Νέα

Goddess Theano

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
εχεις φτασει να απαντησεις σε αναρτηση που γραφτηκε 2 χρονια πριν......και αυτος ο κατεγισμος δικων σου απαντησεων σε οτι αρνητικο αφορα τη θεανω δειχνει μονο ενα πραγμα. ΕΜΠΑΘΕΙΑ. αναφερεσαι σε τρολ βαλτα απο τη Θεανω αλλα εσυ δρας σαν ενα τετοιο που ειναι βαλτο απο καποια αλλη.
Όσο δέχομαι επίθεση θα απαντώ,λόλα και έρικα για πάρτυ μου οι καλύτερες και η Αλεξάνδρα αλλά σταμάτησε και η Αναστασία έχει τσαγανό και έχει φάει με τον μεγαλύτερο πόλεμο εδώ μέσα αλλά ουδέποτε έβαλε τρολ να γράψουν και να απαντήσουν και στο λεω επειδή στο προφίλ μου με έβρισε και με απείλησε η Αναστασία δεν είχε καταλάβει πιος είμαι αλλά η αλήθεια να λέγεται

Coggers

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2018
Κριτικές
2
Like
409
Πόντοι
20
To οτι είναι κάποια αφέντρα, δεν σημαίνει ότι το έχει ράψει. Λες και αν έχει πηδηχτεί σημαίνει ότι δεν ξέρει bdsm. Όλοι τα έχουν πει για την πολυλογία της, για το κουτσομπολιό της και για τα υπερβαρετά θέματα που μιλάει (πραγματικά την θεωρώ βαρετή στη συζήτηση), αλλά σαν αφέντρα μια χαρά είναι, εδραιωμένη εδώ και χρόνια, σωστή επαγγελματίας και όχι μόνο για "ποδολαγνία".

ARIS4EVER

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
266
Πόντοι
21
Όσο δέχομαι επίθεση θα απαντώ,λόλα και έρικα για πάρτυ μου οι καλύτερες και η Αλεξάνδρα αλλά σταμάτησε και η Αναστασία έχει τσαγανό και έχει φάει με τον μεγαλύτερο πόλεμο εδώ μέσα αλλά ουδέποτε έβαλε τρολ να γράψουν και να απαντήσουν και στο λεω επειδή στο προφίλ μου με έβρισε και με απείλησε η Αναστασία δεν είχε καταλάβει πιος είμαι αλλά η αλήθεια να λέγεται
Εγω σε ειπα πανε στον ψυχιατρο να αλλαξεις τα χαπια δε με ακους . Τωρα εχεις και συνδρομα καταδιωξεως.

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Εγω σε ειπα πανε στον ψυχιατρο να αλλαξεις τα χαπια δε με ακους . Τωρα εχεις και συνδρομα καταδιωξεως.
Ντεμεκ θεσσαλονικιέ τρολ μεγάλο,ας μην πηδιόταν με όλους η ντεμεκ αφέντρα και ας μην ανοίγει το στόμα της να θάβει άλλες αφέντρες

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
To οτι είναι κάποια αφέντρα, δεν σημαίνει ότι το έχει ράψει. Λες και αν έχει πηδηχτεί σημαίνει ότι δεν ξέρει bdsm. Όλοι τα έχουν πει για την πολυλογία της, για το κουτσομπολιό της και για τα υπερβαρετά θέματα που μιλάει (πραγματικά την θεωρώ βαρετή στη συζήτηση), αλλά σαν αφέντρα μια χαρά είναι, εδραιωμένη εδώ και χρόνια, σωστή επαγγελματίας και όχι μόνο για "ποδολαγνία".
Σε εμένα μόνο πολολαγνεία και sex έκανε

ARIS4EVER

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
266
Πόντοι
21
Σε εμένα μόνο πολολαγνεία και sex έκανε
Ποια απ όλες τις φορές που πήγες ; Και αφου στα εκανε ολα αυτά γιατι έχεις τόση υστερία ; Τραβα βρε σε λεω στον ψυχιατρο δε σε πιανουν τα χάπια θες αλλαγή

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Ποια απ όλες τις φορές που πήγες ; Και αφου στα εκανε ολα αυτά γιατι έχεις τόση υστερία ; Τραβα βρε σε λεω στον ψυχιατρο δε σε πιανουν τα χάπια θες αλλαγή
Ντεμεκ θεσσαλονικιέ είσαι τρολ

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Γιατί δεν έκανε αυταρχικό ,ποδολαννεία μόνο και στήθηκε μόνη της στα 4 σαν σκυλίτσα να την πηδήξω

ARIS4EVER

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
266
Πόντοι
21
Γιατί δεν έκανε αυταρχικό ,ποδολαννεία μόνο και στήθηκε μόνη της στα 4 σαν σκυλίτσα να την πηδήξω
Τωρα ποιος στήθηκε ειναι μεγάλη κουβέντα. Με τοση υστερία που βγαζεις αυτό που καταλαβαινουμε είναι ότι μάλλον πήγες για μαλί και βγηκες κουρεμένος :tn36:

Synthwave

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2023
Like
5
Πόντοι
0
Πόσο ψηλή είναι η Θεανώ παιδιά; Επίσης, σε κάποιον που απλά θέλει να δοκιμάσει ποδολαγνεία και όχι αυταρχικά, BDSM και τέτοια πώς φέρεται;

mkotsiadis

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2016
Like
111
Πόντοι
1
Πόσο ψηλή είναι η Θεανώ παιδιά; Επίσης, σε κάποιον που απλά θέλει να δοκιμάσει ποδολαγνεία και όχι αυταρχικά, BDSM και τέτοια πώς φέρεται;
Μία χαρά φέρεται η θεανώ πήγαινε,έχει τα ομορφότερα πόδια από όλες

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
36
Like
7.871
Πόντοι
3.886
Τωρα ποιος στήθηκε ειναι μεγάλη κουβέντα. Με τοση υστερία που βγαζεις αυτό που καταλαβαινουμε είναι ότι μάλλον πήγες για μαλί και βγηκες κουρεμένος :tn36:
Κ εγώ αυτό πιστεύω

makis268

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
309
Πόντοι
21
Εχει προγραμμα μονο ποδολαγνεια η θεανω?και τη δωρακι παιζει?

akiss90

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2016
Like
12
Πόντοι
0
Από εμφάνιση η Θεανώ αξίζει? Τι ηλικία έχει τελικά?

makis268

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
309
Πόντοι
21
Αν δεν αξιζει η Θεανω απο εμφανιση ποια αξιζει?Θεομουναρος ειναι.Αν εκανε και σεξ θα ταν ακομα καλυτερα αλλα δυστυχως δε κανει.Ποδαρες απιστευτες,ματαρες απιστευτες, ξανθο μαλλι ,βυζι καυλα γενικως οκ ειναι θεομουνο η γυναικα.Και μονο να τη βλεπεις αξιζει αλλα οκ ειναι και ωραιο ατομο,τουλαχιστον οσο ξερω εγω δε ξερω για αλλους.Με μενα ειναι πολυ ξηγημενη.

am0nim0s

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2022
Like
20
Πόντοι
0
Την επισκεφθηκα και εγώ για πρωτη φορα την προηγουμενη εβδομαδα. Εμενα με ενδιαφερει ποδολαγνεια κυριως. Εκανε οτι συζητήσαμε στο τηλεφωνο + μερικα εξτρα που μου αρεσε αρκετα. Ο χωρος καθαρος και ωραιος. Σιγουρα θα την επισκεφθω ξανα.
Επισης μου ειπε για προγραμματα ποδολαγνειας οπως αυτο που ηθελα προσφερει και για λιγοτερο απο μια ωρα με καλυτερη τιμη αν καποιος το ζητησει.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
36
Like
7.871
Πόντοι
3.886
Αν δεν αξιζει η Θεανω απο εμφανιση ποια αξιζει?Θεομουναρος ειναι.Αν εκανε και σεξ θα ταν ακομα καλυτερα αλλα δυστυχως δε κανει.Ποδαρες απιστευτες,ματαρες απιστευτες, ξανθο μαλλι ,βυζι καυλα γενικως οκ ειναι θεομουνο η γυναικα.Και μονο να τη βλεπεις αξιζει αλλα οκ ειναι και ωραιο ατομο,τουλαχιστον οσο ξερω εγω δε ξερω για αλλους.Με μενα ειναι πολυ ξηγημενη.
Τ χρεώνει το μωρό;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom