Νέα

Γνώμες για ΚΚΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 238K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ούτε στον Σύριζα ανήκω,ούτε πουθενά....ψήφισα απλά Σύριζα.

ΑΝ ο συνονόματος σου καταντήσει Ανδρέας την δικιά μου ψήφο δεν θα την ξανα πάρει. :birdman:
Για να καταντησει Ανδρεας, πρεπει να κυβερνησει κι αυτος 11 χρονια.
Εγω για 12 τον κοβω. 2016-2028.

Επισκέπτης
Πιθανοτατα το ΚΚΕ εχαψε και το ιδιο τις μπουρδες περι"τελους της Ιστοριας",παρολη την ρητορικη του,και τωρα πληρωνει το λαθος του να στησει εναν επαγγελματικο πολιτικο μηχανισμο.

Θα μπορουσε να ΜΗΝ το ειχε κανει και να μην αντιμετωπιζει προβλημα απο τους"καλοθελητες" που ταχαμου"απορουν"για εκατομυριοστη φορα γιατι ο 902 δεν"προεικονιζει"τον σοσιαλισμο.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Ούτε στον Σύριζα ανήκω,ούτε πουθενά....ψήφισα απλά Σύριζα.

ΑΝ ο συνονόματος σου καταντήσει Ανδρέας την δικιά μου ψήφο δεν θα την ξανα πάρει. :birdman:
Για το link που σου έστειλα θα μας πεις τίποτα ή τόμπολα;

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Πιθανοτατα το ΚΚΕ εχαψε και το ιδιο τις μπουρδες περι"τελους της Ιστοριας",παρολη την ρητορικη του,και τωρα πληρωνει το λαθος του να στησει εναν επαγγελματικο πολιτικο μηχανισμο.

Θα μπορουσε να ΜΗΝ το ειχε κανει και να μην αντιμετωπιζει προβλημα απο τους"καλοθελητες" που ταχαμου"απορουν"για εκατομυριοστη φορα γιατι ο 902 δεν"προεικονιζει"τον σοσιαλισμο.
Έχετε κι εσείς τα θέματά σας...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
To ΚΚΕ έκλεισε το κανάλι "902" !! Όλοι οι εργαζόμενοι στο δρόμο!! Δεν δίνει η Αλέκα απο τα ταμεία του κόμματος... Αυτό ειναι το ΚΚΕ!!!

Το ΚΚΕ έκλεισε το κανάλι «902», για οικονομικούς λόγους, και με σχετική ανακοίνωση του Περισσού, αναφέρει ότι "με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, η τηλεόραση του «902» παύει να μεταδίδει το πρόγραμμά της, εξαιτίας του ιδιαίτερα μεγάλου κόστους λειτουργίας της με τη μετάβαση στην ψηφιακή τηλεόραση".

«Παρά τις προσπάθειες που έγιναν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ώστε να μπορεί να λειτουργεί ο τηλεοπτικός σταθμός, αυτό σήμερα είναι αδύνατο για οικονομικούς λόγους», αναφέρεται στην ανακοίνωση και σημειώνεται πως η ΚΕ είχε ήδη ενημερώσει, εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, όλα τα κομματικά όργανα και τις ΚΟΒ για τις δυσκολίες και το ενδεχόμενο να σταματήσει η λειτουργία της τηλεόρασης του «902».

Σύμφωνα με τον Περισσό, τα έσοδα του «902» από τη διαφήμιση ήταν πενιχρά, δεδομένου ότι ήταν σταθμός του ΚΚΕ, ενώ όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «ακόμη και από την κρατική διαφήμιση έπαιρνε ψίχουλα».

Tο κενό της τηλεόρασης του «902» θα καλυφθεί με τη δημιουργία ειδησεογραφικού πόρταλ, με ... δωρεάν (!) μελών του Κομμουνιστικού Κόμματος, ενώ για τους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού που μένουν πλέον χωρίς δουλειά, δόθηκε υπόσχεση ότι "θα στηριxθούν". Προφανώς για να δουλεύουν ... δωρεάν!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
To ΚΚΕ έκλεισε το κανάλι "902" !! Όλοι οι εργαζόμενοι στο δρόμο!! Δεν δίνει η Αλέκα απο τα ταμεία του κόμματος... Αυτό ειναι το ΚΚΕ!!!

Το ΚΚΕ έκλεισε το κανάλι «902», για οικονομικούς λόγους, και με σχετική ανακοίνωση του Περισσού, αναφέρει ότι "με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, η τηλεόραση του «902» παύει να μεταδίδει το πρόγραμμά της, εξαιτίας του ιδιαίτερα μεγάλου κόστους λειτουργίας της με τη μετάβαση στην ψηφιακή τηλεόραση".

«Παρά τις προσπάθειες που έγιναν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ώστε να μπορεί να λειτουργεί ο τηλεοπτικός σταθμός, αυτό σήμερα είναι αδύνατο για οικονομικούς λόγους», αναφέρεται στην ανακοίνωση και σημειώνεται πως η ΚΕ είχε ήδη ενημερώσει, εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, όλα τα κομματικά όργανα και τις ΚΟΒ για τις δυσκολίες και το ενδεχόμενο να σταματήσει η λειτουργία της τηλεόρασης του «902».

Σύμφωνα με τον Περισσό, τα έσοδα του «902» από τη διαφήμιση ήταν πενιχρά, δεδομένου ότι ήταν σταθμός του ΚΚΕ, ενώ όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «ακόμη και από την κρατική διαφήμιση έπαιρνε ψίχουλα».

Tο κενό της τηλεόρασης του «902» θα καλυφθεί με τη δημιουργία ειδησεογραφικού πόρταλ, με ... δωρεάν (!) μελών του Κομμουνιστικού Κόμματος, ενώ για τους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού που μένουν πλέον χωρίς δουλειά, δόθηκε υπόσχεση ότι "θα στηριxθούν". Προφανώς για να δουλεύουν ... δωρεάν!
Τί συζητάμε τόση ώρα;;;

Αλλά άμα είσαι υπάλληλος έτσι πάει... δεν διαβάζεις...μόνο ποστάρεις...

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

Οταν μου χει κανει τ'αρχιδια μπετονιερες ο Χαλας (ο οποιος ως ταπεινος συνδικαλιστης βγαζει λιγο κατω απο 20 χιλιαρικα το μηνα) για να μην απολυσω ουτε εναν εχω καθε δικαιωμα να ρωταω γιατι ισχυουν αλλα για μενα και αλλα για το ΚΚΕ και τις επιχειρησεις του.

Τί συζητάμε τόση ώρα;;;

Αλλά άμα είσαι υπάλληλος έτσι πάει... δεν διαβάζεις...μόνο ποστάρεις...

ε καλα μεταξυ μας ουτε συ διαβαζεις, το χα ποσταρει πριν απο σενα ;)

Επισκέπτης
Οταν μου χει κανει τ'αρχιδια μπετονιερες ο Χαλας (ο οποιος ως ταπεινος συνδικαλιστης βγαζει λιγο κατω απο 20 χιλιαρικα το μηνα) για να μην απολυσω ουτε εναν εχω καθε δικαιωμα να ρωταω γιατι ισχυουν αλλα για μενα και αλλα για το ΚΚΕ και τις επιχειρησεις του.
Α,ως εργοδοτης μιλησες?Γιατι εγω νομιζα οτι τα ελεγες ως παρολιγο ψηφοφορος του κκε που απογοητευτηκε.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Α,ως εργοδοτης μιλησες?Γιατι εγω νομιζα οτι τα ελεγες ως παρολιγο ψηφοφορος του κκε που απογοητευτηκε.

ναι, εγω ειμαι μονοδιαστατος. Το θεμα ειναι με κατι κοκκινα τυπακια που αλλο καπελο φορανε ως εργοδοτες και αλλο ως εργατοπατερες  ;)

ΥΓ τα 9000 ποστ σου στο thread της χρυσης αυγης ως παρολιγο ψηφοφορος τα χεις κανει?

Επισκέπτης
ναι, εγω ειμαι μονοδιαστατος. Το θεμα ειναι με κατι κοκκινα τυπακια που αλλο καπελο φορανε ως εργοδοτες και αλλο ως εργατοπατερες
Νομιζω απαντησα επι του θεματος:IΜΟ χαψανε τις τιποτολογιες περι there is no alternative.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Συνέντευξη στη ΝΕΤ

Παπαρήγα: Πουθενά αριστερή κυβέρνηση δεν άλλαξε τη ροή των πραγμάτων...

«Πουθενά δεν υπήρξε κυβέρνηση της Αριστεράς που να άλλαξε τη ροή των πραγμάτων», τόνισε δικαιολογώντας τη μη συμμετοχή του κόμματός της στη διαδικασία των διερευνητικών εντολών για σχηματισμό κυβέρνησης η Αλέκα Παπαρήγα. 

Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, σημείωσε, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών, ότι «δεν πείσαμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είχαμε και δίκιο», ενώ εκτίμησε ότι το ΚΚΕ δυσαρέστησε μέρος των ψηφοφόρων γιατί δεν μπήκε στο παιχνίδι των διερευνητικών εντολών.

συριζια τα ακουτε 

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686

Το ΚΚΕ πάει ολοταχώς για 2,8 % .
Τους ψήφους θα τους παρει ο Συριζα.

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Δεν ξέρω αν θα πάρει 2,8% ,αλλά το σίγουρο είναι πως αν δεν αλλάξουν πρόσωπα,η Αλέκα δηλαδή και δεν αλλάξει και τροπάριο,επικοινωνία,κτλ τκλ....συνεχίζει την φθήνουσα πορεία του..

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Τι εγινε ρε ομαδα?
Η αλεκα τι λεει? Ολα καλα?  :grin:
Συμβαινει τιποτα συνταρακτικο εις το κομμα να πουμε ή ειμαστε στο ιδιο τροπαρι?
Καμια πορειουλα, κανας συνδικαλιστικος αγωνας απεναντι στους κεφαλαιοδεξιοσυριζοφασιστοπασοκους που θελουν να ψοφησει ο λαος?
Καιρο εχω να ακουσω την αλεκα και ανησυχω  :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Καταλαβα....σαρωτικες αλλαγες. Εχω μεινει στηλη αλατος  :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Σχόλιο του ΚΚΕ

«Αυτοί που έσπειραν ανέμους με τη συμμετοχή και υποστήριξή τους σε κάθε ιμπεριαλιστική επέμβαση, παίρνουν μέτρα για να εμποδίσουν τις θύελλες από την εξελισσόμενη επέμβαση στη Συρία και τους εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες που έχει ήδη προκαλέσει. Σοβαρές ευθύνες φέρει και η αρμόδια υπηρεσία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες που πρέπει άμεσα να πάρει μέτρα για την προστασία των προσφύγων και την εξασφάλιση υποδομών αξιοπρεπούς υποδοχής και διαβίωσης» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ επισημαίνεται η θέση του κόμματος ότι «με μέτρα καταστολής δεν αντιμετωπίζεται το τεράστιο ζήτημα της μετανάστευσης και το δράμα των θυμάτων του ιμπεριαλισμού και των πολέμων».

«Να σταματήσει τώρα η οποιαδήποτε εμπλοκή της Ελλάδας στην ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Συρία, να μην τηρηθεί καμία «συμβατική» υποχρέωση, να κλείσει η βάση της Σούδας. Να ληφθούν μέτρα για το σεβασμό των δικαιωμάτων των προσφύγων σύμφωνα και με τις διεθνείς συμβάσεις που έχει υπογράψει η χώρα μας. Απειθαρχία στο Δουβλίνο ΙΙ και τη Σένγκεν και διευκόλυνση μετακίνησης των προσφύγων και μεταναστών προς τα κράτη μέλη της ΕΕ που επιθυμούν» καταλήγει το σχόλιο του ΚΚΕ.

[URL unfurl="true"]http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231213470[/url]

Oι ανθρωποι πρεπει να το χουν χασει. Την εμπλοκη της Ελλαδας στη Συρια που την ειδαν?

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Σχόλιο του ΚΚΕ

«Αυτοί που έσπειραν ανέμους με τη συμμετοχή και υποστήριξή τους σε κάθε ιμπεριαλιστική επέμβαση, παίρνουν μέτρα για να εμποδίσουν τις θύελλες από την εξελισσόμενη επέμβαση στη Συρία και τους εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες που έχει ήδη προκαλέσει. Σοβαρές ευθύνες φέρει και η αρμόδια υπηρεσία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες που πρέπει άμεσα να πάρει μέτρα για την προστασία των προσφύγων και την εξασφάλιση υποδομών αξιοπρεπούς υποδοχής και διαβίωσης» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ επισημαίνεται η θέση του κόμματος ότι «με μέτρα καταστολής δεν αντιμετωπίζεται το τεράστιο ζήτημα της μετανάστευσης και το δράμα των θυμάτων του ιμπεριαλισμού και των πολέμων».

«Να σταματήσει τώρα η οποιαδήποτε εμπλοκή της Ελλάδας στην ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Συρία, να μην τηρηθεί καμία «συμβατική» υποχρέωση, να κλείσει η βάση της Σούδας. Να ληφθούν μέτρα για το σεβασμό των δικαιωμάτων των προσφύγων σύμφωνα και με τις διεθνείς συμβάσεις που έχει υπογράψει η χώρα μας. Απειθαρχία στο Δουβλίνο ΙΙ και τη Σένγκεν και διευκόλυνση μετακίνησης των προσφύγων και μεταναστών προς τα κράτη μέλη της ΕΕ που επιθυμούν» καταλήγει το σχόλιο του ΚΚΕ.

[URL unfurl="true"]http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231213470[/url]

Oι ανθρωποι πρεπει να το χουν χασει. Την εμπλοκη της Ελλαδας στη Συρια που την ειδαν?

Αλεκα power και τα μυαλα στο blender γαμω!  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom