Mgeorge1111
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.928
- Πόντοι
- 2.476
η κυρία, τι ηλικίας είναι;
Αν δεν άλλαξε κάτι, μέσω του site της επικοινώνησεΕίναι ενεργή η Θεανώ; Δεν βρίσκω αγγελία.
Ναι ενεργή είναι και με δικό της dungeonΕίναι ενεργή η Θεανώ; Δεν βρίσκω αγγελία.
Αν κάποιος μπορεί να απαντήσει σε αυτό;Ξέρει κανείς αν η Θεανώ δέχεται να σε τελειώσει με το χέρι? Ή είναι στα μη?
Δέχεται, πάντα με την προϋπόθεση να της βγαίνειΑν κάποιος μπορεί να απαντήσει σε αυτό;
Είχα πάει πριν χρόνια τότε δεχότανΑν κάποιος μπορεί να απαντήσει σε αυτό;
Δύο φορές.Υπάρχει κάποιος συναγωνιστής που να έχει επισκεφθεί πρόσφατα την Θεανώ να μας πεί εντυπώσεις;
Εγώ πάντως επισκέφτηκα την κυρία για πρώτη φορά τον προηγούμενο μήνα και έμεινα απίστευτα ικανοποιημένος που κανονισα και δεύτερη μετά από 2 μέρες Ίσως ο φίλος από πάνω να την πετύχε σε περίεργη φάση. Αυτά που κάναμε την πρώτη φορά πάντως δεν τα περιμενα ούτε για πλάκα. Το μοναδικό ίσως αρνητικό που έχω να πω αν και δεν με ενόχλησε τόσο ήταν η λίγο παραπάνω φλυαρία για διάφορα θέματα. Κατά τα άλλα πολύ ευγενική επικοινωνιακή πανέμορφη πόδια από άλλο πλανήτη και με ικανοποιησε απίστευτα στο θέμα της υποταγής έτσι όπως το ήθελα εγώ.Υπάρχει κάποιος συναγωνιστής που να έχει επισκεφθεί πρόσφατα την Θεανώ να μας πεί εντυπώσεις;
Πες ρε συντροφε καμια γαργαλιστικη λεπτομερεια παραπανω τοσα και τοσα εχουμε ακουσει για τη Θεανω, πειτε κατι και σε μας τους εκτος πρωτευουσης να κανουμε ινφορμντ ντισιζιον που λεμε και στο χωριο μου.Εγώ πάντως επισκέφτηκα την κυρία για πρώτη φορά τον προηγούμενο μήνα και έμεινα απίστευτα ικανοποιημένος που κανονισα και δεύτερη μετά από 2 μέρες Ίσως ο φίλος από πάνω να την πετύχε σε περίεργη φάση. Αυτά που κάναμε την πρώτη φορά πάντως δεν τα περιμενα ούτε για πλάκα. Το μοναδικό ίσως αρνητικό που έχω να πω αν και δεν με ενόχλησε τόσο ήταν η λίγο παραπάνω φλυαρία για διάφορα θέματα. Κατά τα άλλα πολύ ευγενική επικοινωνιακή πανέμορφη πόδια από άλλο πλανήτη και με ικανοποιησε απίστευτα στο θέμα της υποταγής έτσι όπως το ήθελα εγώ.
όμορφη γυναίκα αλλά για soft καταστάσεις και πολυλογούΠες ρε συντροφε καμια γαργαλιστικη λεπτομερεια παραπανω τοσα και τοσα εχουμε ακουσει για τη Θεανω, πειτε κατι και σε μας τους εκτος πρωτευουσης να κανουμε ινφορμντ ντισιζιον που λεμε και στο χωριο μου.