Νέα

H μπουρδελοτσαρκα ως ευρυτερη λειτουργια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
:huh:Το ρολοι γραφει 19:35...
Αφού έχεις το χρόνο όπως λες και βγαίνεις μπουρδελότσαρκες την νύχτα μπορείς να γράψεις και ενημέρωση στα μπουρδέλα για το τι είδες ουτώς ώστε και εμάς να βοηθήσεις αλλά και εσύ να περάσεις πιο επικοδομοιτικά τον ελεύθερο σου χρόνο μέχρι να βρεις δουλειά.
Επίσης δεν μας διευκρίνησες αν εννοείς άνεργος και όχι άεργος γιατί υπάρχει διαφορά μεταξύ των 2 λέξεων.Άεργος σημαίνει αυτός που δεν θέλει να δουλέψει ο τεμπέλης και άνεργος αυτός που δεν μπορεί να βρει δουλειά.Πάντα φιλικά.

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Αφού έχεις το χρόνο όπως λες και βγαίνεις μπουρδελότσαρκες την νύχτα μπορείς να γράψεις και ενημέρωση στα μπουρδέλα για το τι είδες ουτώς ώστε και εμάς να βοηθήσεις αλλά και εσύ να περάσεις πιο επικοδομοιτικά τον ελεύθερο σου χρόνο μέχρι να βρεις δουλειά.
Επίσης δεν μας διευκρίνησες αν εννοείς άνεργος και όχι άεργος γιατί υπάρχει διαφορά μεταξύ των 2 λέξεων.Άεργος σημαίνει αυτός που δεν θέλει να δουλέψει ο τεμπέλης και άνεργος αυτός που δεν μπορεί να βρει δουλειά.Πάντα φιλικά.

Ειμαι φοιτητης (5ο ετος, δηλαδη ηδη αιωνιος), θεωρητικα δεν πρεπει να δουλεψω ακομα για να τελειωσω τη σχολη μου και ουτε θελω αλλα μαλλον θα αναγκαστω προσεχως, η σχολη μου δεν μου αρεσει και τα εχω φορτωσει στον κοκορα αλλα κουτσα στραβα θα την βγαλω, προσπαθω να γραψω ενα λογοτεχνικο βιβλιο εδω και 1 χρονο και ειμαι σε καλο δρομο, δεν εχω γκομενα
Αυτα χοντρικα...Αεργος δεν ξερω αν λεγεται καποιος που γραφει βιβλιο. Παντως ανεργος ειμαι σιγουρα- συνειδητα
Βασει των παραπανω θα καταλαβες και γιατι κινουμαι με τον τροπο που κινουμαι

ΥΓ Μονο αριθμο ταυτοτητας και ΑΦΜ δεν εδωσα
ΥΓ2 Δεν τα καταφερνω ως "ανταποκριτης", γιατι η μνημη μου ειναι ανυπαρκτη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μα τη δική σου άποψη θα 'γραφες, ποιανού θα γραφες? τη δική μου?

Έχω και εγώ άποψη όμως, αφού το θέλεις έτσι:
Είσαι ανεγκέφαλος και με μειωμένη ικανότητα αντίληψης.
Κρίνε εσύ αν κάτι τέτοιο είναι πρόβλημα ή όχι.

Αμοιβαίο.
Και εγώ σου λέω ότι δε καταλαβαίνεις τι γράφω εγώ.

Ξεστραβωσου
παραδεχεται εξαρχης οτι ειναι καταθληπτικος και λιγο προβληματικος
πρεπει να μαθεις να διαβαζεις προσεκτικα τις απαντησεις που δινει καποιος.

Τωρα, για να απαντησω και σε 2-3 ακομα πραγματακια....Ναι, ειμαι λιγο καταθλιπτικος-μαλλον. Αλλα αυτο δεν ειναι "φαση". Ειναι ολη μου η ζωη. Παρολο που σε παρεες συνηθως γινομαι το επικεντρο, και φαινομενικα ειμαι πολυ χαβαλες. Αρα, και η μπουρδελοτσαρκα δεν βλεπω να περιοριζεται στο εγγυς μελλον
Και Ναι...Το θεωρω περιεργο, γι αυτο και ηθελα γνωμες τριτων. (αναφερομενος παντα στο Β σκελος της προηγηθεισας αναλυσης-οτι δηλαδη δεν εχω αποτερο σκοπο να γαμησω). Αλλα απο ο,τι βλεπω υπαρχουν κι αλλοι με τα ιδια συμπτωματα οποτε αυτο με παρηγορει. Να φτιαξουμε μια λεσχη προβληματισμου για "πειραγμενους της νυχτας"  :)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
η μπουρδελοτσαρκα ειναι ιδεολογια :rockon:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Ειμαι φοιτητης (5ο ετος, δηλαδη ηδη αιωνιος), θεωρητικα δεν πρεπει να δουλεψω ακομα για να τελειωσω τη σχολη μου και ουτε θελω αλλα μαλλον θα αναγκαστω προσεχως, η σχολη μου δεν μου αρεσει και τα εχω φορτωσει στον κοκορα αλλα κουτσα στραβα θα την βγαλω, προσπαθω να γραψω ενα λογοτεχνικο βιβλιο εδω και 1 χρονο και ειμαι σε καλο δρομο, δεν εχω γκομενα
Αυτα χοντρικα...Αεργος δεν ξερω αν λεγεται καποιος που γραφει βιβλιο. Παντως ανεργος ειμαι σιγουρα- συνειδητα
Βασει των παραπανω θα καταλαβες και γιατι κινουμαι με τον τροπο που κινουμαι

ΥΓ Μονο αριθμο ταυτοτητας και ΑΦΜ δεν εδωσα
ΥΓ2 Δεν τα καταφερνω ως "ανταποκριτης", γιατι η μνημη μου ειναι ανυπαρκτη
Δικαιολογείσαι λόγω σπουδών,ανεργία τριβής λέγεται το φαινόμενο.Για να σε παρηγορήσω γιατί βλέπω απο τον τρόπο που ποστάρεις οτι σε έχει πάρει απο κάτω μην απογοητεύεσαι δεν είσαι ο μόνος που δεν είναι ευχαριστημένος απο τις σπουδές του.Ξέρεις πόσοι υπάρχουν έξω στην κοινωνία που δεν είναι ευχαριστημένοι απο τις σπουδές τους είτε λόγω κακού επαγγελματικού προσανατολισμού είτε λόγω αποτυχίας τους στις εξετάσεις είτε λόγω οικονομικής αδυναμίας,κακών γονέων κλπ.Και ξέρεις και πόσοι είναι που κάνουν άλλο επάγγελμα απο αυτό που επιθυμούσαν;; H ζωή συνέχιζεται!! Μην τα παρατάς τελείωσε την σχολή σου πήγαινε στρατό και αμέσως μετά θα δεις τι θα κάνεις.Κύριο μέλημα σου είναι να βρεις μια δουλειά και θα δεις οτι μετά όλα θα πάνε καλά.
Τώρα έπειδή λες οτι η μνήμη σου δεν σε βοηθά,δες την ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα ως άσκηση μνήμης.Και θα δεις οτι η μνήμη σου θα αρχίσει να βελτιώνεται.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αυτο ειναι ενα απο τα πολλα κακα στην χωρα μας. Το οτι μενει σε μια θεση να σπουδασει καποιος που δεν του αρεσει , δεν ενδιαφερεται κτλπ και μενει στην απεξω καποιος αλλος που θα του αρεσε η συγκεκριμενη θεση. Αυτα ειναι απαραδεκτα μονο εδω συμβαινουν.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Δικαιολογείσαι λόγω σπουδών,ανεργία τριβής λέγεται το φαινόμενο.Για να σε παρηγορήσω γιατί βλέπω απο τον τρόπο που ποστάρεις οτι σε έχει πάρει απο κάτω μην απογοητεύεσαι δεν είσαι ο μόνος που δεν είναι ευχαριστημένος απο τις σπουδές του.Ξέρεις πόσοι υπάρχουν έξω στην κοινωνία που δεν είναι ευχαριστημένοι απο τις σπουδές τους είτε λόγω κακού επαγγελματικού προσανατολισμού είτε λόγω αποτυχίας τους στις εξετάσεις είτε λόγω οικονομικής αδυναμίας,κακών γονέων κλπ.Και ξέρεις και πόσοι είναι που κάνουν άλλο επάγγελμα απο αυτό που επιθυμούσαν;; H ζωή συνέχιζεται!! Μην τα παρατάς τελείωσε την σχολή σου πήγαινε στρατό και αμέσως μετά θα δεις τι θα κάνεις.Κύριο μέλημα σου είναι να βρεις μια δουλειά και θα δεις οτι μετά όλα θα πάνε καλά.
Τώρα έπειδή λες οτι η μνήμη σου δεν σε βοηθά,δες την ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα ως άσκηση μνήμης.Και θα δεις οτι η μνήμη σου θα αρχίσει να βελτιώνεται.

ετσι λεγοτανε παλια, τωρα λεγεται ανεργια αγγελοπουλου (επειδη δεν λεει να τελειωσει οπως και οι ταινιες του αγγελοπουλου)

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
η μπουρδελοτσαρκα δεν βλεπω να περιοριζεται στο εγγυς μελλον

Γιατί να περιοριστεί ? Μια χαρά είναι - μην ακούς τι μπορεί να λέει ο ένας και ο άλλος . Ποτέ κανείς δεν έπαθε τίποτα από την τσάρκα ( μέσα σε κάποια όρια έτσι?)

Και Ναι...Το θεωρω περιεργο, γι αυτο και ηθελα γνωμες τριτων. Αλλα απο ο,τι βλεπω υπαρχουν κι αλλοι με τα ιδια συμπτωματα οποτε αυτο με παρηγορει. Να φτιαξουμε μια λεσχη προβληματισμου για "πειραγμενους της νυχτας"  :)

Πολύ καλή ιδέα !!

προσπαθω να γραψω ενα λογοτεχνικο βιβλιο εδω και 1 χρονο και ειμαι σε καλο δρομο

Επειδή γράφω κι εγώ (ή προσπαθώ να γράψω) , βρίσκεσαι σε καλό δρόμο. Η νύχτα θα σου δώσει απίστευτες εμπειρίες.

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Εξαλλου,στους κολπους του σαιτ βρισκεται ο μεγας δασκαλος Πυραυλος, κι αυτο τα λεει ολα για τη σχεση της νυχτας με τον καλλιτεχνικο οιστρο.... :)

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Η ώρα είναι ακριβώς 10, και λέω να βγω, να προλάβω και την απογευματινή βάρδια.

Υπάρχει και ένας στόχος, αν είναι εκεί μπορεί και να την τιμήσω.

Beldemort χέσε μας, αν ήταν να σε κάνω να σταματήσεις να γράφεις ανοησίες, και εγώ θα σου έλεγα ότι είμαι και αδερφή.  Οπότε μη το παίρνεις τοις μετρητοίς το ότι ο άνθρωπος είναι καταθλιπτικός.

Τα λέμε.

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Η ώρα είναι ακριβώς 10, και λέω να βγω, να προλάβω και την απογευματινή βάρδια.

Υπάρχει και ένας στόχος, αν είναι εκεί μπορεί και να την τιμήσω.

Beldemort χέσε μας, αν ήταν να σε κάνω να σταματήσεις να γράφεις ανοησίες, και εγώ θα σου έλεγα ότι είμαι και αδερφή.  Οπότε μη το παίρνεις τοις μετρητοίς το ότι ο άνθρωπος είναι καταθλιπτικός.

Τα λέμε.

Δεν το ξερω ιατρικα, απλα το υποθετω... Και παλι ομως, σε μορφη μαλλον ηπιοτατη (σε σχεση με τις παθολογικες περιπτωσεις)
Οχι πως παιζει ρολο δλδ...Εδω μεσα ολοι ενα nickname ειμαστε

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
57
Πόντοι
16
η αλήθεια είναι ότι όταν έχεις άπειρο ελεύθερο χρόνο,τότε από την ανία το μυαλό μπαίνει σε περίεργες σκέψεις και νομίζεις ότι είσαι δυστυχισμένος,καταθλιπτικός κλπ
το γεγονός ότι ζούμε στην απρόσωπη αθήνα που η μοναξιά και η αποξένωση κατακόρυφα αυξάνονται χειροτερεύει τα πράγματα.
όταν δουλεύεις έρχεται και η σωματική και η πνευματική κούραση και πού καιρός για τέτοιους προβληματισμούς.
το ότι γράφεις πάντως είναι καλό κι εμένα το γράψιμο έχει σταθεί ο πιο πιστός μου σύντροφος
είσαι ποιητική μορφή ρε μπαγάσα!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τωρα ο φιλος μας θα ειναι στον 4ο υπνο  :grin: