Νέα

Goddess Theano

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nutsitos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
40
Πόντοι
0
Εγώ πάντος Γλύκα, σαν ξέμπαρκος και χωρίς να ξέρω κανέναν από αυτούς που λες αλλά ούτε εσένα και τη Θεανώ, θα έλεγα ότι αυτοί που θα δεν γουστάραν και δεν περάσανε καλά δεν θα την προωθήσουν με το να κρατάνε ενεργό ένα θέμα, γράψανε την άποψη τους και τέλος... Εσύ πλέον κάνεις διαφήμιση...

Nutsitos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
40
Πόντοι
0
Επίσης να σου πω ότι μάλλον πρέπει να πας να σε πηδήξουν γιατί κάνεις σα γκόμενα, ή φάε έστω μια snikers... Ναι τώρα είμαι ο project manager της snikers?.... Χαχα

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Εγώ πάντος Γλύκα, σαν ξέμπαρκος και χωρίς να ξέρω κανέναν από αυτούς που λες αλλά ούτε εσένα και τη Θεανώ, θα έλεγα ότι αυτοί που θα δεν γουστάραν και δεν περάσανε καλά δεν θα την προωθήσουν με το να κρατάνε ενεργό ένα θέμα, γράψανε την άποψη τους και τέλος... Εσύ πλέον κάνεις διαφήμιση...
Πριν 2 ημέρες Θεανώ έκανες λογαριασμό,κάθησες και διάβασες όλα τα μηνύματα μου και δηλώνεις ξέμπαρκος? εχεμύθεια 0 ,αυταρχικό 0 γράφεις και η ίδια ,πολύ γέλιο.

Nutsitos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
40
Πόντοι
0
Σου έχω απαντήσει σε αυτό και μάλλον δεν πάει παρακάτω το μυαλό σου... Έτσι όπως τα λες εσύ δεν έχεις φαντασία και θυμικό...

Η φαντασία σου είναι το να σε δέσουν σε ένα σταυρό για να νιώσεις ότι υποτάχθηκες, κατάλαβε ότι αυτό είναι βίτσιο και όχι υποταγή...

Και το να με λες Θεανώ είσαι σαν κάτι τύπους έξαλλους που φωνάζουν για να περάσουν την άποψη τους...

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Σου έχω απαντήσει σε αυτό και μάλλον δεν πάει παρακάτω το μυαλό σου... Έτσι όπως τα λες εσύ δεν έχεις φαντασία και θυμικό...

Η φαντασία σου είναι το να σε δέσουν σε ένα σταυρό για να νιώσεις ότι υποτάχθηκες, κατάλαβε ότι αυτό είναι βίτσιο και όχι υποταγή...

Και το να με λες Θεανώ είσαι σαν κάτι τύπους έξαλλους που φωνάζουν για να περάσουν την άποψη τους...
Θεανώ δεν είναι η φαντασία μου ,με έχουν δέσει σε σταυρό και με έχουν υποτάξει χωρίς να στηθούν στα 4

Mihail.aggelos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
84
Πόντοι
1
Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι.Τραγικη η θεανώ μόνο ντομιναρού

Nutsitos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
40
Πόντοι
0
Όσο για την εχεμύθεια, μάλλον εσύ δεν ξέρεις τι πάει να πει... Και τώρα επειδή είδες ότι δεν σου βγαίνει η δυσφήμιση με τον τρόπο αυτό το άλλαξες... Αλλά έχεις χάσει την αξιοπιστία σου και όποιος θέλει να το διαπιστώσει μπορεί να φτιάξει ένα λογαριασμό και να κάνει ένα ποστ του στυλ... Takis-sub πες μου για την Θεανώ.. για να δει την αντίδραση σου...

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Όσο για την εχεμύθεια, μάλλον εσύ δεν ξέρεις τι πάει να πει... Και τώρα επειδή είδες ότι δεν σου βγαίνει η δυσφήμιση με τον τρόπο αυτό το άλλαξες... Αλλά έχεις χάσει την αξιοπιστία σου και όποιος θέλει να το διαπιστώσει μπορεί να φτιάξει ένα λογαριασμό και να κάνει ένα ποστ του στυλ... Takis-sub πες μου για την Θεανώ.. για να δει την αντίδραση σου...
Μιλάς για όλες και για όλους με ονόματα

Nutsitos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
40
Πόντοι
0
Ρε κοφτό σου λέω, δεν είμαι... Μην κάνεις σαν χαζός...

Δεν μπορώ να σε πάρω στα σοβαρά... Μπέσα τώρα...

@Mihail.aggelos η ντομιναρού πια είναι?

Nutsitos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
40
Πόντοι
0
Θεανώ δεν είναι η φαντασία μου ,με έχουν δέσει σε σταυρό και με έχουν υποτάξει χωρίς να στηθούν στα 4
Αφού ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο γιατί δεν πας παρακάτω?

Θες να την κόψεις πελάτες? Άρα βγάζεις κακία και τότε σαν χαρακτήρας άνετα θα έλεγες ανακρίβειες...

Θες να προστατεύσεις κόσμο και σε ενδιαφέρει τόσο πολύ ο άλλος? Πλήρωσε μου το εισιτήριο να πάω να μην περάσω καλά να βγω να γράψω την εμπειρία μου...

Μήπως είσαι σε εντολές από τις αφέντρες σου? Άρα εμπάθεια...

Επίσης πόσες αφέντρες έχεις? Αφού βρήκες αυτές που σου αρέσουν, δεν κατάφεραν να σε υποτάξουν να μην πας αλλού?
Φίλε βιτσιοζος είσαι και όχι υποτακτικός... Όποτε ψάχνεις να εκπληρώσεις το βίτσιο σου και επειδή έχει ένα συγκεκριμένο μοτίβο, ότι παρεκκλίνει από αυτό δεν σε ικανοποιεί...

Όμως προσπάθησε να αποδεχτείς κάποιον άλλο μπορεί να τον φτιάχνει αυτό που εσένα δεν σε φτιάχνει... Κατέθεσε την αρνητική σου άποψη και θα την διαβάσουν, αυτός που φτιάχνεται με τα ίδια πράγματα με εσένα δεν θα πάει...

Εσύ ούτε περιγραφή δεν είχες κάνει... Μόνο ότι αρνητικό έλεγε κάποιος έλεγες.. αυτό αυτό αυτό και σε μένα...

Όλα φαίνονται στο θέμα και ναι κάποιος που θα κάτσει να το διαβάσει, θα δει και τα ποστ σου... Δεν χρειάζεται να ψάξει... Και κατά πάσα πιθανότητα τις τελευταίες σελίδες θα τις προσπεράσει γιατί θα καταλάβει ότι δεν έχει νόημα να διαβάσει αυτά που γράφεις...

Nutsitos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
40
Πόντοι
0
Μιλάει και δεν ξέρει τίποτα,παίρνη και τα λεφτά μπροστά ουστ
Το ότι παίρνει τα λεφτά μπροστά που είναι το κακό? Σε χαλάει η ιδέα ότι πληρώνεις για κάτι που δεν μπορείς να έχεις δωρεάν?

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Αφού ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο γιατί δεν πας παρακάτω?

Θες να την κόψεις πελάτες? Άρα βγάζεις κακία και τότε σαν χαρακτήρας άνετα θα έλεγες ανακρίβειες...

Θες να προστατεύσεις κόσμο και σε ενδιαφέρει τόσο πολύ ο άλλος? Πλήρωσε μου το εισιτήριο να πάω να μην περάσω καλά να βγω να γράψω την εμπειρία μου...

Μήπως είσαι σε εντολές από τις αφέντρες σου? Άρα εμπάθεια...

Επίσης πόσες αφέντρες έχεις? Αφού βρήκες αυτές που σου αρέσουν, δεν κατάφεραν να σε υποτάξουν να μην πας αλλού?
Φίλε βιτσιοζος είσαι και όχι υποτακτικός... Όποτε ψάχνεις να εκπληρώσεις το βίτσιο σου και επειδή έχει ένα συγκεκριμένο μοτίβο, ότι παρεκκλίνει από αυτό δεν σε ικανοποιεί...

Όμως προσπάθησε να αποδεχτείς κάποιον άλλο μπορεί να τον φτιάχνει αυτό που εσένα δεν σε φτιάχνει... Κατέθεσε την αρνητική σου άποψη και θα την διαβάσουν, αυτός που φτιάχνεται με τα ίδια πράγματα με εσένα δεν θα πάει...

Εσύ ούτε περιγραφή δεν είχες κάνει... Μόνο ότι αρνητικό έλεγε κάποιος έλεγες.. αυτό αυτό αυτό και σε μένα...

Όλα φαίνονται στο θέμα και ναι κάποιος που θα κάτσει να το διαβάσει, θα δει και τα ποστ σου... Δεν χρειάζεται να ψάξει... Και κατά πάσα πιθανότητα τις τελευταίες σελίδες θα τις προσπεράσει γιατί θα καταλάβει ότι δεν έχει νόημα να διαβάσει αυτά που γράφεις...
Μίλα με τον εαυτό σου,το έκαψες θεανώ.

Mihail.aggelos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
84
Πόντοι
1
Το ότι παίρνει τα λεφτά μπροστά που είναι το κακό? Σε χαλάει η ιδέα ότι πληρώνεις για κάτι που δεν μπορείς να έχεις δωρεάν?
Στα μπουρδέλα παίρνουν τα λεφτά μπροστά,χαλάει όλο το mood.Καμία εμπιστοσύνη δεν ξαναπάτησα ποτέ

Nutsitos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
40
Πόντοι
0
Στα μπουρδέλα παίρνουν τα λεφτά μπροστά,χαλάει όλο το mood.Καμία εμπιστοσύνη δεν ξαναπάτησα ποτέ

Η εμπιστοσύνη δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το ότι σου χαλάει το mood... Αλλά καταλαβαίνω τι λες βέβαια φαντάζομαι μπορείς να το ζητήσεις να πληρώσεις στο φεύγα...

Nutsitos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
40
Πόντοι
0
Καλά ρε αστέρια @Mihail.aggelos και @giannis.glykos127 την ίδια μέρα εγγραφή στο site και λίγο πολύ λέτε τα ίδια?

Και μετά λες για τους άλλους για διπλά προφίλ...

Ποιος να σας πάρει στα σοβαρά...

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Θεανώ έχεις χάσει την μπάλα,πάω στην λόλα,στην έρικα και στην Αλεξάνδρα με αυτές ΝΑΙ σε όλα, δεν κοροιδεύουν ,δεν ξεφεύγουν και είναι Κυρίες
Την Αναστασία την ξέχασες ή μήπως αυτή κοροϊδεύει και δεν την αναφέρεις ;

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Καλά ρε αστέρια @Mihail.aggelos και @giannis.glykos127 την ίδια μέρα εγγραφή στο site και λίγο πολύ λέτε τα ίδια?

Και μετά λες για τους άλλους για διπλά προφίλ...

Ποιος να σας πάρει στα σοβαρά...
Προφανώς κανείς και τα δυο αυτά προφιλ έχουν μια ιδιαιτερη εως ανεξήγητη εμμονη με τη Θεανω ιδίως ο γλυκας

Οντως γεμίζουν οι σελίδες σε ένα νημα με ανούσιες αναρτήσεις του γλύκα σε σημείο που αρχίζει να αποκτά βάση ή αποψη σου ότι αυτό το προφιλ δουλευει υπέρ της Θεανούς.

Ομως επειδή εσύ σαφώς και δεν είσαι η Θεανώ μην ασχολεισαι μαζι τους, ρωτησες πηρες απαντήσεις , μπορεις να ανατρέξεις και σε παλαιότερες η και σε άλλες που υπάρχουν στο βασικό νήμα , ακολουθα τη σελιδα της στο facebook πήγαινε κανε το session και έλα γράψε τις εντυπώσεις σου.

madness70

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2020
Like
57
Πόντοι
0
Όσοι έχετε όρεξη να ξεκατινιαζεστε σαν γκόμενες γιατί δε φτιάχνετε μια συνομιλία να μη μας πρηζετε και μας τον πάπαρο? Να ψαχνει κανεις πληροφορίες για μια αφέντρα και να τρωει στη μάπα τις διαφωνίες σας, κριμα δεν είναι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom