Νέα

Γνωριμίες μελών του Bourdela,κατα τη διάρκεια τσάρκας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pistolero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ασχετο αλλα το χω σα φοβο, επειδη γενικα με φωναζουν βελβυ επειδη το χρησιμοποιω χρονια, μη μου σκασει ερωτηση απο διπλανο τραπεζι 'εισαι η βελβυ απο το μπου?' :S

ετσι θα αποκαλυφθει και ο αλλος πανεξυπνη.
ΕΝω αν δεν σου μιλησει ποτε.... απλα θα ξερει ποια εισαι
χωρις να ξερεις ομως εσυ ποιος ειναι  :grin:

OP
OP
pistolero

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Και να υποθέσω πως τον ρωτάς αν το ξέρει, οκ; Κι αν αυτός σου απαντήσει ναι, ποια θα είναι η επόμενη ερώτηση; (προσπαθώ να φανταστώ τον διάλογο γιατί δεν μου 'χει τύχει ποτέ. Μόνο οι κυρίες τις υποδοχής μ' έχουν ρωτήσει αρκετές φορές αλλά αυτές τις καταλαβαίνω γιατί το κάνουν)
Η επομενη κινηση,το πολυ πολυ πανω στη μπουρδελοκουβεντα να του πω να μου πει ποιος ειναι.Σου φαινεται κατι περιεργο,δεν εχει τυχει να πιασεις κουβεντα με συναγωνιστη την ωρα της αναμονης που μπορει να συνεχιστει σε τσαρκα?

Kingdom of Thanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
ασχετο αλλα το χω σα φοβο, επειδη γενικα με φωναζουν βελβυ επειδη το χρησιμοποιω χρονια, μη μου σκασει ερωτηση απο διπλανο τραπεζι 'εισαι η βελβυ απο το μπου?' :S

Αν ακούσω το όνομα Velvy στο διπλανό τραπέζι, θα πω επίτηδες δυνατά την φράση "Kingdom of Thanos" και θα σε κοιτάζω πλάγια-πλάγια (με την περιφερειακή μου όραση) για να δω τι θα κάνεις εσύ  :cheesy:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ετσι θα αποκαλυφθει και ο αλλος πανεξυπνη.
ΕΝω αν δεν σου μιλησει ποτε.... απλα θα ξερει ποια εισαι
χωρις να ξερεις ομως εσυ ποιος ειναι  :grin:

επειδη εχω βριστει με απειρους, το πιθανοτερο ειναι να μου αστραψει καμια, οποτε τουλαχιστον ας πει ποιος ειναι! πφ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ειχα κατσει μπουρδελοτσαρκα με εναν τυπο
το καλοκαιρι... βασικα σε καποιο μπουρδελο τον βρηκα
και μετα μπηκαμε σε 3-4 μαζι ακολουθουσε και αυτος ηθελε παρεα
ο καημενος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: καλα το τι γελιο
ριξαμε δεν λεγεται... ο τυπος ηταν φοβερος... ο κλασσικος μπουρδελιαρης
κλασσικο αναστημα... γοριλλας , μαλλιας και στα αρχιδια του ολα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: παληκαρι τρελο
μετα εσπασε η παρεα αυτος πηγε προς ΛΙΟΣΙΩΝ και εγω πηγα φωκαιας για καταθεση

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
προσεξε μονο αυτος που θα σε ρωτησει μην ειναι κανας ασπρουλης γιατι βλεπω να τις αρπαζεις :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αν ακούσω το όνομα Velvy στο διπλανό τραπέζι, θα πω επίτηδες δυνατά την φράση "Kingdom of Thanos" και θα σε κοιτάζω πλάγια-πλάγια (με την περιφερειακή μου όραση) για να δω τι θα κάνεις εσύ  :cheesy:

με την ποια σου? :-

Επισκέπτης
Η επομενη κινηση,το πολυ πολυ πανω στη μπουρδελοκουβεντα να του πω να μου πει ποιος ειναι.Σου φαινεται κατι περιεργο,δεν εχει τυχει να πιασεις κουβεντα με συναγωνιστη την ωρα της αναμονης που μπορει να συνεχιστει σε τσαρκα?

Άμα κοκκινίζουν όταν τους λες για το σάιτ...σημαίνει ότι είναι γνωστά μέλη και δε θέλουν να πουν :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

επειδη εχω βριστει με απειρους, το πιθανοτερο ειναι να μου αστραψει καμια, οποτε τουλαχιστον ας πει ποιος ειναι! πφ.

Εγώ πάντως έχω πετύχει και κανά-δύο "Βέλβες" ακόμα στο ίντερνετ...

Επισκέπτης
:think: :think:
εμενα μου εχει τυχει τσατσος να λεει συνεχεια κατι πετυχημενα αστεια και να τα συνοδευει με την εκφραση "τυπε μου αφασια ε τυπε μου, γουσταρεις φαση τυπε μου" και κατι τετοια....

η αληθεια ειναι οτι ειχα αρχισει να τον κοιτω πολυ επιμονα αλλα ελεγα απο μεσα μου...μπαααα

παλι καλα που δεν του ειπα "γεια σου ρε απολυτο αρσενικο!".....(ηταν ολιγο ντιγκιντανγκας ο τσατσος....θα νομιζε οτι τον βριζω)

:2funny: :2funny: :2funny:

Kingdom of Thanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1

Το μόνο που μου έχει τύχει είναι να με ρωτήσουν αν ξέρω κάποιο άλλο μαγαζί εκεί κοντά, μέχρι τι ώρα είναι ανοιχτό και τέτοια.

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
και εμενα μου ειχε τυχει τρελλο γελιο χτενισαμε ολη την περιοχη :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
pistolero

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Α μπραβο ρε τυπε,τετοια φαση λεω,μου εχει τυχει και εμενα σε μοναχικες καταδρομες!!Πανω στη κουβεντα δεν θα το ρωταγες για το σαιτ΄?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

μπα. Με τοση λιγουριά εδω μεσα το πιθανοτερο
ειναι να χει ξεχασει τα παντα και να στην πεσει
μην σου πω πως θα παραστησει και κανενα νικ απο εδω
που θα τα πηγαινατε καλα  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
:think: :think:
εμενα μου εχει τυχει τσατσος να λεει συνεχεια κατι πετυχημενα αστεια και να τα συνοδευει με την εκφραση "τυπε μου αφασια ε τυπε μου, γουσταρεις φαση τυπε μου" και κατι τετοια....

η αληθεια ειναι οτι ειχα αρχισει να τον κοιτω πολυ επιμονα αλλα ελεγα απο μεσα μου...μπαααα

παλι καλα που δεν του ειπα "γεια σου ρε απολυτο αρσενικο!".....(ηταν ολιγο ντιγκιντανγκας ο τσατσος....θα νομιζε οτι τον βριζω)

:2funny: :2funny: :2funny:

Άμα ο τσάτσος σου έλεγε "Η κοπέλα μας από εδώ,μπορεί να σε σηκώσει" πως θα αντιδρούσες;;; :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Α μπραβο ρε τυπε,τετοια φαση λεω,μου εχει τυχει και εμενα σε μοναχικες καταδρομες!!Πανω στη κουβεντα δεν θα το ρωταγες για το σαιτ΄?

μα τον ρωτησα  :grin:
και μου ειπε πως δεν ασχολειται με αυτα
τωρα μεταξυ μας... οντως δεν φαινοταν
να ασχολειται και πολυ με αυτα... αυτος ηταν
ο κλασσικος παλιος 30αρης καμια οικοδομη θα δουλευε
η πουθενα αλλου τα τσιγαρακια του την πλακιτσα του
φαση σε στυλ "μην μου πολυζαλιζετε τα αρχιδια ηρθα να ριξω εναν και αντε γεια" και ετσι
δεν τον εκοψα για ιντερνετακια

λιγοι ακομη εχουν μεινει ετσι...  :rockon:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
και παντα η θεικη ακυρη ερωτηση που θα εχει τυχει σε ολους μας απο αλλον συναγωνιστη την ωρα που παμε να βγουμε απο το μπουρδελοσπιτο καλη καλη; :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom