Νέα

Γνώμες για ΚΚΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 239K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Όχι απλά είναι κατά,είναι τις άποψις να κρεμιούνται οι έμποροι κ κατά της μεθαδόνης στα ήδη πρεζάκια...και κράζουν τον Σύριζα που είναι υπέρ στα ''ελαφριά''
στην πράξη όμως τι κάνουνε για πες μας εμάς τους μαλάκες ? κρεμάσανε κανέναν ? παπάρια μέντολες...όλο λόγια... για πήγαινε στα γραφεία της χρσής αυγής και άναψε μπάφο ανάπηρος θα φύγεις από εκεί μέσα..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 
τετοια σας λενε και τα πιστευετε εσεις

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Ναι αρχηγέ, έτσι.
Αφού να φανταστείς, όταν είχαν έρθει οι U2 στη Θεσσαλονίκη μαστούρωσα απ'τα ντουμάνια στο Βόλο που ήμουν σκοπιά θυμάμαι..

Τυπε ειναι που φυσαγε Βαρδαρης, γιαυτο.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  
τετοια σας λενε και τα πιστευετε εσεις
Mπα όχι,η απάντηση είναι αυτή:

Φυσικό είναι να φύγεις ανάπηρος από κει.
Έτσι κι αλλιώς ανάπηρος θα πρέπει να είσαι για να μπεις..
Και ο Χίτλερ άλλωστε ούτε κάπνιζε,ούτε έπινε,ούτε πήδαγε...και όχι γιατί δεν μπορούσε...από φετίχ.

Άρρωστο πράγμα ψυχικά να μην έχεις κανένα πάθος ΠΟΤΕ κ εκεί μέσα μόνο άρρωστοι ψυχικά μπαίνουν....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
τι να κάνω άνεργος είμαι πρέπει να βγάλω και κανα μεροκάματο,
και το οίκημα στον περισσό για ανάπηρους δεν είναι ?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
τι να κάνω άνεργος είμαι πρέπει να βγάλω και κανα μεροκάματο,
και το οίκημα στον περισσό για ανάπηρους δεν είναι ?
Ο Στάλιν πάντως κ έπινε(σε σημείο που λιποθυμούσε κ θα έλεγε κανείς πως κυλάει βότκα στο αίμα του) κ πήδαγε(3-4 γυναίκες πρέπει να είχε,επίσημα)...δεν ξέρω ίσως χαρμάνιαζε κιόλας.

Επισκέπτης
Ρε παιδια εχω μια απορια...οποτε μπαινω στο youtube τον τελευταιο μηνα+,στα βιντεο που μου μοστραρει στην αρχικη σελιδα τα μισα ειναι της ΧΑ,συγκεντρωση της ΧΑ,ο χοντρος μιλαει και τα ρεστα...Σβηνω και ξανασβηνω το ιστορικο του browser(firefox εχω)και παλι τα ιδια...

Τι στο μπουτσο γινεται?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ρε παιδια εχω μια απορια...οποτε μπαινω στο youtube τον τελευταιο μηνα+,στα βιντεο που μου μοστραρει στην αρχικη σελιδα τα μισα ειναι της ΧΑ,συγκεντρωση της ΧΑ,ο χοντρος μιλαει και τα ρεστα...Σβηνω και ξανασβηνω το ιστορικο του browser(firefox εχω)και παλι τα ιδια...

Τι στο μπουτσο γινεται?
Αν δεν κάνω λάθος είναι τα βιντεάκια που παίζουν περισσότερο...δεν έχει δε κανένα νόημα να σβήνεις,το ιστορικό είναι του youtube κ όχι του firefox.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
δηλαδή το νόημα της ζωής είναι να πίνεις και να πηδάς γυναίκες...τι άλλο θα ακούσουμε... :headbang: :headbang: :headbang:
οποιαδήποτε είδους εξάρτηση φανερώνει την αδυναμία ενός ανθρώπου...

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

Τι στο μπουτσο γινεται?

λαθος το παιζεις ... κλικαρε πανω δεξια στο username σου στο youtube μετα απο κατω θα βγουν κατι επιλογες κλικαρε Video Manager , μετα history και μετα clear all viewing history

Εντιτ: μπορεις να κλικαρεις [/MEDIA]]εδω να σε παει κατευθειαν στο viewing history (πληρες URL
)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
δηλαδή το νόημα της ζωής είναι να πίνεις και να πηδάς γυναίκες...τι άλλο θα ακούσουμε... :headbang: :headbang: :headbang:
οποιαδήποτε είδους εξάρτηση φανερώνει την αδυναμία ενός ανθρώπου...
Ναι,και το είδος της εξάρτησης φανερώνει την ψυχική σου υγεία...ο Χίτλερ είχε εξάρτηση με την εξόντωση των εβραίων,οι χρυσαυγίτες με την εξόντωση των μεταναστών.

Κάποιος ψυχικά υγιής ή τελοσπάντων πιο ψυχικά υγιής  έχει άλλου είδος εξαρτήσεις από τις παραπάνω.

Επισκέπτης
λαθος το παιζεις ... κλικαρε πανω δεξια στο username σου στο youtube μετα απο κατω θα βγουν κατι επιλογες κλικαρε Video Manager , μετα history και μετα clear all viewing history

Εντιτ: μπορεις να κλικαρεις [/MEDIA]]εδω να σε παει κατευθειαν στο viewing history (πληρες URL
)
Χωρις να λογκαρω γινεται η φαση που σου λεω...για να δοκιμασω με το username...

YΓ παλι τα ιδια...δε γαμιεται,ειναι φαινεται δημοφιλη τα video με τα καραφλα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
εγώ δεν έγραψα πουθενά οτι ο χίτλερ είναι άγιος, κανίβαλος ήταν καθώς και ο στάλιν απλά με διαφορετικό τρόπο..για μένα και οι 2 ήταν βαρία ψυχικά άρρωστοι άνθρωποι

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
εγώ δεν έγραψα πουθενά οτι ο χίτλερ είναι άγιος, κανίβαλος ήταν καθώς και ο στάλιν απλά με διαφορετικό τρόπο..για μένα και οι 2 ήταν βαρία ψυχικά άρρωστοι άνθρωποι
Ο Χίτλερ ήταν ψυχικά άρρωστος,ο Στάλιν ήταν κομμουνιστής.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Χωρις να λογκαρω γινεται η φαση που σου λεω...για να δοκιμασω με το username...

YΓ παλι τα ιδια...δε γαμιεται,ειναι φαινεται δημοφιλη τα video με τα καραφλα.

α αν παιζεις χωρις account πρεπει να σβησεις τα cookies απο το youtube
πας firefox -> options-> options πας privacy tab κλικαρε remove individual cookies ψαξε youtube και σβηστα ολα

η πανε δες λιγο celine dion, κανα ποδοσφαιρο, κανα μαλακισμενο βιντεο με μωρα και γατια/σκυλια/στρουθοκαμηλους και θα σου αλλαξει τα recommended

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

Τι στο μπουτσο γινεται?
σε πηρε πρεφα ο γουγλης οτι εισαι φασιστακι..... :birdman:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν είμαι και τόσο σίγουρος για την εξήγηση του παπαζόλη..
Και σε εμένα συμβαίνει πάντως...άνοιξε κ εσύ...

τα 4-5 πρώτα είναι με τον καράφλα και μετά ακολουθεί ο μπάοκ.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
α αν παιζεις χωρις account πρεπει να σβησεις τα cookies απο το youtube
πας firefox -> options-> options πας privacy tab κλικαρε remove individual cookies ψαξε youtube και σβηστα ολα

η πανε δες λιγο celine dion, κανα ποδοσφαιρο, κανα μαλακισμενο βιντεο με μωρα και γατια/σκυλια/στρουθοκαμηλους και θα σου αλλαξει τα recommended
με λιγα λογια, το φασιστακι ο υπερποντικας παρακολουθει μανιωδως βιντεακια της ΧΑ και τα cookies που του στελνει το YT εχουν ορισει πως γουσταρει να βλεπει χρυσαυγιτικα βιντεακια και τον ενημερωνει για τα νεωτερα....

η τεχνολογια ξεσκεπασε ενα ακομα φασιστακι.... :2on1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom