Τελικα θα γινω κομμουνιστης.
Την αναστολή μετάδοσης των προγραμμάτων της τηλεόρασης του «902» αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ, ενώ δε σχετική ανακοίνωση του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του κόμματος δημοσιεύεται στον σημερινό «Ριζοσπάστη».
Για να το παρουμε απο την αρχη. Το ΚΚΕ κλεινει την τηλεοραση του 902 γιατι δε βγαινει οικονομικα (τι λεει ο Μαρξ γι'αυτο?) απολυει τους εργαζομενους (τι λεει ο Λενιν γι' αυτο?) και θα τους αντικαταστησει με τζαμπα εθελοντες σε internet portal. To ΠΑΜΕ θα κανει διαδηλωση για τα εργατικα δικαια? Θα αποκλειστει ο Περισσος? Οι εθελοντες του πορταλ θα γινουν αντιεργατικοι απεργοσπαστες?
Αμα ειναι ετσι ο κομμουνισμος θελω και γω. Να σουταρω καμια 30 τυπους που χουν προυπηρεσιες και τα λοιπα και μου κοστιζουν, να τους αντικαταστησω με καμια 30 πιτσιρικια με "βαρια" πτυχια ΑΣΟΕΕ, Παντειο κλπ που θα δουλευουν για χαρτζιλικι γιατι δουλεια δε βρισκουν ουτε με δικαννο και θα εχω γινει κομμουνιστης?
Τι λενε οι φωτισμενοι ινστρουχτορες του μπου ντοτ κομ? Ειμαι σε καλο δρομο για το βραβειο Λενιν? Εχω κατανοησει πληρως τις επαναστατικες αρχες του Μαρξισμου?
Την αναστολή μετάδοσης των προγραμμάτων της τηλεόρασης του «902» αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ, ενώ δε σχετική ανακοίνωση του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του κόμματος δημοσιεύεται στον σημερινό «Ριζοσπάστη».
Όπως αναφέρεται, η εξέλιξη αυτή οφείλεται στο ιδιαίτερα μεγάλο κόστος λειτουργίας της τηλεόρασης του «902» με την μετάβαση στην ψηφιακή τηλεόραση, ενώ επισημαίνεται ότι παρά τις προσπάθειες που έγιναν το προηγούμενο χρονικό διάστημα ώστε να μπορεί να λειτουργεί ο τηλεοπτικός σταθμός, «αυτό σήμερα είναι αδύνατο για οικονομικούς λόγους».
Επίσης η απόφαση της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει ότι «θα στηρίξουμε όσο μπορούμε τους εργαζόμενους που μένουν χωρίς δουλειά», προσθέτοντας ότι «η εξάλειψη της ανεργίας πρέπει να γίνει υπόθεση όλου του εργατικού και λαϊκού κινήματος, ενώ για το ΚΚΕ αποτελεί κεντρικό πρόβλημα του οποίου η λύση συνδέεται με ριζικές αλλαγές στο επίπεδο της οικονομίας και της εξουσίας».
η παύση της λειτουργίας της τηλεόρασης αντικειμενικά δημιουργεί σοβαρό κενό και δυσκολία στον χώρο της τηλεοπτικής προπαγάνδας, το οποίο θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε με την δημιουργία ειδησεογραφικού πόρταλ που λειτουργεί στο διαδίκτυο, αξιοποιώντας αυτή την μορφή ενημέρωσης και προπαγάνδας με εθελοντική δουλειά μελών του κόμματος
Για να το παρουμε απο την αρχη. Το ΚΚΕ κλεινει την τηλεοραση του 902 γιατι δε βγαινει οικονομικα (τι λεει ο Μαρξ γι'αυτο?) απολυει τους εργαζομενους (τι λεει ο Λενιν γι' αυτο?) και θα τους αντικαταστησει με τζαμπα εθελοντες σε internet portal. To ΠΑΜΕ θα κανει διαδηλωση για τα εργατικα δικαια? Θα αποκλειστει ο Περισσος? Οι εθελοντες του πορταλ θα γινουν αντιεργατικοι απεργοσπαστες?
Αμα ειναι ετσι ο κομμουνισμος θελω και γω. Να σουταρω καμια 30 τυπους που χουν προυπηρεσιες και τα λοιπα και μου κοστιζουν, να τους αντικαταστησω με καμια 30 πιτσιρικια με "βαρια" πτυχια ΑΣΟΕΕ, Παντειο κλπ που θα δουλευουν για χαρτζιλικι γιατι δουλεια δε βρισκουν ουτε με δικαννο και θα εχω γινει κομμουνιστης?
Τι λενε οι φωτισμενοι ινστρουχτορες του μπου ντοτ κομ? Ειμαι σε καλο δρομο για το βραβειο Λενιν? Εχω κατανοησει πληρως τις επαναστατικες αρχες του Μαρξισμου?