Δεν φταιω εγω αμα εσυ δεν μπορεις να γραψεις ελληνικα.ρε τενεκε πριν μιλησεις δες τι γραφω.
Ετσι και ακουσω παντως το ονομα βελβυ, θα σου ερθει κανενα κροσε.
Δεν φταιω εγω αμα εσυ δεν μπορεις να γραψεις ελληνικα.ρε τενεκε πριν μιλησεις δες τι γραφω.
Δεν φταιω εγω αμα εσυ δεν μπορεις να γραψεις ελληνικα.
Ετσι και ακουσω παντως το ονομα βελβυ, θα σου ερθει κανενα κροσε.
Τις προαλλες εβγαινα απο το βαπορι στη φυλης,(επειδη δεν περασα με εβριζε στα ρουμανικα,μια λεπτη σαν πρεζακι ηταν)και ανεβαινε ενας τυπος φουριοζος,μου λεει καλη?ου του λεω και γλυκομιλητηκαι φωλα να του πεις του αλλου πηγαινει ρομποτ για να δει
κανονικα με -ie θα πρεπε αλλα χου κερς?
τυπε πεφτει ξουρα καργα?Εγώ πάντως το χειμώνα σπανίως ξυρίζω το σώμα μου....γιατί ούτως ή άλλως δε φαίνεται,οπότε τσάμπα κόπος....το καλοκαίρι όμως.....
Είσαι βαρύς;;;;
Παντα οι αλλοι εχουν το προβλημα never you. Καμμενο!εχεις προβλημα, δεν εξηγειται αλλιως.
Τις προαλλες εβγαινα απο το βαπορι στη φυλης,(επειδη δεν περασα με εβριζε στα ρουμανικα,μια λεπτη σαν πρεζακι ηταν)και ανεβαινε ενας τυπος φουριοζος,μου λεει καλη?ου του λεω και γλυκομιλητη
για να δει αν μπορει να σε σηκωσει η κοπελα ρωταει ο κιθαρας τυπεΌχι δεν είμαι. Πρέπει να είμαι βαρύς για να γίνω μάνατζερ; Ρωτάω γιατί δεν έχω αρκετή επαφή με το σπορ.
τυπε πεφτει ξουρα καργα?
Παντα οι αλλοι εχουν το προβλημα never you. Καμμενο!
Παντα οι αλλοι εχουν το προβλημα never you. Καμμενο!
Πάντως το Y μου φαίνεται πιο σωστό....όπως λέμε Anthony,Mary,Jenny...αντί για Anthonie,Marie,Jennie....
Κουρδισου, κουρδισου...αφου βρε μαλακα ειπε περιφερειακη οραση ο αλλος κ με λιγη ειρωνεια ομολογω του εξηγησα οτι λεγεται περιφερικη.
εσυ ποσα κροσε εφαγες κ εφτασες σε αυτο το χάλι?
τυπε πεφτει ξουρα καργα?
για να δει αν μπορει να σε σηκωσει η κοπελα ρωταει ο κιθαρας τυπε
για να δει αν μπορει να σε σηκωσει η κοπελα ρωταει ο κιθαρας τυπε
αφου βρε μαλακα ειπε περιφερειακη οραση ο αλλος κ με λιγη ειρωνεια ομολογω του εξηγησα οτι λεγεται περιφερικη.
Και σου ειπα ρε ζωο πως αμα ηξερες ελληνικα δεν θα υπηρχε αυτη η παρεξηγηση.αφου βρε μαλακα ειπε περιφερειακη οραση ο αλλος κ με λιγη ειρωνεια ομολογω του εξηγησα οτι λεγεται περιφερικη.
Για ρωτα την ποιος πινακας ειναι στο αβαταρ σου ,και αν απαντησει σωστα ,τοτε σημαινει οτι εχει κουλτουρα και ειναι αξιολογο κοριτσακι.
ναι αλλα τυπικα δεν ειναι ονομα. πως λεμε sweetie ας πουμε? απλα μ αρεσει με y.
Χμ, λες να είναι καλή εμπειρία;