Νέα

Γνώμες για ΚΚΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 239K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Aπλός παπάρας.

Ούτε έχει πατήσει ποτέ σε φεστιβάλ της κνε.

4 φορές έχω πάει....ναρκωτικά δεν βρίσκεις ούτε για δείγμα.
αντιθετα χοιρινα καλαμακια βρισκεις παντου!
coca-cola φερνουν η μονο pepsi? :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αντιθετα χοιρινα καλαμακια βρισκεις παντου!
coca-cola φερνουν η μονο pepsi? :2funny:
Και λουκουμάδες σπέσιαλ κ όλα πάμφθηνα. :-* :-*

Υ.Γ.coca-coal ή pepsi δεν ζήτησα,μην με περάσουν κ για καπιταλιστή. :2funny:
Λογικά πάντως εφόσον το φεστιβάλ είναι ανοιχτό για όλους....θα έχει.

Επισκέπτης
Θα μαθαίνω ορθογραφία σε βλαμμένα σαν εσένα. :2funny: :2funny:
λαθος απο βιασυνη εξυπνε κωλε  :jerking:

Θες να πάμε φέτος μαζί φεστιβάλ να δούμε ποιος είναι ο παπάρας;;;

Μετά αυτός που θα αποδειχθεί παπάρας θα ανεβάσει γυμνή ολόσωμη φωτογραφία του στο site,ψήνεσαι;

παμε μαζι?
μην φοβασαι δεν θα αναγκαστεις να ανεβασεις γυμνη φωτογραφια σου κανοντας το σαιτ εκπομπτη της πανιας.
μονο ενα στυλιαρι θα χεις να βγαλεις απο τον κωλο σου αχρηστο χαραμοφαικο ξερασμα...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Πάμε ναι αμέ αλλά έτσι και δω κανέναν με το τσιγαριλίκη του θα μου φιλίσεισ τα βλαχοβρομοπόδαρα μου

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
λαθος απο βιασυνη εξυπνε κωλε  :jerking:

παμε μαζι?
μην φοβασαι δεν θα αναγκαστεις να ανεβασεις γυμνη φωτογραφια σου κανοντας το σαιτ εκπομπτη της πανιας.
μονο ενα στυλιαρι θα χεις να βγαλεις απο τον κωλο σου αχρηστο χαραμοφαικο ξερασμα...
Πςςς καυλώσαμε πάλι... :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Aπλός παπάρας.

Ούτε έχει πατήσει ποτέ σε φεστιβάλ της κνε.

4 φορές έχω πάει....ναρκωτικά δεν βρίσκεις ούτε για δείγμα.

εγω μια φορα εχω παει, πριν 10 χρονια. Πανω τραγουδαγε ο Μαχαιριτσας και κατω ο μπαφος εδεινε ρεστα ειχε ντουμανιασει ολη η πανεπιστημιουπολη. Λες να με βρηκαν μικρο και να με παρεσυραν σε μουσι φεστιβαλ?

Επισκέπτης
pz μην ασχολεισαι με τα λαγωνικα που μυριζουν το μπαφο απο μακρια  :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
το ξέρω τεμπ ένα φιλαράκι μου μένει πίσω από την πανεπηστημιούπολη και όταν γινόταν το φεστιβάλ βγαίναμε στο μπαλκόνι και μας πέρνανε τα ντουμάνια...

Επισκέπτης
εγω μια φορα εχω παει, πριν 10 χρονια. Πανω τραγουδαγε ο Μαχαιριτσας και κατω ο μπαφος εδεινε ρεστα ειχε ντουμανιασει ολη η πανεπιστημιουπολη. Λες να με βρηκαν μικρο και να με παρεσυραν σε μουσι φεστιβαλ?

Δεν παλεύεται χωρίς μπάφο ο Μαχαιρίτσας..

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μπα όχι,λέω απλά ότι πίσω από την ανωνυμία σου εκδηλώνεις κ συ την μαλακία σου. :2funny:

next pleaseeeeeeeeeeeeee!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
ναι ενώ οι υπόλοιποι που τραγουδάνε παλεύονται ..... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645

Οι χνίτες πάντως είναι κατά των ναρκοτικών

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Οι χνίτες πάντως είναι κατά των ναρκοτικών
Όχι απλά είναι κατά,είναι της άποψις να κρεμιούνται οι έμποροι(όχι το κόμμα ως γραμμή,αρκετοί) κ κατά της μεθαδόνης στα ήδη πρεζάκια ως μη λύση...και κράζουν τον Σύριζα που είναι υπέρ στα ''ελαφριά''.

Φαντάσου τώρα στα φεστιβάλ να χαρμανιάζανε κ να μύριζε παντού χαρμάνι....πρώτα το κόμμα θα τους έστελνε.

Από εκεί να καταλάβεις τι μυαλό κουβάλανε ορισμένοι εδώ :idiot: :uglystupid:,γίνεται να μην την γράψουν την μαλακία τους;;; :jerking:

Επισκέπτης
το ξέρω τεμπ ένα φιλαράκι μου μένει πίσω από την πανεπηστημιούπολη και όταν γινόταν το φεστιβάλ βγαίναμε στο μπαλκόνι και μας πέρνανε τα ντουμάνια...

Ναι αρχηγέ, έτσι.
Αφού να φανταστείς, όταν είχαν έρθει οι U2 στη Θεσσαλονίκη μαστούρωσα απ'τα ντουμάνια στο Βόλο που ήμουν σκοπιά θυμάμαι..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Όχι απλά είναι κατά,είναι τις άποψις να κρεμιούνται οι έμποροι κ κατά της μεθαδόνης στα ήδη πρεζάκια...και κράζουν τον Σύριζα που είναι υπέρ στα ''ελαφριά''
στην πράξη όμως τι κάνουνε για πες μας εμάς τους μαλάκες ? κρεμάσανε κανέναν ? παπάρια μέντολες...όλο λόγια... για πήγαινε στα γραφεία της χρσής αυγής και άναψε μπάφο ανάπηρος θα φύγεις από εκεί μέσα..

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Μπα όχι,λέω απλά ότι πίσω από την ανωνυμία σου εκδηλώνεις κ συ την μαλακία σου. :2funny:

next pleaseeeeeeeeeeeeee!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Βρε μαλεα, εσυ κανεις σα μυξοπαρθενα. Ακου κει δεν εχει λεει μπαφο στο φεστιβαλ ΚΝΕ. Τι ειναι το φεστιβαλ ΚΝΕ? Εκκλησιαστικο Συμβουλιο? Σιγα μη βαζανε και σκυλια Κ-9 να μυριζουν πριν μπεις

Παντως σοβαρα ειχα παει ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom