Για δώσε μας και τα άλλα εξίσου κακά - να δούμε πιο μένει δηλ.Ένα απο τα χειρότερα κόμματα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνώμες για ΚΚΕ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 238K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Μωρέ αυτό περι κρατικοπιήσεων φάνηκε και στο μοντέλο της Σοβιετικης Ένωσης πως όλα κατέρευσαν και ποσες επιχειρήσεις βάλαν λουκέτο.Αλλά και ο Γιώργος ο Παπανδρεόυ πόσο ηλίθιος είναι που λέει ότι αν γίνει κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει την κρίση και κρατικοποιήσεις τραπεζών θα κάνει!!!Φαίνεται με τενεκέ λάδι του δώσαν το δίπλωμα από το πανεπιστήμιο..
Συνημμένα
kamenosentelws
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
Για δώσε μας και τα άλλα εξίσου κακά - να δούμε πιο μένει δηλ.
Φίλε μου να ξέρεις οτι τα υπόλοιπα κόμματα,τουλάχιστον τα περισσότερα,δεν ζούνε σε φανταστικό κόσμο.Όχι πως περιμένω να βγεί κάποιο κόμμα και να αλλάξει κάτι στην οικονομία της χώρας!Απλά τα όσα λέει το ΚΚΕ είναι εκτός τόπου και χρόνου!
Άλλο είναι να διαφωνείς με το ΚΚΕ και τις πολιτικές του θέσεις, κι άλλο να απαξιώνεις έτσι τον εργάτη.
Άλλωστε αν ψήφιζαν ΚΚΕ οι κάθε είδους "εργάτες" 60-70% ποσοστό θα είχε...
φιλε οι εργατες που ανηκουν στα αλλα κομματα κανουν και αλλες δουλειες δικες τους,και ειναι και κονομημενοι.αυτοι που ειναι στο κκε ειναι που εμεινα οι κολημενοι,αλλα δεν εχουν μυαλο γιαυτο ακομα φωναζουν για το κκε.ενας που ειναι τσακαλος,και εργατης να ειναι το πρωι,το απογευμα θα κανει τα κουμαντα του για κανενα εξτρα,ακι το βραδυ θα βγαλει και κανενα γουστο.οι κολλημενοι θα ειναι μια ζωη κολλημενοι.
kamenosentelws
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζουν!Άλλαξε εσύ!!ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΚΕ!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μακαρι να κανει κανενα κομμα ο βγενο και να τους γαμησει ολους.
ειδες πως τους ειχε γαμησει οταν πηγε στην βουλη τυπε μου?
Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζουν!Άλλαξε εσύ!!ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΚΕ!
αν το λες για εμενα δεν ψηφισα και δεν προκειτε να ψηφισω κκε.οσο για τα αλλα επι σημιτη ψηφισα πασοκ,το 2004 καραμανλη,και στις τελευταιες εκλογες ψηφισα λαος.και στις επομενες που θα γινουν θα παρω ενα λευκο και θα γραψω ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ και θα το ριξω στην καλπη.
Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι έτσι που έχουν καταντήσει τα κόμματα σε παγκόσμια κλίμακα και ειδικά στην Ελλάδα που χουμε και τα ρουσφέτια και τους βολεψάκηδες σιγά σιγά ο κόσμος θα αρχίσει να απαξιώνει τους θεσμούς της Δημοκρατίας,θα ξεχάσει με τι θυσίες και αίμα κατοχυρώσαμε το δικαιωμα της ψήφου,του να κρίνουμε και να εκφράζουμε ελεύθερα τη γνώμη μας όπως τώρα..Και θα αρχίσουν να παίρνουν κεφάλι φασιστικά κινηματα...Και μακάρι να βγω ψεύτης αλλά κάποια στιγμή θα χουμε νέα χούντα..
του πηραν τσιμπουκια ολοι μαζι τυπε μου,αυτο εγινε.ειδες πως τους ειχε γαμησει οταν πηγε στην βουλη τυπε μου?
Άκυρος θα είσαι - δε λέει. Ρίξε παστουρμά να λιώσει μέσα να γίνει πουτάνα όλη η κάλπη.αν το λες για εμενα δεν ψηφισα και δεν προκειτε να ψηφισω κκε.οσο για τα αλλα επι σημιτη ψηφισα πασοκ,το 2004 καραμανλη,και στις τελευταιες εκλογες ψηφισα λαος.και στις επομενες που θα γινουν θα παρω ενα λευκο και θα γραψω ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ και θα το ριξω στην καλπη.
Τους έχεις πάρει με τη σειρά πάντως.
Άκυρος θα είσαι - δε λέει. Ρίξε παστουρμά να λιώσει μέσα να γίνει πουτάνα όλη η κάλπη.
τους πηρα ολους κατα σειρα γιατι δεν ειμαι πελατης κανενος.αλλα επειδη ομως βγηκαν ολοι μαλακες θα τους την κανω τωρα ετσι.μακαρι να το εκαναν και αλλοι φιλε αυτο που εκανα εγω,θα ηταν πολυ καλυτερα.
Άκυρος θα είσαι - δε λέει. Ρίξε παστουρμά να λιώσει μέσα να γίνει πουτάνα όλη η κάλπη.
τους πηρα ολους κατα σειρα γιατι δεν ειμαι πελατης κανενος.αλλα επειδη ομως βγηκαν ολοι μαλακες θα τους την κανω τωρα ετσι.μακαρι να το εκαναν και αλλοι φιλε αυτο που εκανα εγω,θα ηταν πολυ καλυτερα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 18K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 63