Νέα

Γνωριμίες μελών του Bourdela,κατα τη διάρκεια τσάρκας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pistolero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Γιατί η διείσδυση του ίντερνετ στο γενικό πληθυσμό είναι ακόμα σχετικά μικρή. Με άλλα λόγια, αυτοί που πάνε σε οίκους ανοχής είναι πολύ περισσότεροι από τα μέλη του σάιτ
101458 μελη ποσες πιθανοτητες εχεις να πεσεις σε μη εγγεγραμενο μπουρδελιαρη  :think: :think:

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ολοι οι συνηδειτοποιημενοι γαμωμπουρδελιαρηδες-σεξοτουριστες,μπαινουν στο site.Eιτε ειναι μελη,ειτε ως "επισκεπτες".
Πρωσοπικα εχω πετυχει συνμπουρδελους σε strip (Baby Q,Lido)-μπουρδελα/στουντιο δεν παω,σιχαινομαι.
Πριν κανενα μηνα στον "Βενιζελο" πετυχα 2 που ηταν online,περιμενωντας καποια "σεξοπτηση"... ;) :boobies: :dancing:

Επισκέπτης
Ολοι οι συνηδειτοποιημενοι γαμωμπουρδελιαρηδες-σεξοτουριστες,μπαινουν στο site.Eιτε ειναι μελη,ειτε ως "επισκεπτες".
Πρωσοπικα εχω πετυχει συνμπουρδελους σε strip (Baby Q,Lido)-μπουρδελα/στουντιο δεν παω,σιχαινομαι.
Πριν κανενα μηνα στον "Βενιζελο" πετυχα 2 που ηταν online,περιμενωντας καποια "σεξοπτηση"... ;) :boobies: :dancing:
οπου πας κρατας στατιστικη τυπε  :think:
μπαινεις καπου και φωναζεις ΠΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ BOURDELA.COM  :helpplea: :helpplea:

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
οπου πας κρατας στατιστικη τυπε  :think:
μπαινεις καπου και φωναζεις ΠΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ BOURDELA.COM  :helpplea: :helpplea:
Ανταλαγη αποψεων, φιλε μου,με συναγωνιστες στους χωρους "ενδιαφεροντος".

Στα hot spot του αεροδρομιου ειναι πολυ ευκολο να "δεις" το κοκκικο φοντο με τον γλομπεο,στην οθονη  :grin:

:2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom