ κάτι τέτοιο μου φαίνεται ότι εννοει:
"Η νέα διευθύντρια Θεανώ Γεωργίου είναι πολύ αυστηρή και σήμερα περιμένει την υποδιευθύντρια Νικόλ Χάλαρη για να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της κατά άλλα ανδροκρατούμενης εταιρείας. Για πόσο όμως άραγε ανδροκρατούμενης;"
Αν κάποιος έχει εμπειρια ας μας πει
Ξέρω ότι κάνει, αλλά δεν έχω δοκιμάσει

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
804
Πόντοι
86
Σωστός μιλάει πολύ από εγκεφαλικό άστα να πάνε αλλά είναι πολύ όμορφη
Ότι να'ναι ρώτησε ο άνθρωπος ποια είναι καλύτερη η Θεανώ ή η Έρικα και του απάντησα γράφοντας μόνο για αυτές τις δύο
Μετά πετάχτηκες σαν την πορδή και άρχισες να αναφέρεις άλλες αφέντρες στο άσχετο. Είσαι πραγματικά εκτός τόπου και χρόνου.
Υ.Γ.: Όσο και να σκούζεις η Vida είναι αυτή τη στιγμή η πιο όμορφη αφέντρα και πολύ μεγάλη γνώστρια των αυταρχικών προγραμμάτων

tomfoorerry

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
50
Πόντοι
0
Ότι να'ναι ρώτησε ο άνθρωπος ποια είναι καλύτερη η Θεανώ ή η Έρικα και του απάντησα γράφοντας μόνο για αυτές τις δύο
Μετά πετάχτηκες σαν την πορδή και άρχισες να αναφέρεις άλλες αφέντρες στο άσχετο. Είσαι πραγματικά εκτός τόπου και χρόνου.
Υ.Γ.: Όσο και να σκούζεις η Vida είναι αυτή τη στιγμή η πιο όμορφη αφέντρα και πολύ μεγάλη γνώστρια των αυταρχικών προγραμμάτων
Δεν εχω παει στη Βιντα (κοστος γαρ 1 φορα Βιντα = 3 φορες Αριαδνη λολ) αλλα απο τις φωτο στο φετλαιφ φαινεται και καλα εξοπλισμενη και οτι της αρεσει αυτο που κανει. Αν κατεβαζε το κοστος (οχι ευκαιριακα οπως τωρα) σιγουρα θα πηγαινα. Τωρα ομως να λες οτι ειναι ωραιοτερη γυναικα απο τη Θεανω ειναι βλακεια ή ο ψυχιατρος σου σου δινει ληγμενα χαπια. Μακαρι η Θεανω να ερθει και βορεια, θα ομορφυνει την πολη μας. Αυτα.

PaNik14

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81
Όμορφες γυναίκες και οι δύο, με διαφορετικό τύπο.
Αλήθεια, 30E κάνει το σεσιον με την Αριάδνη;

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
325
Πόντοι
21
Δεν εχω παει στη Βιντα (κοστος γαρ 1 φορα Βιντα = 3 φορες Αριαδνη λολ) αλλα απο τις φωτο στο φετλαιφ φαινεται και καλα εξοπλισμενη και οτι της αρεσει αυτο που κανει. Αν κατεβαζε το κοστος (οχι ευκαιριακα οπως τωρα) σιγουρα θα πηγαινα. Τωρα ομως να λες οτι ειναι ωραιοτερη γυναικα απο τη Θεανω ειναι βλακεια ή ο ψυχιατρος σου σου δινει ληγμενα χαπια. Μακαρι η Θεανω να ερθει και βορεια, θα ομορφυνει την πολη μας. Αυτα.
Ούτε να πας στην βίντα δεν το κατέχει η θεανώ πολύ καλύτερη

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
325
Πόντοι
21
Δεν ξεχωρίζεις μπούτι με γάμπα πολύ σκίνι είναι και σπασμένη η βίντα

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
804
Πόντοι
86
Πραγματικά δε με νοιάζει που θα πας και που όχι. Το αν θεωρώ ή όχι ομορφότερη την Vida είναι θέμα γούστου. Άλλωστε και κάποιος άλλος που παίρνει τα ίδια χάπια με εσένα έγραφε ότι σώματα όπως της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι χάλια. Για εμένα σώματα και πρόσωπα σαν της Vida είναι ωραία. Βέβαια και η Θεανώ είναι πολύ όμορφη αλλά σε άλλο στυλ. Το ότι λέω κούκλα την Vida δε σημαίνει ότι η Θεανώ ή οποιαδήποτε άλλη αφέντρα είναι άσχημη. Ξεκόλα το μυαλό σου και άνοιξε τα μάτια σου για να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom